itteithe έγραψε:Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, υπάρχουν περίπου πενήντα μουσουλμανικά κράτη. Δεν υπάρχει Μουσουλμανία, ούτε ενωμένο ισλαμικό χαλιφάτο. Σημειωτέον, υπάρχουν δύο μουσουλμανικές αιρέσεις που είναι εχθρικές μεταξύ τους και αρκετοί από τους πολέμους που γίνονται αυτή τη στιγμή στη Μέση Ανατολή περιστρέφονται γύρω από την διαμάχη αυτών των αιρέσεων. Οι μουσουλμάνοι που εισέρχονται παράνομα στη χώρα, δεν κατάγονται από την ίδια χώρα και δεν ανήκουν στην ίδια θρησκευτική αίρεση. Πως αυτοί οι μουσουλμάνοι θα εποικίσουν τη χώρα και για λογαριασμό ποιανού από αυτά τα πενήντα μουσουλμανικά κράτη και τις δύο αιρέσεις, μόνο εσείς το γνωρίζετε. Για την ακρίβεια, στα διάφορα post που έχουν γραφτεί κατά καιρούς εδώ στο elefthero, αλλά και στις πηγές σας, μας δείχνετε πως δέρνονται και σκοτώνονται μεταξύ τους και γενικά πως δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους (κάτι που είναι και φυσιολογικό, μιας και από εκεί που έρχονται έχουν πόλεμο μεταξύ τους). Πως αυτοί οι άνθρωποι θα ενωθούν και συντεταγμένα θα κηρύξουν ανεξάρτητο κράτος εντός της ελληνικής επικράτειας, ή θα προσπαθήσουν να προσαρτήσουν εδάφη της, πάλι μόνο εσείς το γνωρίζετε.
Αυτό είναι και το τελευταίο μου post στο παρόν νήμα. Θα περιορίσω τον συντονισμό της συζήτησης στον έλεγχο των πηγών που παραθέτονται.
Όχι καλά κάνεις και τοποθετείσαι, πρέπει να πω ότι και υπομονή έχεις και δημοκρατικός είσαι και αγαπητέ itteithe βρίσκω πολύ καλό συντονιστή...
Ο αρχιεπίσκοπος Αλβανίας έχει γράψει βιβλία για τον μουσουλμανισμό, δεν τα έχω εδώ που είμαι τώρα, σε γενικές γραμμές έτσι είναι, τα έχω διαβάσει (οι λεπτομέρειες τώρα μου διαφεύγουν). Οι δύο αυτές βασικές κατευθύνσεις του Ισλάμ Σουνίτες και Σιήτες έχουν δικές τους διαφορές και κάποιες φορές τις λύνουν ενόπλως ΑΛΛΑ έχουν και κοινά:
1. Είναι μουσουλμάνοι.
2. Έχουν ιερό βιβλίο το Κοράνι.
3. Είναι εναντίον του δυτικού τρόπου ζωής....
Ας σταματήσω εδώ... υπάρχουν πλήθος κοινά που τους συνενώνουν.... ας πάμε στο 2. Έχουν ιερό βιβλίο το Κοράνι.
Ξέρεις τι λέει το Κοράνι; Θα σου βάλω κάποια εδάφια ασχολίαστα να δεις πόσο μπορεί να συνυπάρξουμε.
Μπουχαρί:Τ7Β67Α427 «[Ο Μωάμεθ είπε,] “Εις το όνομα του Αλλάχ, αν κάνω έναν όρκο και αργότερα βρω κάτι άλλο που είναι καλύτερο, τότε κάνω το καλύτερο και παραμερίζω τον όρκο-μου.”».
Μπουχαρί:Τ4Β52Α270-271 «Ο Προφήτης είπε: “Ποιος είναι ικανός να σκοτώσει τον Ασράφ; [Επεξηγηματική σημείωση: ο Ασράφ ήταν ένας Εβραίος ποιητής που έγραψε κάποια πράγματα εναντίον του Μωάμεθ.] Είπε πράγματα προσβλητικά εναντίον του Αλλάχ και του Αποστόλου-του.” Ο Μασλάμα σηκώθηκε λέγοντας: “Ω Απόστολε του Αλλάχ! Θα ήθελες να τον σκοτώσω εγώ;” Ο Προφήτης απάντησε: “Ναι.” Ο Μασλάμα είπε: “Τότε επίτρεψέ μου να πω ότι θέλω [δηλ., ένα ψέμα].” Ο Μωάμεθ είπε: “Σου επιτρέπω.”».
Ταμπαρί 7:97 «Το πρωί μετά το φόνο του Ασράφ, ο Προφήτης διέταξε: “Σκοτώστε όποιον Εβραίο μπορείτε.”».
Μπουχαρί:Τ4Β52Α260 «Ο Προφήτης είπε: “Αν ένας Μουσουλμάνος απαρνηθεί τη θρησκεία-του, σκοτώστε-τον.”».
Κοράνι, 8:12 «Θυμηθείτε οτι ο Κύριός σας ενέπνευσε τους αγγέλους (με το μήνυμα): “Είμαι μαζί-σας: δώστε αντοχή στους Πιστούς: Θα σπείρω τον τρόμο στις καρδιές των Απίστων: τσακίστε τους λαιμούς-τους, και σακατέψτε τα ακροδάχτυλά τους.”»
Κοράνι 33:26 «Κ’ εκείνους από τους Ανθρώπους του Βιβλίου [δηλ. τους Εβραίους και τους Χριστιανούς] που τους βοήθησαν — ο Αλλάχ τους έριξε από τα φρούριά τους κ’ έσπειρε τον τρόμο στις καρδιές-τους. (Έτσι ώστε) κάποιους σκοτώσατε, κι άλλους πήρατε αιχμαλώτους.»
Είναι τέτοιο το πλήθος των εδαφίων .... και αυτοί που μας έρχονται είτε είναι Σουνίτες είτε Σιήτες τα πιστεύουν και θέλουν να τα εφαρμόσουν.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».