Αλφαδιασμένοι

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Αλφαδιασμένοι

Δημοσίευσηαπό Adminović » 22 Νοέμ 2021, 17:30

bizeli έγραψε:Δλδ εσύ όταν έκανες λόγο για τη χρήση μάσκας είχες στο μυαλό σου τα γυμναστήρια ή επίτηδες δεν το διευκρίνισες;

Ναι, το θυμόμουν.
Μάλιστα αρχικά έλεγαν ότι θα το κάνουν γενικά για όλους τους κλειστούς χώρους.

bizeli έγραψε:Και συγγνώμη τι είναι αυτό το coronavac πάλι; Το ήξερες και από χθες; Γενικά από πότε έχετε άποψη πάνω στα εμβόλια;

Φυσικά και το ξέρω.
Το έχουν κάνει πολλοί γνωστοί μου, από γιατροί και νοσοκόμες μέχρι καθηγητές πανεπιστημίου.
Και άλλωστε το έχω αναφέρει εδώ και κάτι μήνες στο φόρουμ. :pardon:

Μιλάς λες και πρόκειται να αγοράσεις ανταλλακτικό αυτοκινήτου.
Για εμβόλια μιλάμε άνθρωπέ μου. Όχι για κάτι που θα αγοράσεις από το ebay για να επιλέξεις.

Εγώ ή εσείς που πάτε και κάνετε ότι σας πει κάποιος τηλεστάρ; :s_no
Εγώ, ακόμα και για ανταλλακτικό θα ψάξω τα πάντα όλα πριν το αγοράσω. Και θα κοιτάξω πρωτίστως να είναι το κατάλληλο για το αμάξι μου. Και εννοείται θα εμπιστευτώ περισσότερο τον μηχανικό αυτοκινήτων που ξέρω και με ξέρει, όχι τη διαφήμιση που είδα στην τηλεόραση. :yesyes:

Αν είναι ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει τότε ας πουλάμε και τα ναρκωτικά ελεύθερα.

Ναι, ό,τι πεις.
Το εμβόλιο που πας απέναντι στην Τουρκία και το κάνεις και τα ναρκωτικά είναι το ίδιο και το αυτό. :laugh1: :laugh1:

Μάλλον εσείς ονειρεύεστε Άουσβιτς και στρατόπεδα συγκέντρωσης σε μια προσπάθεια να δώσετε δραματικό τόνο στην δήθεν κυνηγημένη ζωή σας και να ντύσετε το αφήγημά σας με μελοδραματικές αποχρώσεις.
Κανείς από εμάς δε μίλησε για στρατόπεδα συγκέντρωσης. Εσείς φαντασιώνεστε ότι παίζετε στη λίστα του Σίντλερ.
Όλοι οι υπόλοιποι θέλουμε απλά να πάρουμε τις ζωές μας πίσω.

Ναι μωρέ. Όλα μια χαρά είναι. Έχουμε σκάσει από τις πολλές ελευθερίες και το σεβασμό των θεμελιωδών δικαιωμάτων μας. :laugh1:
Εγώ σας τα είπα, από εκεί και πέρα κάντε ό,τι θέλετε. Τις συνέπειες εσείς θα τις υποστείτε και θα πάρετε τις ζωές σας [από] πίσω. :D

bizeli έγραψε:Και εν πάση περιπτώσει εμένα το πόιντ μου είναι άλλο. Πράγματι πιστεύω ότι η φορολογική ενημερότητα είναι ένα καλό μέσο για να στριμώξεις τον οποιονδήποτε. Άσχετα και με την πανδημία.
Γιατί ο νεοελληναράς πάντα βρίσκει παραθυράκια αλλά αν δεν μπορείς να βγάλεις φορολογικό πιστοποιητικό είσαι ανύπαρκτος για το κράτος όσο παραθυράκια και να βρεις.

