Επίσης, παιδιά, πιστεύω ακράδαντα ότι οι γκέι έχουν αυτό που λέμε uncondiotional love.
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χαρακτηριστικά (καλά ή κακά) δεν τα συναντούμε και στους μεν και στους δε. Στρέιτ και γκέι.
Αλλά αυτό το αγάπη άνευ όρων πιστεύω ότι υπερισχύει λίγο παραπάνω στους γκέι.
Και γιατί έχουν γενικά περισσότερες κοινωνικές ευαισθησίες λόγω φύσης και θέσης και γιατί έχουν περάσει και αυτοί τα λούκια τους και γιατί είναι περισσότερο open minded και γιατί έχουν περισσότερο ανεπτυγμένο το αίσθημα της ενσυναίσθησης, της αποδοχής του διαφορετικού και γιατί πολλοί από αυτούς είναι πονεμένες ιστορίες και γιατί έχουν ψαχτεί πιο πολύ με τον εαυτό τους και για πολλούς άλλους λόγους.
Όχι ότι δεν υπάρχουν και straight άνθρωποι με αυτά τα χαρακτηριστικά αλλά να το θέσω έτσι.
Αν ας πούμε υπήρχε ένα παιδί σε ένα ίδρυμα που δεν είχε καμία ελπίδα να υιοθετηθεί ποτέ πχ λόγω ηλικίας, λόγω αναπηρίας, λόγω υγείας, λόγω συμπεριφοράς λόγω λόγω... θεωρώ πιο πιθανό ότι θα το υιοθετούσε ένας γκέι παρά ένας στρέιτ.
Οι στρέιτ κινούνται περισσότερο σε ένα πιο αυστηρό πλαίσιο που όλα στη ζωή τους πρέπει να είναι τακτοποιημένα και κατά παραγγελία. Ο τέλειος σύζυγος, το τέλειο σπίτι, το τέλειο αμάξι, το τέλειο παιδί... αυτά τα κλασικά τα κοινά και τα μικροαστικά.
Και βασικά ο στρέιτ πιο δύσκολα θα μπει στη διαδικασία της υιοθεσίας γιατί αφενός μπορεί να κάνει δικά του παιδιά και αφετέρου έχει αυτό το εγωιστικό ότι το παιδί του πρέπει απαραιτήτως να έχει το δικό του γενετικό υλικό.
Ως έσχατη λύση θα προτιμήσει την υιοθεσία μόνο σε περίπτωση που υπάρχει ιατρικός λόγος που δεν μπορεί να κάνει δικά του.
Χωρίς ξαναλέω να είναι κανόνας όλα αυτά. Αλλά λέμε πού μπορεί να γέρνει περισσότερο η ζυγαριά.
Εχει χαθεί η μπάλα;
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Εχει χαθεί η μπάλα;
bizeli έγραψε:Έχουν μεγάλη βάση όσα λες αλλά ξέρεις τι νομίζω εγώ ότι παίζει μεγαλύτερο ρόλο στο αν θα εκδηλωθεί ή όχι κάποιος; Αν τα έχει βρει πρώτα με τον εαυτό του. Είναι πολύ βασικό αυτό. Αλλιώς ή θα συνεχίσεις να ζεις μια κρυφή ζωή ή θα εκδηλωθείς μεν αλλά με μια κομπλεξιά.
Αν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου δε σε νοιάζουν οι γύρω σου. Δλδ πιστεύω ότι το δυσκολότερο κομμάτι που έχουν να αντιμετωπίσουν πρώτα είναι ο ίδιος τους ο εαυτός και μετά οι γύρω.
Αν ο γκέι αποδεχθεί ότι όλα είναι οκ, έτσι θα το βλέπουν και οι γύρω του. Αν ακόμα δεν έχεις λύσει τα θέματα που έχεις με τον εαυτό σου ... ε αυτό θα βγάλεις προς τα έξω.
Και αυτό ισχύει για όλους μας έτσι; Όχι μόνο για τους γκέι.
Δεν ισχυει για ολους μας γιατι ενας στρειτ δεν περιθωριοποιειται κοινωνικα για την σεξουαλικοτητα και τα γουστα του. Δεν ειναι ευκολο να εκδηλωθεις οταν ξερεις οτι θα φας χοντρο πολεμο για αυτο, οσο καλα και αν τα εχεις με τον εαυτο σου.
Εμένα ένα πράγμα με μπερδεύει λίγο. Ας πούμε ότι έχουμε ένα ζευγάρι λεσβίες και η μια ανδροφέρνει και έχει τον ρόλο του άνδρα ή ακόμα περισσότερο κάνει και αλλαγή φύλου.
