Ακούστε τι λένε οι γονείς των φυντανιών που ξυλοκόπησαν τον Σταθμάρχη..

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Ακούστε τι λένε οι γονείς των φυντανιών που ξυλοκόπησαν τον Σταθμάρχη..

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Φεβ 2021, 22:26

Adminović έγραψε:
Από τις κάμερες στις αποβάθρες εννοώ ότι μπορούν να τσεκάρουν αν επέβαινε στο συγκεκριμένο βαγόνι.
Λογικά όλα τα σχετικά βίντεο έχουν κρατηθεί, οπότε μπορούν να΄το δουν.

Ναι, φαντάζομαι να γίνεται με κάποιον τρόπο ταυτοποίηση των μαρτύρων.
Γιατί το να εμφανίζονται μάρτυρες μετά από μέρες και να λένε "ήμουν κι εγώ εκεί" εμένα δε μου λέει τίποτα.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 03 Φεβ 2021, 22:26

Adminović έγραψε:Από τις κάμερες στις αποβάθρες εννοώ ότι μπορούν να τσεκάρουν αν επέβαινε στο συγκεκριμένο βαγόνι.
Λογικά όλα τα σχετικά βίντεο έχουν κρατηθεί, οπότε μπορούν να΄το δουν.

Θα το βουλωσουν τα μεσα προπαγανδας, δεν θα το μαθουμε ποτέ εκτως αν τα πιτσιρικια εχουν καποιον θηριο δικηγορο που θα τους τραβηξει στα δικαστηρια για δυσφημηση.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

micro
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό micro » 03 Φεβ 2021, 23:02

bizeli έγραψε:Μα σου έχω απαντήσει ήδη σε αυτό. Δεν παίρνω το μέρος του σταθμάρχη.
Παίρνω το μέρος αυτού που ήταν πεσμένος κάτω.
Αν ήταν τα πιτσιρίκια κάτω και βαρούσε ο σταθμάρχης, τότε θα έκραζα τον σταθμάρχη.

Καταρχάς δε σε ρώτησα γιατί παίρνεις το μέρος του σταθμάρχη, γιατί μεροληπτείς σε ρώτησα.

Κι έπειτα, γιατί πρέπει σώνει και καλά να πάρεις το μέρος κάποιου; Δηλαδή το να μην πάρεις το μέρος κανενός, δεν παίζει σαν σενάριο; Αισθάνεσαι πως έχει κάποια υποχρέωση να ομαδοποιηθείς;

bizeli έγραψε:Εν τω μεταξύ λες και μιλάμε για τίποτα φλώρους.
Από όλη τη μαγκιά και τη στάση σώματος των παιδιών + μαθητές ΕΠΑΛ μπορεί κανείς να βγάλει πολλά συμπεράσματα.
Μπορώ να φανταστώ ακόμα και τη συμπεριφορά τους στο σχολείο πώς είναι.

Άσχετο, για τη συμπεριφορά του σταθμάρχη μιλάμε εδώ, εσύ κλασικά το γυρίζεις συνέχεια στους νεαρούς. Και κάνεις βέβαια εικασίες σχετικά με τη συμπεριφορά τους στο σχολείο, που ακόμη κι έτσι να είναι, τι σχέση έχει αυτό με τους τραμπουκισμούς του "επονομαζόμενου" σταθμάρχη; Μάλλον λόγω προκαταλήψεων τα λες όλα αυτά, μετά από τόσα χρόνια στη σχολική εκπαιδευτική διαδικασία.

bizeli έγραψε:Άσε μωρέ έχουμε μπουχτήσει από συμπεριφορές μπαχαλάκηδων και νταήδων στα σχολεία.
Άσε ρε συ micro.
Δλδ κάνει μπαμ ότι αυτά τα παιδιά έχουν μάθει να λύνουν τις διαφορές τους με ξύλο, τσαμπουκά και μανούρες.
Και τώρα ζητάνε "συγγνώμη" και κουραφέξαλα.
Ζητάνε συγγνώμη γιατί πήρε έκταση το θέμα, τους συμβούλεψε και ο δικηγόρος κτλ.

Και πάλι άσχετο, γιατί για τη συμπεριφορά του σταθμάρχη συζητάμε, ή μάλλον μόνο εγώ το κάνω, αφού εσύ απέχεις, και κάθεσαι και μονολογείς.

bizeli έγραψε:Υπάρχουν 15χρονα που είναι νορμάλ και ευγενικά παιδιά και υπάρχουν 15χρονα που δε δείχνουν σεβασμό σε τίποτα και σε κανέναν και αν τους κάνεις παρατήρηση πουλάνε πνεύμα και ξύλο.

Again...

bizeli έγραψε:Και επίσης με καλύπτει στο 100% σε αυτά που είπε ο νέμο.

