να φύγετε να πάτε αλλού ⌁

Κοινωνικά θέματα.
Spark
Extreme poster
Extreme poster

Re: να φύγετε να πάτε αλλού ⌁

Δημοσίευσηαπό Spark » 05 Σεπ 2019, 18:09

itteithe έγραψε::nocomment5:

φιλε μην ζορίζεσαι, οταν γράφω για εποικισμό δεν το κάνω επειδή ειμαι ακροδεξιός ή εθνικιστής ή ότι άλλο.
αυτά διαβάζω και μεταφέρω εδω απόψεις που δεν με απασχολουν ιδιαίτερα.
ξέρεις γιατί δεν με απασχολούν;
διότι εγω και ο πλουτον δεν θα πάμε να πολεμήσουμε εάν χρειαστεί :laugh1:
νομίζω πως εσυ και ο λαχουρ είστε για την πρωτη γραμμή :laugh1:
δεν με απασχολεί τίποτα. όποιος ή όποιοι με ενοχλήσουν θα έρθουν μαζί μου για μετενσάρκωση :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 05 Σεπ 2019, 18:19

Spark έγραψε:φιλε μην ζορίζεσαι, οταν γράφω για εποικισμό δεν το κάνω επειδή ειμαι ακροδεξιός ή εθνικιστής ή ότι άλλο.
δεν με απασχολεί τίποτα. όποιος ή όποιοι με ενοχλήσουν θα έρθουν μαζί μου για μετενσάρκωση :yesyes:

Θα παραβιάσω το τελευταίο μου post για να σου απαντήσω :D

Σε παρακολουθώ πολύ καιρό και ξέρω οτι αυτά που γράφεις δεν τα γράφεις με καμία σκοπιμότητα και πρόθεση και πως απλώς τα μεταφέρεις. Τα παραπάνω δύο post πηγαίνουν στον pluton και όχι σε σένα. Κύριο μέλημά μου είναι να κρατήσω την κουβέντα σε ένα επίπεδο, όπου τα στοιχεία που παραθέτονται να προέρχονται από αξιόπιστες πηγές. Όσο κι αν μπορεί να φαίνεται περίεργο (και το αναφέρω για να το γνωρίζει ο pluton αλλά και όσοι έχουν παρεμφερείς απόψεις), το κάνω για να προστατέψω* τους ίδιους μιας και αποτελούν μειονότητα στο elefthero, γιατί νομίζω πως είναι φανερό πως οι περισσότεροι εδώ πέρα κλίνουμε προς τα αριστερά.

* Εννοώ προστασία από την έκθεση στην αβάσιμη επιχειρηματολογία, η οποία οδηγεί σε ανούσιους διαπληκτισμούς και ιντερνετικές κοκκορομαχίες.
1 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 05 Σεπ 2019, 19:55

itteithe έγραψε:
Spark έγραψε:φιλε μην ζορίζεσαι, οταν γράφω για εποικισμό δεν το κάνω επειδή ειμαι ακροδεξιός ή εθνικιστής ή ότι άλλο.

Θα παραβιάσω το τελευταίο μου post για να σου απαντήσω :D

Σε παρακολουθώ πολύ καιρό και ξέρω οτι αυτά που γράφεις δεν τα γράφεις με καμία σκοπιμότητα και πρόθεση και πως απλώς τα μεταφέρεις. Τα παραπάνω δύο post πηγαίνουν στον pluton και όχι σε σένα. Κύριο μέλημά μου είναι να κρατήσω την κουβέντα σε ένα επίπεδο, όπου τα στοιχεία που παραθέτονται να προέρχονται από αξιόπιστες πηγές. Όσο κι αν μπορεί να φαίνεται περίεργο (και το αναφέρω για να το γνωρίζει ο pluton αλλά και όσοι έχουν παρεμφερείς απόψεις), το κάνω για να προστατέψω* τους ίδιους μιας και αποτελούν μειονότητα στο elefthero, γιατί νομίζω πως είναι φανερό πως οι περισσότεροι εδώ πέρα κλίνουμε προς τα αριστερά.

* Εννοώ προστασία από την έκθεση στην αβάσιμη επιχειρηματολογία, η οποία οδηγεί σε ανούσιους διαπληκτισμούς και ιντερνετικές κοκκορομαχίες.

