Πρόταση για δημιουργία μαζικού πολιτικού φορέα

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Re: Πρόταση για δημιουργία μαζικού πολιτικού φορέα

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 09 Ιούλ 2017, 23:43

ΠΗΞΤΕ να ξερεις σε αγαπαμε :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 09 Ιούλ 2017, 23:45

Να ξέρετε ότι για όλους εσάς γράφω εδώ μέσα. Εγώ δεν παίρνω ευχαρίστηση αν δεν πέσουν οι τσιπροκαμμένοι.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 10 Ιούλ 2017, 05:25

Kαι να ρθουν οι υποστηρικτες Σοιμπλε, μιζαδορων και πρεζεμπορων, αριστεια απο τα Λιντλ... :LoL:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 10 Ιούλ 2017, 15:29

΄λοιπόν εγώ μέσα με τα μπούνια στον νέο πολιτικό φορέα. δεν τα κατάφερα στο πασόκ στη νδ στο κκε στη χα και στο σύριζα και πλέον εναποθέτω τις ελπίδες μου για βόλεμα στον πολιτικό οραματιστή αρίστο γιατί πάντα με εντυπωσίαζε η πολιτική του σταθερότητα και κρίση. ακόμα έχω μπροστά μου αυτά που έγραφε εδώ το 2015 και ειμαι σίγουρος ότι ούτε αυτή τη φορά θα πέσει έξω.:fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 10 Ιούλ 2017, 15:46

Σε τι επεσα εξω το 2015;

Και στις δυο εκλογες ειχα προβλεψει πως η κυβερνηση θα ειναι Συριζα-ΑΝΕΛ....

ενω απο το Φεβρουαριο του 2015 ειχα προαναγγειλει (ο μονος στην Ελλαδα) πως ο Τσιπρας παει για ηπια κωλοτουμπα...

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Ιούλ 2017, 16:44

Ωχου ρε Αριστο, λες και δεν εχεις βαρεθει να μαζευεις φαπες και χλατσωματα δυομιση χρονια εδω μεσα.
Απο κουβα σε κουβα πας.
0 .

Άβαταρ μέλους
oldjedi
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό oldjedi » 10 Ιούλ 2017, 19:56

:)

@Αριστο ...
Ξερεις πως εχουμε διαφορετικες αποψεις σε διαφορα θεματα , αλλα συμφωνουμε και σε πολλα ...
Θα μου επιτρεψεις να κρινω την τακτικη σου κινηση , της απομακρυνσης απο το φορουμ τζι αρ , σαν υποχωρητικη ...
Εδωσες την ευκαιρια στον Γιαννοπουλο , να περηφανευεται , ακομα και να εχει κανει εγγραφη στο παρον φορουμ για να αντιγραφει σχολια αλλων , αλλα και δικες σου αποψεις και να τις ποσταρει στο φορουμ τζι αρ με καθε ειρωνικη διαθεση ...
Κατα την αποψη μου επρεπε να τον γραψεις οριζοντιως καθετως και χιαστι και να εξακολουθησεις να προβαλλεις τις αποψεις σου ...
ΔΕΝ εχω απολυτως ΤΙΠΟΤΑ μαζι του , αλλα δεν μου αρεσε ο τροπος με τον οποιο σε καταδιωξε ...
Μπορει να διαφωνω με οποιονδηποτε , αλλα δεν προκειται ΠΟΤΕ να τον ειρωνευτω για τις αποψεις του ...
Σεβομαι και εχω απαιτηση να το κανουν και οι αλλοι , ΟΛΕΣ τις αποψεις ...

:ciao5: Ολντ
0 .
Επιβαλλεται η αποκουμμουνιστοποιηση της Ελλαδας
Τιμη και δοξα στα Ταγματα Ασφαλειας
Πραγματικη Δημοκρατια θα αποκτησουμε , μονο οταν ο τελευταιος κουμμουνιστης εξαφανιστει μαζι με τον τελευταιο γραφειοκρατη.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 10 Ιούλ 2017, 21:15

Oldjedi μου εδωσαν μπαν για τρεις μηνες ενω την ολη ιστορια την ξεκινησε ο Γιαννοπουλος που δεν πηρε ουτε κιτρινη καρτα...

Κατα συνεπεια με αυτο το μπουρδελοχωρι δεν θελω να εχω καμια σχεση απο δω και περα....

Το .... ηταν ενα σοβαροτατο σαιτ πολιτικης και ιστορικης συζητησης μεχρι να το αναλαβουν ο Saliveros και ο talaipwros...

Σημερα ειναι ενας νεοφιλελευθερος βοθρος...

Αστον Γιαννοπουλο να κοκορευεται, χαρη μου εκανε που σταθηκε η αιτια να φυγω απο κει μεσα...

Nα ξερεις μαλιστα οτι δεν εκανα καν δευτερο λογαριασμο να δω τι γραφουν για μενα γιατι με ανυπαρκτους δεν ασχολουμαι...

το .... χωρις εμενα μετραει μηνες, σιγα σιγα θα φυγουν και οι υπολοιποι και θα μεινουν μονο τα γαλαζια μποτακια να κλαινε τη μοιρα τους....

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 10 Ιούλ 2017, 21:20

Λαχουρένιος έγραψε:Ωχου ρε Αριστο, λες και δεν εχεις βαρεθει να μαζευεις φαπες και χλατσωματα δυομιση χρονια εδω μεσα.
Απο κουβα σε κουβα πας.

Καλη η προσπαθεια να τσιμπησω αλλα δεν πιανει, οποιος θελει να μου κανει πραγματικη πλακα ας κερδισει πρωτα τους Συριζα-ΑΝΕΛ σε εκλογες...

Με τον κωλο κανεις δεν γαμαει...

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 10 Ιούλ 2017, 21:23

το φόρουμ τζιαρ το κρατούσαν όρθιο οι τεκνατζούδες του. από τότε που αποχώρησαν αργοπεθαίνει. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”