Αρίστος έγραψε:Τωρα τι ψηφισες; Κουλη για να κονομησουν οι οφφσορακηδες στο Κολωνακι και την Εκαλη;
Εσυ οταν ψηφιζες Καραμανλη και αργοτερα Βοριδη και Αδωνι γιατι τους ψηφιζες?

Αρίστος έγραψε:Τωρα τι ψηφισες; Κουλη για να κονομησουν οι οφφσορακηδες στο Κολωνακι και την Εκαλη;

ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Κατα ζαίο: όταν είσαι ανεμοδούρα είσαι σωστός.
Επαναλαμβάνω ψηφίζω δεξιά γιατί αυτό με καλύπτει και με εκφράζει. Δεν είμαι κάτω από το τραπέζι και να περιμένω τι θα πέσει από τους συνδαιτυμόνες της εξουσίας. Έχω δικό μου τραπέζι.

Αρίστος έγραψε:...... Απλά ο ΣΥΡΙΖΑ ηταν το πρωτο λαικο προδοτικο κομμα που πηρε την εξουσια σε αυτη τη χωρα απο το 1830. ....
.

Αρίστος έγραψε:Το μονο κομμα που τα εβαλε με το διαπλεκομενο συστημα τους λεγεται ΣΥΡΙΖΑ. Και μην κουραζεστε για δεξιες, αριστερες και λοιπες παπαριες. Απλά ο ΣΥΡΙΖΑ ηταν το πρωτο λαικο κομμα που πηρε την εξουσια σε αυτη τη χωρα απο το 1830. Ενω οι αντιπαλοι του εκφραζουν το πιο βρωμερο κοτζαμπασικο συστημα που γνωρισε η χωρα. Και που θα την καταστρεψει ξανα γιατι οι τυποι ειναι ετοιμοι τωρα με ΝΔ να αρπαξουν ξανα το χρημα απο τραπεζες και κρατικα ταμεια και να το ξαναβγαλουν Ελβετια και στους οφφσορ παραδεισους που πολυ καλα γνωριζουν.
.