Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.

Να μεταναστευσει ο μαλακας Σουηδια;;;

Ναι
18
49%
Οχι
19
51%

Σύνολο ψήφων: 37

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Σεπ 2018, 13:50

Οργισμένος έγραψε:Κλασσικος βουτηρομπεμπες αρτια εκπαχυμενος απο τα λεφτα του μπαμπα.

O ''βουτυρομπεμπες'' δουλευει στον ΙΤ αγαπητε, οχι στην γυαλα του δημοσιου. Ουτε ροκανιζει επιδοματα ξενου κρατους και ταυτοχρονα το παιζει φιλελες.

Επισης εγω δε σε εβρισα

Οργισμένος έγραψε:Οσο για το ημερολογιο που λες τοσο αυταρεσκα σε πληροφορω οτι ακομα και ο αντμην να εψαχνε την διευθυνση μου θα κατεληγε σε μια γριουλα 70 ετων 600 χλμ αποσταση απο κει που μενω.

Που κολλαει η διευθυνση σου? Λες να μην ασχολουμαι με τα οικονομικα σου οταν ο ιδιος τα βγαζεις στη φορα τοσο καιρο.

Λες ηλιθιοτητες στα συγκεκριμενα θεματα και καλο ειναι που παραδεχεσαι οτι το κανες αυτο για ιδεοληπτικους λογους(πιο πανω).
Απο αυτα που λες περι 2000 € μισθους για τους δυ κατανοω πως εισαι ενα κακομαθημενο μαμοθρεφτο γεματο συμπλεγμα.
Δλδ δεν μπορεις να κατανοησεις την πραγματικοτητα περα απο ολα οσα βουλευουν το μυαλουδακι σου.

Τοσα παιρνατε προ κρισης και αν μου λες οτι εφαγες μειωση 50% παιζει να επαιρνες και παραπανω και να ησουν στα υψηλα κλιμακια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Σεπ 2018, 13:54

vallon έγραψε:Λαχουρ
μισθός φίλου φελολόγου με δέκα χρόνια δημόσιο ......780 ευρω δηλ σαραντάρης
που είναι ο στυξ να μας το επιβεβαιώσει..
μην νομίζεις όταν έχει ο άλλος οικογένεια και δυο παιδιά εάν δουλεύει και η γυναίκα έχει καλώς, αν όχι τότε πρόβλημα
πως να του πεις μην κάνεις ιδιαίτερο;
δεν ξέρω βέβαια για υπουργεία ή άλλα δημόσια, αλλά η εκπαίδευση είναι πίκρα

780 ρε συ ειναι ο κατωτατος του ΔΤ. Πως γινεται αυτος μετα απο 10 χρονια να παιρνει ακομα τοσα?

Επισης ο Οργι δεν ειναι 10 χρονια στον ΔΤ, ειναι παραπανω και προλαβε τουλ. μια δεκαετια πριν σκασει η κριση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Σεπ 2018, 14:00

Αλλα εστω οτι επαιρνε λιγα λεφτα. Ο Οργι περιμενε με ενα χαμηλο (οπως λεει) μισθο και χωρις να δουλευει η γυναικα του να πληρωνει δανεια και να μεγαλωνει τρια παιδια. Και μετα νευριαζει οταν του πα οτι μαλακιστηκε.
0 .

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 21 Σεπ 2018, 14:06

700 ευρώ επίδομα.... νταξ... δεν είναι και τίποτις σπουδαίο.

5.000 το μήνα....νταξ.... τα ψιλοφέρνεις βόλτα.

Σε άλλο φόρουμ είχα διαβάσει (προ κρίσης) 3.500 ευρώ, όχι δραχμές, βρίσκεται το όριο φτώχειας :laugh1: για 4μελή οικογένεια.

Για μένα ο σημαντικότερος λόγος για να βγεί η χώρα από το Ευρώ είναι ότι ο λαός δεν έχει αίσθηση του μέτρου. Να τυπώνει με τη ψυχή του δραχμούλες, να τις πληθωρίζει και να το φχαριστιέται.
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Σεπ 2018, 14:09

sharp έγραψε:700 ευρώ επίδομα.... νταξ... δεν είναι και τίποτις σπουδαίο.

Σε άλλο φόρουμ είχα διαβάσει (προ κρίσης) 3.500 ευρώ, όχι δραχμές, βρίσκεται το όριο φτώχειας :laugh1: για 4μελή οικογένεια.

Για μένα ο σημαντικότερος λόγος για να βγεί η χώρα από το Ευρώ είναι ότι ο λαός δεν έχει αίσθηση του μέτρου. Να τυπώνει με τη ψυχή του δραχμούλες, να τις πληθωρίζει και να το φχαριστιέται.

Φιλε πραγματικα, αν δεν ηξερα τοσο καιρο ποσο χρονων περιπου ειναι ο καθενας και τι χρονολογια εχουμε, θα νομιζα οτι βρισκομαι σε φορουμ της περασμενης ή την προπερασμενης δεκαετιας και μιλαω με εφηβους που δεν εχουν αισθηση του χρηματος.

