Γερμανικές ομοσπονδιακές εκλογές 2017

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: Γερμανικές ομοσπονδιακές εκλογές 2017

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 27 Σεπ 2017, 23:10

Διαβάζω ότι ο κύριος λόγος που τον έβαλαν είναι για να έχει σε τσεκ το ΑfD, λόγω του σκληρού προφίλ του, και στα οικονομικά προς τρίτους αλλά και για τους μετανάστες.

Ειρωνεία ροζουλιά κατιμαδάκια έ; Ο Σόιμπλε και η Μέρκελ που τους βαφτίζατε ναζί, είναι το ανάχωμα κατά της ακροδεξιάς :D
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Σεπ 2017, 23:12

Ιn Soible we trust

Εικόνα

Εικόνα

Aναπηρος εναντιον ακροδεξιων..

Προβλεπω μη πολιτικα ορθο αστειακι εκ μερους του ΑφΔ εναντιον του :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 27 Σεπ 2017, 23:12

εν τω μεταξύ αυτό που συμβαίνει στην Γερμανία είναι απίστευτο, τα μικρά κόμματα θέλουν να κυβερνήσουν, βέβαια στην Γερμανία το προσωπικό εγώ δηλαδή το ich στην γερμανική κοινωνία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, από τα βιογραφικά το βλέπει κανείς αυτό που στέλνει, το ich δηλαδή εγώ σημαίνει δυναμικότητα και πάλη για κάτι καλύτερο, καλά για την Ελλάδα το προσωπικό εγώ είναι εγωισμός. Τις προάλλες άκουγα την Μέρκελ να λέει "Εγώ είμαι η Καγκελάριος" σκέψου να το λεγε ο Τσίπρας, οι Ελ δεν ταιριάζουν με το βόρειο ταπεραμέντο, χώνουν την ούρα κάτω από τα σκέλια και την κάνουν μιας ώρας αρχύτερα.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 28 Σεπ 2017, 22:15

Freisinniger έγραψε:άκουγα την Μέρκελ να λέει "Εγώ είμαι η Καγκελάριος"

:enamorado:
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Σεπ 2017, 23:49

Freisinniger έγραψε:εν τω μεταξύ αυτό που συμβαίνει στην Γερμανία είναι απίστευτο, τα μικρά κόμματα θέλουν να κυβερνήσουν, βέβαια στην Γερμανία το προσωπικό εγώ δηλαδή το ich στην γερμανική κοινωνία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, από τα βιογραφικά το βλέπει κανείς αυτό που στέλνει, το ich δηλαδή εγώ σημαίνει δυναμικότητα και πάλη για κάτι καλύτερο, καλά για την Ελλάδα το προσωπικό εγώ είναι εγωισμός. Τις προάλλες άκουγα την Μέρκελ να λέει "Εγώ είμαι η Καγκελάριος" σκέψου να το λεγε ο Τσίπρας, οι Ελ δεν ταιριάζουν με το βόρειο ταπεραμέντο, χώνουν την ούρα κάτω από τα σκέλια και την κάνουν μιας ώρας αρχύτερα.

Iσως ειναι θεμα γραμματικης, οι προσωπικες αντωνυμιες στα ελληνικα συνηθως παραλειπονται πχ λεμε ''Θελω να παω εκει'' οχι ''Εγω θελω να παω εκει''.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 28 Σεπ 2017, 23:56

Καμία σχέση, το ρώτησα, στα βιογραφικά αν γράψεις αντικειμενικά όπως στα αγγλικά και στα ελληνικά το βιογραφικό είναι άχρηστο και δεν αναδεικνύει τις ικανότητες, επίσης δεν αντιλαμβάνονται την ρουφιανιά, δεν ξέρουν τι πάει να πει ρουφιανιά, δηλαδή ο καλύτερός σου συνεργάτης επειδή έκανες ένα λάθος μπορεί να σε ρουφιανέψει στο αφεντικό, αλλά αυτό δεν το αντιλαμβάνονται ως αρνητικό όπως εμείς, εκτός από μερικές περιπτώσεις.

Το να αναδεικνύεις τις δυνατότητές σου είναι πολύ θετικό.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Σεπ 2017, 00:04

Aυτο με την ρουφιανια ειναι μαλακια δεν ειναι καλο. Εκτος και αν μιλαμε για καταγγελια λαμογιας οποτε συμφωνω.

Επισης και το ''εγω'' μου ακουγεται κακο.

Παντως στην Ελλαδα σε ανεπισημο επιπεδο η εγωπαθεια ειναι στα υψη. Το ''ξες ποιος ειμαι εγω'' ειναι η πιο χρησιμοποιημενη ατακα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 29 Σεπ 2017, 00:10

Για λαμογιάς φυσικά, τουλάχιστον είναι δίκαιοι

Στην Ελλάδα το εγώ ακούγεται κακό, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα άλλοι λαοί, άλλα έθιμα. Λαοί που τονίζουν το εγώ στην γλώσσα τους η εγωπάθεια είναι φυσική εξέλιξη της κοινωνίας, Αγγλόφωνοι, Γερμανοί και Γάλλοι είναι θετικό, ίσως και για άλλες γλώσσες πού μέχρι στιγμής δεν κατέχω.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 21 Νοέμ 2017, 00:45

Γερμανία: Προς πρόωρες εκλογές το Πάσχα, μετά το 'nein' του Schulz
Βρε τι παιζει εκει πανω, παλι ο Πουτιν εβαλε το χερι του; :laugh1:
0 .