Αλφαδιασμένοι

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Αλφαδιασμένοι

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 24 Νοέμ 2021, 16:45

Adminović έγραψε:
Το καλοκαίρι βαρούσατε παλαμάκια που απολύθηκαν οι ανεμβολίαστοι πυροσβέστες. Μετά κλαίγατε που δεν υπήρχε πυροσβέστης να σβήσει τις φωτιές.
Πριν λίγο καιρό βαρούσατε παλαμάκια που απολύθηκαν οι ανεμβολίαστοι από το ΕΣΥ. Τώρα κλαίτε που το ΕΣΥ δεν έχει προσωπικό.
Τώρα βαράτε παλαμάκια και ζητάτε περαιτέρω οικονομικό αποκλεισμό των ανεμβολίαστων. Μετά...... (το αφήνω στη φαντασία σας) ..... :asd03:

:good:
Εχουν πολλα ακομα να μάθουν οι αντουανετες :yesyes: οπως λενε στο χωριό μου κανείς δεν γουστάρει τον υδραυλικό μεχρι να βουλώσει η χεστρα :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 24 Νοέμ 2021, 17:58

Όλα τα στοιχεία και δείκτες που δημοσιεύονται καθημερινά, σε παγκόσμιο επίπεδο, αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ανθρωπότητα εξαιτίας της πανδημίας υπεύθυνοι είναι οι κοινωνικά ανεύθυνοι, ανάλγητοι και μισάνθρωποι ανεμβολίαστοι (κοινώς ψέκες).
Σε λίγο θα αρχίσουν να πεθαίνουν τα παιδάκια από κρίσεις οξείας σκωληκοειδίτιδα επειδή δε θα υπάρχει χειρουργείο να χειρουργηθούν γιατί θα τα έχουν καταλάβει οι ψέκες με κορονοϊό (ο οποίος δεν υπάρχει) αντί να κάτσουν στο σπίτι τους να τους περάσει η γριπούλα.
2 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 24 Νοέμ 2021, 18:23

Ραν ταν πλαν έγραψε:Όλα τα στοιχεία και δείκτες που δημοσιεύονται καθημερινά, σε παγκόσμιο επίπεδο, αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ανθρωπότητα εξαιτίας της πανδημίας υπεύθυνοι είναι οι κοινωνικά ανεύθυνοι, ανάλγητοι και μισάνθρωποι ανεμβολίαστοι (κοινώς ψέκες).
Σε λίγο θα αρχίσουν να πεθαίνουν τα παιδάκια από κρίσεις οξείας σκωληκοειδίτιδα επειδή δε θα υπάρχει χειρουργείο να χειρουργηθούν γιατί θα τα έχουν καταλάβει οι ψέκες με κορονοϊό (ο οποίος δεν υπάρχει) αντί να κάτσουν στο σπίτι τους να τους περάσει η γριπούλα.

:sealed: θα τα σκεφτω σοβαρα αυτα που ειπες ραν και θα πραξω αναλογως
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 24 Νοέμ 2021, 18:40

Adminović έγραψε:Τί δείχνεις τώρα;
Τα παλαμάκια που βαρούσατε όταν απολύθηκαν οι ανεμβολίαστοι από το ΕΣΥ;; :hmmm

Το καλοκαίρι βαρούσατε παλαμάκια που απολύθηκαν οι ανεμβολίαστοι πυροσβέστες. Μετά κλαίγατε που δεν υπήρχε πυροσβέστης να σβήσει τις φωτιές.
Πριν λίγο καιρό βαρούσατε παλαμάκια που απολύθηκαν οι ανεμβολίαστοι από το ΕΣΥ. Τώρα κλαίτε που το ΕΣΥ δεν έχει προσωπικό.
Τώρα βαράτε παλαμάκια και ζητάτε περαιτέρω οικονομικό αποκλεισμό των ανεμβολίαστων. Μετά...... (το αφήνω στη φαντασία σας) ..... :asd03:

Εντάξει αντμιν. Δεν το συνεχίζω άλλο. I had a very shitty day και δεν είμαι σε φάση.
You made your statement, I made mine (γιατί μιλάω στα αγγλικά δεν ξέρω).
Θα σταθώ μόνο σε αυτό.
Εμείς τουλάχιστον δε μείναμε στα χειροκροτήματα.
Φροντίσαμε με πράξεις να ελαφρύνουμε τη δύσκολη κατάσταση. Δλδ εμβολιαστήκαμε για να μην επιβαρύνεται άλλο η κοινωνία σε όλους τους τομείς.
Είναι τουλάχιστον χαζό να λες σε εμάς κάτι τέτοιο (και με τόση ειρωνεία), όταν εσείς το μόνο που κάνετε είναι να σκούζετε και να γκρινιάζετε για τα πάντα.
Από την πλευρά μας κάναμε ό,τι είναι δυνατό ώστε να αποφευχθούν όλα αυτά που λες.
Η κατάσταση που περιγράφεις είναι αποτέλεσμα των δικών σας επιλογών και εσύ το χρεώνεις σε εμάς.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 24 Νοέμ 2021, 18:49

