Ακούστε τι λένε οι γονείς των φυντανιών που ξυλοκόπησαν τον Σταθμάρχη..

Κοινωνικά θέματα.
micro
Basic poster
Basic poster

Re: Ακούστε τι λένε οι γονείς των φυντανιών που ξυλοκόπησαν τον Σταθμάρχη..

Δημοσίευσηαπό micro » 05 Φεβ 2021, 23:30

bizeli δεν προλαβαίνω τώρα γιατί έχω μπλέξει με διάφορα, αλλά έτσι στα γρήγορα να σχολιάσω κάτι.

bizeli έγραψε:Και φυσικά δεν περίμενα ότι θα υπάρχουν φωνές που θα λένε "ναι αλλά ..." μπροστά σε ένα φαινόμενο βίας.
Εδώ και πόσα ποστ σου λέει ο άλλος η συμπεριφορά των παιδιών είναι έτσι κι έτσι και όλο το γυρνάς "ναι αλλά και ο σταθμάρχης..."

Δεν έχω γράψει πουθενά "ναι αλλά και ο σταθμάρχης...". Ούτε το έχω γράψει, ούτε το πιστεύω αυτό το "ναι αλλά", ούτε το έχω υπονοήσει, βασικά ούτε καν το έχω σκεφτεί έτσι. Δεν μπορούμε να συννενοηθούμε εδώ και τόσα ποστς διότι με έχεις κατατάξει στους .... "ναιαλλάδες" :laugh1: , που όντως υπάρχουν κι αυτοί, αλλά εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς! Βασικά προσπαθώ να κάνω μια όσο το δυνατόν αντικειμενικότερη κριτική στη συμπεριφορά του ... Στάθη του σταθμάρχη :P , αυτό είναι όλο (που δεν την κρίνω σωστή και πρέπουσα)! Χωρίς "ναι άλλα", χωρίς να δώσω ελαφρυντικά, να δικαιολογήσω τους νεαρούς ή οτιδήποτε άλλο. Έτσι και αλλιώς για τους νεαρούς έχουν γραφτεί και ειπωθεί ... τα πάντα, τα πάντα όμως! Δεν έχω κάτι να προσθέσω, γιατί απλά δεν υπάρχει κάτι άλλο να προσθέσει κανείς. Όμως η συμπεριφορά του σταθμάρχη έχει περάσει στο ντούκου και στο απυρόβλητο, σαν να έχει πέσει μια ομερτά. Γιατί έτσι ρε φίλε; Τι διάολο, άγιος ήταν αυτός ο άνθρωπος, μήπως έχει κι αυτός χεσμένη τη φωλιά του; Αυτό εξετάζω. Αλλά βλέπω πως με το που πάω να ψελλίσω έστω και το παραμικρό παραστράτημα του σταθμάρχη - ξέρω γω πως φόραγε το σώβρακό του ανάποδα - με αρχίζουν στα διάφορα, πως πάω να ξεπλύνω τους πιτσιρικάδες, πως δε γουστάρω τους σταθμάρχες και την εξουσία, πως είμαι αρνητής της μάσκας κα. Να ας πούμε τελευταία ο Οργισμένος, μάλλον στους αρνητές της μάσκας με κατέταξε, χε, χωρίς να είμαι. Να μη στα πολυλογώ, έτσι έχει φτιαχτεί μια τεράστια, και καταπώς φαίνεται, ανυπέρβλητη και αδιαπέραστη ασπίδα προστασίας γύρω από τον σταθμάρχη, και δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα για αυτόν, χωρίς να ντρέπεται ή να του καταλογίζουν κάποιον ύποπτο δόλο. Ε, αυτό με ενοχλεί. Τι μαλακία είναι αυτή πάλι;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 06 Φεβ 2021, 00:04

