Οργισμένος έγραψε:Κλασσικος βουτηρομπεμπες αρτια εκπαχυμενος απο τα λεφτα του μπαμπα.
O ''βουτυρομπεμπες'' δουλευει στον ΙΤ αγαπητε, οχι στην γυαλα του δημοσιου. Ουτε ροκανιζει επιδοματα ξενου κρατους και ταυτοχρονα το παιζει φιλελες.
Επισης εγω δε σε εβρισα
Οργισμένος έγραψε:Οσο για το ημερολογιο που λες τοσο αυταρεσκα σε πληροφορω οτι ακομα και ο αντμην να εψαχνε την διευθυνση μου θα κατεληγε σε μια γριουλα 70 ετων 600 χλμ αποσταση απο κει που μενω.
Που κολλαει η διευθυνση σου? Λες να μην ασχολουμαι με τα οικονομικα σου οταν ο ιδιος τα βγαζεις στη φορα τοσο καιρο.
Λες ηλιθιοτητες στα συγκεκριμενα θεματα και καλο ειναι που παραδεχεσαι οτι το κανες αυτο για ιδεοληπτικους λογους(πιο πανω).
Απο αυτα που λες περι 2000 € μισθους για τους δυ κατανοω πως εισαι ενα κακομαθημενο μαμοθρεφτο γεματο συμπλεγμα.
Δλδ δεν μπορεις να κατανοησεις την πραγματικοτητα περα απο ολα οσα βουλευουν το μυαλουδακι σου.
Τοσα παιρνατε προ κρισης και αν μου λες οτι εφαγες μειωση 50% παιζει να επαιρνες και παραπανω και να ησουν στα υψηλα κλιμακια.

για 4μελή οικογένεια.