Σχετικά με το σκάνδαλο Κατάρ...

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Σχετικά με το σκάνδαλο Κατάρ...

Δημοσίευσηαπό nemo » 13 Δεκ 2022, 00:51

Προέλλην έγραψε:
nemo έγραψε: να πω κατι το τελευταιο η μοσαντ παρακολουθει τα παντα
που εχουν να κανουν με αραβες και για οποιαδηποτε πληροφορια θελησει κανεις εκει θα απευθυνθει
ακομη και η cia επειδη εχει το καλυτερο συστημα παρακολουθησης η πληροφορια για την καιλι την εδωσε
το ισραηλ

ΟΚ, το αντιγράφω και το διαδίδω, φαίνεται τσεκαρισμένη, αξιόπιστη πληροφορία.

ενα μεγαλο ποσοστο ελ χιμπατζηδων πιστευει οτι ο βελγικος μηχανισμος ειχε και διεθετε τα μεσα για να παρακολουθει
ολους τους ευρωβουλευτες ή το ευρωκοινοβουλιο οκ :laugh1:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 13 Δεκ 2022, 09:27

Προέλλην έγραψε:
pluton έγραψε:FB_IMG_1670877622521.jpg

Έχει ένα μαρξιστικό εργατικό κόμμα στο 3,7% αλλά κυρίως κάτι εθνικιστικά κόμματα που αναζοπυρώνουν τις εντάσεις μεταξύ Γαλλόφωνων και Φλαμανδών και θέλουν να σπάσουν την χώρα στα δύο.

Ο δε βελγικός σύριζα-πασοκ είναι κόμμα εξουσίας εκεί.

Fun facts:

το μαρξιστικό εργατικό κόμμα αυτό του Μάρτενς, δημιουργήθηκε γιατί το ΚΚΒ ακολούθησε ρεβιζιονιστικές σοσιαλδημοκρατικές επιλογές. Λίγο αργότερα το ΚΚΒ έσπασε σε ΚΚΒ Γαλλόφωνων και ΚΚΒ Φλαμανδών :D

Eπίσης, στο 2ο μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης στην Αμβέρσα, μόλις πριν ένα μήνα είχε απεργία: https://www.maersk.com/news/articles/20 ... of-antwerp

Tα ίδια και στους σιδηρόδρομους https://www.wsws.org/en/articles/2022/1 ... h-d01.html

ΚΚΒ Γερμανοφωνων δεν έχουν; Οι γερμανόφωνοι σε ποιο ΚΚ πηγαινουν;

Αυτά να τα βλέπει ο Λαχουρενιος, βρε μέχρι και οι Βέλγοι σου λένε ΚΚΒ Βαλλονων και ΚΚΒ Φλαμανδών εσείς έχετε το ΚΚΕ ακόμα υποτελές των Σλάβων.

Στο σκάνδαλο ακούγεται και το όνομα Αβραμόπουλος, αηντε να δούμε.

Που είστε η Εύα Καϊλή μιλησε: «Είμαι αθώα» μία ακόμα περίπτωση Ντρέιφους στο ελληνικό πολιτικό στερεωμα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 13 Δεκ 2022, 11:51

θα εχει τρομερο ενδιαφερον η δικη να δουμε ποσο βαθια θα το προχωρήσουν και ποια συμφεροντα θα συγκαλυψουν
γιατι ετσι παει το πραγμα ανακαλυπτω και συγκαλυπτω ταυτοχρονως
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Δεκ 2022, 12:30

pluton έγραψε:Στην ΕΣΣΔ με τι λογισμικά κάνατε παρακολουθήσεις;

Δεν νομιζω να πεισετε τον κοσμο οτι ειστε αθωοι με τετοιες παπαριες :D
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 13 Δεκ 2022, 12:35

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Στην ΕΣΣΔ με τι λογισμικά κάνατε παρακολουθήσεις;

Απαντά, μη πετάς την μπάλα στην εξέδρα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Δεκ 2022, 12:36

pluton έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Για τις παρακολουθησεις του προεδρου σου λεγαμε εν ετει 2022 και οχι για ενα καθεστως που δεν υπαρχει εδω και 30 χρονια. Αν ζοριζεσαι, τοτε μπορεις να μην απαντησεις καθολου :D
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 13 Δεκ 2022, 12:45

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:

Για τις παρακολουθησεις του προεδρου σου λεγαμε εν ετει 2022 και οχι για ενα καθεστως που δεν υπαρχει εδω και 30 χρονια. Αν ζοριζεσαι, τοτε μπορεις να μην απαντησεις καθολου :D

Εγώ είμαι υπερ των παρακολουθήσεων, ειδικά των πολιτικών, οι οποίοι όπως σου είναι γνωστό είναι υποκείμενα του κοινού ποινικού κώδικα.

