Αλ. Τσίπρας: Στη μνήμη του πατέρα μου χρωστώ μια απάντηση

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Re: Αλ. Τσίπρας: Στη μνήμη του πατέρα μου χρωστώ μια απάντηση

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 11 Μάιος 2019, 08:49

Αρίστος έγραψε:
Πρετεντέρης έγραψε:Ο Ηλ. Τσίπρας δηλώνει στο στρατοδικείο ότι μετάνιωσε και ότι αυτό που έγινε στην Ελλάδα ήταν αναγκαίο.

Ξεχνας ομως οτι ηταν φυλακισμενη ΚΑΙ η γυναικα του....

ΚΑΙ ο γιος του...

ΚΑΙ ο αδελφος του...

Εσυ θα καταστρεφες ΚΑΙ τη ζωη σου ΚΑΙ τη ζωη της οικογενειας σου;

Θες να θυμησουμε ΠΟΣΟΙ επωνυμοι αριστεροι εκαναν δηλωση νομιμοφροσυνης;

.

Και καλά έκανε.

Το περίεργο είναι ότι ΜΕΤΑ ίδρυσε εταιρεία και έπαιρνε έργα.
0 .
Να γίνει το Κιναλ ο δεύτερος πόλος.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Μάιος 2019, 10:07

Τα αδερφια Τσιπρα συνεληφθησαν το '68 και υστερα πηραν δημοσια εργα στην Κρητη και αλλου και ο ενας απο τους δυο εγινε υπευθυνος στον ΠΑΟ

Εδω δεν μιλαμε για μια απλη τυπικη δηλωση μεταμελειας που οντως υπεγραψαν πολλοι αγνοι κατα τα αλλα αγωνιστες, αλλα για συναλλαγη με το καθεστως
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Μάιος 2019, 10:16

Πρετεντέρης έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

Ξεχνας ομως οτι ηταν φυλακισμενη ΚΑΙ η γυναικα του....

ΚΑΙ ο γιος του...

ΚΑΙ ο αδελφος του...

Εσυ θα καταστρεφες ΚΑΙ τη ζωη σου ΚΑΙ τη ζωη της οικογενειας σου;

Θες να θυμησουμε ΠΟΣΟΙ επωνυμοι αριστεροι εκαναν δηλωση νομιμοφροσυνης;

.

Και καλά έκανε.

Η εταιρεια υπηρχε και επαιρνε εργα ΠΡΙΝ τη χουντα και φυσικα συνεχισε και ΜΕΤΑ τη χουντα.

Το ιδιο ισχυε για τη σχεση του Ηρακλη με τον Παναθηναικο.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Μάιος 2019, 10:18

Λαχουρένιος έγραψε:Τα αδερφια Τσιπρα συνεληφθησαν το '68 και υστερα πηραν δημοσια εργα στην Κρητη και αλλου και ο ενας απο τους δυο εγινε υπευθυνος στον ΠΑΟ

Εδω δεν μιλαμε για μια απλη τυπικη δηλωση μεταμελειας που οντως υπεγραψαν πολλοι αγνοι κατα τα αλλα αγωνιστες, αλλα για συναλλαγη με το καθεστως

Η εταιρεια τους επαιρνε εργα και ΠΡΙΝ τη χουντα.

Μεταξυ Κρητης και Αθηνας κινιοταν ο Ηρακλης ΠΡΙΝ την χουντα.

Και ειχε αριστες σχεσεις εκτος απο τον Παναθηναικο και με την ομαδα του ΟΦΗ παλι ΠΡΙΝ την χουντα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Μάιος 2019, 10:21

Αρίστος έγραψε:Η εταιρεια τους επαιρνε εργα και ΠΡΙΝ τη χουντα.

Μεταξυ Κρητης και Αθηνας κινιοταν ο Ηρακλης ΠΡΙΝ την χουντα.

Και ειχε αριστες σχεσεις εκτος απο τον Παναθηναικο και με την ομαδα του ΟΦΗ παλι ΠΡΙΝ την χουντα.

Kαι επι Χουντας επαιρνε εργα και μαλιστα αφου τους ειχαν συλλαβει για συμμετοχη σε οργανωση ;) :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Μάιος 2019, 10:27

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Και κατι τελευταιο για να ληξει το ζητημα.

Μετα απο αυτο περιμενω συγγνωμες απο τους Λαχουρενιο και Ωριωνα.