Τρομερή ιδέα! :rolleyes:
Και μόλις το ψηφίσετε αυτό, την ίδια μέρα στη Βουλγαρία θα φωταγωγηθεί απ’ άκρη σ’ άκρη όλη η χώρα. :asd03:

Λαχουρένιος έγραψε:Αυτο γινεται ακομα πιο αστειο οταν σκεφτεις οτι πολλοι αντιεμβολιαστες ειναι φασιστες (κυριολεκτικα οχι μεταφορικα) και γουσταραν τα πραγματικα στρατοπεδα συγκεντρωσης.... :D Δηλαδη οι οριτζιναλ φασιστες λενε οτι οι δημοκρατες ειναι ναζι.... :laugh1:

Κοίτα, υπάρχουν οι ορίτζιναλ ναζί, οι ορθόδοξοι, οι 88, υπάρχουν και οι κρυφοναζί που το παίζουν δημοκράτες.
Και οι μεν και οι δε είναι οκ με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, αρκεί φυσικά να μην βρίσκονται οι ίδιοι σε αυτά. ;)

Λαχουρένιος έγραψε:Eν τω μεταξυ τα φαρμακα (οταν βγουν) θα βγουν απο τις ιδιες φαρμακευτικες που τωρα κραζουν και θα ειναι ακομα λιγοτερο δοκιμασμενα απο οτι τα εμβολια. Δηλαδη το εμβολιο της Πφαιζερ ειναι επικινδυνο ενω το χαπι της Πφαιζερ οχι :axakaloe:

Ξανά-μανά η ίδια σαχλαμάρα;;; :s_no
Πάμε λοιπόν, ξανά-μανά και την απάντηση. :yesyes:

Ακόμα και ένα 5χρονο μπορεί να αντιληφθεί ότι:

Το φάρμακο το παίρνει μόνο όποιος το χρειάζεται και μόνο όταν το χρειάζεται. Δεν το παίρνει ο γενικός πληθυσμός ανά τακτά χρονικά διαστήματα για «προστασία» ή τείχη ανοησίας.
Τις παρενέργειες θα τις υποστεί εκείνος που πραγματικά κινδυνεύει από τον ιό. Άρα, το όφελος είναι προφανές και προφανώς υπερισχύει του κινδύνου. :yesyes:

1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 22 Νοέμ 2021, 19:57

Λαχουρένιος έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Having obesity may triple the risk of hospitalization due to a COVID-19 infection.
Οξω οι μπριζολοκτονοι απο τις ΜΕΘ μας!

Ρε αδερφε δεν εχετε βαρεθει τα ιδια και τα ιδια? Η πλειοψηφια των διασωληνωμενων εχει ενα συγκεκριμενο χαρακτηριστικο: δεν ειναι ουτε παχυσαρκοι, ουτε καπνιστες, ειναι ανεμβολιαστοι.

Αν δεν βρισκετε δημοκρατικο να μεινουν εκτος ΕΣΥ οι ψεκ και εγω τοτε δεν βρισκω δημοκρατικο να μεινουν εκτος ολοι οι υπολοιποι επειδη οι ψεκ εχουν πιασει τις περισσοτερες ΜΕΘ.

ΠΩΣ ΣΑΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕ ΕΤΣΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ;;;; :o :yesyes:

0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Νοέμ 2021, 07:02

Adminović έγραψε:Ξανά-μανά η ίδια σαχλαμάρα;;; :s_no
Πάμε λοιπόν, ξανά-μανά και την απάντηση. :yesyes:

Ακόμα και ένα 5χρονο μπορεί να αντιληφθεί ότι:

Το φάρμακο το παίρνει μόνο όποιος το χρειάζεται και μόνο όταν το χρειάζεται. Δεν το παίρνει ο γενικός πληθυσμός ανά τακτά χρονικά διαστήματα για «προστασία» ή τείχη ανοησίας.
Τις παρενέργειες θα τις υποστεί εκείνος που πραγματικά κινδυνεύει από τον ιό. Άρα, το όφελος είναι προφανές και προφανώς υπερισχύει του κινδύνου. :yesyes:

Και ποιος θα το κρινει ποιος το χρειαζεται? Εχουν πεθανει 15.000 ανεμβολιαστοι μεχρι τωρα. Κανεις τους δεν πιστευε οτι το ειχε αναγκη αλλα να τελικα που χρειαζοταν.