micro έγραψε:Δεν έχω γράψει πουθενά "ναι αλλά και ο σταθμάρχης...". Ούτε το έχω γράψει, ούτε το πιστεύω αυτό το "ναι αλλά", ούτε το έχω υπονοήσει, βασικά ούτε καν το έχω σκεφτεί έτσι. Δεν μπορούμε να συννενοηθούμε εδώ και τόσα ποστς διότι με έχεις κατατάξει στους .... "ναιαλλάδες" :laugh1: , που όντως υπάρχουν κι αυτοί, αλλά εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς! Βασικά προσπαθώ να κάνω μια όσο το δυνατόν αντικειμενικότερη κριτική στη συμπεριφορά του ... Στάθη του σταθμάρχη :P , αυτό είναι όλο (που δεν την κρίνω σωστή και πρέπουσα)! Χωρίς "ναι άλλα", χωρίς να δώσω ελαφρυντικά, να δικαιολογήσω τους νεαρούς ή οτιδήποτε άλλο. Έτσι και αλλιώς για τους νεαρούς έχουν γραφτεί και ειπωθεί ... τα πάντα, τα πάντα όμως! Δεν έχω κάτι να προσθέσω, γιατί απλά δεν υπάρχει κάτι άλλο να προσθέσει κανείς. Όμως η συμπεριφορά του σταθμάρχη έχει περάσει στο ντούκου και στο απυρόβλητο, σαν να έχει πέσει μια ομερτά. Γιατί έτσι ρε φίλε; Τι διάολο, άγιος ήταν αυτός ο άνθρωπος, μήπως έχει κι αυτός χεσμένη τη φωλιά του; Αυτό εξετάζω. Αλλά βλέπω πως με το που πάω να ψελλίσω έστω και το παραμικρό παραστράτημα του σταθμάρχη - ξέρω γω πως φόραγε το σώβρακό του ανάποδα - με αρχίζουν στα διάφορα, πως πάω να ξεπλύνω τους πιτσιρικάδες, πως δε γουστάρω τους σταθμάρχες και την εξουσία, πως είμαι αρνητής της μάσκας κα. Να ας πούμε τελευταία ο Οργισμένος, μάλλον στους αρνητές της μάσκας με κατέταξε, χε, χωρίς να είμαι. Να μη στα πολυλογώ, έτσι έχει φτιαχτεί μια τεράστια, και καταπώς φαίνεται, ανυπέρβλητη και αδιαπέραστη ασπίδα προστασίας γύρω από τον σταθμάρχη, και δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα για αυτόν, χωρίς να ντρέπεται ή να του καταλογίζουν κάποιον ύποπτο δόλο. Ε, αυτό με ενοχλεί. Τι μαλακία είναι αυτή πάλι;

Συγγνώμη αλλά με αυτά που γράφεις φαίνεσαι στους "ναιαλλάδες". Δεν μπορώ να το εκλάβω αλλιώς. Μπορεί η πρόθεσή σου να είναι καλοπροαίρετη για μια πιο ψύχραιμη και αντικειμενική ματιά αλλά η όλη διαφωνία μας έγκειται στο σημείο ότι για μένα το μόνο αντικειμενικό γεγονός που βλέπω είναι ο ξυλοδαρμός ενός ανθρώπου που δε χωράει καμία αμφισβήτηση από κανέναν εκτός αν κάποιος είναι τυφλός.
Δεν μπορώ να δω άλλα "αντικειμενικά" γεγονότα. Όλα τα "πριν" και τα "μετά" του γεγονότος έγκεινται στην υποκειμενική ματιά και ερμηνεία του καθενός.
Επίσης, σε ένα άλλο σημείο που σκαλώνει το θέμα είναι ότι αρνείσαι πεισματικά να δεχθείς ότι δε με νοιάζει η συμπεριφορά του σταθμάρχη για αυτό και δε τη σχολιάζω. Για το λόγο ότι ό,τι και να έκανε δε δικαιολογεί τον ανελέητο ξυλοδαρμό του.
Δεν έχω καμιά μεροληψία υπέρ του σταθμάρχη. Σου είπα αν βαρούσε ο σταθμάρχης τους πιτσιρικάδες, θα έλεγα τα ίδια και για τον σταθμάρχη.

