Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.

Να μεταναστευσει ο μαλακας Σουηδια;;;

Ναι
18
49%
Οχι
19
51%

Σύνολο ψήφων: 37

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 22 Σεπ 2018, 00:48

Οργισμένος έγραψε:
Διάδοχος έγραψε: :asd03:

Ξες , αν ολα πανε καλα καποια στιγμη θα παραιτηθω. Και θα σου εξηγησει ο στυγιος τι γινεται ρε καρχια οταν παραιτειται ενας δυ (θα κτυπησει και μεση ταση τον λαχουρ οταν το μαθει).

Εχω ασσους στο μανικι ρε αθλια σοσιαλφασιστικα παρασιτα...

Αχέμ, πας στην Σουηδία για να παρασιτίσεις, και καλείς άλλους παράσιτα που δεν έχουν πάρει επίδομα ποτέ απο πουθενά, παρά μόνο πληρώνουν γι αυτά των άλλων;

Λίγο σέβας για εμάς τους παραγωγικούς ανθρώπους που σας ταϊζουμε, δεν βλάπτει.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 22 Σεπ 2018, 00:52

Οργισμένος έγραψε:
Σκοπευω να καμω λιζινγκ καποια στιγμη την επερχομενη Αλφετα...Ή την τζουλια.

Κι αυτό δάνειο είναι. Καλύτερα πάρε μεταχειρισμένο να ξενοιάσεις από πληρωμές μια και καλή.

Και σιγά το αυτοκίνητο, δω που τα λεμε
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 22 Σεπ 2018, 00:52

sharp έγραψε:
Διάδοχος έγραψε:Αυτό τώρα για εξυπνάδα το γράφεις; Έχω κάνει δύο φορές αίτηση, κατουρημένες ποδιές φιλάω για να με στείλει η εταιρία στο παράρτημα στη Σενζέν, αλλά με έριξαν άκυρο. Δυστυχώς έχουμε αρκετούς κινεζόφωνους (γερμανοκινέζους, μαλαισιοκινέζους, κλπ ) στην εταιρία και πηγαίνουν αυτοί.

Α όχι έτσι φίλε, όχι σαν αποικιοκράτης.

Τα ίδια έλεγες και στο Ισλαμαμπάντ, περνάς ωραία άμα είσαι ξένος που δουλεύει σε δυτική εταιρία. Το θέμα είναι όμως να είσαι από τους φουκαράδες τους ντόπιους, εκεί σε θέλω. Παραδέξου ότι δεν είσαι κουμούνι, δεν είναι κακό, έχει ξανασυμβεί.

Ποιούς φουκαράδες; Όσοι έχουν δουλειές με πτυχία, μαγαζιά κλπ, μια χαρά περνάνε.

Αν τώρα αναφέρεσαι σε φτωχοδιάβολους που κατέβηκαν απο την επαρχία, αυτοί είναι κάτι ανάλογο των ανατολικοευρωπαίων εργατικών χεριών στην Ευρώπη, δεν είναι η κινεζική μεσαία, ούτε καν μικρομεσαία τάξη.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Σεπ 2018, 00:53

Διάδοχος έγραψε:Αν είσαι πολίτης που άφησες λεφτά στο ασφαλιστικό σύστημα, να λάβεις.

Το να μαζευτούν εκεί αλλονταποί και να θελουν να βάλουν χέρι στα λεφτά των Σουηδών, είναι απόβαση με την χατζάρα στα δόντια.

Στην Γερμανία τουλάχιστον το έκαναν να πρέπει να αποδείξεις 5 χρόνια μόνιμης διαμονής πρώτα, και μετά να έχεις δικαιωμα.

Λαικιστες οι σουηδοι. Δεν ειν' τυχαιο που το SD παει για 20αρι :D

Πλακα θα χει να εμφανιστει σε καμια σουηδικη ακροδεξια ιστοσελιδα

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΕΛ μεταναστης παιρνει 1400 ευρω επιδομα απο την πρωτη μερα την ιδια ωρα που οι σουηδοι πεινανε
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Σεπ 2018, 00:56

sharp έγραψε:Α όχι έτσι φίλε, όχι σαν αποικιοκράτης.

Τα ίδια έλεγες και στο Ισλαμαμπάντ, περνάς ωραία άμα είσαι ξένος που δουλεύει σε δυτική εταιρία. Το θέμα είναι όμως να είσαι από τους φουκαράδες τους ντόπιους, εκεί σε θέλω. Παραδέξου ότι δεν είσαι κουμούνι, δεν είναι κακό, έχει ξανασυμβεί.