Δεν ξέρω και πώς να το εξηγήσω αυτό που θέλω να ρωτήσω.![]()
Καταρχάς αφού η μια ανδροφέρνει πώς σε έλκει αυτό αφού σου αρέσουν οι γυναίκες; Και αφού ανδροφέρνει γιατί δεν τα φτιάχνεις με έναν κανονικό άντρα;
Και άμα στα μέσα της σχέσης η μια από τις δύο αποφασίσει να κάνει και αλλαγή φύλου ... ε τότε τι γίνεται;
Επίσης, ήθελα να πω ότι η θηλυπρέπεια στους άντρες μπορεί να μην είναι απαραίτητα κάτι φτιαχτό με την έννοια ότι προσπαθούν να μοιάσουν στις γυναίκες.
Μπορεί να είναι και ορμονολογικό το θέμα.
Υπάρχουν και πολλοί στρέιτ άντρες που θηλυπρεπίζουν.
Και γω δεν μπορω να τα καταλαβω αυτα. Το ακραια macho ή το ακραια θηλυκο μου φαινεται φεικ ακομα και οταν το κανουν στρειτ.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

o καθενας μας μπιζελι ζει με τις οποιες επιλογες καθορισε για τον εαυτο του
εχουμε ενα ναρκομανη που θα ηθελε οικογενεια ενω δεν ειναι ικανος στην διαχειρηση της
ναι αλλα ηθελε !! τι σημαινει το θελω;
τι θα γινει αν ο μητσος και ο λουκας χωρισουν; γιατι ειναι πολυ σπανιο να αντεξει η σχεση
και πως το υοθετημενο παιδι θα διαχειριστει τον χωρισμο τους
εδω δυσκολευονται να συνηθίσουν τον χωρισμο των βιολογικων γονιων τους
και ειπαμε πως μερικοι γκει που εχουν ξεπερασει τα ψυχοκομπλεξικα ζουν ανετα μεταξυ μας
γιατι δεν εχουν σαν βασικο στοχο να κανουν οικογονεια -εννοω παιδια κλπ
εχω γνωρισει δυο φανερα γκει που το ομολογουσαν με την πρωτη ευκαιρια
που ηταν τρομερα εξυπνοι και εξπερ στην δουλεια τους
αυτα τα ατομα δεν μπαινουν σε παγιδες ή δεν αφηνουν τον εαυτο τους
ενω ισως και να το θελουν και κατι αλλο δεν εχω κανενα προβλημα με τους γκει
και εκεινο που δεν μου αρεσει ή με ενοχλει ειναι η προωθηση της πολιτικης ατζεντας
υπερ των γκει.. οι καρικατουρες στο ντυσιμο τους και η προκληση απο τους τους ιδιους
γιατι ετσι γουσταρουν να βγαζουν τα απωθημενα τους
κακως μιλαμε για γκει εγω απο την μερια μου το αναφερω γιατι εχει σχεση με την πολιτικη
και μονο ενας χαζος δεν το αντιλαμβανεται
οταν σε μια κοινωνια φθείρεται ο κοινωνικος ιστος που ειναι βασικα η οικογενεια
τοτε το μελλον του ανθρωπου οδηγειται αλλου
θα μου πειτε πως πληττεται η οικογενεια αν οι γκει θα εχουν περισσοτερα δικαιωματα κλπ
οταν βλεπουμε τις πυρηνικες οικογενειες να μην υποστηριζονται απο το κρατος
και συγχρονως να βαζουν τοσο πολλα εμποδια σε οικογενειες γιγγενων
τοτε μονο εκει παει απο μονο του το πραγμα
ξερεις τι ειναι να εισαι γονιος ελληνας να εχεις να μεγαλωσεις παιδια να δωσεις ενοικιο
τροφη ενεργεια κλπ στην οικογενεια σου να πληρωνεις φορους κλπ
και να βλεπεις τους λαθρο καθε μηνα στην τραπεζα να βγαζουν χρηματα
και να τα εχουν ολα δωρεαν ; ή παλι να ακους οτι η υιοθέτηση παιδιων απο γκει
θα λυσει πολλα προβληματα στα παιδια που τα εχουν παρατησει οι βιολογικοι γονεις
παπαρια θα λυσει ..το προβλημα θα διαιωνιζεται εφοσον δεν υποστηριζεται
η πυρηνικη οικογενεια και αυτο μονο τυχαιο δεν ειναι
θελουν μια κοινωνια απο ξεκομμενα ατομα χωρις καμια συνδεση μεταξυ τους παρα μονο
με την εργοδοσια για τους τυχερους και την τραπεζα
