Γονέας 1 και γονέας 2

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Γονέας 1 και γονέας 2

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 08 Φεβ 2024, 00:52

Adminović έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Yπάρχουν σαφείς λόγοι γι αυτό. Ο συντηρητισμός, τα ενοχικά και φοβικά σύνδρομα, η άρνηση, είναι πιο ισχυρά στους μεγαλύτερους σε ηλικία οι οποία μεγάλωσαν σε διαφορετικό περιβάλλον (μη) αποδοχής.
Π.χ. ο τάδε μεσήλικας ακροδεξιός χρήστης φόρουμ, σε ποστ του είχε σκιαγραφήσει περιστατικό όπου ως νεαρός φοιτητής τον έδινε στο στόμα σε φίφηδες που έκαναν πιάτσα σε πάρκα, και δήλωνε, τι, εγώ είμαι χόμο τώρα, βρε άντε από δω, εγώ σε έναν στη τσιμπούκι έδωσα. Ε, αυτός ας πούμε δεν πρόκειται να δηλώσει χόμο σε κάποια έρευνα. Ένας 20άρης όμως στην ίδια φάση, το πιθανότερο δεν θα εθελοτυφλούσε και θα δήλωνε ότι ελκύεται (και) απο άνδρες, γιατί πλέον αυτό στη γενιά του δεν είναι κάτι το κολάσιμο.

Ναι, και το πιο πιθανό είναι ότι και ο σημερινός 20ρης που θα κάνει κάτι τέτοιο, δεν θα δηλώσει λοατκι.
Αυτοί που δηλώνουν λοατκι είναι όσοι σταθερά έχουν σχέσεις με το ίδιο φύλο ή γενικώς έχουν διαταραχές ως προς το φύλο τους. :dunno:

Ο σημερινός 20άρης δεν έχει θέμα να το παίζει άνδρακλας. Καταλαβαίνει ότι αν του αρέσει να σκουντάει άλλον, κάτι τρέχει με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό. LGBT θα δηλώσει, τουλάχιστον ως μπαησέξουαλ.

Adminović έγραψε:
Δεν είναι εύκολη η διαδικασία υιοθεσίας, άλλοι προσπαθούν χρόνια και κόβονται σε λεπτομέρειες. Δεν θα ισχύει κάτι διαφορετικό για τους γκέι, τουναντίον, λόγω προκαταλήψεων τουλάχιστον σημαντικού μέρους των εμπλεκομένων, μάλλον θα είναι ακόμη πιο αυστηρά τα πράγματα.

Αυστηρά ή χαλαρά, ένα παιδάκι που μεγαλώνει με δύο μπαμπάδες που παριστάνουν τις μαμάδες, αντί για μπαμπά και μαμά (όπως δηλαδή οοοοολα τα υπόλοιπα παιδάκια) είναι λογικό ότι κάποια στιγμή θα αρχίσει να νιώθει το λιγότερο άβολα που δεν είναι σαν τα άλλα παιδάκια. Στην ουσία παραβιάζονται τα δικά του θεμελιώδη δικαιώματα γιατί ο Μπάμπης ήθελε να γίνει μάνα και δεν μπορεί. Το βίτσιο του Μπάμπη ικανοποιείται και θυσιάζεται η ψυχική υγεία ενός παιδιού. Οπότε, σε επόμενο στάδιο του ντυτικού πολιτιζμού ίσως να δούμε να ικανοποιούνται και τα βίτσια των παιδόφιλων. :pardon:

Δηλαδή είναι καλύτερα να μεγαλώνει ένα ανήλικο σε ορφανοτροφείο, αντί να μας παντρευτεί και του δώσουμε όλη την αγάπη μας;;
Έτσι θα λένε και οι παιδοφιλοι. :dunno:

Όσο η κοινωνία θα το κάνει να νιώθει άσχημα, σίγουρα. Στα δικά μας τα χρόνια ως παιδάκια, θυμάμαι ότι υπήρχε ανάλογο πρόβλημα με τα παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών. Πλέον δεν υπάρχει.