Σαχλαμαρα ειναι να νομιζεις οτι δε θα χρειαστεις το φαρμακο. Αργα ή γρηγορα ολοι θα ερθουμε σε επαφη με τον κορονοιο και ολοι θα χρειαστουμε το φαρμακο (εκτος και αν εχουμε εμβολιαστει) αρα δεν την γλυτωνεις εκτος και αν κρυφτεις σε καμια σπηλια. Ειναι καθαρα θεμα χρονου. Το φαρμακο μαλιστα ειναι χειροτερο γιατι θα το παρεις πιο πολλες φορες απο οτι το εμβολιο. Το εμβολιο ειναι δυο φορες το χρονο ενω το χαπι (αν κρινω απο τις αντιβιωσεις και τα παυσιπονα) θα ειναι τουλαχιστον δυο φορες την ημερα και για πολλες μερες και μαλιστα χωρις να εχει δοκιμαστει οσο το εμβολιο που ηδη εχει χορηγηθει σε 3 δις ατομων. Επισης το φαρμακο δε σε προστατευει απο τον long covid ουτε περιοριζει την μεταδοση οπως το εμβολιο.

Νομιζετε οτι ειναι ηλιθιοι ολοι οι γιατροι του κοσμου που συνιστουν τα εμβολια και εσεις οι εξυπνοι. Ο ιδιος ο Κουβελας που λεει τοσα εναντιον των εμβολιων πηγε και μπολιαστηκε με Πφαιζερ... Αλλα λεει για τους αλλους και αλλα εφαρμοσε στην παρτη του :pardon:

Adminović έγραψε:

Ε καλα, δεν περιμενω να εφαρμοστει η αποψη μου ουτως ή αλλως. Πολυ απλα θα μπουμε σε λοκνταουν και θα την πληρωσει το 60% για τον ψεκασμο του 40%.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 23 Νοέμ 2021, 20:20

Adminović έγραψε:Ναι, το θυμόμουν.
Μάλιστα αρχικά έλεγαν ότι θα το κάνουν γενικά για όλους τους κλειστούς χώρους.

Το θέμα δεν είναι αν το θυμόσουν (προφανώς και το θυμόσουν). Το θέμα είναι αν σκόπιμα δεν αναφέρθηκες ακριβώς στα ισχύοντα μέτρα και άφησες να πλανώνται εντυπώσεις με μια τεράστια γενίκευση εκ του πονηρού.
Αν δεν είχες τέτοιο σκοπό σου ζητώ συγγνώμη.
Μα θεωρώ ότι είναι καλύτερο να ακριβολογούμε για να μη δημιουργούνται παρερμηνείες. Έτσι όπως το έθεσες άφησες να εννοηθεί ότι οι εμβολιασμένοι κυκλοφορούσαμε αμολημένοι χωρίς μάσκες χωρίς τίποτα.
Εγώ προσωπικά δε θυμάμαι ποτέ να βγάλαμε μάσκες εδώ και 2 χρόνια εμβολιασμένοι και μη.
Είναι το μοναδικό μέτρο που έμεινε σταθερό για όλους.
Τώρα αν υπήρχε εξαίρεση της υποεξαίρεσης για κάποιες περιπτώσεις και μάλιστα σε περίοδο καλοκαιριού που ΟΛΑ και για ΟΛΟΥΣ ήταν πιο χαλαρά ... ε εντάξει.

Adminović έγραψε:Φυσικά και το ξέρω.
Το έχουν κάνει πολλοί γνωστοί μου, από γιατροί και νοσοκόμες μέχρι καθηγητές πανεπιστημίου.
Και άλλωστε το έχω αναφέρει εδώ και κάτι μήνες στο φόρουμ. :pardon:

Δλδ εσένα αυτό είναι το πρόβλημά σου. Ότι δε σε άφησαν να κάνεις το coronovac.
Ότι δλδ άμα ήταν μέσα στις επιλογές σου (pfizer, moderna, astrazeneca, coronovac) θα το έκανες.
Πάλι τα ίδια θα έλεγες.

Adminović έγραψε:Εγώ, ακόμα και για ανταλλακτικό θα ψάξω τα πάντα όλα πριν το αγοράσω. Και θα κοιτάξω πρωτίστως να είναι το κατάλληλο για το αμάξι μου. Και εννοείται θα εμπιστευτώ περισσότερο τον μηχανικό αυτοκινήτων που ξέρω και με ξέρει, όχι τη διαφήμιση που είδα στην τηλεόραση. :yesyes:

Κάποιες φορές αυτό είναι το πρόβλημα. Ότι όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει.
Άμα περιμέναμε ο καθένας να κάνει την προσωπική (αμφιβόλου) έρευνά του, μέχρι να αποφασίσει ... κλάφτα.
Όταν δεν υπάρχει ο διαθέσιμος χρόνος, δεν έχεις την πολυτέλεια να ψάξεις ποιον να εμπιστευτείς (that is you).
Απλά αποφασίζεις να εμπιστευτείς κάποιον (that is us).

