PhD οικονομικές σπουδές στη Σουηδία.

Φυσική, Χημεία, Αστρονομία, Βιολογία κλπ.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Re: PhD οικονομικές σπουδές στη Σουηδία.

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 21 Σεπ 2018, 21:52

Διάδοχος έγραψε:Produktmanager, ά(ν)εργε επιδοματάκια :asd03:

Κλαην μαην διευθυντης παραγωγης.
Προσεξε διοτι τελευταια εχει ανεβει κατακορυφα η ζητηση για οριτζιναλ προντακσιον μανατζμεντ και μαλιστα εποχικο. Αποφοιτουν οι οριτζιναλ προντακσιον μανατζερς απο τη σχολη τους κτιζουν cv ki επειτα αναλαμβανουν για μερικους μηνες εταιριες οι οποιες αλλαζουν καποιο τομεα παραγωγης τους. Ολοκληρωνουν τη δουλεια πλερονονται αδρα κι επειτα γεια σας.
Κινδυνευεις δλδ.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 21 Σεπ 2018, 21:58

Οργισμένος έγραψε:

Προσεξε διοτι τελευταια εχει ανεβει κατακορυφα η ζητηση για οριτζιναλ προντακσιον μανατζμεντ και μαλιστα εποχικο. Αποφοιτουν οι οριτζιναλ προντακσιον μανατζερς απο τη σχολη τους κτιζουν cv ki επειτα αναλαμβανουν για μερικους μηνες εταιριες οι οποιες αλλαζουν καποιο τομεα παραγωγης τους. Ολοκληρωνουν τη δουλεια πλερονονται αδρα κι επειτα γεια σας.
Κινδυνευεις δλδ.

FFS.

Μου φαίνεται έχει δίκιο ο Βάλλονας, ως λογιστάκος ΔΥ σε μπανανία, δεν έχεις ιδέα απο το επαγγελματικό οικοσύστημα των κορυφαίων βιομηχανικών χωρών.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 21 Σεπ 2018, 22:00

Οργισμένος έγραψε:

Κινδυνευεις δλδ.

Και τι τον νοιάζει ρε; Με τα 200 χιλ το χρόνο, ξέρεις πόσα έχει μαζέψει; Ετοιμάζεται για καρίμπικ, κάτω από φοίνικες, όταν εσύ θα στήνεσαι στην ουρά για κανα επίδομα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 21 Σεπ 2018, 22:01

Διάδοχος έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Κλαην μαην διευθυντης παραγωγης.
Κινδυνευεις δλδ.

FFS.

Μου φαίνεται έχει δίκιο ο Βάλλονας, ως λογιστάκος ΔΥ σε μπανανία, δεν έχεις ιδέα απο το επαγγελματικό οικοσύστημα των κορυφαίων βιομηχανικών χωρών.

Λογιστακος εισαι και φαινεσαι βρε γκαραζιερη.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 21 Σεπ 2018, 22:03

sharp έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Κλαην μαην διευθυντης παραγωγης.
Κινδυνευεις δλδ.

Και τι τον νοιάζει ρε; Με τα 200 χιλ το χρόνο, ξέρεις πόσα έχει μαζέψει; Ετοιμάζεται για καρίμπικ, κάτω από φοίνικες, όταν εσύ θα στήνεσαι στην ουρά για κανα επίδομα.

:bevisbutthead:
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 21 Σεπ 2018, 22:04

Εντάξει, όχι λογιστάκος, λογιστάρα ΔΥ σε μπανανία.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 22 Σεπ 2018, 12:37

Δε βγάζουν τόσα οι μηχανικοί στη γερμανία οργισμένε.Σε γραμμή παραγωγής που είναι γνωστός μου που φτιάχνουν αερόσακους σε μεγάλη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία είναι κοντά στο τριάρι,οπότε φαντάσου κάπου εκεί.Επίσης άτομα που καθαρίζουν 15 και πάνω το μήνα είναι στο ΔΣ και δε γράφουν σε φόρουμ στο διαδίκτυο.Διασκεδάζουν και σπάνε πλάκα διαφορετικά.Μην είσαι θύμα των εντυπώσεων,φιλικά.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 22 Σεπ 2018, 12:46

'71 έγραψε:Δε βγάζουν τόσα οι μηχανικοί στη γερμανία οργισμένε.Σε γραμμή παραγωγής που είναι γνωστός μου που φτιάχνουν αερόσακους σε μεγάλη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία είναι κοντά στο τριάρι,οπότε φαντάσου κάπου εκεί.Επίσης άτομα που καθαρίζουν 15 και πάνω το μήνα είναι στο ΔΣ και δε γράφουν σε φόρουμ στο διαδίκτυο.Διασκεδάζουν και σπάνε πλάκα διαφορετικά.Μην είσαι θύμα των εντυπώσεων,φιλικά.

Anασκευασα στα 4κ.
Αν και ολα αυτα μικρη σημασια εχουν.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 22 Σεπ 2018, 12:46

Διάδοχος έγραψε:Εντάξει, όχι λογιστάκος, λογιστάρα Οικονομολογος ΔΥ σε μπανανία.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 22 Σεπ 2018, 12:50

Πριν στειλω το email στο γιουνιβερσιτετ (με το τελευταιο τ τονισμενο) πρεπει να φτιαξωκαι το cv. Bareto.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Επιστροφή σε “Θετικές Επιστήμες”