Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Το τι θα ψηφίσεις είναι δικό σου δικαίωμα και δική ευθύνη, εγώ δεν υποδεικνύω τι να ψηφίσουν στα παιδιά μου και στην γυναίκα μου σε σένα θα υποδείξω.
Στο ζηταω εγω να μου πεις τι να ψηφισω. Γιατι δεν μπορεις να πεις την γνωμη σου? Σε ρωταω απο προχθες το πρωι και ακομα να πεις.
Το αν περνούσα καλά ή όχι. Ναι περνούσα καλά όπως όλος ο Ελληνικός λαός
Αφου περνουσες καλα γιατι ψηφιζες ΚΚΕ για πολλα χρονια μετα την χουντα και οχι καποιο δεξιο ή ακροδεξιο κομμα? Μετα απο 20 χρονια θυμηθηκες οτι η χουντα ηταν καλη?

Άκου Λαχουρένιε, οι Έλληνες είναι ένας ανώριμος λαός, το έχουν καταλάβει όλοι δες με τι ανοησίες τον ξεγελάνε:
- Λεφτά υπάρχουν (ΓΑΠ).
- Ζάππειο (Σαμαράς).
- Θα σκίσω τα μνημόνια με ένα άρθρο και ένα νόμο (Τσίπρας).
Ανέκαθεν ευκολόπιστος στους δημαγωγούς και τους λαϊκιστές.
ο Κονδύλης που από δεκανέας έγινε αντιβασιλιάς είχε πει : "Αν ήξερα τι είναι οι Έλληνες θα τους κυβερνούσα από δεκανέας".
Έλληνας είμαι και εγώ πίστευα ότι το ΚΚΕ είναι πατριωτικό και έντιμο κόμμα (εξ άλλου κάτω από τον πατριωτικό μανδύα του ΕΑΜ παγιδεύτηκαν στην κατοχή χιλιάδες άνθρωποι) μέχρι που με έκπληξη διαπίστωσα ότι απλά ήταν ένα υποκατάστημα των πανσλαβιστών στην χώρα μας... γι αυτό οι συνειδητοί κομμουνιστές απεχθάνονται την γνώση της ιστορίας, προτιμούν την κενή χωρίς περιεχόμενο συνθηματολογία.
Χτες είχαμε την επέτειο της 4ης Αυγούστου, το ξέρεις ότι την 4η Αυγούστου 1936 το ΚΚΕ είχε προκηρύξει γενική απεργία όταν ΟΛΑ τα εργατικά αιτήματα είχαν ικανοποιηθεί;
Διομήδης Ιωάννου Κομνηνός: Χτυπήθηκε από πυροβόλο όπλο στις 16 Νοεμβρίου 1973 στη διασταύρωση των οδών Αβέρωφ και Μάρνη (στο Μουσείο, δεν σκοτώθηκε έξω από το Πολυτεχνείο). Μεταφέρθηκε στο Σταθμό Πρώτων Βοηθειών του Ε.Ε.Σ. και από εκεί, νεκρός πλέον, στο Ρυθμιστικό Κέντρο Αθηνών (σήμερα Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο).
Τι θες να πεις με αυτό ναι υπήρχαν κάποιοι νεκροί 10-20 τι θες να πεις τώρα; Έδρασαν ανεξέλεγκτα ύποπτα στοιχεία, πράκτορες (Έλληνες και ξένοι), ο Παπαδόπουλος είχε κανένα λόγο να δημιουργήσει αιματοχυσία και αν ήθελε αιματοχυσία ήταν ανάγκη να χτυπήσει σε σημεία εκτός Πολυτεχνείου ανύποπτους ανθρώπους, όταν μπορούσε να ρίξει στο ψαχνό στο Πολυτεχνείο;
Τι δείχνεις το άρμα; Δεν γνωρίζεις τον λόγο εμφάνισης ενός ουλαμού αρμάτων υπό τον Μιχ Γουνελά... να γι αυτό λέω ότι συνθηματολογείτε σε θολά νερά...
και μιας συνεχίζουμε να μιλάμε για θέματα παιδείας:
Οι δαπάνες για την παιδεία :
1968-1972 ήταν
τετραπλάσιες της προ της 21/4/67 περιόδου πενταετίας. Στο δε πενταετές 1973-77
προβλέφτηκαν πιστώσεις πενταπλάσιες της περιόδου 1968-72.
Έτσι :
1968-72 ΠΔΕ ήταν 5.650.000.000 δραχμές.
1973-77 ΠΔΕ προβλέφτηκε 29.800.000.000 δραχμές δηλαδή μια αύξηση ποσοστιαίας συμμετοχής
από 7,6% σε 15,7%.
Η πολιτική για την παιδεία κατωχυρώθηκε από το άρθρο 17 του Συντάγματος του 1968 και του 1973.
Κατά το 1973 διατέθηκαν 800.000.000 δολάρια από τον Κρατικό Προϋπολογισμό.
Απ ότι βλέπεις εκείνο το θρυλικό σύνθημα "15% Η ΠΡΟΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ" η χούντα το έκανε πραγματικότητα
από 7,6% σε 15,7%.
Αλήθεια η "δημοκρατία" σας ξέρεις τι δίνει για την παιδεία;
Δαπάνες για την Παιδεία στο
2,47% οι δαπάνες το 2015Σου αρέσει;
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».