Αποπροσανατολίζουμε και μετατοπίζουμε τη σοβαρότητα του γεγονότος, αν κάνουμε το λάθος να εξετάσουμε το θέμα "αντικειμενικά" για να δούμε μήπως έφταιγε και ο σταθμάρχης. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να γίνεται αυτό. Καμία ανοχή, καμία δικαιολογία στη βία.
Αφήνουμε έτσι υπονοούμενα ότι η βία και η αυτοδικία σε κάποιες περιπτώσεις είναι επιτρεπτή ή δικαιολογημένη ή αναπόφευκτη. Όχι, δεν το δέχομαι αυτό σε καμιά περίπτωση. Υπάρχουν 100 διαφορετικές επιλογές να εξαντλήσεις χωρίς να χρειαστεί να ασκήσεις βία. Τα παιδιά διάλεξαν τη βία. Είχαν πολλές άλλες εναλλακτικές πριν οδηγηθεί εκεί το πράμα, ακόμα και αν αισθάνθηκαν ότι προσβλήθηκαν.
Ο ξυλοδαρμός του σταθμάρχη είχε τελείως εκδικητικό και τιμωρητικό χαρακτήρα σαν να ήθελαν να πάρουν το αίμα τους πίσω για την τεράστια προσβολή που δέχθηκαν, δλδ να κατεβάσουν τα ποδάρια τους από το κάθισμα.

Εκτός αυτού, όσο προσπάθησα κι εγώ να δω το θέμα "αντικειμενικά", όσες φορές είδα και ξαναείδα το βίντεο δεν είδα τίποτα το επιλήψιμο για τον σταθμάρχη. Αλήθεια.
Δεν έχω κανένα καημό να υπερασπιστώ τον σταθμάρχη ούτε μου αρέσουν οι ιντερνετικές δίκες.

Ψάξε ένα ένα τα ποστ μου. Γράφω χρόνια. Έχουν σκάσει διάφορα θέματα στην επικαιρότητα, που δεν μπήκα στη διαδικασία να σχολιάσω ή και αν σχολίασα θα ήταν στο πλαίσιο μιας γενικότερης κοινωνικής ανάλυσης ποτέ όμως αναφορά σε συγκεκριμένα πρόσωπα, γιατί δε μου αρέσει το "όλοι εναντίον ενός". Γενικά, απέχω από αυτά.

Ούτε και τώρα είχα σκοπό να το υπεραναλύσω το θέμα και να φαίνομαι ότι έχω εμμονές αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι μπορεί να υπάρχει και "διαφορετική προσέγγιση" για το θέμα πέρα από την καταδικαστική.

Τέλος, θα ήθελα να πω ότι χθες προχθές έσκασε μια είδηση ότι στην Αμερική ένας σκότωσε εν ψυχρώ δυο γείτονές του έπειτα από μια λογομαχία. Το βίντεο ήταν σοκαριστικό.

Θα ήθελα, λοιπόν, κάποιος να μου απαντήσει σε μια ερώτηση που έχω κάνει πολλές φορές αλλά παραβλέπετε.
Αν οι πιτσιρικάδες σκότωναν τον σταθμάρχη, η "αντικειμενική" προσέγγιση που θα είχατε θα ήταν ίδια;
Θα μου απαντήσει κανείς επιτέλους;

Ή μήπως το γεγονός ότι ο σταθμάρχης τελικά τη γλίτωσε φθηνά αφήνει περιθώρια να πούμε "έλα μωρέ και τι έγινε;"
0 .

micro
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό micro » 06 Φεβ 2021, 03:24

bizeli έγραψε:Συγγνώμη αλλά με αυτά που γράφεις φαίνεσαι στους "ναιαλλάδες". Δεν μπορώ να το εκλάβω αλλιώς.

Εμ, ακριβώς για αυτό σε λέω προκατειλημμένη. Διότι δεν μπορείς να δεχτείς κριτική στη μια πλευρά, χωρίς να προσβάλλεται η άλλη. Σαν να τα βλέπεις τα πράγματα ως συγκοινωνούντα δοχεία, ενώ δεν είναι έτσι, εγώ τουλάχιστον δεν το βλέπω έτσι: άλλο η κριτική που κάνουμε στους θύτες, και άλλο αυτή που κάνουμε στο θύμα. Μπορούμε να το δούμε συνολικά, σαν συγκοινωνούντα, αλλά μπορούμε επίσης να το δούμε και αποκομμένα, εσύ με αυτό το 2ο έχεις θέμα, δεν μπορείς να το δεις με τίποτα.

bizeli έγραψε:Μπορεί η πρόθεσή σου να είναι καλοπροαίρετη για μια πιο ψύχραιμη και αντικειμενική ματιά αλλά η όλη διαφωνία μας έγκειται στο σημείο ότι για μένα το μόνο αντικειμενικό γεγονός που βλέπω είναι ο ξυλοδαρμός ενός ανθρώπου που δε χωράει καμία αμφισβήτηση από κανέναν εκτός αν κάποιος είναι τυφλός.