Ενταξει να τα λεμε ολα ομως.

Οσοι ειστε υπερ του καπιταλισμου, θελετε ή να στε επιχειρηματιες ή ΔΥ ή αντε στελεχος εταιριας στην χειροτερη. Το μεροκαματο του κατα τα αλλα προνομιουχου και ξενοιαστου εργατη δεν το θελει κανεις.

Ουτε θελει κανεις να ζησει ως μαυρος σε αμερικανικο γκετο, βραζιλιανος σε φαβελα ή εργατης σε τριτοκοσμικο σουετσοπ.

Ετσι χαιρω πολυ, ειναι σαν να λεω ειμαι υπερ της δουλείας αλλα ειμαι εγω ο δουλοκτητης.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 22 Σεπ 2018, 00:59

Λαχουρένιος έγραψε:
Διάδοχος έγραψε:Αν είσαι πολίτης που άφησες λεφτά στο ασφαλιστικό σύστημα, να λάβεις.

Το να μαζευτούν εκεί αλλονταποί και να θελουν να βάλουν χέρι στα λεφτά των Σουηδών, είναι απόβαση με την χατζάρα στα δόντια.

Στην Γερμανία τουλάχιστον το έκαναν να πρέπει να αποδείξεις 5 χρόνια μόνιμης διαμονής πρώτα, και μετά να έχεις δικαιωμα.

Λαικιστες οι σουηδοι. Δεν ειν' τυχαιο που το SD παει για 20αρι :D

Πλακα θα χει να εμφανιστει σε καμια σουηδικη ακροδεξια ιστοσελιδα

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΕΛ μεταναστης παιρνει 1400 ευρω επιδομα απο την πρωτη μερα την ιδια ωρα που οι σουηδοι πεινανε

Αν έγραφε ότι έρχεται Γερμανία, μα τον Κιμ Ιλ Σούνγκ, θα έριχνα Α Εφ Ντέ.
0 .

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 22 Σεπ 2018, 01:02

Λαχουρένιος έγραψε:
sharp έγραψε:Α όχι έτσι φίλε, όχι σαν αποικιοκράτης.

Οσοι ειστε υπερ του καπιταλισμου, θελετε ή να στε επιχειρηματιες ή ΔΥ ή αντε στελεχος εταιριας στην χειροτερη. Το μεροκαματο του κατα τα αλλα προνομιουχου και ξενοιαστου εργατη δεν το θελει κανεις.

Ουτε θελει κανεις να ζησει ως μαυρος σε αμερικανικο γκετο, βραζιλιανος σε φαβελα ή εργατης σε τριτοκοσμικο σουετσοπ.

Ετσι χαιρω πολυ, ειναι σαν να λεω ειμαι υπερ της δουλοκτησιας αλλα ειμαι εγω ο δουλοκτητης.

Είναι σαν να μού λες ότι προτιμάς ένα σύστημα στο οποίο δεν θα κάνεις τίποτε. Με συγχωρείς, αλλά αυτό δεν υπάρχει. Διότι για να πετύχω όλα τα παραπάνω που λες, πρέπει να κουραστώ, να διαβάσω κλπ.

Αν είναι να απολαμβάνω τα ίδια, είτε είμαι γιατρός που μού βγήκαν επί χρόνια τα μάτια και έχω ευθύνη, είτε κολλάω ένσημα σε μια υπηρεσία μιλώντας με τη γκόμενα στο τηλέφωνο, τότε γιατί να παιδευτώ; Θα κοιτάξω να κάνω όσα λιγότερα γίνεται, για να περνάω καλύτερα πάλι εις βάρος κάποιων άλλων τελικά. Έχεις μαγική συνταγή γι αυτό; Εγώ δεν έχω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 22 Σεπ 2018, 01:05

Οργισμένος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Εψαξα στο νετ αυτο που ελεγε για την αρνητικη φορολογηση και εχει εφαρμοστει μονο καποιες φορες σε πολιτειες των ΗΠΑ και τον Καναδα και τον υποστηριζουν καποια μικρα κομματα σε μερικες χωρες. Πρακτικα δεν εφαρμοζεται δηλαδη και σιγουρα οχι στην Σουηδια

https://en.wikipedia.org/wiki/Negative_ ... xperiments

Η πολιτικη προνοιας υπαρχει στα καπιταλιστικα κρατη απο τα τελη του 19ου αιωνα οταν ο Φρηντμαν ηταν αγεννητος.