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν ειναι φασισμος να αναστελλονται τα χειρουργεια επειδη καποιοι δεν εμβολιαζονται απο βιτσιο? :hmmm

Κάποια στιγμή είναι καιρός να ανοίξει κουβέντα με θέμα "Όταν το δικό σου δικαίωμα γαμάει το δικό μου".
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 24 Νοέμ 2021, 18:58

113 μπολιαζμενοι στις ΜΕΘ. Βασικα δεν καταλαβαίνω γιατι τα νοσοκομεία δεν τους πετανε εξω μπας και το μπολι υποτίθεται οτι τους προστατεύει απο την σοβαρή νοσηση :dunno:
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 24 Νοέμ 2021, 19:06

ВладимирВладимирович έγραψε:113 μπολιαζμενοι στις ΜΕΘ. Βασικα δεν καταλαβαίνω γιατι τα νοσοκομεία δεν τους πετανε εξω μπας και το μπολι υποτίθεται οτι τους προστατεύει απο την σοβαρή νοσηση :dunno:

Σε όλη την Ελλάδα;
Οι ανεμβολίαστοι πόσοι είναι;
Δεν ρωτάω ειρωνικά. Απλά βαριέμαι να ψάχνω.
Εσείς που τα βρίσκετε όλα δώστε μια εικόνα, γιατί εγώ δεν ξέρω από που αντλείτε αυτές τις πληροφορίες.
Γκουγκλαρω αλλά βγάζει διάφορα. Δεν ξέρω ποια είναι τα τελευταία στοιχεία. Συνεχώς αλλάζουν αυτά.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 24 Νοέμ 2021, 19:19

τριτη και τεταρτη δοση χθες κιολας ....ενα ολοκληρο απογευμα ακουγα αναγκαστικα τους ψεκασμενους ειχαν αρχισει με τι περιεχει το μπολι μεχρι και τι παρενεργειες θα φερει
και στο επομενο διαστημα ισχυριζονται οτι θα εχουμε επιδημια εμβολιασμενων
θα ψοφαν σαν τις μυγες ..ηταν σαν να εβλεπα ταινιες με ζομπι με επιδημιες με χιλιαδες νεκρους
με εξωγηινους που εβγαζαν τα εντόσθια των ανθρωπων και τα κρεμαγαν για στεγνωμα
ανατριχιασα κυριολεκτικα ακουω για εμβολιο και με πιανει πανικος απο την αλλη ακουω
ειδησεις για νεκρους αντιεμβολιαστες φισκα τα νοσοκομεια απο αρνητες που ψοφαν
και ξανα ο πανικος οι αποδω λενε κανε το εμβολιο οι αποκει -μη το κανεις θα ψοφήσεις
τι να κανω!!!!! .......ελεος !!!!!.....αλλα δεν το βλεπω ...θα μας τσακισουν με ή χωρις τα εμβολια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 24 Νοέμ 2021, 19:58

bizeli έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:113 μπολιαζμενοι στις ΜΕΘ. Βασικα δεν καταλαβαίνω γιατι τα νοσοκομεία δεν τους πετανε εξω μπας και το μπολι υποτίθεται οτι τους προστατεύει απο την σοβαρή νοσηση :dunno:

Σε όλη την Ελλάδα;

Άγνωστο ειναι το ποσοι ειναι ακριβώς ανεμβολιαστοι γιατί τους τσουβαλιζουν μαζί με μερικώς εμβολιασμενους. 499 ειναι μαζι.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 24 Νοέμ 2021, 23:19

ВладимирВладимирович έγραψε:
bizeli έγραψε:Σε όλη την Ελλάδα;

Άγνωστο ειναι το ποσοι ειναι ακριβώς ανεμβολιαστοι γιατί τους τσουβαλιζουν μαζί με μερικώς εμβολιασμενους. 499 ειναι μαζι.

Καλά δεν υπάρχει κάπου ένας αριθμός όσων νοσηλεύονται εκ των οποίων τόσοι είναι ανεμβολίαστοι και τόσοι εμβολιασμένοι;
Το μερικώς εμβολιασμένοι εννοείται ότι πιάνεται ως ανεμβολίαστοι αφού δεν έχουν προλάβει να αναπτύξουν αντισώματα.
Και πλήρως εμβολιασμένος να είσαι αν δεν έχει περάσει το 20ημερο στην ουσία ανεμβολίαστος θεωρείσαι.
Πάντως εγώ στις ειδήσεις άκουσα για 600 άτομα στις ΜΕΘ αλλά δεν είμαι σίγουρη αν κατάλαβα σωστά, γιατί το άκουσα φευγαλέα.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”