Adminović έγραψε:
Γενικά, το θέμα σε λίγο καιρό δεν θα το θυμάται κανείς, όπως και οπουδήποτε ψηφιστήκαν οι ανάλογοι νόμοι. Πρόκειται για μικρά ποσοστά περιπτώσεων. Για μη θέμα ουσιαστικά.

Κοίτα, γενικά, τη Ντύση δεν θα θυμάται κανείς σε μερικές δεκαετίες (ή ίσως να την θυμούνται ως παράδειγμα προς αποφυγήν), οπότε δεν έχει και νόημα η συζήτηση.
Ο Μαχμούντ και ο Αμπντούλ με τα 10 παιδιά του ο καθένας είναι το μέλλον της Ντύση, οπότε κάποια στιγμή θα έρθει και ο ισλαμικός νόμος και θα κοπούν μαχαίρι όλες αυτές οι σαχλαμάρες με τα 356 φύλα. :pardon:

Την ίδια άποψη είχε και ο Αδόλφος πάντως. Έβλεπε τον ισλαμισμό ως την ιδανική θρησκεία για την Άρια Ευρώπη, ενώ τον χριστιανιασμό ως παράγοντα μαλθακότητας και αυτοκαταστροφής.
Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι τελικά εκεί θα καταλήξουν αρκετοί συντηρητικοί Ευρωπαίοι. Τους βλέπεις ήδη αρκετούς με τι πάθος στηρίζουν τους Ιρανούς ή τους Σαουδάραβες έναντι στα συμφέροντα της Δύσης, απλά και μόνο γιατί είναι συντηρητικοί :D
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 08 Φεβ 2024, 01:36

Προέλλην έγραψε:Ο σημερινός 20άρης δεν έχει θέμα να το παίζει άνδρακλας. Καταλαβαίνει ότι αν του αρέσει να σκουντάει άλλον, κάτι τρέχει με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό. LGBT θα δηλώσει, τουλάχιστον ως μπαησέξουαλ.

Αγαπούλα, μια λες το ένα και μια λες το άλλο.
Ο 20ρης που άφησε έναν ούστη να του πάρει πίπα (αυτό έλεγες πριν) -πιθανόν επ' αμοιβή -, δεν θα δηλώσει ούτε σήμερα λοατκι.
Αυτός που θέλει σκουντήματα με άλλους άντρες, και νέος και γέρος να είναι, λοατκι θα δηλώσει. :pardon:
Ο μπαησέξουαλ, και παλιά και τώρα, δύσκολο να δήλωνε λοατκι. Αφού μπορεί να είναι και με το άλλο φύλο και να κάνει και οικογένεια, δεν τον πολυενδιαφέρουν όλα αυτά τα κινήματα. Το πολύ - πολύ να το κάνει μια στο τόσο και με τον κουμπάρο. :dunno:

Όσο η κοινωνία θα το κάνει να νιώθει άσχημα, σίγουρα. Στα δικά μας τα χρόνια ως παιδάκια, θυμάμαι ότι υπήρχε ανάλογο πρόβλημα με τα παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών. Πλέον δεν υπάρχει.

Ναι, η κοινωνία φταίει που θα υποχρεώσεις εσύ ένα παιδί, χωρίς να το ρωτήσεις κιόλας, να μεγαλώνει με τον Μπάμπη και τον Τάκη για μπαμπαδομαμάδες του. :pardon:

Την ίδια άποψη είχε και ο Αδόλφος πάντως. Έβλεπε τον ισλαμισμό ως την ιδανική θρησκεία για την Άρια Ευρώπη, ενώ τον χριστιανιασμό ως παράγοντα μαλθακότητας και αυτοκαταστροφής.
Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι τελικά εκεί θα καταλήξουν αρκετοί συντηρητικοί Ευρωπαίοι. Τους βλέπεις ήδη αρκετούς με τι πάθος στηρίζουν τους Ιρανούς ή τους Σαουδάραβες έναντι στα συμφέροντα της Δύσης, απλά και μόνο γιατί είναι συντηρητικοί :D

