Τελικά πήραμε λεφτά ΚΑΙ από τους Ρώσους

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: Τελικά πήραμε λεφτά ΚΑΙ από τους Ρώσους

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 19 Απρ 2015, 11:39

Όλοι μπαφάκηδες δεν είναι σε καμία περίπτωση, αλλά αν κάποιος είναι μπαφάκιας κι ακούσε οτι αυτό το κόμμα λέει ν' αποποινικοποιηθεί το χόρτο, τότε έχει πιο πολλές πιθανότητες να στηρίξει αυτό το κόμμα.
Κάτι τέτοια έκανε και ο Τζέφρυ, και κατέληξε με μερικούς φανατικούς οπαδούς.

Το ότι θα υπερασπιζόσουν μέχρι και το ΚΚΕ για να την πεις στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν το περίμενα ποτέ :LoL: :LoL:

Σε σχέση με την ανταρσύα, καλύτερο είναι.

Αλλά τελικά στην ερώτησή μου, για ποιό λόγο να μην κόψουμε και τις νοσοκομειακές προμήθειες? Αφού πέφτουν χοντρές μίζες και σ' αυτές.

Για χιλιοστή φορά, το πρόγραμμα (αν και σε αυτό έχει λανθασμένη λογική), δε σου λέει να διακόψεις τις εξοπλιστικές δαπάνες, αλλά να τις παγώσεις, να μην προχωρήσεις σε καινούριες δηλαδή και σε επίπεδο εθνικής άμυνας να πορεύεσαι με αυτά που έχεις. Που λίγο πολύ αυτό κάνεις και τώρα, παλιούς εξοπλισμούς έχεις ως επί το πλείστον. Η σύγκριση που επιχειρείς να κάνεις είναι ατυχής καθώς οι μίζες σε νοσοκομειακό υλικό είναι μικρότερης έκτασης και είναι επομένως πιο εύκολο να κάνεις έρευνες σχετικές.

Διακόπτω και παγώνω είναι το ίδιο πράγμα. Δεν γίνεται να πορεύεσαι μ' αυτά που έχεις σε εξοπλιστικά, γιατί πολύ απλά η τεχνολογία εξελίσσεται.

Η σύγκριση που επιχειρείς να κάνεις είναι ατυχής καθώς οι μίζες σε νοσοκομειακό υλικό είναι μικρότερης έκτασης και είναι επομένως πιο εύκολο να κάνεις έρευνες σχετικές.

Προσπαθείς να τους δικαιολογήσεις, αλλά δεν σου βγαίνει. Πουθενά δεν έχουν βάλει την παράμετρο του πόση μίζα πέφτει, τόση, άρα είναι μεγάλη να την περιορίσουμε, τόση, άρα είναι μικρή, δεν πειράζει. Αυτοί μιλάνε για μίζες.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 19 Απρ 2015, 11:54

Κι εγώ σου επαναλαμβάνω ότι μια θέση δε χαρακτηρίζει ολόκληρο το ιδεολογικό σου πρόσημο. Τα έχω ξαναγράψει, δε γίνεται να συμφωνεί κανένας απολύτως με κανένα μα κανένα κόμμα, εκτός αν είναι κομματόσκυλο και πρέπει σύμφωνα με το payroll του να κάνει δεκαπέντε τούμπες την ημέρα για χάρη του εργοδότη του. Τώρα αν προσελκύονται συγκεκριμένα φυντάνια λόγω αυτής της θέσης ποσώς με ενδιαφέρει, αυτό συμβαίνει και σε άλλα κόμματα και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό επειδή έχουν και περισσότερους ψηφοφόρους. Σταμάτα επίσης να εξισώνεις τα μαρούλια με τις μπριζόλες (νοσοκομειακές παροχές με εξοπλιστικά-η ΑΝΤΑΡΣΥΑ υποθέτω δίνει προτεραιότητα στα πρώτα επειδή αφορούν την κοινωνική συνοχή για την οποία ενδιαφέρονται περισσότερο από το να επικαλείται κάποιος τη δομή του έθνους-κράτους, πάλι όμως λες ότι το πάγωμα είναι το ίδιο με την περικοπή), και μάλιστα για να υποστηρίξω μια θέση που εξ'αρχής εξέφρασα πως είναι τοποθετημένη σε λάθος βάση, έστω κι αν προσπαθείς συνεχώς να τη διαστρεβλώσεις για να δημιουργήσεις εντυπώσεις.