Ε ναι, προφανώς, ο σταθμάρχης χτυπήθηκε βάναυσα και ανελέητα. Το αστυνομικό δελτίο διάβασα πως έκανε λόγο για "ανθρωποκτονικά χτυπήματα", δηλαδή ήταν ιδιαίτερα βίαια.

bizeli έγραψε:Δεν μπορώ να δω άλλα "αντικειμενικά" γεγονότα. Όλα τα "πριν" και τα "μετά" του γεγονότος έγκεινται στην υποκειμενική ματιά και ερμηνεία του καθενός.

Ε πώς, τουλάχιστον δεν είδες την (αντ)επίθεση που επιχείρησε ο σταθμάρχης; Τι το υποκειμενικό είχε αυτό; Όρμηξε μαινόμενος 1.90 100 κιλά γεροδεμένος άνθρωπος προς τους νεαρούς, ενώ είχε προηγουμένως γρονθοκοπηθεί, και είχαν μεσολαβήσει λογοπραξίες, αυτα είναι τα αντικειμενικά γεγονότα, όπως φαίνονται άλλωστε καθάρα στις κάμερες.

bizeli έγραψε:Επίσης, σε ένα άλλο σημείο που σκαλώνει το θέμα είναι ότι αρνείσαι πεισματικά να δεχθείς ότι δε με νοιάζει η συμπεριφορά του σταθμάρχη για αυτό και δε τη σχολιάζω. Για το λόγο ότι ό,τι και να έκανε δε δικαιολογεί τον ανελέητο ξυλοδαρμό του.

Ε; δεν το κατάλαβα και πολύ αυτό. Αλλά για να μη σκαλώσει η κουβέντα, θεωρώ πως λες πως "οτιδήποτε και να έκανε ο σταθμάρχης, αυτό δε δικαιολογεί τον ανελέητο ξυλοδαρμό του", και σε αυτό απαντώ εδώ. Όπως λοιπόν το έχω επαναλάβει και στο παρελθόν, το αν δικαιολογείται ή δε δικαιολογείται ο ξυλοδαρμός, με αφήνει αδιάφορο, διότι δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. Πες μου ρε συ bizeli, τι εννοείς, καταρχάς πες μου τι θα έπρεπε να είχαν κάνει σταθμάρχης και νεαροί έτσι ώστε να δικαιολογηθεί ο ανελέητος ξυλοδαρμός, υπάρχει κάτι; Ή μήπως τίποτα; Δλδ ποια πιστεύεις πως θα έπρεπε να ήταν η συμπεριφορά όλων των συμμετεχόντων έτσι ώστε να καταλήξει σε δικαιολογημένο ανελέητο ξυλοδαρμό;

Εδώ να πούμε πως ο σταθμάρχης επιτέθηκε προς τους νεαρούς ενώ αυτοί απομακρύνονταν, κάτι το αδιάφορο βέβαια, αφού η συμπεριφορά του σταθμάρχη δε μας ενδιαφέρει στο αν ξυλοκοπήθηκε.

bizeli έγραψε:Δεν έχω καμιά μεροληψία υπέρ του σταθμάρχη. Σου είπα αν βαρούσε ο σταθμάρχης τους πιτσιρικάδες, θα έλεγα τα ίδια και για τον σταθμάρχη.

Θα τα έλεγες, το πιστεύω. Αλλά για όλα αυτά που είπες για τους νεαρούς τι θα έκανες; Θα έλεγες για τα ΕΠΑΛ κλπ, για τις "ψυχούλες" τους που προσβλήθηκαν, για τα ψυχολογικά τους, για για, βασικά θα έλεγες όλα αυτά τα υποτιμητικά και μειωτικά σχόλια που έκανες εναντίον τους (ας μην τα παραθέσω); Και για τον σταθμάρχη τι θα έλεγες; Μήπως αυτά που λέω εγώ; Αλλά και για τα γεγονότα στο βαγόνι πάλι, τι θα έλεγες; Δε θα έπρεπε να έχεις την ίδια στάση, ανεξάρτητα της έκβασης της σύρραξης;