Μου φαινεται αδιανοητο που ενηλικες ανθρωποι 10 χρονια μετα την κριση θεωρουν οτι θελουν τουλαχιστον ενα 3χιλιαρο το μηνα για να τα βγαλουν περα, οταν ο μεσος νεος ΙΥ βγαζει 3000 σε 3-4 μηνες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 21 Σεπ 2018, 15:06

Λαχουρένιος έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Κλασσικος βουτηρομπεμπες αρτια εκπαχυμενος απο τα λεφτα του μπαμπα.

O ''βουτυρομπεμπες'' δουλευει στον ΙΤ αγαπητε, οχι στην γυαλα του δημοσιου. Ουτε ροκανιζει επιδοματα ξενου κρατους και ταυτοχρονα το παιζει φιλελες.

Επισης εγω δε σε εβρισα

Οργισμένος έγραψε:Οσο για το ημερολογιο που λες τοσο αυταρεσκα σε πληροφορω οτι ακομα και ο αντμην να εψαχνε την διευθυνση μου θα κατεληγε σε μια γριουλα 70 ετων 600 χλμ αποσταση απο κει που μενω.

Που κολλαει η διευθυνση σου? Λες να μην ασχολουμαι με τα οικονομικα σου οταν ο ιδιος τα βγαζεις στη φορα τοσο καιρο.

Λες ηλιθιοτητες στα συγκεκριμενα θεματα και καλο ειναι που παραδεχεσαι οτι το κανες αυτο για ιδεοληπτικους λογους(πιο πανω).
Απο αυτα που λες περι 2000 € μισθους για τους δυ κατανοω πως εισαι ενα κακομαθημενο μαμοθρεφτο γεματο συμπλεγμα.
Δλδ δεν μπορεις να κατανοησεις την πραγματικοτητα περα απο ολα οσα βουλευουν το μυαλουδακι σου.

Τοσα παιρνατε προ κρισης και αν μου λες οτι εφαγες μειωση 50% παιζει να επαιρνες και παραπανω και να ησουν στα υψηλα κλιμακια.

Eisai κουτος. Και ανενημερωτος.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 21 Σεπ 2018, 15:07

Ναι. Εδεσε το γλυκο.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 21 Σεπ 2018, 15:08

Λαχουρένιος έγραψε:

Φιλε πραγματικα, αν δεν ηξερα τοσο καιρο ποσο χρονων περιπου ειναι ο καθενας και τι χρονολογια εχουμε, θα νομιζα οτι βρισκομαι σε φορουμ της περασμενης ή την προπερασμενης δεκαετιας και μιλαω με εφηβους που δεν εχουν αισθηση του χρηματος.

Μου φαινεται αδιανοητο που ενηλικες ανθρωποι 10 χρονια μετα την κριση θεωρουν οτι θελουν τουλαχιστον ενα 3χιλιαρο το μηνα για να τα βγαλουν περα, οταν ο μεσος νεος ΙΥ βγαζει 3000 σε 3-4 μηνες.

Μα γι' αυτό λέμε ότι όλα είναι θέμα νοοτροπίας. Το χειρότερο πράγμα που κάνει αυτός ο λαός είναι να αποδέχεται διεστραμμένες καταστάσεις ως φυσιολογικές. Δέχεται το φροντιστήριο αδιαμαρτύρητα, ενώ υπάρχει υποχρεωτικό σχολείο. Πληρώνει χρυσά τον ιδιώτη γιατρό, ενώ τα σκάει κανονικά στην κρατική ασφάλιση. 200 απεργίες γίνονται καθημερινά, δεν μπορείς ούτε για τσιγάρα στο περίπτερο να πας από το χαμό, δεν είδα ούτε μία να γίνει με αίτημα σοβαρή υγεία και παιδεία. Μόνο καταλήψεις, επειδή χάλασε το καζανάκι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 21 Σεπ 2018, 15:09

Ο αλλος βγαζει πονο που δεν ειναι στο δημοσιο. Νομιζει οτι το 2004 ολοι οι δυ επαιρναν απο 2χιλιαρικα εκαστος το λιγοτερο.
Ο παραλλος θελει πληθωριστικη δραχμη.
Σοσιαλφασιστικος βουρκος αμαθειας και φαυλοτητας.

Ναι πρεπει οπωσδηποτε να φυγω.
Ειναι πασιφανες.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 21 Σεπ 2018, 15:12

Εντωμεταξυ θα με ματιαξουν οι σοσιαλφασι.
Ακομα δεν πηρα σεντ αρνητικης φορολογησης και σκουζουν σαν τα γατια εν ωρα συνουσιας.
Φθονος η κινητηριος δυναμη τους.
Σου λεει ο αλλος, αυτος εγινε δυ ενω ειναι φιλελε και εγω Ο ΜΑΡΞΙΚΟς οχι. Αυτος παιρνει επιδομα (αρνητικηφορολογησηειναι) ενω ειναιφιλελε κι εγω ο μαρξικος οχι.
ΑΔΙΚΙΑ!!!

ξΥΔΑΚΙ παιδια.
Η ΣΟυηδια εκει ειναι οποιος θελει ας κοπιασει...
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”