εν ολίγοις οταν εχεις οικογενεια θα πολεμησεις και θα ματωσεις για να εχουν
ενα καλυτερο αυριο οταν δεν εχεις οικογενεια
-στα παπαρια σου ολα -και ζεις πεθαινοντας
εχουμε ενα ναρκομανη που θα ηθελε οικογενεια ενω δεν ειναι ικανος στην διαχειρηση της
ναι αλλα ηθελε !! τι σημαινει το θελω;
τι θα γινει αν ο μητσος και ο λουκας χωρισουν; γιατι ειναι πολυ σπανιο να αντεξει η σχεση
και πως το υοθετημενο παιδι θα διαχειριστει τον χωρισμο τους
εδω δυσκολευονται να συνηθίσουν τον χωρισμο των βιολογικων γονιων τους
και ειπαμε πως μερικοι γκει που εχουν ξεπερασει τα ψυχοκομπλεξικα ζουν ανετα μεταξυ μας
γιατι δεν εχουν σαν βασικο στοχο να κανουν οικογονεια -εννοω παιδια κλπ
εχω γνωρισει δυο φανερα γκει που το ομολογουσαν με την πρωτη ευκαιρια
που ηταν τρομερα εξυπνοι και εξπερ στην δουλεια τους
αυτα τα ατομα δεν μπαινουν σε παγιδες ή δεν αφηνουν τον εαυτο τους
ενω ισως και να το θελουν και κατι αλλο δεν εχω κανενα προβλημα με τους γκει
και εκεινο που δεν μου αρεσει ή με ενοχλει ειναι η προωθηση της πολιτικης ατζεντας
υπερ των γκει.. οι καρικατουρες στο ντυσιμο τους και η προκληση απο τους τους ιδιους
γιατι ετσι γουσταρουν να βγαζουν τα απωθημενα τους
κακως μιλαμε για γκει εγω απο την μερια μου το αναφερω γιατι εχει σχεση με την πολιτικη
και μονο ενας χαζος δεν το αντιλαμβανεται
οταν σε μια κοινωνια φθείρεται ο κοινωνικος ιστος που ειναι βασικα η οικογενεια
τοτε το μελλον του ανθρωπου οδηγειται αλλου
θα μου πειτε πως πληττεται η οικογενεια αν οι γκει θα εχουν περισσοτερα δικαιωματα κλπ
οταν βλεπουμε τις πυρηνικες οικογενειες να μην υποστηριζονται απο το κρατος
και συγχρονως να βαζουν τοσο πολλα εμποδια σε οικογενειες γιγγενων
τοτε μονο εκει παει απο μονο του το πραγμα
ξερεις τι ειναι να εισαι γονιος ελληνας να εχεις να μεγαλωσεις παιδια να δωσεις ενοικιο
τροφη ενεργεια κλπ στην οικογενεια σου να πληρωνεις φορους κλπ
και να βλεπεις τους λαθρο καθε μηνα στην τραπεζα να βγαζουν χρηματα
και να τα εχουν ολα δωρεαν ; ή παλι να ακους οτι η υιοθέτηση παιδιων απο γκει
θα λυσει πολλα προβληματα στα παιδια που τα εχουν παρατησει οι βιολογικοι γονεις
παπαρια θα λυσει ..το προβλημα θα διαιωνιζεται εφοσον δεν υποστηριζεται
η πυρηνικη οικογενεια και αυτο μονο τυχαιο δεν ειναι
θελουν μια κοινωνια απο ξεκομμενα ατομα χωρις καμια συνδεση μεταξυ τους παρα μονο
με την εργοδοσια για τους τυχερους και την τραπεζα
εν ολίγοις οταν εχεις οικογενεια θα πολεμησεις και θα ματωσεις για να εχουν
ενα καλυτερο αυριο οταν δεν εχεις οικογενεια
-στα παπαρια σου ολα -και ζεις πεθαινοντας
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

και αυτα που λεει ο λαχου για καταπιεση κλπ ειναι δεκαετιας του 60 που εχουν αποδεχτει
οτι οχι μονο δεν στεκουν αλλα προκαλεσαν και μεγαλυτερα προβληματα
... πριν λιγες μερες ετυχε να παω επαγγελματικα καπου
και τι ακουω!!! φιλε εισαι για ενα πισωκολλητο; τα εχασα!!! - ηταν καποιος υπαλληλος
αλλα δεν ειχαμε ανταλλαξει ουτε μια λεξη και ουτε καν τον ειχα προσεξει
δεν μιλησα αλλα τι θα γινοταν αν υπηρχαν ατομα που θα τον ακουγαν!!!
