Λένιν
-
pluton
- Supreme poster

Re: Λένιν
Ρεκ_ _μας έγραψε:αφού έχεις κέφια ρε πλούτωνα, και παίζεις και στα δάχτυλα την υλιστική διαλεκτική για πες μας ποιος διατύπωσε πρώτος τους δύο νόμους από τους τρεις που ανέφερες.
και μετά πες μας ποιο είναι το μέτρο στα όρια του οποίου δεν θίγεται η ποιότητα παρά την αλλαγή του ποσοτικού προσδιορισμού.
και μετά πες μας ένα από τα πιο ανεπτυγμένα ζεύγη αντιθέτων στον καπιταλισμό.
και μετά πες μας γιατί η άρνηση της άρνησης εκφράζει την ανάπτυξη από την άποψη της κατεύθυνσης της μορφής άρα και του αποτελέσματος της.
με δικά σου λόγια και όσο πιο απλά μπορείς για να καταλάβουμε και μεις οι αδαείς.
και έχεις το ελεύθερο να γκουγκλάρεις όσο θέλεις για να μας τα κάνεις λιανά.![]()
Εγώ να πω τέτοια πράγματα, κατ αρχάς εγώ δεν είμαι υπέρ της υλιστικής διαλεκτικής και για να σου πω τα σεμινάρια που διοργανώνει η ΧΑ δεν έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο ανάλυσης .... αυτά τώρα εσύ πρέπει να μας τα αναλύσεις .... για τον Λαχουρένιο δεν το συζητώ καν, αυτή την στιγμή γκουγκλάρει να δει από που τα αντέγραψα...
Έλα καθοδήγησέ μας να μάθουμε πράγματα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

pluton έγραψε:Εγώ να πω τέτοια πράγματα, κατ αρχάς εγώ δεν είμαι υπέρ της υλιστικής διαλεκτικής και για να σου πω τα σεμινάρια που διοργανώνει η ΧΑ δεν έχουν
αφού δεν είσαι υπέρ λοιπόν, περιορίσου σε βίους αγίων ή απομνημονεύματα απογόνων των αγρίως σφαγιασθέντων υπό των κομμουνιστοσυμμοριτών ή στην αγραμματοσύνη των ηγετών του κκε και άσε αυτά τα πράγματα σε εμάς τους καλαματιανούς ντελιβεράδες.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
pluton
- Supreme poster

Ρεκ_ _μας έγραψε:pluton έγραψε:Εγώ να πω τέτοια πράγματα, κατ αρχάς εγώ δεν είμαι υπέρ της υλιστικής διαλεκτικής και για να σου πω τα σεμινάρια που διοργανώνει η ΧΑ δεν έχουν
αφού δεν είσαι υπέρ λοιπόν, περιορίσου σε βίους αγίων ή απομνημονεύματα απογόνων των αγρίως σφαγιασθέντων υπό των κομμουνιστοσυμμοριτών ή στην αγραμματοσύνη των ηγετών του κκε και άσε αυτά τα πράγματα σε εμάς τους καλαματιανούς ντελιβεράδες.![]()
Περιμένουμε 10 σελίδες τα φώτα σου, αλλά εσείς τίποτα, περιμένουμε τις ντελίβερι απόψεις σας τι λέτε να φταίει στην κατάρρευση του υπαρκτού ο Μάρξ-Λένιν ή Γκορμπατσόφ και τι σας εμπόδισε άραγε να φτιάξετε λενινιστικό σοσιαλισμό;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Μια χαρα τον φτιαξαμε επι 70+ χρονια και στην Κουβα εχουν ακομα
Δεν ξερω τι εννοεις
Και ποιος φταίει που δεν υπάρχει αυτή η μια χαρά τώρα ο Γιέλσιν; Ο Γκορμπατσοφ; Τι δεν πήγε καλά;
Μέχρι και ο Νίκος Ζαχαριάδης προτιμούσε να γυρίσει στην Ελλάδα του Παπαδόπουλου παρά να μείνει στον Σοβιετικό παράδεισο, προτίμησε να αυτοκτονήσει παρά να ζει στην ΕΣΣΔ....
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Φταιει οτι σταματησε να καθαριζει το κομμα τον εαυτο του απο παρασιτα απο τον ΒΠΠ και μετα
Α! οι Σταλινικές δίκες .... ο εισαγγελέας Αντρέι Βισίνσκι.... και όπως είπαν:
«ο σταλινισμός ξεπάστρεψε περισσότερους κομμουνιστές, από όσους ξεπάστρεψαν οι αντιδραστικοί όλου του κόσμου».
Αυτό προκύπτει και από τα στοιχεία της ανθρωπογεωγραφίας των συνεδρίων του ΚΚΣΕ: «Με τις εκκαθαρίσεις ο χαρακτήρας του κόμματος άλλαξε εντελώς. Στο 17ο Συνέδριο (1934) συμμετείχαν 22,6% των μπολσεβίκων που είχαν μπει στο κόμμα πριν από το 1917. Στο 18ο Συνέδριο το ποσοστό των παλιών μπολσεβίκων έπεσε στο 2,4%... Από τα 2.800.000 μέλη και υποψηφίους (του ΚΚΣΕ), το 1934 συνελήφθησαν το λιγότερο 1.000.000 από τους οποίους τα 2/3 σκοτώθηκαν... Το 1939 το 70% των μελών του κόμματος μπήκαν μετά το 1929, όταν ο Στάλιν είχε αναλάβει απόλυτα την εξουσία στο κόμμα, ενώ τα μέλη που είχαν μπει πριν από το 1917 (σ.σ.: και κινδύνεψαν τη ζωή τους για να κάνουν τη Ρωσική Επανάσταση) ήταν λιγότερα από 3%».

0 .