Δεν βαριέσαι και εγώ στην αριστερά ήμουνα, όλοι έχουμε κάνει τα λάθη μας, ποτέ δεν είναι αργά να επανορθώσουμε.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 05 Σεπ 2019, 20:14

itteithe έγραψε:Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, υπάρχουν περίπου πενήντα μουσουλμανικά κράτη. Δεν υπάρχει Μουσουλμανία, ούτε ενωμένο ισλαμικό χαλιφάτο. Σημειωτέον, υπάρχουν δύο μουσουλμανικές αιρέσεις που είναι εχθρικές μεταξύ τους και αρκετοί από τους πολέμους που γίνονται αυτή τη στιγμή στη Μέση Ανατολή περιστρέφονται γύρω από την διαμάχη αυτών των αιρέσεων. Οι μουσουλμάνοι που εισέρχονται παράνομα στη χώρα, δεν κατάγονται από την ίδια χώρα και δεν ανήκουν στην ίδια θρησκευτική αίρεση. Πως αυτοί οι μουσουλμάνοι θα εποικίσουν τη χώρα και για λογαριασμό ποιανού από αυτά τα πενήντα μουσουλμανικά κράτη και τις δύο αιρέσεις, μόνο εσείς το γνωρίζετε. Για την ακρίβεια, στα διάφορα post που έχουν γραφτεί κατά καιρούς εδώ στο elefthero, αλλά και στις πηγές σας, μας δείχνετε πως δέρνονται και σκοτώνονται μεταξύ τους και γενικά πως δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους (κάτι που είναι και φυσιολογικό, μιας και από εκεί που έρχονται έχουν πόλεμο μεταξύ τους). Πως αυτοί οι άνθρωποι θα ενωθούν και συντεταγμένα θα κηρύξουν ανεξάρτητο κράτος εντός της ελληνικής επικράτειας, ή θα προσπαθήσουν να προσαρτήσουν εδάφη της, πάλι μόνο εσείς το γνωρίζετε.

Αυτό είναι και το τελευταίο μου post στο παρόν νήμα. Θα περιορίσω τον συντονισμό της συζήτησης στον έλεγχο των πηγών που παραθέτονται.

Όχι καλά κάνεις και τοποθετείσαι, πρέπει να πω ότι και υπομονή έχεις και δημοκρατικός είσαι και αγαπητέ itteithe βρίσκω πολύ καλό συντονιστή...

Ο αρχιεπίσκοπος Αλβανίας έχει γράψει βιβλία για τον μουσουλμανισμό, δεν τα έχω εδώ που είμαι τώρα, σε γενικές γραμμές έτσι είναι, τα έχω διαβάσει (οι λεπτομέρειες τώρα μου διαφεύγουν). Οι δύο αυτές βασικές κατευθύνσεις του Ισλάμ Σουνίτες και Σιήτες έχουν δικές τους διαφορές και κάποιες φορές τις λύνουν ενόπλως ΑΛΛΑ έχουν και κοινά:

1. Είναι μουσουλμάνοι.
2. Έχουν ιερό βιβλίο το Κοράνι.
3. Είναι εναντίον του δυτικού τρόπου ζωής....

Ας σταματήσω εδώ... υπάρχουν πλήθος κοινά που τους συνενώνουν.... ας πάμε στο 2. Έχουν ιερό βιβλίο το Κοράνι.

Ξέρεις τι λέει το Κοράνι; Θα σου βάλω κάποια εδάφια ασχολίαστα να δεις πόσο μπορεί να συνυπάρξουμε.

Μπουχαρί:Τ7Β67Α427 «[Ο Μωάμεθ είπε,] “Εις το όνομα του Αλλάχ, αν κάνω έναν όρκο και αργότερα βρω κάτι άλλο που είναι καλύτερο, τότε κάνω το καλύτερο και παραμερίζω τον όρκο-μου.”».

