Δημοσίευσηαπό NikosVy » 20 Φεβ 2022, 10:31
Λαχουρένιος έγραψε:NikosVy έγραψε:Βασιλικούς δεν νομίζω να έχουν επιζήσει.
Στα φόρουμς ίσως υπάρχουν κάποια απολιθώματα βασιλικών που θα θαυμάζουν το καμάρι τους το οποίο τελείωσε 3 στρατιωτικές σχολές σε 2 χρόνια. Όμως δεν θα τα καταφέρνουν να μετακινούνται, δεν θα έχουν δει κομπιούτερ ούτε στον ύπνο τους και με δυσκολία θα πηγαίνουν μέχρι την τουαλέτα.
Υπαρχουν ακομα καποιοι λιγοι 60αρηδες και 70αρηδες νοσταλγοι της βασιλειας και της χουντας. Ιδεολογικα βρισκονται πολυ δεξιοτερα της ΝΔ αλλα την ψηφιζουν απο συμφερον ή στην λογικη του μικροτερου κακου. Ποιος νομιζεις οτι ψηφιζει Βοριδη και Γεωργιαδη?
Σίγουρα θα έχει μαζέψει η ΝΔ πολλά απολιθώματα και σκουπίδια, μέλη παραεκκλησιαστικών οργανώσεων, ψυχασθενείς, γι' αυτό και ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, προστέθηκαν και οι αντιεμβολιαστές ή οι απλοί ανεμβολίαστοι, όσοι χρωστάνε μαθήματα και μαζεύονται στην Πλατεία Εξαρχείων, μπας και τους λυπηθούν και δεν τους διαγράψουν από τα Πανεπιστήμιά του, αλλά αποκλείται ο Πλούτο που μου ανέφερες να είναι στο δυναμικό της ΝΔ. Ονειρεύεται 21η Απριλίου, η ΝΔ τους έκλεισε το μαγαζί.
Και εγώ δεν χωνεύω το Μητσοτακέϊκο, έχω μεγάλες δικαστικές υποθέσεις που τους είχα κατατροπώσει παλιότερα και δεν τα ξεχνάω. Αλλά για να μην πέσουμε στα νύχια του Τσίπρα και του Πολλάκη και όσων ζητούν τον αφοπλισμό της Αστυνομίας και το γκρέμισμα του φράχτη του Έβρου, διαλέγουμε το σωστό σίγουρο φέρρυ μπόουτ ανεξάρτητα από την ιδεολογική τοποθέτηση του καπετάνιου, αλλιώς θα βρεθούμε στον πάτο ή θα προσπαθούν να μας απεγκλωβίσουν όπως βλέπουμε τώρα στην TV.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".