Adminović έγραψε:Ναι, ό,τι πεις.
Το εμβόλιο που πας απέναντι στην Τουρκία και το κάνεις και τα ναρκωτικά είναι το ίδιο και το αυτό. :laugh1: :laugh1:

Το δικαίωμα να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει με το σώμα του δικό σας μότο δεν είναι;
Ε κι εγώ λέω ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ναρκωτικά.
Ας αφήσουμε και τους ναρκομανείς να επιλέγουν, γιατί ανθρώπινο δικαίωμα.

Adminović έγραψε:Ναι μωρέ. Όλα μια χαρά είναι. Έχουμε σκάσει από τις πολλές ελευθερίες και το σεβασμό των θεμελιωδών δικαιωμάτων μας. :laugh1:
Εγώ σας τα είπα, από εκεί και πέρα κάντε ό,τι θέλετε. Τις συνέπειες εσείς θα τις υποστείτε και θα πάρετε τις ζωές σας [από] πίσω. :D

Ξέρεις τι; Η ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι κάτι πολύ "εύθραυστο" και θέλει πολλή προσοχή στο κουβάλημα.
Τις έννοιες αυτές σήμερα τις κλωτσάμε και τις πετάμε από δω και από κει λες και είναι σάκοι με άπλυτα ρούχα.
Μπορεί ο καθένας να τις επικαλείται για να επιβάλλει τον δικό του φασισμό στους άλλους σε οτιδήποτε διαφωνεί.
Έχουμε μπερδευτεί και νομίζουμε ότι η ελευθερία είναι κάτι απεριόριστο. Δεν είναι. Όσο οξύμωρο και να ακούγεται στην ελευθερία επιβάλλεται να έχεις περιορισμούς για να μην καταντήσει κουρέλι στα χέρια αυτών που την καπηλεύονται.
Φαντάσου την ελευθερία σαν ένα πολύτιμο έκθεμα μέσα σε μια προθήκη σε ένα καλά φυλαγμένο μουσείο.
Αν πέσει σε λάθος χέρια, θα προκαλέσει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτό που πρεσβεύει το όνομά της.
Είναι δε τόσο ιερή που δεν επιτρέπεται ούτε καν να την αγγίξεις, ειδικά αν τα χέρια σου είναι μες στη λίγδα.

Συνεπώς, η ελευθερία δεν είναι κάτι που μπορεί να χειριστεί ο καθένας ούτε και είναι λέξεις που μπορείς να πετάς έτσι εύκολα, γιατί δείχνεις ότι δεν ξέρεις ποιο είναι το πραγματικό νόημά τους.
Και αυτό κυρίως το κάνουν οι αντιεμβολιαστές που μιλάνε μονίμως για καταπάτηση ελευθερίας και ανθρώπινα δικαιώματα.
Είναι έννοιες, όπως θα έλεγε και ο θυμόσοφος λαός μας, που πρέπει να πλένεις πρώτα το στόμα σου πριν τις ξεστομίσεις.
Να γίνει διαχωρισμός στις έννοιες ελευθερία και ελευθερία κάνω ό,τι γουστάρω και ανθρώπινο δικαίωμα με το δικαίωμά μου αφού....

Κάντε λίγο κράτει με αυτές τις έννοιες γιατί τις έχετε ξεσκίσει.
Πιστεύω κι εγώ να στα εξηγώ ωραία.

Adminović έγραψε:Τρομερή ιδέα! :rolleyes:
Και μόλις το ψηφίσετε αυτό, την ίδια μέρα στη Βουλγαρία θα φωταγωγηθεί απ’ άκρη σ’ άκρη όλη η χώρα. :asd03:

:laugh1:
Εδώ στο δίνω γιατί με έκανες και γέλασα.
Αλλά τώρα ξέρεις τι; Με προβλημάτισες. Όλοι αυτοί που έχουν ήδη μεταφέρει την επαγγελματική τους έδρα στη Βουλγαρία (και είναι πολλοί) και δε δίνουν δεκάρα τσακιστή στο ελληνικό κράτος, μήπως να νοσηλεύονται στη Βουλγαρία αν χρειαστούν ιατρική περίθαλψη; Τι λες;
Και κάτι μου λέει ότι όλοι αυτοί που έχουν μεταφερθεί στον φορολογικό παράδεισο της Βουλγαρίας είναι οι ίδιοι που φωνάζουν για ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερίες εδώ πέρα.
Έτσι είναι. Συνήθως πρώτα κοιτάμε να καλύψουμε τον γκώλο μας και μετά το παίζουμε ότι νοιαζόμαστε για το γενικό σύνολο, μιλώντας για ελευθερίες και πίπες.
Καταλαβαίνεις τώρα το πιο πάνω που σου έγραψα;