Μπουχαρί:Τ4Β52Α270-271 «Ο Προφήτης είπε: “Ποιος είναι ικανός να σκοτώσει τον Ασράφ; [Επεξηγηματική σημείωση: ο Ασράφ ήταν ένας Εβραίος ποιητής που έγραψε κάποια πράγματα εναντίον του Μωάμεθ.] Είπε πράγματα προσβλητικά εναντίον του Αλλάχ και του Αποστόλου-του.” Ο Μασλάμα σηκώθηκε λέγοντας: “Ω Απόστολε του Αλλάχ! Θα ήθελες να τον σκοτώσω εγώ;” Ο Προφήτης απάντησε: “Ναι.” Ο Μασλάμα είπε: “Τότε επίτρεψέ μου να πω ότι θέλω [δηλ., ένα ψέμα].” Ο Μωάμεθ είπε: “Σου επιτρέπω.”».

Ταμπαρί 7:97 «Το πρωί μετά το φόνο του Ασράφ, ο Προφήτης διέταξε: “Σκοτώστε όποιον Εβραίο μπορείτε.”».

Μπουχαρί:Τ4Β52Α260 «Ο Προφήτης είπε: “Αν ένας Μουσουλμάνος απαρνηθεί τη θρησκεία-του, σκοτώστε-τον.”».

Κοράνι, 8:12 «Θυμηθείτε οτι ο Κύριός σας ενέπνευσε τους αγγέλους (με το μήνυμα): “Είμαι μαζί-σας: δώστε αντοχή στους Πιστούς: Θα σπείρω τον τρόμο στις καρδιές των Απίστων: τσακίστε τους λαιμούς-τους, και σακατέψτε τα ακροδάχτυλά τους.”»

Κοράνι 33:26 «Κ’ εκείνους από τους Ανθρώπους του Βιβλίου [δηλ. τους Εβραίους και τους Χριστιανούς] που τους βοήθησαν — ο Αλλάχ τους έριξε από τα φρούριά τους κ’ έσπειρε τον τρόμο στις καρδιές-τους. (Έτσι ώστε) κάποιους σκοτώσατε, κι άλλους πήρατε αιχμαλώτους.»

Είναι τέτοιο το πλήθος των εδαφίων .... και αυτοί που μας έρχονται είτε είναι Σουνίτες είτε Σιήτες τα πιστεύουν και θέλουν να τα εφαρμόσουν.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Σεπ 2019, 21:08

ρωταει ο καμπισιος -γιατι θα εχουμε προβλημα;
απανταει ο χ,ψ, πλουτων - γιατι το ειπε ο αλλαχ

θεε μου!!!!
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Σεπ 2019, 21:15

itteithe έγραψε:Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, υπάρχουν περίπου πενήντα μουσουλμανικά κράτη. Δεν υπάρχει Μουσουλμανία, ούτε ενωμένο ισλαμικό χαλιφάτο. Σημειωτέον, υπάρχουν δύο μουσουλμανικές αιρέσεις που είναι εχθρικές μεταξύ τους και αρκετοί από τους πολέμους που γίνονται αυτή τη στιγμή στη Μέση Ανατολή περιστρέφονται γύρω από την διαμάχη αυτών των αιρέσεων. Οι μουσουλμάνοι που εισέρχονται παράνομα στη χώρα, δεν κατάγονται από την ίδια χώρα και δεν ανήκουν στην ίδια θρησκευτική αίρεση. Πως αυτοί οι μουσουλμάνοι θα εποικίσουν τη χώρα και για λογαριασμό ποιανού από αυτά τα πενήντα μουσουλμανικά κράτη και τις δύο αιρέσεις, μόνο εσείς το γνωρίζετε. Για την ακρίβεια, στα διάφορα post που έχουν γραφτεί κατά καιρούς εδώ στο elefthero, αλλά και στις πηγές σας, μας δείχνετε πως δέρνονται και σκοτώνονται μεταξύ τους και γενικά πως δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους (κάτι που είναι και φυσιολογικό, μιας και από εκεί που έρχονται έχουν πόλεμο μεταξύ τους). Πως αυτοί οι άνθρωποι θα ενωθούν και συντεταγμένα θα κηρύξουν ανεξάρτητο κράτος εντός της ελληνικής επικράτειας, ή θα προσπαθήσουν να προσαρτήσουν εδάφη της, πάλι μόνο εσείς το γνωρίζετε.

Αυτό είναι και το τελευταίο μου post στο παρόν νήμα. Θα περιορίσω τον συντονισμό της συζήτησης στον έλεγχο των πηγών που παραθέτονται.

