Προέλλην έγραψε:
Στη θέση σου θα είχα φύγει ήδη για εκεί.
Ως εδώ είμαι. Ως εδώ.
Θα μου τη βαρέσει καμιά μέρα και θα σηκωθώ να φύγω.

Προέλλην έγραψε:
Στη θέση σου θα είχα φύγει ήδη για εκεί.

ВладимирВладимирович έγραψε:Η Αθηνα ειναι απλα καρκινος της Ελλαδας και το γεγονός οτι δεν εχει πεσει ακομα κανενας αστεροειδής πανω σε αυτο το τρισμπουρδελο ειναι η καλύτερη αποδειξη της μη υπαρξης του Θεου

Ραν ταν πλαν έγραψε:Αν μπορούσα θα την έκανα και αύριο για Αθήνα.
Και όχι περιφερειακά αλλά για ντάουν τάουν. Έχω λαχταρήσει να ζήσω λίγο σαν άνθρωπος.
Γουστάρω πόλη που ποτέ δεν κοιμάται, να βγω τσάρκα στις τρεις το πρωί και να 'ναι όλα ανοιχτά, να βρίσκω τσιγάρα ό,τι ώρα να ΄ναι, κωλόμπαρα να μην πέφτει καρφίτσα, πουτάνες να κάνουν καλντερίμι, πρεζάκια ξάπλα στα πεζοδρόμια και αυτοκινητάδες χωρίς να μου κόβουν το δρόμο κωλόγριες με τετρακίνητα σουβ που δεν έχουν πατήσει ποτέ χώμα.

Adminović έγραψε:Το Λαγονήσι δεν είναι και ιδιαίτερα καθαρό. Όχι βέβαια και βρώμικο σαν κάτι Κινέτες και Αγ. Θεόδωρους.
Από Ανάβυσσο και κάτω καθαρίζει και κυρίως μετά το Θυμάρι.
Τα Λεγραινά δεν τα λες Σαρωνικό. Είναι στο νοτιότερο άκρο της Αττικής, όπου συναντώνται ο Σαρωνικός με τον Ευβοϊκό και το Μυρτώο.
Τα Λεγραινά είναι όντως πεντακάθαρα και ωραία σαν τοποθεσία. Εκεί πάω πολλές φορές για μπάνιο.
Ο Κορινθιακός θα μπορούσε να είναι ωραία περιοχή, αλλά με τόση αυθαιρεσία, μόλυνση και κλείσιμο παραλιών, δεν αξίζει. Είναι και από τις πλέον σεισμογενείς περιοχές όλης της χώρας.
Ο Ωρωπός επίσης έχει θέμα με απόβλητα από τις εκβολές του Ασωπού και από βιομηχανίες που υπάρχουν προς τη Χαλκίδα.