2000 εφτασαν στα νησια μεσα σε μια εβδομαδα

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: 2000 εφτασαν στα νησια μεσα σε μια εβδομαδα

Δημοσίευσηαπό denplirono » 08 Μαρ 2020, 22:52

pluton έγραψε:
denplirono έγραψε:υπαρχουν μονον 3 κατηγοριες στην φαση που ειμαστε. πατριωτες, προδοτες και κκεδες....διαλεχτε και παρτε

Πραγματικά παρακολουθώ αυτά που λέει το ΚΚΕ αυτές τις ημέρες, παραδόξως μιλά πατριωτικά, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Βαρουφάκη, τον ΑΝΤΑΡΣΙΑ κλπ που θυμίζουν κάτι από Ζαχαριάδη, Μπαρτζιώτα κλπ

Πάνε να μας μπερδέψουνε.

οι μεγαλυτεροι προδοτες και πατριωτες της χωρας ηταν κομμουνιστες.....
συριζαιοι, αριστεροι και βαρουφακηδες ηταν παντα η 5η φαλαγγα, δεν ηταν ποτε με το πλευρο της ελλαδας. οι κομμουνιστες θελουν απλα....λιγο ΄προσοχη΄ οι αριστεριστες βαρουφακιστες ανταρσιες, θελουν στησημο και :bomb:
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 08 Μαρ 2020, 23:11

Προδότες και επικίνδυνοι είναι όσοι στηρίζουν παράνομους ενόπλους και καλούν σε δολοφονίες αόπλων, έτσι ώστε να καταστεί δυσμενής η θέση της χώρας..

Εκτός απο τους επικίνδυνους βλάκες, υπάρχουν και οι νεοναζί που βλέπουν να τους εξαφανίζει η κεντροδεξιά και για την πολιτική τους επιβίωση είναι ικανοί ακόμη και να οδηγήσουν συνειδητά την χώρα σε εθνική τραγωδία.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Μαρ 2020, 09:03

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Οταν θες να βρισκονται θερμοκεφαλοι στα συνορα με οπλα, τοτε δεν μιλας απλως θεωρητικα για ''ατυχημα'' αλλα επιδιωκεις να συμβει. Ειναι νομοτελειακο.

Σταματάω να σχολιάζω σε αυτή την συζήτηση γιατί μου έκοψαν σχόλια και δεν ξέρω σε τι έχω απαντήσει. :s_mad

Tα μεταξυ μας δεν τα εχουν σβησει ρε, για αλλα δεν ξερω :hmmm
0 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 09 Μαρ 2020, 18:22

Λαχουρένιος έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε:Σταματάω να σχολιάζω σε αυτή την συζήτηση γιατί μου έκοψαν σχόλια και δεν ξέρω σε τι έχω απαντήσει. :s_mad

Tα μεταξυ μας δεν τα εχουν σβησει ρε, για αλλα δεν ξερω :hmmm

Δεν με νοιάζει ! :lengua: :lengua: :lengua: Θύμωσα τώρα ! :s_mad :s_mad :s_mad
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 09 Μαρ 2020, 19:06

Προέλλην έγραψε:Προδότες και επικίνδυνοι είναι όσοι στηρίζουν παράνομους ενόπλους και καλούν σε δολοφονίες αόπλων, έτσι ώστε να καταστεί δυσμενής η θέση της χώρας..

Εκτός απο τους επικίνδυνους βλάκες, υπάρχουν και οι νεοναζί που βλέπουν να τους εξαφανίζει η κεντροδεξιά και για την πολιτική τους επιβίωση είναι ικανοί ακόμη και να οδηγήσουν συνειδητά την χώρα σε εθνική τραγωδία.

Το εμπεδώσαμε πάμε παρακάτω τώρα! :laugh1:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 18 Σεπ 2022, 14:51

Περιπέτειες Ελλήνων ( Μανιατών ) μεταναστών τον 17ο αι. ( Βιογραφικό Λεξικό Μανιατών Σταύρου Καπετανάκη ) :

Το 1644 θα γινόταν μετανάστευση Μανιατών στην Νεάπολη της Κάτω Ιταλίας την οποία δεν ήθελαν οι Βενετοί, γιατί προτιμούσαν τους Μανιάτες στον τόπο τους, ώστε να έχουν στη διάθεση του στόλου τους για ανεφοδιασμό και αγκυροβόλια τα λιμάνια της Μάνης, τα οποία δεν βρισκόντουσαν υπό τουρκικό ΄έλεγχο. Ο καπετάν Δήμος Μαχαιρίδης (δικό του ήταν το πλοίο της μετανάστευσης), με την γυναίκα του, τα 4 μικρά παιδιά του (το μεγαλύτερο 10 ετών), τον θείο του Δημήτριο Μαχαιρίδη με τη συζυγό του και τα 2 παιδιά του, τον Γεώργιο Μερίτη, τον Δημήτριο Αλαφάκη, τον Δημήτριο Αραβούκο και τον αδελφό του, τους Παύλο και Δρακούλη Κασποτίνο, τους Πέτρο και Μιχαήλ Νικολάου, τους Νικόλαο και Χρήστο Παχή, τον Δημήτριο Φάκα με την σύζυγο και τα 5 παιδιά τους, συνολικά περίπου 40 άτομα δηλαδή, έφυγαν από την Μάνη με κατεύθυνση το Οτράντο της Ιταλίας. Οι Βενετοί θέλησαν να εμποδίσουν την μετανάστευση (για να μην ενθαρρυνθεί το μεταναστευτικό ρεύμα) και οδήγησαν το πλοίο στην Κέρκυρα. Εκεί το κράτησαν ταΐζοντας με άθλιες μερίδες φαγητού και ακατάλληλες τροφές τους Μανιάτες. Αποτέλεσμα ήταν να πεθάνουν οι μισοί από πυρετούς, μαζί με αυτούς και ο καπετάνιος Δήμος Μαχαιρίδης. :crying11: Οι υπόλοιποι γύρισαν πίσω. (Κ.Μέρτζιου, Πελ/κα 2 (1957) 434 και 436 ή ίσως Κ.Μέρτζιου, Λακωνικαί Σπουδαί 2 (1975) 434 ).
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”