Απορίες γιατί μας έκλεισαν μέσα στα σπίτια μας

Κοινωνικά θέματα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Απορίες γιατί μας έκλεισαν μέσα στα σπίτια μας

Δημοσίευσηαπό vallon » 12 Μάιος 2020, 11:52

NikosVy έγραψε:Πάντα όταν θυμίζω τα κατορθώματά τους με τον Δον Κιχώτη τους της περιόδου 2011-2012, συνασπίζονται μαζί με τον αναρχικό της οδού Καλλιδρομίου και στολίζουν τα νήματα με τις γνωστές τους κοροϊδίες και προσπάθειες προσβολών, μήπως και δεν ξαναπατήσω να ταράξω το γαλήνιο περιβάλλον στο οποίο γράφουν τις ανοησίες τις οποίες δεν τολμούν να εκστομίσουν στην κανονική τους ζωή. Πιστεύουν ότι θα ανοίξω αυτούς που έχω σε παράβλεψη να διαβάσω τις χυδαιότητές τους.

Ας ενώσουν τις δυνάμεις τους, με ένα δυναμικό ξεκίνημα στις πλατείες με επικεφαλής τον Κράχτη. Τον ξέρω να τον διακρίνω, οπότε θα καταλάβω και τους άλλους και ίσως τι θέλουν να πουν. Θα είναι σαν να βλέπω ένα πλήθος από μύγες.

Α, ξέχασα. Ίσως νομίζουν ότι θα με κομπλάρουν και θα πάθω κάτι φοβερό αν μείνω για καιρό έξω από το elefthero :laugh1: :laugh1: :laugh1:

όταν λέμε υπερφίαλος....
έχει πολύ γέλιο
:D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 12 Μάιος 2020, 15:51

Κατι λεγαμε για τον Τραγκα που τα χωνε στον Κουλη σε αυτο το νημα.

Ε χτες απολυθηκε απο το ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM...

παροτι η εκπομπη του εδω και 4 χρονια κενταγε σε ακροαματικοτητα.

Ο ιδιος απεδωσε την απολυση του στον Κουλη και ειπε οτι το Μαξιμου ασκουσε αφορητες πιεσεις το τελευταιο διαστημα στο σταθμο να τον απολυσει.

Δεν φτανει που ο Κουλης εχει ολα τα δημοσιογραφικα συγκροτηματα σουζα, θελει να μην του ασκει κανεις κριτικη.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 12 Μάιος 2020, 16:00

Αρίστος έγραψε:Κατι λεγαμε για τον Τραγκα που τα χωνε στον Κουλη σε αυτο το νημα.

Ο ιδιος απεδωσε την απολυση του στον Κουλη και ειπε οτι το Μαξιμου ασκουσε αφορητες πιεσεις το τελευταιο διαστημα στο σταθμο να τον απολυσει.

Δεν φτανει που ο Κουλης εχει ολα τα δημοσιογραφικα συγκροτηματα σουζα, θελει να μην του ασκει κανεις κριτικη.

.

οποιος δεν συμφωνει μαζι του, παει στη γυάρο, ε σορρυ, παει σπίτι του :P

--------------------
Τζ.Σόρος για κορωνοϊό: «Θα χρειάζεται να εμβολιαζόμαστε κάθε χρόνο - Δεν θα επιστρέψουμε ποτέ εκεί που ήμασταν»
https://www.pronews.gr/kosmos/877341_tz ... -pote-ekei

ετσι είναι, μέτα απο λιγη ωρα που κάνει πως κρύβεται, ο δαίμονας φανερώνεται δεν κρύβεται πλεόν....
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 12 Μάιος 2020, 16:00

Υπάρχει και το μετερίζι της Ελεύθερης Ώρας!

Τώρα αρχίζει ο αγώνας!

Βάζουμε πλάτη σε Τράγκα, ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ!
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Μάιος 2020, 17:09

Αρίστος έγραψε:Κατι λεγαμε για τον Τραγκα που τα χωνε στον Κουλη σε αυτο το νημα.

Κακως την απεδωσε στον Κουλη, εγω πιστευω ο Μπιλ Γκειτς ασκησε πιεσεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 12 Μάιος 2020, 17:27

Να έρθει να γράφει στο elefthero. Tέτοιες φωνές θέλουμε!

Μπορεί να βάζει και click-bait links για να ανεβάζει views σε ιστιοσελίδες με τις οποίες σχετίζεται. Αυτό, αποτελεί δικαίωμα εξάλλου εδώ μέσα.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 12 Μάιος 2020, 23:24

