Προέλλην έγραψε:Και εγώ δεν είμαι ΝΔ. Στ αλήθεια όμως, δεν έχω ψηφίσει ποτέ ΝΔ, ούτε καν σε αυτές τις εκλογές. Είναι και αστείο που χρειάζεται να το γράψω, οι πολιτικές μου απόψεις είναι γνωστές, δεν γράφτηκα χθες στα φόρα.
Η υποστήριξη μου στον Κυριάκο τον Μητσοτάκη είναι καθαρή συνέπεια της σιχαμάρας μου για τον αισχρό λαϊκισμό του σύριζα και γενικότερα των ψεκ. Απηύδησα, έβγαλα σπυριά, πως το λένε. Και δεν είμαι ο μόνος, σημαντικό τμήμα του 41 τακατό το έπραξαν γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, και αν συνεχίσετε κι άλλο την παράνοια, στις επόμενες εκλογές θα γίνει 51 τακατό, γιατί, τόσο θα μας αναγκάσετε να πάμε να τον ψηφίσουμε και όσοι δεν τον ψηφίσαμε, όσο θα αηδιάσετε κι άλλο κόσμο με τις υστερίες, τις ψεκιές, την γελοία αυτιστική προσπάθεια εκβιασμού της πραγματικότητας.
Είστε οι ίδιοι ακριβώς που βλέπατε παντού παλαϊκή οργή κατά του Μητσοτάκη, γιατί απλά ακούγατε την ηχώ των κραυγών σας, είστε οι ίδιοι που είχατε δεμένη την κατάρρευση του στις εκλογές, και λίγο μετά τις εκλογές φλερτάρατε και με την ιδέα της νοθείας γιατί πέσατε απο τα σύννεφα που ζούσατε. Όλη αυτή η μονομανιακή συμπεριφορά με τον Κούλη, θυμίζει παραθρησκευτική αίρεση, δεν είναι νορμάλ, υπάρχει πρόβλημα.
Ακούς τον εαυτό σου πώς μιλάς;
Και κατηγορείς τους άλλους για μονομανία;
Μάγκα μου εσένα σου έχει γίνει ψύχωση ο ΣΥΡΙΖΑ. Ένα κόμμα που αφενός έχει να βγει 2 τετραετίες και αφετέρου είναι νεκρό πλέον πολιτικά.
Θέλω να σε πάρω αγκαλιά και να σου πω "πάει, πέρασε, ήταν ένα κακό όνειρο".
Μπορείς να το ξεπεράσεις λίγο και να προχωρήσεις τη ζωή σου; Εσένα δλδ αυτό που κάνεις σου φαίνεται νορμάλ;
Σε έχει τυφλώσει το μίσος σου για τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν μπορείς να δεις καθαρά άλλα πράγματα.
Και όσον αφορά την παλλαϊκή οργή ... χαλάρωσε λίγο. Πρώτον κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα. Όλοι ξέραμε ότι θα ξαναβγεί η ΝΔ και κατά δεύτερον αντιλαμβάνεσαι ότι το 41τακατό δεν εκφράζει το σύνολο του εκλογικού σώματος έτσι;
Βάλε μέσα τους νεκρούς που δεν ψήφισαν, βάλε μέσα το 50% αποχή ... το ποσοστό είναι πολύ μικρότερο στην πραγματικότητα που προτίμησαν ΝΔ επί του συνόλου.
Δεν είναι και ο μισός πληθυσμός της γης όπως θες να πανηγυρίζεις.