χωρις παρεξήγηση μεινε στον συντονισμο και στην πληροφορικη που ουτως ή αλλως
σε καταλαβαινουν ελαχιστοι

εδω βρε φιλε δεν βγαζεις απλως τα ματια αλλα τσαλαπατας ολοκληρη την λογικη

δηλαδη ξεπερνας και τον λαχουρ ακομη

και απο οτι βλεπω και διαπιστωνω δεν εχει κανενα νοημα η κουβεντα

ειναι σαν να μιλαω για την πληροφορικη ε!! δεν θα σαλταρεις με την αγνοια μου;

πω !πω πω!!!
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 05 Σεπ 2019, 21:29

Λάθος η εμπλοκή με τα νεοναζιστικά ανθρωποειδή.

Εντάξει, τα κρατάτε για να σπάμε πλάκα στα πλαίσια φρηκ σόου.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 05 Σεπ 2019, 21:35

nemo έγραψε:
χωρις παρεξήγηση μεινε στον συντονισμο και στην πληροφορικη που ουτως ή αλλως
σε καταλαβαινουν ελαχιστοι
εδω βρε φιλε δεν βγαζεις απλως τα ματια αλλα τσαλαπατας ολοκληρη την λογικη
δηλαδη ξεπερνας και τον λαχουρ ακομη
και απο οτι βλεπω και διαπιστωνω δεν εχει κανενα νοημα η κουβεντα
ειναι σαν να μιλαω για την πληροφορικη ε!! δεν θα σαλταρεις με την αγνοια μου;
πω !πω πω!!!

νεμο γινεσαι εριστικός, έτσι προσπάθησες να ενοχλήσεις και τον προελ στο θεμα με τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα.

ασε τους άλλους και πάρε θέση για το θέμα. εσύ τι θα κάνεις για τους μετανάστες;
τι θα έκανες εάν μπουκαραν στο σπίτι σου 2-3 μετανάστες για να βρουν να φάνε ή να βρουν χρήματα;
δεν το θεωρείς πιθανό;
τι θα έκανες εάν όταν έβγαινες στο δρόμο έβλεπες παντού μετανάστες;
εάν σε περίμεναν έξω απο το σπίτι σου και σε κύκλωναν 10-15 αλλοδαποί;
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Σεπ 2019, 21:56

δεν γινομαι εριστικος βρε ...μαλλον ξεχασατε την ειλικρίνεια εγω ζω
σχεδον σαν ασκητης οπως μιλαω γυρω μου γραφω
τωρα εδω που τα λεμε το προσπαθω να γινω κατι σαν το dizeli
αλλα δυσκολο -το δουλευω παντως

ο αλλος ο λαχουρ συσχετιζει το θεμα με τον μανιακο δολοφονο της σουηδιας
τι να πεις σε αυτους τους ανθρωπους με μηδεν αντιληπτικοτητα!!!!!!

τους λεω για την κριση οτι ειναι και αποτελεσμα των μεταναστων
και η διαρκεια επισης της κρισης και τιτιβιζουν σαν πουλακια
βουλιαξε η υγεια τους λες ειναι και αυτο αποτελεσμα των μεταναστων
αφου τοσα χρονια οι μεταναστες εχουν την προσβαση ελευθερας
τους λες για τον αριθμο τους που ειναι μεγαλος δυσαναλογα με τον πληθυσμο
τους λες οτι οπου κατοικησουν μονιμα οι ελληνες θα ειναι οι πρωτοι
που θα την πληρωσουν γιατι η κουλτουρα τους ειναι τελειως ξενικη
προς την δικια μας γιατι ετσι εχουν μαθει και δεν προκειται να αλλαξουν
ουτε σε δυο αιωνες συμβιωσης
και συνεχιζουν να τιτιβιζουν ...οποτε ενα τι παραπανω σε τονο τον εχω
αλλα δικαιολογημενα πιστευω
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Σεπ 2019, 21:59

Προέλλην έγραψε:Λάθος η εμπλοκή με τα νεοναζιστικά ανθρωποειδή.

Εντάξει, τα κρατάτε για να σπάμε πλάκα στα πλαίσια φρηκ σόου.

θελεις να ξαναρχισουμε το παιγνιδι παλι;
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”