Εξ άλλου μεταξύ τους ο ένας κατηγορεί τον άλλο για προδότη, κλέφτη, καταχραστη, συκοφάντη κλπ υποκείμενα δηλαδή για αυτό θέλουν να κινούνται στο σκοτάδι και δεν θέλουν παρακολουθήσεις, ένας τίμιος τι φοβάται;

Αλλά εσείς δεν μπορείτε να μιλάτε σαν να προέρχεστε από παρθενογένεση, έχετε παρελθόν... Πες μας λοιπόν εκεί που εφαρμόσατε το πρόγραμμα σας πχ στην ΕΣΣΔ, την ΛΔ Γερμανίας κλπ τι ακριβώς κάνατε με τις παρακολουθήσεις.... Αν ντρέπεσαι για ότι πράξατε όπου επικράτησατε μη απάντησεις, θα καταλάβουμε.... :D έχουμε κατανόηση....
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Δεκ 2022, 12:56

pluton έγραψε:Εγώ είμαι υπερ των παρακολουθήσεων, ειδικά των πολιτικών, οι οποίοι όπως σου είναι γνωστό είναι υποκείμενα του κοινού ποινικού κώδικα.

Toτε γιατι ο αρχηγος σου ειπε οτι η παρακολουθηση Ανδρουλακη ηταν λαθος? :pardon: Γιατι δεν παραδεχεται ολες τις υπολοιπες παρακολουθησεις που εκανε με το Predator?
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 13 Δεκ 2022, 13:01

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Εγώ είμαι υπερ των παρακολουθήσεων, ειδικά των πολιτικών, οι οποίοι όπως σου είναι γνωστό είναι υποκείμενα του κοινού ποινικού κώδικα.

Toτε γιατι ο αρχηγος σου ειπε οτι η παρακολουθηση Ανδρουλακη ηταν λαθος? :pardon: Γιατι δεν παραδεχεται ολες τις υπολοιπες παρακολουθησεις που εκανε με το Predator?

Αρχηγός μου ας γελάσω, χεσμένο τον έχω, εσείς έχετε αρχηγούς και προσκυνάτε ακόμα την ΕΣΣΔ... Δεν απάντησες στην ΕΣΣΔ γινόντουσαν παρακολουθήσεις; Στην ΛΔ Γερμανίας, Ουγγαρίας κλπ γινόντουσαν παρακολουθήσεις;

Να σε ρωτήσω στο ΚΚΕ γίνονται παρακολουθήσεις μελών του και γενικότερα... Τι λογισμικό χρησιμοποιούν στο ΚΚΕ; ;) :D :whistle:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Δεκ 2022, 13:09

pluton έγραψε:Αρχηγός μου ας γελάσω, χεσμένο τον έχω, εσείς έχετε αρχηγούς και προσκυνάτε ακόμα την ΕΣΣΔ... Δεν απάντησες στην ΕΣΣΔ γινόντουσαν παρακολουθήσεις; Στην ΛΔ Γερμανίας, Ουγγαρίας κλπ γινόντουσαν παρακολουθήσεις;

Να σε ρωτήσω στο ΚΚΕ γίνονται παρακολουθήσεις μελών του και γενικότερα... Τι λογισμικό χρησιμοποιούν στο ΚΚΕ; ;) :D :whistle:

Αφου δεν ειναι αρχηγος σου τοτε γιατι τον ξεπλενεις σε καθε νημα και πεταγεσαι σαν την π#ρδη οταν λεμε κατι για αυτον ή το κομμα του? :D

Ακουσε να δεις ανθρωπε, μαθε να συζητας. Ξεκινησε το νημα για την Καιλη, το πηγες μονος σου στις παρακολουθησεις και οταν σε στριμωξα εκει προσπαθεις να το πας αλλου. Πηδας απο θεμα σε θεμα προσπαθωντας να καλυψεις την ΝΔ ή να ''κερδισεις'' τον αντιπαλο σε μια συζητηση. Δεν εισαι μωρο να κανεις ετσι, εισαι μεγαλος ανθρωπος. Σοβαρεψου.
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”