Δεν τοχει πει μονο ο Φριντμαν. Και στην τελικη ολα αυτα τα επιδοματα τι ειναι στην ουσια; Αρνητικη φορολογηση οταν τα εισοδηματα ειναι χαμηλα. Μαλιστα οταν δεν εφαρμοζονται σωστα γεννιεται η εννοια του επιδοματικου τουρισμου ή κοινωνικου φριραηντερισμου.
Για ενα μικρο διαστημα 2-3-4μηνων με βρισκουν συμφωνο , επειτα ξεφευγει το πραγμα . Ας ειναι θα τα υποστω για 1-2 μηνες.

Ποιούς 4 μήνες βρε Όργι, μας δουλεύεις; Mέχρι να φτάσεις το B2 στα σουηδικά (βασική επικοινωνία, που δεν φτάνει για να χειρίζεσαι έγγραφα κλπ) θα περάσουν 1,5-2 χρόνια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Σεπ 2018, 01:06

sharp έγραψε:Είναι σαν να μού λες ότι προτιμάς ένα σύστημα στο οποίο δεν θα κάνεις τίποτε. Με συγχωρείς, αλλά αυτό δεν υπάρχει. Διότι για να πετύχω όλα τα παραπάνω που λες, πρέπει να κουραστώ, να διαβάσω κλπ.

Αν είναι να απολαμβάνω τα ίδια, είτε είμαι γιατρός που μού βγήκαν επί χρόνια τα μάτια και έχω ευθύνη, είτε κολλάω ένσημα σε μια υπηρεσία μιλώντας με τη γκόμενα στο τηλέφωνο, τότε γιατί να παιδευτώ; Θα κοιτάξω να κάνω όσα λιγότερα γίνεται, για να περνάω καλύτερα πάλι εις βάρος κάποιων άλλων τελικά. Έχεις μαγική συνταγή γι αυτό; Εγώ δεν έχω.

Θελω να πω πως οσοι λετε οτι ειστε υπερ του καπιταλισμου, πρακτικα ειστε υπερ πολυ συγκεκριμενων καπιταλιστικων χωρων αναμεσα στις δεκαδες του κοσμου και πολυ συγκεκριμενων επαγγελματων και ταξεων.

Αυτο που λες οτι οι κομμουνιστες ειναι υπερ του να παιρνουν ολοι τα ιδια ειναι αχυρανθρωπος. Μπερδευεις το ΕΛ δημοσιο με τον σοσιαλισμο/κομμουνισμο μου φαινεται.

Επισης εφερες αστοχο παραδειγμα γιατι η αρχουσα και πιο πλουσια ταξη στις καπιταλιστικες χωρες ειναι οι καπιταλιστες οχι οι γιατροι ή αλλοι μορφωμενοι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 22 Σεπ 2018, 01:11

sharp έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Ετσι χαιρω πολυ, ειναι σαν να λεω ειμαι υπερ της δουλοκτησιας αλλα ειμαι εγω ο δουλοκτητης.

Είναι σαν να μού λες ότι προτιμάς ένα σύστημα στο οποίο δεν θα κάνεις τίποτε. Με συγχωρείς, αλλά αυτό δεν υπάρχει. Διότι για να πετύχω όλα τα παραπάνω που λες, πρέπει να κουραστώ, να διαβάσω κλπ.

Δεν πάει έτσι. Εδώ έχεις σοβαρά Φαχκρέφτε που ζούν με 9 ευρώ την ώρα μεικτά, ενώ κάνουν εξαιρετικά απαιτητική δουλειά, και νοητικά. Το χάσμα των αμοιβών απειλεί να πάρει δραματικές διαστάσεις.
Εργάτης -στην βιομηχανία τουλάχιστον- δεν είναι απλά βιδώνω ή βαράω με το σφυρί. Πρέπει να ξέρεις να διαβάζεις τεχνικά σχέδια, λίστες εξαρτημάτων, λίγο απο ERP, να έχεις απίστευτη φωτογραφική μνήμη, σκιλς στα χέρια, κλπ. Και όλα αυτά με ταχύτητα Βέγκου, όχι τραλαλά. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αισχρά ριγμένοι στους μισθούς, πλην αυτών που δουλεύουν σε πολύ μεγάλες εταιρίες.
0 .

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”