Λαχουρένιος έγραψε:Ψηνομαι να χωριστουμε σε ρωσοφιλους-ευρωφιλους στο φορουμ
Βαρεθηκα το beef γυρω απο το μνημονιο :/
Εγώ δεν είμαι ενάντια σε κανένα από τους δύο ποιον να επιλεξω;
Υπάρχει και η Κίνα.

Λαχουρένιος έγραψε:Ψηνομαι να χωριστουμε σε ρωσοφιλους-ευρωφιλους στο φορουμ
Βαρεθηκα το beef γυρω απο το μνημονιο :/

Freisinniger έγραψε:Ναζί Ρωσία και Ουκρανία φουλ, ιδίως δε Ρωσία Ναζί στην Ουκρανία έγιναν πριν λίγο καιρό αλλά έχει μόνο πολιτικές διαστάσεις, αλλά Ρωσία οι Ναζί ρίχνουν μπόλικο ξύλο σε μετανάστες θα τα έχεις δει και σε βιντεο

ВладимирВладимирович έγραψε:Στο ρωσικο (ρωσοφωνο) web η γραμμη αντιθεσης ειναι οι ευρωφιλοι Ουκρανοι με τους συμμαχους Ρωσους νεοφιλ του Ναβαλνι βερσους Ρωσοι μαζι με ανατολικους Ουκρανους που στην πλειοψηφία εχουν ρωσικη καταγωγη. Και οι τσακομοι γινονται κυριως για τα θεματα διμερων σχεσεων μεταξυ Ρωσιας και Ουκρανίας.
Αλλα γενικα οι Ρωσοι δεν ασχολουνται τοσο εντονα με πολιτικα οπως εμεις.

Λαχουρένιος έγραψε:Καμια κοντρα του στυλ Τσαρικοι-φιλοσοβιετικοι δεν υπαρχει?
Αλλα δεν ειναι εντονη κοντρα, λιγοι ειναι αυτοι που ασχολούνται.

Λαχουρένιος έγραψε:Περιμενα με τετοια ιστορια να υπαρχουν περισσοτερες κοντρες εκει, μου κανει εντυπωση

Catalan Republic or Catalan State refers to the region of Catalonia at various times when it was proclaimed either an independent republic or as a republic within a Spanish federal republic:
Catalan Republic (1641): a proclaimed independent state, but shortly thereafter incorporated into the Kingdom of France.
Catalan State (1873): a state within the First Spanish Republic.
Catalan Republic (1931): a proclaimed state declared in anticipation of the imminent formation of a Spanish republic. Within days, this territory voluntarily became an autonomous area within the Second Spanish Republic.
Catalan State (1934): a "Catalan State within the Spanish Federal Republic" proclaimed during the failed Revolution of 1934.
Catalan Republic (2017): an independent nation proclaimed for 1 day during the 2017 Spanish constitutional crisis.
https://en.wikipedia.org/wiki/Catalan_Republic