bizeli έγραψε:Αποπροσανατολίζουμε και μετατοπίζουμε τη σοβαρότητα του γεγονότος, αν κάνουμε το λάθος να εξετάσουμε το θέμα "αντικειμενικά" για να δούμε μήπως έφταιγε και ο σταθμάρχης. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να γίνεται αυτό. Καμία ανοχή, καμία δικαιολογία στη βία.
Αφήνουμε έτσι υπονοούμενα ότι η βία και η αυτοδικία σε κάποιες περιπτώσεις είναι επιτρεπτή ή δικαιολογημένη ή αναπόφευκτη. Όχι, δεν το δέχομαι αυτό σε καμιά περίπτωση. Υπάρχουν 100 διαφορετικές επιλογές να εξαντλήσεις χωρίς να χρειαστεί να ασκήσεις βία. Τα παιδιά διάλεξαν τη βία. Είχαν πολλές άλλες εναλλακτικές πριν οδηγηθεί εκεί το πράμα, ακόμα και αν αισθάνθηκαν ότι προσβλήθηκαν.
Ο ξυλοδαρμός του σταθμάρχη είχε τελείως εκδικητικό και τιμωρητικό χαρακτήρα σαν να ήθελαν να πάρουν το αίμα τους πίσω για την τεράστια προσβολή που δέχθηκαν, δλδ να κατεβάσουν τα ποδάρια τους από το κάθισμα.

Ακριβώς. Μόνο που δεν ήταν τα παιδιά που διάλεξαν τη βία, αυτή φαίνεται σαν να ήταν αναπόφευκτη, τόσο από τις συμπεριφορές των νεαρών, όσο του σταθμάρχη - που αφήνεις στο απυρόβλητο και δε σε νοιάζει ό,τι και να έκανε. Μα θα περίμενε κανείς από έναν ενήλικα να αποκλιμακώσει την κατάσταση αντί να φέρεται σαν ανήλικος, ιδιαίτερα άμα γνωρίζεις πως είναι σταθμάρχης και έχει αίσθημα ευθύνης, κάτι που δεν έγινε. Αλλά τι σε νοιάζουν εσένα όλα αυτά, η συμπεριφορά του σταθμάρχη σου είναι αδιάφορη.

bizeli έγραψε:Εκτός αυτού, όσο προσπάθησα κι εγώ να δω το θέμα "αντικειμενικά", όσες φορές είδα και ξαναείδα το βίντεο δεν είδα τίποτα το επιλήψιμο για τον σταθμάρχη. Αλήθεια.
Δεν έχω κανένα καημό να υπερασπιστώ τον σταθμάρχη ούτε μου αρέσουν οι ιντερνετικές δίκες.

Μεροληψία! :madwoman: :P

bizeli έγραψε:Ψάξε ένα ένα τα ποστ μου. Γράφω χρόνια. Έχουν σκάσει διάφορα θέματα στην επικαιρότητα, που δεν μπήκα στη διαδικασία να σχολιάσω ή και αν σχολίασα θα ήταν στο πλαίσιο μιας γενικότερης κοινωνικής ανάλυσης ποτέ όμως αναφορά σε συγκεκριμένα πρόσωπα, γιατί δε μου αρέσει το "όλοι εναντίον ενός". Γενικά, απέχω από αυτά.

Καλά, δε χρειαζόταν αυτό.

bizeli έγραψε:Ούτε και τώρα είχα σκοπό να το υπεραναλύσω το θέμα και να φαίνομαι ότι έχω εμμονές αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι μπορεί να υπάρχει και "διαφορετική προσέγγιση" για το θέμα πέρα από την καταδικαστική.

Τέλος, θα ήθελα να πω ότι χθες προχθές έσκασε μια είδηση ότι στην Αμερική ένας σκότωσε εν ψυχρώ δυο γείτονές του έπειτα από μια λογομαχία. Το βίντεο ήταν σοκαριστικό.