Ο Γιωργος Τσιπρας αποκαλυψε χτες οτι ο Ηρακλης και ο Παυλος Τσιπρας οχι μονο ΔΕΝ επαιρναν δουλειες απο τη χουντα...

Ο συντροφος τους Φοιβος Ιωαννιδης λεει αλλα

Εν συντομία, συμμετείχε στη δράση της οργάνωσης ΔΕΚΑ Κρήτης που είχα ιδρύσει μαζί με άλλους αγωνιστές, διέφυγε τη σύλληψη, απέκτησε ρόλο επί Ασλανίδη στον Παναθηναϊκό, καταδικάστηκε μεν σε ποινή φυλάκισης δύο ετών αλλά έμεινε μόνο την παραμονή της δίκης μας στη φυλακή, αφού του χορηγήθηκε, παρανόμως, αναστολή, δοθέντος ότι είχε καταδικαστεί προδικτατορικά δύο φορές για απάτη σε ποινή πάνω από έξι μήνες η καθεμία.

Μετά, μαζί με τον αδερφό του, Παύλο Τσίπρα (σ.σ. πατέρας του Πρωθυπουργού), που είχε συλληφθεί για λίγο διάστημα αλλά αφέθηκε ελεύθερος, πράγματι ανέλαβαν δημόσια έργα στην Κρήτη, πιθανόν και αλλού.

https://www.in.gr/2019/05/10/politics/k ... ti-xounta/

Επιτηδες αγνοεις την δηλωση του Φ. Ιωαννιδη γιατι ξερεις οτι δεν σε συμφερει. Ειναι η 3η φορα που βαζω δηλωση του Ιωαννιδη και κανεις οτι δεν την βλεπεις.

Στον Σκαπανευς μονο εσυ αναφερεσαι, εχεις φτιαξει ενα σκιαχτρο και το πολεμας μονος σου. Υπενθυμισε μου, ποτε ακριβως ειπα οτι ο Σκαπανευς ανηκε στους Τσιπρες? :pardon:

Λεει ελεεινα ψεματα.

α) Δεν απεκτησε ο Ηρακλης ρολο επι Ασλανιδη στον Παναθηναικο γιατι ηταν μελος στο ΔΣ απο τις αρχες της δεκαετιας του 60. Επισης μετα την αποχουντοποιηση στο ποδοσφαιρο το 1974-1975 παρεμεινε στον Παναθηναικο γιατι ΔΕΝ κριθηκε χουντικος.

β) Τη συλληψη τη διεφυγε αρχικα αλλα στο τελος τον συνελαβαν ενω νωριτερα ειχε συλληφθει και φυλακιστει η γυναικα του Ηρακλη, ο γιος του και ο αδελφος του ο Παυλος, ο πατερας του Τσιπρα.

γ) Αναστολη του δοθηκε επειδη εκανε τη σχετικη δηλωση αλλα τη δηλωση την εκανε επισης για να βγαλει την οικογενεια του εξω. Και αυτο το ζητημα ειναι πολυ σοβαρο και πολυ μικρος ο Ιωαννιδης που δεν το αναφερει.

δ) Η εταιρεια Ηρακλης επαιρνε εργα και ΠΡΙΝ τη χουντα οπως και ΜΕΤΑ ενω επανειλημμενα εχω πει οτι δεν ανηκε στις 3-4 εταιρειες που παιρναν μεγαλα τεχνικα εργα επι χουντας και το ποιες ηταν αυτες το εχω βαλει απο τρεις πηγες.

ε) Τελος ο Γιωργος Τσιπρας δηλωσε οτι η συνεντευξη του Φοιβου Ιωαννιδη στα Παραπολιτικα παραποιηθηκε και ο ιδιος εχει στεναχωρηθει γι' αυτο.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Μάιος 2019, 10:32

Επισης αν ηταν σωστος ο Ιωαννιδης θα ανεφερε οτι ο Ηρακλης και Παυλος Τσιπρας εφυγαν για να δουλεψουν στο εξωτερικο το 1972 ακριβως επειδη η εταιρεια τους ΔΕΝ επαιρνε μεγαλα εργα απο τη χουντα.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 11 Μάιος 2019, 10:45

Αρίστος έγραψε:
Πρετεντέρης έγραψε:
Και καλά έκανε.

