Οργισμένος έγραψε:ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:
Ok τότε βγες στο κλαρί (ιδιωτικό τομέα). Εμεις που ξέρουμε μόνο επιδερμικά τι γίνεται στο δημόσιο ,τι πάθαμε δηλαδή? Για τα παιδιά καλό είναι να γίνουν Σουηδάκια βέβαια.
Δλδ να κανω εργασια στα μαυρα; Ξερεις τι παλουκι πρεπει να φαω; Πχ λογιστης, ας πουμε, πρεπει να τρεχω 2-3 χρονια τα απογευματα σε λογιστικα γραφεια για μαυρη εργασια-εκμαθηση λογιστικων, να τελειωνω κατα τις 9-10 το βραδυ ωστε σε 3-4 χρονια , στα 50μου , να χω καποιες ελπιδες να ανοιξω δικο μου μαγαζι εφοσον πρωτιστως παραιτηθω απο το δημοσιο.
Εκτος αν εννοεις να παραιτηθω σημερα απο το δημοσιο ατα 43 μου και να τολμησω να εργασθω στον ιτ στην ελλας των 500€ μισθου. Δεν το βλεπω εφικτο ουτε αποτελεσματικο.
Ναι έτσι γίνεται στην αρχή . Η άλλη λύση είναι στάντα στο Μάλμο μέχρι τα 50 σου. Εσύ αποφασίσεις αλλά εγώ πάνω θα πήγαινα μόνο αν πεινούσα. Τα παιδιά είναι σοβαρό κριτήριο ,Τέλος πάντων ελπίζω να μην τρολάρεις ,αν είσαι σε σταυροδρόμι να διαλέξεις το καλύτερο για τα παιδιά σου , κι ότι έχουμε πει νερό κι αλάτι. Αν διάβαζες Μαρξ όταν έπρεπε θα τα είχες λύσει αυτά στα 25.