βρε τους μπαγασηδες μυαλο δεν βαζουν με τιποτα
.gif)

.gif)
nemo έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Σε ρώτησε με πλάγιο τρόπο ''ΚΑΙ ποιος είναι ο Ρίζος;'' που θα μας πει αυτό ή το άλλο.
Αν χρησιμοποιούσες ως σημείο αναφοράς την ''επί τα πρόσω'' θα γινόταν ασμένως δεκτός ο όποιος ισχυρισμός.
Υ.Γ. Αυτά χωρίς να ξέρω τι μεσολάβησε.
ουτε και εγω εχω δωσει βαση αλλα ακομη και ετσι οπου τα λες παλι εχει αδικο ο οριωνας
τι θα πει το ..και ποιος ειναι ο ριζος; δηλαδη τι περιμενε να του γραψει ο αριστο
οτι ο ριζος ειναι η επισημη φυλλαδα των νεκροζωντανων;
και φαντασιωμενων ζομπι; και οτι απο κει διδεται η κατευθυντηρια οδηγια γαι τους μασουντες με δεκα μασελες ;
.gif)

Αρίστος έγραψε:Ολα τα κομματα πλεον της αριστερας θα κριθουν απο το αν θα αντισταθουν στην επελαση της νεοφιλ χουντας που ερχεται.
.gif)

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
![]()
Και όμως αυτό εγραψε

Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Ολα τα κομματα πλεον της αριστερας θα κριθουν απο το αν θα αντισταθουν στην επελαση της νεοφιλ χουντας που ερχεται.
Θα κρινει ο ψεκασμενος φασιστας τα κομματα της αριστερας. Σουρεαλ καταστασεις...

Ραν ταν πλαν έγραψε:Αρίστος έγραψε:Εσυ αγορι μου εχεις χοντρο κάλο στο μυαλο και τον διαφημιζεις μαλιστα χωρις να καταλαβαινεις οτι γινεσαι ρομπα.
Σου ειπα εκατο φορες ο Ριζος ειναι η εφημεριδα Ριζοσπαστης, συντομευση του ονοματος της εφημεριδας ειναι.![]()
.
Σε ρώτησε με πλάγιο τρόπο ''ΚΑΙ ποιος είναι ο Ρίζος;'' που θα μας πει αυτό ή το άλλο.
Αν χρησιμοποιούσες ως σημείο αναφοράς την ''επί τα πρόσω'' θα γινόταν ασμένως δεκτός ο όποιος ισχυρισμός.
Υ.Γ. Αυτά χωρίς να ξέρω τι μεσολάβησε.