ειναι η σεξουαλικη φυση των γκει -αυτο που λεει και ο ραν
και δεν εχει να κανει με την συμπεριφορα των υπολοιπων ή των ανδρων που τους
απορριπτουν ή τους συμπεριφερονται με καπως τροπους
οτι οχι μονο δεν στεκουν αλλα προκαλεσαν και μεγαλυτερα προβληματα
... πριν λιγες μερες ετυχε να παω επαγγελματικα καπου
και τι ακουω!!! φιλε εισαι για ενα πισωκολλητο; τα εχασα!!! - ηταν καποιος υπαλληλος
αλλα δεν ειχαμε ανταλλαξει ουτε μια λεξη και ουτε καν τον ειχα προσεξει
δεν μιλησα αλλα τι θα γινοταν αν υπηρχαν ατομα που θα τον ακουγαν!!!
ειναι η σεξουαλικη φυση των γκει -αυτο που λεει και ο ραν
και δεν εχει να κανει με την συμπεριφορα των υπολοιπων ή των ανδρων που τους
απορριπτουν ή τους συμπεριφερονται με καπως τροπους
0 .
-
Perseus1966
- Extreme poster

Πιο μπηχτες απο τους γκέι δεν υπαρχουν ,δεν υπαρχει ενας πιστός γκευ ,με την πρωτη ευκαιρια βγαζουν τα ματια υους σαν να μην υπαρχει αυριο
1 .
-
nemo
- Supreme poster

πως μπορει να διαφωνησει κανεις μαζι του!!! εστω και σε μια λεξη
και ειμαι σιγουρος οτι και στα υπολοιπα θα ειναι οσο αξιοπρεπης μπορει
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
3 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

nemo έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Και για να αποκτήσουμε κοινή συνισταμένη αντίληψης περί ουδέτερου φύλου ας ξεκαθαρίσουμε ότι επιστημονικά τέτοιος αυτοπροσδιορισμός δεν υφίσταται.
Η επιστήμη αναγνωρίζει μόνο χρωμοσωματικά λάθη της φύσης (ερμαφροδιτισμός) που επιδέχονται διόρθωση.
Όλα τα υπόλοιπα είναι επιλογές σεξουαλικών προτιμήσεων που διαμορφώνονται ανάλογα με το τι θεωρεί ο καθένας κατάλληλο για τον εαυτό του για να έρθει σε οργασμό.
Αλλά όλες αυτές οι σεξουαλικές προτιμήσεις δεν αλλάζουν αντικειμενικά το φύλο αλλά αποκλειστικά και μόνο τον τρόπο του ποθούμενου οργασμού.
Ας πούμε ότι αν κάποιος προικισμένος από τη φύση με 20 πόντους μαλαπέρδα επιλέξει να τον παίρνει αυτό δεν έχει να κάνει με το λανθασμένο χρωμοσωματικό του τύπο που τον οδηγεί στη θηλυπρέπεια αλλά με το ότι τη βρίσκει με τον προστατικό οργασμό που ανακάλυψε σε νεαρή ηλικία βάζοντας στον κώλο του συγκεκριμένα ζαρζαβατικά.
συμφωνω απολυτα ...ενας ανδρας δεν παυει να ειναι ανδρας το ιδιο και σε λεσβια
και αυτη η προωθηση του τριτου φυλου εχει να κανει με τον ελεγχο της κοινωνιας
Γι' αυτό να είσαι σίγουρος ρε παπάρα ότι γυναίκα με κολλητό γκέι του κάθεται να της τον σφυράει.
Οι γυναίκες τους παραστρατημένους σεξουαλικά άντρες (ειδικά αν την έχουν πάνω από το μέσο όρο) θεωρούν καθήκον τους να τους επαναφέρουν στο σωστό δρόμο.
Έχουν το στρέιτ γκόμενο τους (για να είναι καλυμμένες από θύμα) αλλά ποτέ δεν παραμελούν το να κουτουπώνονται τακτικά με τον κολλητό γκέι για να του υπενθυμίζουν την υποχρέωση που ανέλαβαν απέναντι του να τον εντάξουν και επίσημα στις τάξεις των αντρών που δεν τον παίρνουν ή έστω αν τον παίρνουν να το κάνουν με ρέγουλα.