Ποιος μωρέ σε κάλυψε, αυτός ο πανύβλακας; Έλεος! Και στο 100% κιόλας! "-του δινεις μια πεφτει κατω και τον αφηνεις να αναλογιστει την ηλικια του", σε κάλυψε αυτό;
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 03 Φεβ 2021, 23:30

Όντως, η εμμονή με την οποια η bizeli προσπαθεί να ενοχοποιησει τα παιδια ειναι πράγματι εντυπωσιακή.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Φεβ 2021, 08:04

Μιλαμε για μαθητες ΕΠΑΛ, αυτο και μονο του ειναι ενοχοποιητικο στοιχειο.
2 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Φεβ 2021, 10:17

micro έγραψε:
bizeli έγραψε:

Ποιος μωρέ σε κάλυψε, αυτός ο πανύβλακας; Έλεος! Και στο 100% κιόλας! "-του δινεις μια πεφτει κατω και τον αφηνεις να αναλογιστει την ηλικια του", σε κάλυψε αυτό;

βρε χαζο δεν μπορω να σε πω προσωπικα γιατι κατι τετοιοι σαν και σενα ειναι η πλειοψηφία στην ελλαδα
εχουμε γεμισει με ατερμονες λογικες ....ακου ο καθενας εχει δικαιωμα στην αμυνα αν τα παιδια δεχοταν επιθεση
ειχαν δικαιωμα να αμυνθουν τωρα στο πως θα το κανουν επαφιεται στο μυαλο και στην μορφωση που εχουν

τον εσπρωξε καποιος και επεσε κατω ευκαιρια λοιπον ηταν να τρεξουν και να αποφυγουν τα περαιτερω
ή να τον ακινητοποιησουν καπως και μεσα απο τον διαλογο να τα βρουν για να λυσουν την παρεξήγηση
αυτο που εκαναν ομως ηταν βγαλμενο απο στιγμες ενος ακεφαλου οχλου που δικαζει και τιμωρει
το ιδιο πραγμα ακριβως με τους τυπους που αποφασισαν να δωσουν τον κωνειο στον σωκρατη
-μια και ασχολεισαι με τον σωκρατη -και εγω επισης μαλακια κανω που συνεχιζω την συζητηση
αλλα υπαρχουν στιγμες στην ζωη μου που σας δινω σημασια που σημαινει με την σειρα οτι και εγω πιανομαι βλακας
και ηλιθιος αλλα η ηλιθιοτητα ειναι μερος της ζωης του καθενος μας και για αυτο δεν με παραξενευει πολυ
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 04 Φεβ 2021, 18:37

Λαχουρένιος έγραψε:Μιλαμε για μαθητες ΕΠΑΛ, αυτο και μονο του ειναι ενοχοποιητικο στοιχειο.

Και μετα αναρωτιόμαστε γιατι "το κόμμα του λαού" ( :whatever45: ) χαροπαλευει με 5%...
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

micro
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό micro » 04 Φεβ 2021, 23:08

ВладимирВладимирович έγραψε:Και λιγες εφαγε ο σαπιοκοιλος :yesyes:

Aποκάλυψη : Νέα στοιχεία για την επίθεση στο Μετρό
Κατάθεση γυναίκας που δήλωσε ότι ήταν επιβάτης του συρμού και είδε το επεισόδιο μεταξύ του ελεγκτή και των δύο ανηλίκων
Στην κατάθεσή της φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι «ο υπάλληλος της ΣΤΑΣΥ είχε προχωρήσει (σ.σ. μετά την αρχική επίπληξη στους δύο ανηλίκους 15-17 ετών, διότι δεν φορούσαν μάσκα και την άρνησή τους να κατεβάσουν τα πόδια τους από το κάθισμα) σε ορισμένα «ειρωνικά» κι «υποτιμητικά» σχόλια σε βάρος τους.
Ακόμη, φέρεται να έχει περιγράψει μία μορφή κτυπήματος του ελεγκτή στους δύο ανήλικους επιβάτες, για το οποίο έχουν μιλήσει και οι δύο δράστες.

https://www.tovima.gr/2021/02/03/societ ... sto-metro/

Εικάζω πως μετά τη μη συμμόρφωση των νεαρών στις υποδείξεις του ελεγκτή, θα τους κατέβασε με βία τα πόδια από το κάθισμα, είτε με τα χέρια είτε με κάνα κλωτσίδι.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 04 Φεβ 2021, 23:48

Μπορει και να του αρεσει απλα να αγγιζει τα νεαρα αγορια, οι σαπιοκοιλιοι πενηνταρηδες μερικες φορες εχουν πολυ περιεργα γουστα...
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 05 Φεβ 2021, 00:19

Tον κλεισαμε φυλακη τον φασιστα σταθμαρχη που κακοποιησε τα ''παιδια'' ή οχι ακομα;;;;;
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Επιστροφή σε “Κοινωνία”