denplirono έγραψε:lockdown 2= bank run = kaput
Moνο οι τραπεζες; Μεχρι οι πουτανες και οι εμποροι ναρκωτικων θα ψοφολογησουν.
.

denplirono έγραψε:lockdown 2= bank run = kaput

nemo έγραψε:μεταφερω την αναρτηση -χωρις να παιρνω θεση μονο για την εσθηρ γιατι κατι ελεγε -σαν να μου φανηκε για την παρο
Κική Γαβαλά
12 ώρ. ·
Ψέμματα ασύστολα παντού ψέματα!
Επειδή έτυχε να βρίσκομαι στην Πάρο έως σήμερα από αρχές Ιουνιου, μπορώ να ενημερώσω τον κοσμο για τα παρακάτω:
Κρούσματα στον τοπικό πληθυσμό της Πάρου υπήρξαν μόνο στην φαντασία των αρμοδίων! Άλλωστε ουδέποτε μας ενημέρωσαν υπεύθυνα για το πόσα κρούσματα υπήρξαν πάνω στο ΝΗΣΊ
.ΌΛΟΙ ΕΔΏ ΑΝΑΡΩΤΙΩΜΑΣΤΕ ΠΟΙΑ άτομα ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ!
ΚΑΝΈΝΑ ΔΕΝ Ξέρουμε σε ένα τόσο μικρό μέρος! Ρωτάμε ιατρούς φαρμακοποιός νοσοκομειακους αν είδαν κάποιο κρούσμα η νοσούντα από τον covid 19... Kανεις τους δεν είδε με τα μάτια του κανένα άρρωστο! Ακούσαμε ράδιο αρβυλα τον Ιούλιο για μια εργαζόμενη σε φούρνο τότε που ήλθε ο Μητσοτάκης στο νησί!
Διαβάσαμε μόνον ύποπτες "διαρροές" σε εφημερίδες διαδικτυακές ή μη. Νομίζω πως τα κρούσματα που υπήρξαν αφορούσαν επισκέπτες του νησιού και στις περισσότερες περιπτώσεις, οι τουρίστες έφερναν τον κορωνοϊό και τον έπαιρναν μαζί τους φεύγοντας! Πως λοιπόν, μειώθηκαν τα κρούσματα στην Πάρο αφού ουδέποτε υπήρξαν?
Στους χώρους που κινούμουν εγώ παραλίες δρόμους, χωριά, καφετέριες, δεν φορούσε κανένας μάσκα Πριν Τα περιοριστικά μέτρα και μετά μόνο μέσα στα μαγαζιά φορούσαν γιατί φοβόντουσαν το πρόστιμο και Όχι την πανδημία που δεν την πιστευουν! Στους κεντρικούς δρόμους των χωριών (εκεί που πήγα εγώ) φορούσε ένας στους δέκα! Αφήστε λοιπόν, τα παραμύθια πως η μάσκα στους εξωτερικούς χώρους μείωσε τα κρούσματα στην Πάρο! Αν σας είπαν πως το γελοίο αυτό μέτρο εφαρμόστηκε σε ολόκληρο το νησί, δεν σας είπαν την αλήθεια!
Οι νεαροί έπαιρναν μπύρες ποτά, παγωτά από τα σούπερ μάρκετ τα μπακάλικα τα περίπτερα και καθόταν στις παραλιες μέχρι το πρωί. Σιγά να μην πρόσεχαν να μην είναι πάνω από εννιά και να τηρούν τις αποστάσεις! Μόνο στην φαντασία σας έγινε κάτι τέτοιο! Επίσης, οι μεγαλύτεροι έκαναν παρέες σε σπίτια και συνέχισαν κανονικά την κοινωνική τους ζωή συνωστιζόμενοι άνω των εννέα ατόμων! Οι μόνοι που πλήρωσαν τα σπασμένα ήταν οι επαγγελματίες της Πάρου που έβλεπαν τα μαγαζιά τους άδεια!
Σταματήσατε λοιπόν, να ιχνηλατείτε κρούσματα από Πάρο μόνον γιατί ελάχιστοι τουρίστες πλέον περνούσαν απ' το νησί μας και όχι γιατί περιορίσατε την μετάδοση του ιού στον τοπικό πληθυσμό με τα μέτρα σας!
Ο τοπικός πληθυσμός δεν είχε και δεν έχει κανένα πρόβλημα με το covid 19 μόνον με εσάς έχει τους επικίνδυνα ανόητους!
Πολλοί Ιταλοί κι νεαροί Έλληνες έφευγαν με το νυχτερινό πλοίο για Νάξο και γύριζαν με το πρωινό πλοίο πάλι Πάρο για να διασκεδάσουν σε μπαρ που ήταν ανοιχτά όλη τη νύχτα! Η Νάξος δεν έκανε τεστ ούτε φορούσαν εκεί μάσκες όσοι φορείς έφευγαν από Πάρο να πάνε εκεί για διακοπές!
Εάν υπήρχαν κρούσματα έπρεπε όλοι να έχουμε κολλήσει!
Ο κορωνοϊός δεν καταπολεμάται με λανθασμένα συμπεράσματα που βασίζονται σε λάθος στοιχεία! Το μόνο που καταφέρνετε είναι να ταλαιπωρείτε τον κόσμο και να καταστρέφετε την οικονομία! Το χρέος της χώρας μας ανέβηκε πάνω από το 200% του ΑΕΠ, δυστυχώς οπότε θα μας σερβίρουν οσονούπω νέο μνημόνιο! Ότι ακούτε από τα ΜΜΕ να σας προβληματίζει ώστε να είστε περισσότερο προσεκτικοί στα συμπεράσματά σας! Βασιστείτε την κρίση σας σε αυτήν και μόνον!
Εάν ήμουν δήμαρχος θα απαγόρευα να έλθουν στο νησί όσοι κυβερνητικοί δυσφημισαν το νησί καταστρεφοντας έτσι την οικονομία του! Το ζητούμενο όπως φαίνεται ήταν και είναι να αρπαξουν οι Τράπεζες πολλά ξενοδοχεία και αξιόλογα κομμάτια γης του πανέμορφου νησιού μας!
Βασιλική Α Γαβαλά

Εσθήρ έγραψε:Ναι το τερματισε ο μαγιορκινης με αυτες τις μαλακιες.Ειναι ενα οφθαμλοφανεστατο παραδειγμα επιστημονα- ΒΛΑΚΑ και βλακας οχι οσον αφορα την επιστημη του αλλα... διοτι θυσιαζει την επιστημη του για τις κομματικες πεποιθησεις και την εξυπηρετηση του κομματος που υπηρετει ΔΥΣΤΥΧΩΣ και φανηκε ξεκαθαρα.Κια λεω δυστυχως διοτι οντως τον συμπαθουσα και ειναι και νεοτατος αλλα η μαλακια των κομματων δεν κανει διακρισεις.
Εγω λεω να μπαινουν 100 μαθητες σε μια ταξη να εχουμε ακομα λιγοτερες εστιες τελικα.