Υ.Γ.: Εύχομαι και συμμαχία με το Διάδοχο για να μου λέτε μέρα-νύχτα πόσο κακή είναι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 19 Απρ 2015, 11:58

Γιατί ψέματα είναι; Χάλια είναι. Τι αγώνα κάνει; Με τον Παπα..τέτοιον και τους πακιστανούς;
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 19 Απρ 2015, 12:02

Κι εγώ σου επαναλαμβάνω ότι μια θέση δε χαρακτηρίζει ολόκληρο το ιδεολογικό σου πρόσημο.

Φυσικά και δεν μπορείς να συμφωνείς τελείως με όλα, αλλά πρέπει να μπορείς να συμφωνήσεις στα βασικά. Το θέμα της εθνικής άμυνας είναι βασικό θέμα. Αν δεν μπορείς να συμφωνήσεις σ' αυτό, δεν μπορείς να συμφωνήσεις period.
Καμία εξίσωση ανομοίων πραγμάτων, πολύ απλά οι ανταρσύες δεν σου λένε οτι απώτερος σκοπός τους είναι πολύ απλά να υποδουλωθεί σε ξένο κατακτητή η χώρα, και βγάζουν γελοίες δικαιολογίες για την απόλυτη διακοπή των εξοπλισμών. Ή αυτό ή ζουν στην κοσμάρα τους, και δεν αντιλαμβάνονται οτι η χώρα έχει πραγματικούς εθνικούς εχθρούς, και βλέπουν απέναντι "Τούρκους εργάτες αδέρφια μας", οπότε δεν θεωρούν χρήσιμους τους εξοπλισμούς. Είτε έτσι είτε αλλιώς οι άνθρωποι χρήζουν φάπας.

Metranion έγραψε:Γιατί ψέματα είναι; Χάλια είναι. Τι αγώνα κάνει; Με τον Παπα..τέτοιον και τους πακιστανούς;

:sgrat:
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 19 Απρ 2015, 12:30

Χελώνε επέτρεψέ μου να ξέρω εγώ πότε πρέπει να ψηφίσω κάποιον και πότε όχι. Αυτήν τη στιγμή η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατά τη γνώμη μου έχει μια από τις πιο μαχητικές στάσεις ενάντια στο καθεστώς που βιώνουμε τώρα, χωρίς να σημαίνει ότι θα μασάω οποιαδήποτε θέση τους απλά επειδή τρέφω μια συμπάθεια προς αυτήν την ιδεολογική κατεύθυνση. Τώρα το αν ζουν στην κοσμάρα τους κάποια μυαλά αρχηγικών στελεχών εκεί είναι άλλο θέμα, γιατί είδαμε και βλέπουμε και τώρα προς τα που μας έχουν οδηγήσει οι "ρεαλιστές" και οι "πραγματιστές" που θα πουλούσαν και τη μάνα τους για μια καρέκλα. Πάντως έχει πλάκα το πως έχει εκτροχιαστεί το νήμα προς την κατεύθυνση "να κράξουμε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ" ακριβώς τη στιγμή που η ίδια η Μόσχα έβαλε τέλος στα φιδοσενάρια περί προκαταβολών και χρηματοδότησης :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 19 Απρ 2015, 13:48

Εγώ εξετάζω τις εναλλακτικές. Και κατά την γνώμη μου εναλλακτική ΔΕΝ είναι η αντατρσύα. Στην πραγματικότητα, κι αυτοί που την ψηφίζουν, δεν νομίζω οτι θα ήθελαν να την δουν στην εξουσία.

Σχετικά με το θέμα τώρα, πολύ πιθανόν οι Ρώσοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά για διάφορους λόγους, και να μην θέλουν να ξέρουν οι ευρωπαίοι ακόμα τί θα γίνει. Θα περιμένουμε και θα δούμε.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 19 Απρ 2015, 13:57

Μπλοφαρει ο Πουτιν, ετοιμη την εχει την φακα για τους γερμαναραδες
0 .

Άβαταρ μέλους