έχεις 20 χιλιάρικα να κάνεις μεταπτυχιακό, έστω και παρτ ταιμ, που θα μείνεις, πως θα ζήσεις και με τι χρήματα; Πως θα πας Αυστραλία; Μπορείς να πας σαν τουρίστας ένα χρόνο να δουλέψεις παράνομα και στο τέλος να αιτηθείς για φοιτητής σε διάφορα πανεπιστήμια.
Πέραν τούτου, αν πας για δουλειά Καναδά αργούνε να σου απαντήσουν, γενικότερα το σύστημα στην Αυστραλία είναι πιο γρήγορο.
Μετανάστευση στον Καναδά
-
Freisinniger
- Maître des anions

Re: Μετανάστευση στον Καναδά
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
pareis
- Rookie poster

Freisinniger έγραψε:έχεις 20 χιλιάρικα να κάνεις μεταπτυχιακό, έστω και παρτ ταιμ, που θα μείνεις, πως θα ζήσεις και με τι χρήματα; Πως θα πας Αυστραλία; Μπορείς να πας σαν τουρίστας ένα χρόνο να δουλέψεις παράνομα και στο τέλος να αιτηθείς για φοιτητής σε διάφορα πανεπιστήμια.
Πέραν τούτου, αν πας για δουλειά Καναδά αργούνε να σου απαντήσουν, γενικότερα το σύστημα στην Αυστραλία είναι πιο γρήγορο.
αν υπαρχει το αντιστοιχο προγραμμα που ανεφερα και στον καναδα εχω φυγει ηδη!! εχω να μηνω καπου απλα θελω να με νομιμος εστω και part time
παντως αν ήμασταν πιο οργανωμένοι και τρεχαμε περισσοτερο θα ειχαμε μεγαλυτερη επιτυχια στο να φυγουμε....
0 .
-
pareis
- Rookie poster

όποιος έχει facebook υπαρχει και αυτο το group
Μετανάστευση στον Καναδά - immigration to Canada
link: https://www.facebook.com/groups/153884951737590/
Μετανάστευση στον Καναδά - immigration to Canada
link: https://www.facebook.com/groups/153884951737590/
0 .
-
pareis
- Rookie poster

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Ηλεκτρονικός δεν σημαίνει μόνο σχεδιάση ηλεκτρονικών κυκλωμάτων, μπορείς να κάνεις αρκετά διαφορετικά πράγματα, πχ πληροφορική, αυτοματισμό, κλπ.
το γνωρίζω αδελφε μου δεν εχω την γνώση να το κανω διοτι δεν εχω ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ που και αν δεις ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ θελουν....
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

pareis έγραψε:Freisinniger έγραψε:έχεις 20 χιλιάρικα να κάνεις μεταπτυχιακό, έστω και παρτ ταιμ, που θα μείνεις, πως θα ζήσεις και με τι χρήματα; Πως θα πας Αυστραλία; Μπορείς να πας σαν τουρίστας ένα χρόνο να δουλέψεις παράνομα και στο τέλος να αιτηθείς για φοιτητής σε διάφορα πανεπιστήμια.
αν υπαρχει το αντιστοιχο προγραμμα που ανεφερα και στον καναδα εχω φυγει ηδη!! εχω να μηνω καπου απλα θελω να με νομιμος εστω και part time
παντως αν ήμασταν πιο οργανωμένοι και τρεχαμε περισσοτερο θα ειχαμε μεγαλυτερη επιτυχια στο να φυγουμε....
υπάρχει αλλά δεν θα πάρει ποτέ έγκριση, στον Καναδά μπορείς να πας σαν Τουρίστας έως 6 μήνες, αφού έχεις να μείνεις κάπου τότε κάνε τα εξής πράγματα, πάρε το IELTS academic από Ελλάδα, κάνε αναγνωρίσεις πτυχίων από Ελλάδα, πήγαινε Καναδά μείνε στους συγγενείς για 6 μήνες και ταυτόχρονα δούλευε παράνομα να βγάλεις κοντά στα 15 χιλιάρικα, το μεταπτυχιακό κοστίζει 20 χιλιάρικα και πάνω και ταυτόχρονα με την δουλειά και την παραμονή σου 6 μήνες εκεί να κάνεις αίτηση στο πανεπιστήμιο για εγγραφή. Μετά μπορείς να δουλέψεις νόμιμα, βασικά κάνε τα κονέ σου να μην δουλεύεις μόνο νόμιμα ή αν φτάνουν τα λεφτά, δούλευε παρτ τιμε και θα 'σαι μια χαρά.
0 .

-
pareis
- Rookie poster

φιλαρακι μου ο σκοπος ειναι οτι δεν μπορω να παρω στην ελλαδα το IELTS θα κανω χρονια να το παρω αν μεινω εδω. περα απο αυτο δεν καταλαβαινω τον λογο να παρω μεταπτυχιακο απο την στιγμη που εχεις το χαρτι της σχολης και των αγγλικων γιατι να πρεπει να κατσω παλι στα θρανια?
0 .
-
pareis
- Rookie poster

ριχτε μια ματια εδω ειναι για σημερα
Ενημέρωση στα Ελληνικά για Καναδικό πρόγραμμα μετανάστευσης!
20/6 @ 16:00
Συμμετοχή: rome.expressentry@international.gc.ca
#ExpressEntry
https://twitter.com/CanadaGreece/status ... 4682030080
Ενημέρωση στα Ελληνικά για Καναδικό πρόγραμμα μετανάστευσης!
20/6 @ 16:00
Συμμετοχή: rome.expressentry@international.gc.ca
#ExpressEntry
https://twitter.com/CanadaGreece/status ... 4682030080
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

ξέρεις πόσο κοστίζει το IELTS στον Καναδά? για ρίξε μια ματιά στις τιμές.
συγγνώμη αλλά συμβουλεύεσαι το twitter για την μετανάστευση?
Το twitter δεν λέει την πραγματικότητα, κάθε χρόνο και 6μηνο αλλάζουν τους νόμους οι Καναδοί, ορίστε το επίσημο σιτε, να καθίσεις να το ξεκοκκαλήσεις, μόνος σου, όπως έκανα και εγώ, οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά.
http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/ ... 1497959480
συγγνώμη αλλά συμβουλεύεσαι το twitter για την μετανάστευση?
Το twitter δεν λέει την πραγματικότητα, κάθε χρόνο και 6μηνο αλλάζουν τους νόμους οι Καναδοί, ορίστε το επίσημο σιτε, να καθίσεις να το ξεκοκκαλήσεις, μόνος σου, όπως έκανα και εγώ, οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά.
http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/ ... 1497959480
0 .

-
pareis
- Rookie poster

φιλε μου πραγματικα δεν πιστευω οτι εχουμε επικοινωνια δεν μπηκες καν στον κοπο να δεις τι postara μολις τωρα τελειωσε ενημερωση για μεταναστευση στον καναδα se live streaming video απο εναν ελληνοκαναδο που γνωριζει τα περί μετανάστευσης. patontas sto link poy eixei postarei apo ena meso kinonikis diktiosis στην προκειμένη περίπτωση το twitter μπορούσες να υποβάλετε τις ερωτήσεις σου στον ανθρωπο, βιαζεσαι πολυ
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

ok τι είπε με το εχπρες εντρινγκ ή γενικότερα?
0 .