Δεν ξέρω τί έλεγε ο Αδόλφος. Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτή τη στιγμή το μέλλον της Ντύσης σου, σ' αρέσει δεν σ' αρέσει, είναι τα παιδιά του Μαχμούντ και του Αμπντούλ. Οι "Ευρωπαίοι" σε μερικές δεκαετίες θα είστε μειοψηφία στο Ντύση (θα ρίχνετε πάντως τρελές αλλαξοκωλιές μεταξύ σας που θα σας ζήλευαν και οι αρχαίοι Έλληνες :fico: ).
Πάνε πες του Μαχμούντ ότι θα του κάνεις γκεη τον γιό, να δούμε τί θα συμβεί. :dunno:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Φεβ 2024, 08:58

Adminović έγραψε: Ό,τι θα γίνει και αν μείνει ανύπαντρο το λοατκι.
Άσε που η διαθήκη γίνεται στο τσακ μπαμ, ενώ ο γάμος παίρνει περισσότερο χρόνο. :pardon:

Δεν είναι το ίδιο γιατί ο γάμος γίνεται σε νεότερες ηλικίες ενώ η διαθήκη γίνεται στα τελευταία χρόνια της ζωής του άλλου ή και ποτέ. Αν ο άλλος πχ πεθάνει αιφνίδια στα 40 τι διαθήκη να αφήσει?

Το τί πιστεύουν οι λοατκι είναι το κριτήριο μας;
Ε τότε να δεχτούμε κι ότι είναι γυναίκες σε σώμα άντρα. :laugh1:
Διάβασε τί λένε οι έρευνες που υπάρχουν για το πότε διαμορφώνεται η σεξουαλική ταυτότητα ενός ατόμου. :pardon:

Δεν σου λέω πως ό,τι λένε είναι θέσφατο αλλά δεν βρίσκω τον λόγο να λένε ψέματα όλοι αυτοί. Επίσης είναι διαφορετικό πράγμα το να διαμορφώνεται η σεξουαλικότητα όταν είσαι μικρός και διαφορετικό το να διαμορφώνεται από κάτι που είδες απλά.

Έλεος ρε μλκ, την τηλεόραση να ανοίξεις μια μέρα, θα δεις ένα σωρό γκέηδες.
Και ειδικά στα παιδικά μας χρόνια, η τηλεόραση έπαιζε και μεγαλύτερο ρόλο.
Δε θυμάσαι το ανέκδοτο που είχε βγει τότε για κάποια δημοφιλή εκπομπή της τηλεόρασης"πώς λέγονται 100 τανες κι ένας ούστης"; :D

Στην εποχή μας (και μέχρι πολύ πρόσφατα), οι μόνες απεικονίσεις των γκέι ήταν τέρμα αρνητικές. Πάντα ως καρικατούρες και γραφικούς τους εμφάνιζαν. Δηλαδή πραγματικά πιστεύεις ότι κάποιος άρχισε να πηγαίνει με άντρες επειδή πχ είδε τον Μπέζο στους Απαράδεκτους ή είδε ένα πρωινάδικο με τον Σερβουλόπουλο?
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Φεβ 2024, 09:12

Προέλλην έγραψε:Η ισότητα μεταξύ στρεητ και μη ανθρώπων. Δεν μπορείς να κάνεις διάκριση σε κάποιον λόγω των σεξουαλικών του ή άλλων προτιμήσεων. Τουλάχιστον όχι σε σύγχρονη δυτική κοινωνία. Σε άλλου τύπου κοινωνίες, βεβαίως

(δεν αμφιβάλω ότι ο μέσος ΕΛ βρίσκεται πιο κοντά στον Υποσαχάριο πολιτισμικά παρά στον Δυτικό).

Καμία αντίρρηση με την ισότητα αλλά το θέμα αφορά και τα δικαιώματα των παιδιών, όχι μόνο εκείνα των ΛΟΑΤΚΙ.

Δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα, τουλάχιστον σύμφωνα με τον νόμο. Των ΗΠΑ, γιατί στην Ευρώπη είναι πιο αυστηρά τα πράγματα.
Απ ότι διαβάζω πρέπει πρώτα να διαγνωστεί ο ανήλικος ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Μέχρι τα 16 επιτρέπεται η χορήγηση μόνο αναστολέων, δηλαδή με το που τα σταματήσουν επανέρχονται, δεν υπάρχουν μόνιμες αλλαγές. Απο τα 16 και μετά και με την συγκατάθεση γονένων, μπορεί να αρχίσει ορμόνες, που έχουν μερικώς μόνιμα αποτελέσματα (και τις ορμόνες όσοι τις σταματούν, επανέρχονται σε σημαντικό βαθμό). Εγχειρήσεις επιτρέπονται μόνο μετά την ενηλικίωση (18+). Πρόβλημα αποτελεί το ότι κάποιοι ανήλικοι παίρνουν ορμόνες στην μαύρη αγορά.

Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο ισχύει αυτό :hmmm Μου φαίνεται σχεδόν απίθανο ένας έφηβος που έπαιρνε μπλόκερς μέχρι τα 16 να έχει εξίσου φυσιολογική ανάπτυξη με έναν μέσο έφηβο.

Κοίταξε, και εγώ γενικά είμαι συντηρητικός στο θέμα, για τον εαυτό μου. Αλλά δεν με ενδιαφέρει να επιβάλλω όμως την δική μου αισθητική με το ζόρι σε άλλους.
Υπάρχουν παιδιά που πραγματικά υποφέρουν λόγω του φύλλου τους, με καταθλίψεις, απόπειρες αυτοκτονίας, κοκ. Υπάρχουν και άλλοι που μπορεί να το θέλουν για άλλους λιγότερο αντικειμενικούς λόγους. Δεν το βλέπω ως κακό παιδιά που πραγματικά αντιμετωπίζουν πρόβλημα να μπορούν να παίρνουν μία θεραπεία βάσει αυστηρών πρωτοκόλλων, για να μην γίνεται κατάχρηση.

Στην περίπτωση των τρανς (που είναι εντελώς άλλο κεφάλαιο από γκέι/λεσβίες/μπάι) έχουμε να κάνουμε με θέματα υγείας και μάλιστα ανηλίκων και όχι απλώς με θέματα σεξουαλικότητας για αυτό το θεωρώ πιο ευαίσθητο θέμα. Είναι πολλές φορές δύσκολο να ξεχωριστεί ο συνειδητοποιημένος από τον μπερδεμένο σε αυτές τις ηλικίες. Αν μετανιώσει ο άλλος την επιλογή του μετά δεν υπάρχει επιστροφή.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 08 Φεβ 2024, 09:39

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν είναι το ίδιο γιατί ο γάμος γίνεται σε νεότερες ηλικίες ενώ η διαθήκη γίνεται στα τελευταία χρόνια της ζωής του άλλου ή και ποτέ. Αν ο άλλος πχ πεθάνει αιφνίδια στα 40 τι διαθήκη να αφήσει?

Τί γράφεις ρε Λαχουρ; :rolleyes:
Η διαθήκη οπότε θες γίνεται, εφόσον έχεις δικαιοπρακτικη ικανότητα. Και στα 20. Κι όποια στιγμή θες την ανακαλεις με νεότερη διαθήκη. :pardon:

Δεν σου λέω πως ό,τι λένε είναι θέσφατο αλλά δεν βρίσκω τον λόγο να λένε ψέματα όλοι αυτοί. Επίσης είναι διαφορετικό πράγμα το να διαμορφώνεται η σεξουαλικότητα όταν είσαι μικρός και διαφορετικό το να διαμορφώνεται από κάτι που είδες απλά.

Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι γεννήθηκε με μία διαστροφή, αλλά η επιστήμη το έχει μελετήσει το θέμα πολύ καλά και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η σεξουαλικότητα διαμορφώνεται στα παιδικά χρόνια έως ίσως και την πρώιμη εφηβεία.
Ρώτα έναν ψυχολόγο ή ψυχίατρο, να σου τα πει. :dunno:

Στην εποχή μας (και μέχρι πολύ πρόσφατα), οι μόνες απεικονίσεις των γκέι ήταν τέρμα αρνητικές. Πάντα ως καρικατούρες και γραφικούς τους εμφάνιζαν. Δηλαδή πραγματικά πιστεύεις ότι κάποιος άρχισε να πηγαίνει με άντρες επειδή πχ είδε τον Μπέζο στους Απαράδεκτους ή είδε ένα πρωινάδικο με τον Σερβουλόπουλο?

Δεν είναι απαραίτητο να το κόλλησε κάποιος από την τηλεόραση. Πολλές φορές είναι και ερεθίσματα από το οικείο περιβάλλον.

Οπωσδήποτε, αν όλη μέρα ο Γιαννάκης βλέπει άντρες να φιλιούνται, κάποια στιγμή μπορεί να του περάσει από το μυαλό να το δοκιμάσει κι αυτός με τον φίλο του τον Γιωργάκη.
Όσα πιο πολλά τέτοια ερεθίσματα δίνεις σε μικρά παιδιά, τόσο περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητες να δοκιμάσουν κι αυτά κάτι ανάλογο, είτε από περιέργεια είτε γιατί τους φαίνεται νορμάλ. :dunno:

Αν τώρα ούτε αυτή η εξήγηση σου φαίνεται αρκετή ούτε τα στατιστικά στοιχεία που δείχνουν πολύ μεγάλη αύξηση των ποσοστών ατόμων που δηλώνουν λοατκι στους νεότερους, ε άσε κι άλλο αυτή τη μόδα να εξελιχθεί και θα δεις πόσο θα πάνε τα ποσοστά στις επόμενες γενιές.

Εγώ μια φορά τα είπα και έχω τη συνείδηση μου καθαρή. Τα παιδιά μου, όταν και αν αποκτήσω, εννοείται ότι θα τα προστατέψω από τέτοιες καταστάσεις και είναι κάτι που μπορώ να το κάνω. Αν θέλετε εσείς να ζείτε σε μια κοινωνία με πολλούς (αν όχι τους περισσότερους) να παρουσιάζουν διαταραχές ως προς το φύλο τους, καλώς. Θα πάτε πολύ μπροστά έτσι. :dunno:
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Φεβ 2024, 10:39

Adminović έγραψε:[Τί γράφεις ρε Λαχουρ; :rolleyes:
Η διαθήκη οπότε θες γίνεται, εφόσον έχεις δικαιοπρακτικη ικανότητα. Και στα 20. Κι όποια στιγμή θες την ανακαλεις με νεότερη διαθήκη. :pardon:

Θεωρητικά ναι. Πρακτικά κανένας 20χρονος δε θα κάνει διαθήκη. Εδώ ακόμα και μεγαλύτεροι δεν κάνουν.

Δεν είναι απαραίτητο να το κόλλησε κάποιος από την τηλεόραση. Πολλές φορές είναι και ερεθίσματα από το οικείο περιβάλλον.

Οπωσδήποτε, αν όλη μέρα ο Γιαννάκης βλέπει άντρες να φιλιούνται, κάποια στιγμή μπορεί να του περάσει από το μυαλό να το δοκιμάσει κι αυτός με τον φίλο του τον Γιωργάκη.
Όσα πιο πολλά τέτοια ερεθίσματα δίνεις σε μικρά παιδιά, τόσο περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητες να δοκιμάσουν κι αυτά κάτι ανάλογο, είτε από περιέργεια είτε γιατί τους φαίνεται νορμάλ. :dunno:

Αν τώρα ούτε αυτή η εξήγηση σου φαίνεται αρκετή ούτε τα στατιστικά στοιχεία που δείχνουν πολύ μεγάλη αύξηση των ποσοστών ατόμων που δηλώνουν λοατκι στους νεότερους, ε άσε κι άλλο αυτή τη μόδα να εξελιχθεί και θα δεις πόσο θα πάνε τα ποσοστά στις επόμενες γενιές.