Θα ήθελα, λοιπόν, κάποιος να μου απαντήσει σε μια ερώτηση που έχω κάνει πολλές φορές αλλά παραβλέπετε.
Αν οι πιτσιρικάδες σκότωναν τον σταθμάρχη, η "αντικειμενική" προσέγγιση που θα είχατε θα ήταν ίδια;
Θα μου απαντήσει κανείς επιτέλους;

Ή μήπως το γεγονός ότι ο σταθμάρχης τελικά τη γλίτωσε φθηνά αφήνει περιθώρια να πούμε "έλα μωρέ και τι έγινε;"

Ε να σου απαντήσουμε! Εγώ τουλάχιστον την ίδια ακριβώς προσέγγιση θα είχα, αλλά, λόγω της αυξημένης ευαισθησίας του θέματος μάλλον θα απείχα από οποιαδήποτε σχετική συζήτηση Άσε που θα μαγαρίζανε το οτιδήποτε οι "ναιαλλαδες", κι εγώ δε θα φαινόμουνα καν, αν αποφάσιζα να εμφανιστώ δλδ..
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 06 Φεβ 2021, 03:49

micro έγραψε:
bizeli έγραψε:Εκτός αυτού, όσο προσπάθησα κι εγώ να δω το θέμα "αντικειμενικά", όσες φορές είδα και ξαναείδα το βίντεο δεν είδα τίποτα το επιλήψιμο για τον σταθμάρχη. Αλήθεια.

Απλα doublethink. Κλασσικοτατο.
Η bizeli φαινεται πως ειναι τελεια προετοιμασμενη για το 1984 :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

micro
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό micro » 06 Φεβ 2021, 04:35

ВладимирВладимирович έγραψε:
micro έγραψε:

Απλα doublethink. Κλασσικοτατο.
Η bizeli φαινεται πως ειναι τελεια προετοιμασμενη για το 1984 :yesyes:

χε, το έγραψα έτσι στα γρήγορα, αλλά δε νομίζω πως θα πειστεί χωρίς επιχειρήματα, θέλω χρόνο
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Φεβ 2021, 09:56

Λαχουρένιος έγραψε:Μιλαμε για μαθητες ΕΠΑΛ, αυτο και μονο του ειναι ενοχοποιητικο στοιχειο.

Και μετα αναρωτιόμαστε γιατι "το κόμμα του λαού" ( :whatever45: ) χαροπαλευει με 5%...

Και τι με αυτο? Η ΧΑ δεν μπηκε καν στην βουλη :D :pardon:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Φεβ 2021, 10:27

αντικειμενικα το λεω -οτι με ενοχλει που ο σταθμαρχης αφηνεται εξω απο το καδρο

-μια λεξουλα εδω μια λεξουλα εκει και ο μικρο ακομη για μια φορα μας τα κανει τσουρεκια με τις παπαρδελες του
αναρωτιεμαι τι θα γραψει για τον κολοκοτρωνη αντικειμενικα παντα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 06 Φεβ 2021, 14:05

Λαχουρένιος έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Και μετα αναρωτιόμαστε γιατι "το κόμμα του λαού" ( :whatever45: ) χαροπαλευει με 5%...

Στ@@ μου η χα. Εσυ γιατι χαιρεσαι, σε φτιάχνει οτι τα χιτλερικα απολιθώματα γυρισαν στο μαντρί της ΝΔ;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Φεβ 2021, 14:22

Λαχουρένιος έγραψε:

Στ@@ μου η χα. Εσυ γιατι χαιρεσαι, σε φτιάχνει οτι τα χιτλερικα απολιθώματα γυρισαν στο μαντρί της ΝΔ;

αν θα βγει ο κασι βουλευτης θα του βαζω του λαχου μια εικονα του κασι καθε μερα :laugh1: για να τρωει το φαι του
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Deutsch Lover
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Deutsch Lover » 08 Φεβ 2021, 20:08

Προβλέπω και ευελπιστώ ότι οι δύο κακόμοιροι μελλοντικοί καρδιοχειρουργοί θα κάνουν τσιμπούκια στον Χασάν από το Μαρόκο για ένα πακέτο τσιγάρα και θα δίνουν κώλο στον Αμπντούλ από το Πακιστάν για να τους "σέρνει" κανένα περιοδικό με τσόντες στο σκοτεινό, υγρό κελί τους ενώ οι κοριοί και οι ψείρες θα τους κατατρώγουν και θα τους πίνουν το αίμα αργά και βασανιστικά... :pardon:
Ο δε 17χρονος που μάλλον θα φάει και τα πιο πολλά χρόνια ως σχεδόν ενήλικας μάλλον θα βγει έξω με αρθρίτιδα... :laugh1:
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”