Adminović έγραψε: Το φάρμακο το παίρνει μόνο όποιος το χρειάζεται και μόνο όταν το χρειάζεται. Δεν το παίρνει ο γενικός πληθυσμός ανά τακτά χρονικά διαστήματα για «προστασία» ή τείχη ανοησίας.

Επειδή δεν έχω καταλάβει τελικά το πρόβλημα ποιο είναι με τα φάρμακα. Ότι έχουν παρενέργειες ή ότι πλουτίζουν οι φαρμακευτικές;
Και μιλάω για όλα τα φάρμακα.
Και οι καρκινοπαθείς παίρνουν φάρμακα. Και οι διαβητικοί και όσοι έχουν ρευματοειδή αρθρίτιδα και όλοι.
Τα φάρμακα τα βγάζουν οι φαρμακοβιομηχανίες και πλουτίζουν. Ναι ισχύει.
Αν δε θες να πλουτίζουν μην παίρνεις φάρμακα και κάτσε να πεθάνεις.

Και δε θέλω να σε σοκάρω αλλά στην καπιταλιστική κοινωνία που ζούμε οτιδήποτε και να καταναλώσεις, κάποιος πλουτίζει.
Αν δε θες κάποιος να πλουτίζει εις βάρος σου, μπορείς να ζεις σαν τους Άμις και να παράγεις μόνος σου τα αγαθά που χρειάζεσαι.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 23 Νοέμ 2021, 21:05

Adminović έγραψε:
ΠΩΣ ΣΑΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕ ΕΤΣΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ;;;; :o :yesyes:

Εικόνα

Βρε συ, βρε συ ο Βασιλακόπουλος το είπε γιατί έπρεπε να το πει.
Για να το παίξει δίκαιος και ισοποστάκιας.
Να το παίξει ο δικηγόρος του διαβόλου, να ακουστεί και η άλλη άποψη.
Δε σημαίνει ότι την υιοθετεί κιόλας.

Αν προσέξεις καλά τη συνέντευξη θα δεις ότι λέει ότι αυτό είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ κουβέντα και δεν είναι δυνατόν να αναλυθεί επί τη παρούσης (την ώρα της συνέντευξης) και άμα δεις το θεωρεί και άνευ ουσίας το ερώτημα.
Που σημαίνει πετάω μια πίπα τώρα απλά για να απαντήσω στην ερώτηση και όταν έρθει η στιγμή να συζητήσουμε σοβαρά για αυτό το θέμα θα πρέπει να εξετάσουμε αναλυτικά ποιοι και αν θα πληρώνουν από την τσέπη τους τα νοσήλειά τους.
Είδες πώς ξεπέταξε την ερώτηση.

Επί της ουσίας.
Ο καρκίνος δυστυχώς, όπως φαίνεται, οφείλεται περισσότερο σε κληρονομική διάθεση. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι και οι εξωγενείς παράγοντες δεν τον "ξυπνούν".
Έχουμε δει πολλούς ασθενείς που εμφάνισαν καρκίνο ενώ δεν έβαλαν ποτέ τσιγάρο στο στόμα τους, όπως και το αντίστροφο. Σαράντα και πενήντα χρόνια καπνιστές που δεν έπαθαν τίποτα.
Συνεπώς δεν υπάρχει πάντα ευθεία σύνδεση ότι έπαθες αυτό επειδή έκανες το άλλο για να πεις ποιος θα πληρώσει και ποιος δε θα πληρώσει.
Και αυτό δυστυχώς συμβαίνει στις περισσότερες παθήσεις. Δεν μπορείς να αποδείξεις ακριβώς από τι προήλθε η ασθένειά σου. Αν φταις εσύ κάπου ή αν δε φταις.
Μπορεί να το επιβαρύνεις με τον τρόπο ζωής σου αλλά αν είναι κάτι που θα εμφάνιζες έτσι κι αλλιώς, πού θα ορίσεις τη γραμμή έως πού είναι η δική σου ευθύνη και ως πού η προδιάθεση;

Εγώ σου λέω και το εξής.
Ότι οι περισσότερες ασθένειες προκαλούνται από το άγχος.
Τώρα πες μου εσύ "Ε ας μην αγχώνεσαι"
Σαν το ανέκδοτο.
-Τι έχεις;
-Είμαι πολύ στεναχωρημένος
-Ε μη στεναχωριέσαι
-Πώς δεν το σκέφτηκα. Σε ευχαριστώ.