Η εταιρεια υπηρχε και επαιρνε εργα ΠΡΙΝ τη χουντα και φυσικα συνεχισε και ΜΕΤΑ τη χουντα.

Το ιδιο ισχυε για τη σχεση του Ηρακλη με τον Παναθηναικο.

.

Σύμφωνα με το παρακάτω, η εταιρεία ιδρύθηκε το 70 μετά τη σύλληψη.

Εικόνα

Ξαναλέω ότι υπάρχει κάποιο θέμα για τον πατέρα και όχι για τον Αλέξη Τσίπρα. Αντίθετα, ο Αλ. Τσίπρας χρεώνει τις κουμπαριές της Ντόρας στον Κυριάκο.
1 .
Να γίνει το Κιναλ ο δεύτερος πόλος.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Μάιος 2019, 11:01

Δουλειες παιρναν και ΠΡΙΝ την χουντα. Με ποια εταιρεια τις παιρναν δεν ξερω

Τωρα αν η εταιρεια Ηρακλης δημιουργηθηκε το 1970 ενω ο Ηρακλης Τσιπρας ειχε αποφυλακιστει το 1969...

αυτο ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ τον ισχυρισμο οτι με το που αποφυλακιστηκε του εδωσε η χουντα εργα γιατι μεσολαβει ενας χρονος.

Επιπλεον εφοσον ο Ηρακλης με τον Παυλο Τσιπρα εφυγαν απο την Ελλαδα το 1972 για να δουλεψουν στο εξωτερικο...

αυτο σημαινει πως μονο ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ λειτουργησε η εταιρεια τους με τους ιδιους.

1970-1972

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Μάιος 2019, 11:24

Αρίστος έγραψε:Λεει ελεεινα ψεματα.

α) Δεν απεκτησε ο Ηρακλης ρολο επι Ασλανιδη στον Παναθηναικο γιατι ηταν μελος στο ΔΣ απο τις αρχες της δεκαετιας του 60. Επισης μετα την αποχουντοποιηση στο ποδοσφαιρο το 1974-1975 παρεμεινε στον Παναθηναικο γιατι ΔΕΝ κριθηκε χουντικος.

Το οτι εγινε υπευθυνος του ποδοσφαιρικου τμηματος το '69 το εχει πει και η Ζανετ Τσιπρα

γ) Αναστολη του δοθηκε επειδη εκανε τη σχετικη δηλωση αλλα τη δηλωση την εκανε επισης για να βγαλει την οικογενεια του εξω. Και αυτο το ζητημα ειναι πολυ σοβαρο και πολυ μικρος ο Ιωαννιδης που δεν το αναφερει.

Για να πηραν δημοσια εργα μετα την συλληψη τους τοτε εκαναν κατι παραπανω απο μια απλη δηλωση...

δ) Η εταιρεια Ηρακλης επαιρνε εργα και ΠΡΙΝ τη χουντα οπως και ΜΕΤΑ ενω επανειλημμενα εχω πει οτι δεν ανηκε στις 3-4 εταιρειες που παιρναν μεγαλα τεχνικα εργα επι χουντας και το ποιες ηταν αυτες το εχω βαλει απο τρεις πηγες.

Δεν εχει σημασια αν επαιρνε και πριν εργα ή αν επαιρνε μικρα ή μεγαλα εργα. Σημασια εχει οτι επαιρνε ΚΑΙ επι χουντας

ε) Τελος ο Γιωργος Τσιπρας δηλωσε οτι η συνεντευξη του Φοιβου Ιωαννιδη στα Παραπολιτικα παραποιηθηκε και ο ιδιος εχει στεναχωρηθει γι' αυτο.

Ο Φ.Ιωαννιδης μολις χθες-προχθες εγραψε νεο αρθρο στα νεα και ειπε οτι:

α) Τα αδερφια Τσιπρα πηραν δημοσια εργα επι χουντας ΜΕΤΑ την συλληψη τους
β) Ο Ηρακλης Τσιπρας μπηκε υπευθυνος στον ΠΑΟ επι Ασλανιδη
γ) Ο Ηρακλης πρακτικα δεν φυλακιστηκε αλλα προφυλακιστηκε και αφεθηκε ελευθερος μετα την δικη

οποτε δεν υφισταται καμια παραποιηση, απλα η οικογενεια του αγραμματου κανει damage control
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”