Το ξωτικό έδωσε οδηγιες
1)“Πρώτον ,να εξακολουθούμε να αποφεύγουμε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς,
-καθε μερα θα περνω το λεοφωρειο και θα κανω τσαρκα για ωρες ατελειωτες
2)Δεύτερον, όταν πρέπει και είναι απαραίτητο, να χρησιμοποιούμε τα ΜΜΜ, να το κάνουμε με τους κανόνες. Δηλαδή τη χρήση μάσκας και την υγιεινή των χεριών.
-ενταξει θα βαζω μασκα και θα εχω τη μυτηα απεξω, ισα να μην φαω προστιμο. τα χερια δεν τα πλενω ειμαι βρωμιλος
3)Τρίτον, χρειάζεται πολλή προσοχή στην υγιεινή των χεριών μας. Να αποφεύγουμε επαφές με αντικείμενα
-θα ακουμπαω με τα ευλογημενα χερακια μου τα παντα....
4)Τέταρτον, οτιδήποτε ακουμπούμε, για παράδειγμα πόμολα, κουμπιά, χειρολαβές, είναι δυνητικά μολυσμένα με τον ιό ή και άλλους ιούς.
-δες 3
5)Καλό θα είναι όταν βγαίνουμε έξω όχι για τις δουλειές μας, που τηρούμε τις οδηγίες έτσι κι αλλιώς, αλλά για να χαλαρώσουμε, όταν βγαίνουμε για περπάτημα, να αποφεύγουμε χώρους που παρατηρείται υψηλός συγχρωτισμός.
-οπου βλεπω μπουγιο εκει θα ορμαω και εγω, για παραδειγμα θα μπορουσα να παω στην τραπεζα που εχι ουρα απο εξω για να κανω.....μια ενημερωση, ενω εχω στο κινητο την εφαρμογη :P
6)Έκτον, είναι πολύ σημαντικό να αποφεύγουμε αυτό τον καιρό τις επαφές με πολλά διαφορετικά άτομα.
-οσο περισσοτεροι τοσο καλυτερα φευγει ο ιος της φοβιας
7)Έβδομον, η επιτήρηση της υγείας μας για συμπτώματα συμβατά με τον ιό συνεχίζεται.
-ναι, αν μου ξυθει το αριστερο θα παρω τηλεφωνο να μου κανουν αλκοτεστ
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Μάιος 2020, 05:28

.

Αυτό πάντως δείχνει κάτι,
ο κούλης έχει αρχίσει και δεν μπορεί να ελέγξει την κατάσταση
το σύστημα εξουσίας αρχίζει και τρίζει
και προφανώς ο τραγκας απο κάπου τα πήρε για να φωνάζει έτσι
ποιος βρίσκεται πίσω απο τον τράγκα θα το δούμε τις επόμενες μέρες

γεγονός πάντως είναι ότι αυτή η κίνηση δείχνει ότι φτάνει σιγά σιγά το τέλος του κούλη
καιρός ήταν να γλυτώσει η χώρα απο δαύτον

τι χάος θα αφήσει πίσω του κανείς δεν ξέρει
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 13 Μάιος 2020, 18:24

denplirono έγραψε:Το ξωτικό έδωσε οδηγιες
1)“Πρώτον ,να εξακολουθούμε να αποφεύγουμε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς,
-καθε μερα θα περνω το λεοφωρειο και θα κανω τσαρκα για ωρες ατελειωτες
2)Δεύτερον, όταν πρέπει και είναι απαραίτητο, να χρησιμοποιούμε τα ΜΜΜ, να το κάνουμε με τους κανόνες. Δηλαδή τη χρήση μάσκας και την υγιεινή των χεριών.
-ενταξει θα βαζω μασκα και θα εχω τη μυτηα απεξω, ισα να μην φαω προστιμο. τα χερια δεν τα πλενω ειμαι βρωμιλος
3)Τρίτον, χρειάζεται πολλή προσοχή στην υγιεινή των χεριών μας. Να αποφεύγουμε επαφές με αντικείμενα
-θα ακουμπαω με τα ευλογημενα χερακια μου τα παντα....
4)Τέταρτον, οτιδήποτε ακουμπούμε, για παράδειγμα πόμολα, κουμπιά, χειρολαβές, είναι δυνητικά μολυσμένα με τον ιό ή και άλλους ιούς.
-δες 3
5)Καλό θα είναι όταν βγαίνουμε έξω όχι για τις δουλειές μας, που τηρούμε τις οδηγίες έτσι κι αλλιώς, αλλά για να χαλαρώσουμε, όταν βγαίνουμε για περπάτημα, να αποφεύγουμε χώρους που παρατηρείται υψηλός συγχρωτισμός.
-οπου βλεπω μπουγιο εκει θα ορμαω και εγω, για παραδειγμα θα μπορουσα να παω στην τραπεζα που εχι ουρα απο εξω για να κανω.....μια ενημερωση, ενω εχω στο κινητο την εφαρμογη :P
6)Έκτον, είναι πολύ σημαντικό να αποφεύγουμε αυτό τον καιρό τις επαφές με πολλά διαφορετικά άτομα.
-οσο περισσοτεροι τοσο καλυτερα φευγει ο ιος της φοβιας
7)Έβδομον, η επιτήρηση της υγείας μας για συμπτώματα συμβατά με τον ιό συνεχίζεται.
-ναι, αν μου ξυθει το αριστερο θα παρω τηλεφωνο να μου κανουν αλκοτεστ

ΕΤΣΙ!!! ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!

ΥΓ
Για το (3), εμείς οι αντιπαγκοσμιοποιητές, μόνο ακουμπάμε ή ενδείκνυται και να γλείφουμε χειρολαβές-πομολα;

.
0 .
Ich bereue nichts

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Μάιος 2020, 20:25

Το μόνο άσχημο είναι ότι ...
αμα διώξουν τον κούλη και το συρφετό του

δεν θα μας ενημερώνει ο σκορδαλιάς κάθε μέρα ρε σεις...

τι κλάμα
πως θα το αντέξουμε;
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”