Ή μήπως να χρεώσουμε τα νοσήλεια στον Μητσοτάκη που μας αγχώνει;

Δεν πάει έτσι (αν και κανονικά θα έπρεπε :laugh1: )

Για να το βρούμε κάπου στη μέση. Αν μπορεί να αποδειχθεί άμεση σύνδεση μεταξύ αιτίου και αιτιατού εγώ είμαι μέσα. Ναι να πληρώνει ο καθένας τη μαλακία που έκανε. Πχ πήγες στο βουνό για ορειβασία και έσπασες το πόδι σου; Πλήρωνε.
Έτρεχες με 250 χλμ; Πλήρωνε.

Και δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά και στην περίπτωση των αντιεμβολιαστών είναι εμφανής η σύνδεση μεταξύ αιτίας και αιτιατού. Δεν έκανες το εμβόλιο και μπήκες ΜΕΘ.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 23 Νοέμ 2021, 21:31

Εν τω μεταξύ αυτή η άλλη άποψη που σας έκανε τη χάρη να μεταφερθεί και να ακουστεί μέσω του Βασιλακόπουλου (είπαμε για να κάνει μόνο και μόνο τον δικηγόρο του διαβόλου και το ξεκαθαρίζει κιόλας) είναι μια άποψη που έχει καταντήσει σαν τα linux.

Έλεος ρε σεις.
Δεν μπορείτε να βρείτε τίποτε άλλο να πείτε; Δεν μπορείτε να προχωρήσετε τη συζήτηση πιο πέρα;
Έχετε βρει μια απάντηση καραμέλα και την έχετε κάνει πασπαρτού.
Ό,τι και να συζητάμε ναι αλλά και οι παχύσαρκοι και οι καπνιστές...

Οκ την πρώτη φορά που το είπε κάποιος ήταν γαμάτο επιχείρημα αλλά το να το επαναλαμβάνετε εσείς συνέχεια δείχνει έλλειψη επιχειρημάτων και ασέβεια προς τον συνομιλητή σας. Βαριέστε να σκεφτείτε κάτι δικό σας.

Μάγκες χωρίς πλάκα. Θυμάμαι συζητήσεις με ακριβώς τα ίδια επιχειρήματα πριν καμιά 10 χρόνια. Μη σας πω και παραπάνω.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 23 Νοέμ 2021, 22:10

ΕΣΥ – «Κλείνουν» τα νοσοκομεία για τους μη covid ασθενείς
Το ΕΣΥ μετατρέπεται και επίσημα σε σύστημα μίας νόσου, καθώς με εσωτερικό έγγραφο που υπογράφει η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα δίνεται η οδηγία στα νοσοκομεία να περιορίσουν τα προγραμματισμένα χειρουργεία έως και 80%

Σε lockdown το ΕΣΥ, καθώς η πορεία της πανδημίας, έχει κατακλύσει τα νοσοκομεία με περιστατικά κοροναϊού, και το εξαντλημένο και ελλιπές προσωπικό δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην ασφυκτική πίεση. Με έγγραφο της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, Μίνας Γκάγκα, δίνεται οδηγία στις διοικήσεις των νοσοκομείων και τις κατά τόπους ΥΠΕ για «περιορισμό των προγραμματισμένων τακτικών χειρουργείων κατά ποσοστό έως και 80%».

https://www.tanea.gr/2021/11/22/greece/ ... astheneis/

Εικόνα
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Νοέμ 2021, 07:36

Δεν ειναι φασισμος να αναστελλονται τα χειρουργεια επειδη καποιοι δεν εμβολιαζονται απο βιτσιο? :hmmm
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 24 Νοέμ 2021, 09:51

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν ειναι φασισμος να αναστελλονται τα χειρουργεια επειδη καποιοι δεν εμβολιαζονται απο βιτσιο? :hmmm

οχι γιατι οπως εγραψα σε νημα οτι 22 ετων και με δυο δοσεις εχει κοβιτ
ισως αν δεν ειχε εμβολιαστει να μην τον ειχε κολλησει βαρια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 24 Νοέμ 2021, 16:11

Λαχουρένιος έγραψε:Και ποιος θα το κρινει ποιος το χρειαζεται?

