Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:νικος μια απορια που μου ηρθε μολις τωρα
για εμενα ο δικος μου χαρακτηρισμος ποιος μπορει να ειναι;
O Νικος ειναι το μεγαλυτερο τρολλ του φορουμ μαζι με τον Βαλλον. Μην παιρνεις στα σοβαρα το τι λεει. Πολυ προσφατα τον πηρα χαμπαρι.
Συγνώμη
Διαμαρτύρομαι εντόνως
εγω τρολλάρω αλλά έχω και κάποιες φορές που μιλάω σοβαρά
και τρολλάρω γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι στο ιντερνετ υπάρχει κάτι που αξίζει να το αντιμετωπίσουμε σοβαρά
ο νικολάκης τώρα, εκτός του ότι κολογλύφεται μπας και κάποιος τον κάνει συντονιστή ( για να μας διακορεύσει ομαδικώς)
μας τα πρήζει με τις χαζομάρες του ότι και καλά είναι σοβαρό άτομο που παίζει μόνο μπριτζζζζ
ρε είμαστε σοβαροί; που τα πουλάς αυτά ρε μπούρδα καραβάνγκο;
Λοιπόν
πιο αναλυτικά είναι δεδομένο ότι διακατέχεται από έντονο κόμπλεξ εξουσίας, προσπαθεί διακαώς να αποδείξει ότι είναι κάποιος και προσεταιρίζεται ή αλλιώς κολογλύφει τον γιανόπουλο μπας και αρπάξει κάνα κοκαλάκι νεοφιλελεύθερης μπαγαποντιάς
Είναι δεδομένο ότι η προσωπική του σεξουαλική ζωή είναι μυστήριο καταπίεσης και ύπουλων ανεξέλεγκτων συμπεριφορών , αναμεμειγμένες με σαδομαζοχιστικές ονειρώξεις.
Στην κοινωνίκη του ζωή αποκαλύπτεται πολύ εύκολα ότι κανένας δεν θα τον κάνει παρέα και όταν αναγκαστικά βρεθεί σε κάποια παρέα θα τον έχουν δεμένο σε μια άκρη να μην τον ακούν σαν τον βάρδο κακοφωνίξ.
Εργασιακά τον κόβω να είναι καθιστός συνέχεια σε κάποιο γραφειάκι στην άκρη κάποιας υπηρεσίας του δημοσίου και να έχει μπροστά του μια στρογγυλή σφραγίδα , εκβιάζοντας τον κοσμάκη για να τους δώσει την μεγαλεπήβολη συγκατάθεσή του σαν τόσο σπουδαία προσωπικότητα που θα καταδεχτεί να σφραγίσει το ποταπό χαρτί αίτησης του φουκαρά πολίτη που έπεσε στα νύχια του και στην ανάγκη του..
καταλαβαίνετε ότι δεν θέλω να προσβάλλω κανένα , αλλά σαν άνθρωπος με αυξημένη διαίσθηση και συναισθηματική νοημοσύνη
οφείλω να σκιαγραφώ αυτό που λαμβάνω από τον καθένα.
Ευχαριστώ
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.