Oι 4 λόγοι που η οικονομία της Κίνας απειλεί την ηγεμονία της Δύσης

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Oι 4 λόγοι που η οικονομία της Κίνας απειλεί την ηγεμονία της Δύσης

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Αύγ 2022, 08:19

Αρίστος έγραψε:Χαζουλη αν πηγαινα να δουλεψω σαν δημοσιογραφος σε εφημεριδα θα ξεκιναγα με 600 κατι καθαρα μονο.

Μπα? Αφου εισαι τοσο μεγαλο ονομα γιατι θα επαιρνες μονο 6 κατοσταρικα? :D

Γιατι να το κανω οταν με την κανονικη μου δουλεια βγαζω τα τετραπλασια δουλευοντας σαφως λιγοτερες ωρες;

Σιγα μην βγαζεις δυομιση χιλιαρικα το μηνα :laugh1: Αφου κλαιγεσαι οτι δυσκολα τα βγαζεις περα.

Εκατονταδες καθηγητες, πολιτικοι, διπλωματες, αναλυτες, συγγραφεις και αλλοι αρθρογραφουν σε εφημεριδες, περιοδικα και ιστοσελιδες χωρις να πληρωνονται.

Κοροιδα ειναι αυτοι η στοχευουν να ακουγεται η αποψη τους γιατι αυτο επιδιωκει καθε λογικος ανθρωπος;

Αυτοι εχουν αλλο επιστημονικο αντικειμενο και η δημοσιογραφια δεν ειναι η κυρια δουλεια τους. Εσυ πλασαρεσαι ως καθαρος δημοσιογραφος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 24 Αύγ 2022, 18:13

α) Μεγαλο ονομα σιγουρα δεν ειμαι γι' αυτο και ειναι επιτυχια που με δημοσιευουν τοσο τακτικα.

β) Ξερεις ποσο ευκολα τα βγαζεις δυσκολα με 2,5 χιλιαρικα αν εχεις να πληρωσεις ρευμα σε Κουλη και συντηρεις ολοκληρη οικογενεια με δυο ασθενεις μεσα;

γ) Αντικειμενικα και συμφωνα με τα διεθνη πλεον standards θεωρειται δημοσιογραφος ακομη και ο απλος blogger η αυτος που γραφει σε ιστοσελιδες, ποσο μαλλον εγω. Επιπλεον αν το βαλεις και στο επαγγελματικο επι 17 χρονια πληρωνομουνα στον τοπικο τυπο ενω τοτε με πληρωναν και τα πανελλαδικα περιοδικα τις συνεργασιες μου σε αρθρα με τη σελιδα. Το εκαναν σε ολους, σημερα δεν το κανουν σε κανενα γιατι δεν βγαινουν, πληρωνουν μονο οσους εχουν μισθο για να επιμελουνται συνολικα την υλη τους. Ωστοσο εσυ αν θες να μη με λες δημοσιογραφο αλλα αρθρογραφο λεγε με αρθρογραφο. Βασικα ειμαι και τα δυο, αναλογα με ποια σκοπια το δει κανεις.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 26 Αύγ 2022, 16:07

Αρίστος έγραψε:α) Μεγαλο ονομα σιγουρα δεν ειμαι γι' αυτο και ειναι επιτυχια που με δημοσιευουν τοσο τακτικα.

β) Ξερεις ποσο ευκολα τα βγαζεις δυσκολα με 2,5 χιλιαρικα αν εχεις να πληρωσεις ρευμα σε Κουλη και συντηρεις ολοκληρη οικογενεια με δυο ασθενεις μεσα;

γ) Αντικειμενικα και συμφωνα με τα διεθνη πλεον standards θεωρειται δημοσιογραφος ακομη και ο απλος blogger η αυτος που γραφει σε ιστοσελιδες, ποσο μαλλον εγω. Επιπλεον αν το βαλεις και στο επαγγελματικο επι 17 χρονια πληρωνομουνα στον τοπικο τυπο ενω τοτε με πληρωναν και τα πανελλαδικα περιοδικα τις συνεργασιες μου σε αρθρα με τη σελιδα. Το εκαναν σε ολους, σημερα δεν το κανουν σε κανενα γιατι δεν βγαινουν, πληρωνουν μονο οσους εχουν μισθο για να επιμελουνται συνολικα την υλη τους. Ωστοσο εσυ αν θες να μη με λες δημοσιογραφο αλλα αρθρογραφο λεγε με αρθρογραφο. Βασικα ειμαι και τα δυο, αναλογα με ποια σκοπια το δει κανεις.

Aς μην ξεχνάμε και την πρώην σύζυγο και την οικειοθελή διατροφή που της πληρώνεις. Να τα λέμε όλα.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 26 Αύγ 2022, 16:11

Ειμαι πολυ περηφανος που το κανω.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 26 Αύγ 2022, 16:33

Εικόνα
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 26 Αύγ 2022, 16:47

Kαι αλλο κοσμο βοηθαω οταν μπορω.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 26 Αύγ 2022, 17:08

Αρίστος έγραψε:Kαι αλλο κοσμο βοηθαω οταν μπορω.

Εικόνα
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 26 Αύγ 2022, 17:49

Εσενα μπορει να σου φαινονται διαστημικα αυτα επειδη εισαι καρμιρης εγω ομως χαιρομαι να μπορω να βοηθαω εστω με λιγα τροφιμα δυο τρεις οικογενειες. Και στη γειτονια μου εχουμε σχηματισει δικτυο που βοηθαει απορους.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 26 Αύγ 2022, 18:19

Αρίστος έγραψε:Εσενα μπορει να σου φαινονται διαστημικα αυτα επειδη εισαι καρμιρης εγω ομως χαιρομαι να μπορω να βοηθαω εστω με λιγα τροφιμα δυο τρεις οικογενειες. Και στη γειτονια μου εχουμε σχηματισει δικτυο που βοηθαει απορους.

Eγώ είμαι καρμίρης και εσένα σε τρέχουν απο τα μπατζάκια γιατί είσαι παραγωγικός τύπος, όχι τίποτε φιδέμπορας μπαρπαδοπιτσιρικάς. Αναξιοπαθούντας σκαθαροζούμης μπάρμπας κατέληξες γιατί τα δίνεις σε απόρους. Έτσι πρέπει να έχουν τα πράγματα :asd03:
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 26 Αύγ 2022, 18:34

Σπανια δινω χρηματα, τις περισσοτερες φορες βοηθαμε σε ειδος, πιχι χτες ειδα εξω απο σπιτι που μετακομιζε να εχουν αφησει σαλονακι σε καλη κατασταση εξω στο δρομο, εκανα τηλεφωνημα στο δικτυο αλληλοβοηθειας που εχουμε δημιουργησει και μεχρι το βραδυ περασε μικρο φορτηγακι και το σαλονακι κατεληξε στο σπιτι ενος πολυ αγαπητου ηλικιωμενου ζευγαριου στη γειτονια που ειναι αποροι,

.
1 .

.

Επιστροφή σε “Διεθνή”