Εγώ μια φορά τα είπα και έχω τη συνείδηση μου καθαρή. Τα παιδιά μου, όταν και αν αποκτήσω, εννοείται ότι θα τα προστατέψω από τέτοιες καταστάσεις και είναι κάτι που μπορώ να το κάνω. Αν θέλετε εσείς να ζείτε σε μια κοινωνία με πολλούς (αν όχι τους περισσότερους) να παρουσιάζουν διαταραχές ως προς το φύλο τους, καλώς. Θα πάτε πολύ μπροστά έτσι. :dunno:

Ποιο οικείο περιβάλλον ρε συ? Αφού οι περισσότεροι μέχρι και σήμερα το κρύβουν από το περιβάλλον τους και παριστάνουν τους στρέιτ. Εσύ θυμάσαι στα 90s πολλούς άντρες να φιλιούνται δημόσια στην τηλεόραση, πόσο μάλλον στο δρόμο ή στο οικογενειακό σου περιβάλλον? Θυμάμαι μια φορά σε μια σειρά του Παπακαλιάτη είχαν δείξει κάτι τέτοιο κάπου στα μέσα των 00s και είχε γίνει της πουτάνας γιατί ήταν κάτι πρωτοφανές για τότε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 08 Φεβ 2024, 10:57

Λαχουρένιος έγραψε:Ποιο οικείο περιβάλλον ρε συ? Αφού οι περισσότεροι μέχρι και σήμερα το κρύβουν από το περιβάλλον τους και παριστάνουν τους στρέιτ. Εσύ θυμάσαι στα 90s πολλούς άντρες να φιλιούνται δημόσια στην τηλεόραση, πόσο μάλλον στο δρόμο ή στο οικογενειακό σου περιβάλλον? Θυμάμαι μια φορά σε μια σειρά του Παπακαλιάτη είχαν δείξει κάτι τέτοιο κάπου στα μέσα των 00s και είχε γίνει της πουτάνας γιατί ήταν κάτι πρωτοφανές για τότε.

Η μεγάλη αύξηση αφορά τις ΗΠΑ, όπου τα πράιντ και όλη αυτή η διαφήμιση των λοατκι είναι αρκετά παλιότερη ιστορία.

Στην Ελλάδα προς το παρόν δεν έχει παρατηρηθεί μεγάλη αύξηση, αλλά με όλα όσα γίνονται, σε 10-20 χρόνια από τώρα θα δεις πού θα είναι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 08 Φεβ 2024, 11:57

Στη Βρετανία οι της Γενιάς Ζ (οι νεότεροι) μόλις λίγο πάνω από το 50% δηλώνουν στρέητ. Ποσοστά κι εκεί αρκετά μεγαλύτερα των λοατκι σε σχέση με παλαιότερες γενιές.

Only half of Gen Z exclusively attracted to opposite sex, according to new study

Υποθέτω ότι και στη Βρετανία με τα διάφορα πράιντ, gay bars και τα περιοδικά στυλ gay times, υπήρχε πολύ μεγάλη καταπίεση και όλοι αυτοί δεν τολμούσαν τόσα χρόνια να κάνουν "άουτινγκ".
Ε, λεβέντες μου; :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 09 Φεβ 2024, 23:12

Άλλη μια μέρα πέρασε που επηρέασαν δραματικά τη ζωή μας οι γκέι.

Δε σκεφτόμουν τίποτε άλλο όλη μέρα πέρα από αυτό.

Έχει γίνει η ζωή μου ένα μαρτύριο. Θα παντρεύονται άραγε οι γκέι;

Να ξέρω κι εγώ τι να κάνω.
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 10 Φεβ 2024, 11:39

Ρε παιδιά, με το χέρι στην καρδιά που λένε, υπάρχει λογικός άνθρωπος που θα εμπιστευόταν παιδιά σε τύπους σαν
και τους παρακάτω; :fico:

Εικόνα
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Κοινωνία”