Οπότε αν χτυπήσεις γκόμενα και σου αναφέρει τσάρκες με τον κολλητό της που είναι γκέι αποδέξου το αναπόφευκτο ότι τρως κέρατο κάνε ως κύριος ότι δεν κατάλαβες και άρχισε μεθοδικά και σταδιακά τη διαδικασία του να την ξεκολλήσεις από το σβέρκο σου.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Perseus1966 έγραψε:Πιο μπηχτες απο τους γκέι δεν υπαρχουν ,δεν υπαρχει ενας πιστός γκευ ,με την πρωτη ευκαιρια βγαζουν τα ματια υους σαν να μην υπαρχει αυριο
Αληθεύει.
Όλο το γίγνεσθαι τους περιστρέφεται αποκλειστικά και μόνο γύρω από το ευκαιριακό σεξ.
Έχουν ξεφτιλίσει τους καμπινέδες των μπαρ, των κινηματογράφων, των αεροδρομίων και γενικά κάθε προσφερόμενη για γρήγορα τσιμπουκώματα αγνώστων καβάτζα.
Οι δείκτες διασποράς αφροδισίων μέσα στη φάρα τους είναι αδιάψευστος μάρτυρας.
Κάποτε που πιτσιρικάς δούλευα σε ένα μπαρ άρχισε να μας έρχεται συχνά πυκνά μια παρέα από αδερφές που τους ακολουθούσαν όλο και περισσότεροι κάθε φορά τύποι που τους γαμούσαν.
Σιγά σιγά άρχισαν να μετατρέπουν το μαγαζί σε πουστρομάγαζο με αποτέλεσμα να αρχίσει να χάνει τους σταθερούς πελάτες του λόγω της συμπεριφοράς τους.
Αλλά λόγω του ότι δεν μπορείς να αποκλείσεις κάποιον από δημόσιο χώρο με το έτσι θέλω η γάτα η αφεντικίνα τους την έστησε και τους τσίμπησε σε παρτουζοτσιμπούκωμα στην τουαλέτα.
Τους πλάκωσε στις κλωτσιές μέχρι το πεζοδρόμιο και κράτησε το μαγαζί της καθαρό για τα επόμενα χρόνια.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ραν ταν πλαν έγραψε:Αληθεύει.
Όλο το γίγνεσθαι τους περιστρέφεται αποκλειστικά και μόνο γύρω από το ευκαιριακό σεξ.
Έχουν ξεφτιλίσει τους καμπινέδες των μπαρ, των κινηματογράφων, των αεροδρομίων και γενικά κάθε προσφερόμενη για γρήγορα τσιμπουκώματα αγνώστων καβάτζα.
Κάποτε που πιτσιρικάς δούλευα σε ένα μπαρ άρχισε να μας έρχεται συχνά πυκνά μια παρέα από αδερφές που τους ακολουθούσαν όλο και περισσότεροι κάθε φορά τύποι που τους γαμούσαν.
Σιγά σιγά άρχισαν να μετατρέπουν το μαγαζί σε πουστρομάγαζο με αποτέλεσμα να αρχίσει να χάνει τους σταθερούς πελάτες του λόγω της συμπεριφοράς τους.
Αλλά λόγω του ότι δεν μπορείς να αποκλείσεις κάποιον από δημόσιο χώρο με το έτσι θέλω η γάτα η αφεντικίνα τους την έστησε και τους τσίμπησε σε παρτουζοτσιμπούκωμα στην τουαλέτα.
Τους πλάκωσε στις κλωτσιές μέχρι το πεζοδρόμιο και κράτησε το μαγαζί της καθαρό για τα επόμενα χρόνια.
Λογικο ειναι, οι γκει αφου εχουν την σεξουαλικη συμπεριφορα των στρειτ αντρων δηλ. ο,τι κινεται γαμιεται. Οι στρειτ δεν μπορουν να κανουν τα ιδια γιατι οι γυναικες ειναι πιο επιλεκτικες. Στα γκει ζευγαρια που ειναι και τα δυο μερη λυσσασμενα γινεται της κολασης

1 .
-
nemo
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Αληθεύει.
Λογικο ειναι, οι γκει αφου εχουν την σεξουαλικη συμπεριφορα των στρειτ αντρων δηλ. ο,τι κινεται γαμιεται. Οι στρειτ δεν μπορουν να κανουν τα ιδια γιατι οι γυναικες ειναι πιο επιλεκτικες. Στα γκει ζευγαρια που ειναι και τα δυο μερη λυσσασμενα γινεται της κολασης
επιτελους! και αντε τωρα να βασιστουμε στο να μεγαλωνουν υιοθετημένα μωρα
σαν μπαμπαδες και μαμαδες
0 .