Μετανάστευση στον Καναδά

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.
pareis
Rookie poster
Rookie poster

Re: Μετανάστευση στον Καναδά

Δημοσίευσηαπό pareis » 20 Ιουν 2017, 22:20

Freisinniger έγραψε:ok τι είπε με το εχπρες εντρινγκ ή γενικότερα?

h ομιλία άρχιζε 16:00 εγώ κατάφερα να μπω 16:30 απ ότι κατάλαβα υπάρχει το αντιστοιχο προγραμμα αλλα ειναι πολυ πιο περιπλοκο απο οτι στην αυστραλία εγω εχω κλεισει εισητηρια για 15 σεπτεμβριου tha katso 2 mines canada tha psaxto oso mporo na vro mia lisi
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 20 Ιουν 2017, 22:43

το εχπρες έντρινγκ με το οποίο προσπάθησα να μπω και γώ είναι να συλλέξεις πόντους βάσει προϋπηρεσίας, σπουδών και το πόσο περιζήτητο είναι το επάγγελμα στον Καναδά, το επάγγελμα του ΗΝ μηχανικού δεν είναι περιζήτητο, υπάρχει μια συγκεκριμένη λίστα, κυρίως αυτή έχει να κάνεις με πρώτες βοήθειες, γιατροί, νοσοκόμοι κλπ.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

pareis
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό pareis » 21 Ιουν 2017, 08:41

καλημερα φιλε μου εσυ εισαι καναδα τωρα? και αν ναι σε ποιο μερος εισαι?
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 21 Ιουν 2017, 17:02

Γερμανία είμαι προσπάθησα πόσες φορές να πάω Καναδά, δεν είναι εύκολο, ίσως είναι εύκολο όταν έχεις συγγενείς και μπορούν να σου παρέχουν μια στέγη, το σχέδιο που πρέπει να εφαρμόσεις στο περιέγραψα παραπάνω. Νομιμότητα τους πρώτους μήνες δεν θα έχεις, αλλά μετά αν αιτηθείς για μεταπτυχιακό τα πράγματα αλλάζουν. Στην αρχή πρέπει να μαζέψεις λεφτά και να είσαι τακτοποιημένος με τα χαρτιά, αλλιώς αν πας έτσι χύμα, θα ξαναεπιστρέψεις πίσω μέσα σε 6 μήνες. Ακολούθα τα παραπάνω που σου είπα και θα βρεις μια άκρη.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 22 Ιουν 2017, 20:12

pareis έγραψε:
Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Ηλεκτρονικός δεν σημαίνει μόνο σχεδιάση ηλεκτρονικών κυκλωμάτων, μπορείς να κάνεις αρκετά διαφορετικά πράγματα, πχ πληροφορική, αυτοματισμό, κλπ.

το γνωρίζω αδελφε μου δεν εχω την γνώση να το κανω διοτι δεν εχω ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ που και αν δεις ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ θελουν....

Τα γραφεία για βίζες και οι λοβητούρες με φοιτητικές βίζες όμως δεν σου λύνουν αυτό το πρόβλημα. Για να μπορέσεις να πάρεις άδεια παραμονής χρειάζεται να βρείς ειδικευμένη εργασία, το να πετάξεις λεφτά σε κάποιο ημικολλέγιο και να δουλεύεις part-time στα KFC δεν θα σε βοηθήσει. Με το πέρας της μουσαντένιας φοιτητικής βίζας θα σε δώσουν πόδι.

Δεν ξέρω πως στέκεις οικονομικά, αν έχεις όμως τα λεφτά, πήγαινε στο Καναδά και κάνε ένα σωστό μεταπτυχιακό στο αντικείμενό σου και παράλληλα part-time εργασία και πάλι στο αντικείμενό σου. Έτσι έχεις πολύ καλές πιθανότητες να μείνεις εκεί.

Ρεαλιστικά δεν βλέπω κάτι άλλο. Αλλά αν έχεις συγγενείς, εκεί πήγαινε για βόλτα να δεις τα πραγματα απο κοντά, δεν χάνεις κάτι.

Πάντως θα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο με τα αγγλικά, είναι η πιο εύκολη γλώσσα, ο καθένας μπορεί να την μάθει.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
mixaliss
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό mixaliss » 22 Ιουν 2017, 21:44

Αφού είσαι 28 γιατί δεν βγάζει μια ετήσια working holiday visa? Είναι πολύ εύκολο. Είχα βγάλει αλλά δεν την χρησιμοποίησα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 22 Ιουν 2017, 21:50

δεν δίνουν έγκριση το να αιτηθείς είναι το πιο εύκολο
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 23 Ιουν 2017, 17:00

Το σημαντικό είναι ότι έχει συγγενείς να μείνει και δεν θα χρειαστεί να βολοδέρνει άσκοπα σε χόστελς. Ας πάει μια βόλτα ως τουρίστας να δει τι παίζει, αν μπορεί να συνεννοηθεί στα αγγλικά κλπ, και μετά βλέπει. Δεν χάνει τίποτε.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 23 Ιουν 2017, 17:21

ναι αυτό λέω και γω να πάει 6 μήνες και αν βρει και καμιά δουλειά μαύρη εργασία να βγάλει και 5 φράγκα, αλλά πρώτα να δώσεις το IELTS στην Ελλάδα και ταυτόχρονα να κάνει αίτηση για μεταπτυχιακό με τα λεφτά που θα μαζέψει. Στην συνέχεια να κάνει αίτηση για πάρτ ταιμ μεταπτυχιακό. Επίσης σημαντικό θέμα είναι η αναγνώριση πτυχίου από την Ελλάδα, εφόσον έχεις σκοπό να πας Καναδά πρέπει να έχεις εξασφαλίσει την αναγνώριση πτυχίου, κοστίζει 200€ περίπου και την αναγνώριση την λαμβάνεις μέσα σε 2 βδομάδες το πολύ.
0 .

Άβαταρ μέλους
mixaliss
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό mixaliss » 24 Ιουν 2017, 00:55

Freisinniger έγραψε:δεν δίνουν έγκριση το να αιτηθείς είναι το πιο εύκολο

αναφέρεσε στην working holiday visa? Εγώ αιτήθηκα και έγινε αποδεκτή πανεύκολα.
0 .

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”