Ο θεράπων ιατρός του καθενός.
Όπως δηλαδή επιτάσσει και η ιατρική δεοντολογία (που και αυτή την κάνατε κουρελόχαρτο :asd03: ).

Λαχουρένιος έγραψε:Σαχλαμαρα ειναι να νομιζεις οτι δε θα χρειαστεις το φαρμακο. Αργα ή γρηγορα ολοι θα ερθουμε σε επαφη με τον κορονοιο και ολοι θα χρειαστουμε το φαρμακο (εκτος και αν εχουμε εμβολιαστει) αρα δεν την γλυτωνεις εκτος και αν κρυφτεις σε καμια σπηλια. Ειναι καθαρα θεμα χρονου.

Ο Γκοτζίλας τί ώρα βγαίνει; Να ξέρω να κρυφτώ εγκαίρως. :cold023:

Νομιζετε οτι ειναι ηλιθιοι ολοι οι γιατροι του κοσμου που συνιστουν τα εμβολια και εσεις οι εξυπνοι. Ο ιδιος ο Κουβελας που λεει τοσα εναντιον των εμβολιων πηγε και μπολιαστηκε με Πφαιζερ... Αλλα λεει για τους αλλους και αλλα εφαρμοσε στην παρτη του :pardon:

Ακόμη ένας μη ψέκας δηλαδή που σας κράζει..... :fico: :giggle02:
Ο Κούβελας και ο κάθε Κούβελας καλώς έκανε ό,τι έκανε, αρκεί φυσικά να το συζήτησε με το γιατρό του και να ήταν το προτιμότερο για τον ίδιο.
Δεν θα πάω να κάνω ό,τι έκανε ο Κούβελας, γιατί πολύ απλά δεν είμαι ο Κούβελας και δεν έχω την ίδια ηλικία ή προβλήματα υγείας με τον Κούβελα.
Εκτός αν η φάση είναι "ο Ρουμπέρτου Κάρλους πίνει πέπσι!!!". :s_rofl

Ε καλα, δεν περιμενω να εφαρμοστει η αποψη μου ουτως ή αλλως. Πολυ απλα θα μπουμε σε λοκνταουν και θα την πληρωσει το 60% για τον ψεκασμο του 40%.

Νννναιιιιιι....το 60% που με εκβιασμούς, δωράκια ή καθημερινή πλύση εγκεφάλου πήγε να μπολιαστεί..... :haka:
Είναι ζήτημα αν οι μισοί έστω από αυτούς πήγαν να μπολιαστούν ελευθέρα τη βουλήσει και με πλήρη επίγνωση των συνεπειών (όπως δηλαδή επιτάσσει η ιατρική δεοντολογία, που ξέρω πού την έχετε γραμμένη :yesyes: ).

bizeli έγραψε:Δλδ εσένα αυτό είναι το πρόβλημά σου. Ότι δε σε άφησαν να κάνεις το coronovac.
Ότι δλδ άμα ήταν μέσα στις επιλογές σου (pfizer, moderna, astrazeneca, coronovac) θα το έκανες.
Πάλι τα ίδια θα έλεγες.

Νομίζω έχω ξεκαθαρίσει από καιρό τη θέση μου, αλλά δεν πειράζει, ας τα πούμε πάλι. :pardon:

Δεν ψοφάω να κάνω κανένα από αυτά τα εμβόλια, γιατί δεν θεωρώ ότι τα χρειάζομαι. Όπως δεν τρέχω να κάνω και το αντιγριπικό. :pardon:
Για το λόγο αυτό και δεν θα έσκαγα λεφτά σε εισιτήρια και ξενοδοχεία για να πάω σε γειτονικές χώρες και να το κάνω (όπως δηλαδή έκαναν άλλοι).
Αν τώρα υπήρχε η δυνατότητα να το παραγγείλω και να είναι στο φαρμακείο της περιοχής και να το κάνω εκεί, θα το συζητούσα. Και σίγουρα θα το πρότεινα σαν εναλλακτική λύση σε όσους δεν θέλουν ή δεν εμπιστεύονται τα εμβόλια που προωθεί η Χούντα. :yesyes:

Κάποιες φορές αυτό είναι το πρόβλημα. Ότι όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει.
Άμα περιμέναμε ο καθένας να κάνει την προσωπική (αμφιβόλου) έρευνά του, μέχρι να αποφασίσει ... κλάφτα.
Όταν δεν υπάρχει ο διαθέσιμος χρόνος, δεν έχεις την πολυτέλεια να ψάξεις ποιον να εμπιστευτείς (that is you).
Απλά αποφασίζεις να εμπιστευτείς κάποιον (that is us).

Μα εκεί ακριβώς βασίζονται και οι ταγοί που αυτούς ξέρετε, αυτούς εμπιστεύεστε.
Δόγμα του σοκ you know... :pardon:

Έχουμε μπερδευτεί και νομίζουμε ότι η ελευθερία είναι κάτι απεριόριστο. Δεν είναι. Όσο οξύμωρο και να ακούγεται στην ελευθερία επιβάλλεται να έχεις περιορισμούς

....τους οποίους περιορισμούς προβλέπει ειδικώς το Σύνταγμα και οι Διεθνείς Συμβάσεις.....ξέρεις, αυτά που παραβιάζονται 24/7 από τους "δημοκράτες".... :D

Κάντε λίγο κράτει με αυτές τις έννοιες γιατί τις έχετε ξεσκίσει.
Πιστεύω κι εγώ να στα εξηγώ ωραία.

Κι εσείς κάντε λίγο κράτει με τις παραβιάσεις των δικαιωμάτων μας και του Συντάγματος. :yesyes:

Αλλά τώρα ξέρεις τι; Με προβλημάτισες. Όλοι αυτοί που έχουν ήδη μεταφέρει την επαγγελματική τους έδρα στη Βουλγαρία (και είναι πολλοί) και δε δίνουν δεκάρα τσακιστή στο ελληνικό κράτος, μήπως να νοσηλεύονται στη Βουλγαρία αν χρειαστούν ιατρική περίθαλψη; Τι λες;
Και κάτι μου λέει ότι όλοι αυτοί που έχουν μεταφερθεί στον φορολογικό παράδεισο της Βουλγαρίας είναι οι ίδιοι που φωνάζουν για ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερίες εδώ πέρα.

Αν λες εμένα, εγώ έχω πάει κάπου πολύ πιο μακριά από τη Βουλγαρία.
Απλά, ο μέσος Ελ πρόσφυγας στη Βουλγαρία θα τρέξει, για μια σειρά από λόγους. :pardon:

Ασφάλεια έχω ιδιωτική (έχω και δημόσια, αλλά δεν τη χρησιμοποιώ).
Αν ήθελα τώρα περίθαλψη κάπου στα Βαλκάνια, με κλειστά μάτια θα επέλεγα Β. Μακεδονία. Μακράν το καλύτερο value for money. :yesyes:

Επειδή δεν έχω καταλάβει τελικά το πρόβλημα ποιο είναι με τα φάρμακα. Ότι έχουν παρενέργειες ή ότι πλουτίζουν οι φαρμακευτικές;
Και μιλάω για όλα τα φάρμακα.

Πρωτίστως οι παρενέργειες.
Safety first!

bizeli έγραψε:Βρε συ, βρε συ ο Βασιλακόπουλος το είπε γιατί έπρεπε να το πει.
Για να το παίξει δίκαιος και ισοποστάκιας.
Να το παίξει ο δικηγόρος του διαβόλου, να ακουστεί και η άλλη άποψη.

Ο Βασιλακόπουλος μπορεί να έχει σπάσει το εμβολιόμετρο, αλλά τουλάχιστον απέδειξε ότι είναι πιστός στο κράτος δικαίου και τη θεμελιώδη δημοκρατική αρχή της ισονομίας.

Εσείς;; :hmmm

bizeli έγραψε:δίνεται οδηγία στις διοικήσεις των νοσοκομείων και τις κατά τόπους ΥΠΕ για «περιορισμό των προγραμματισμένων τακτικών χειρουργείων κατά ποσοστό έως και 80%».

https://www.tanea.gr/2021/11/22/greece/ ... astheneis/

Εικόνα

Τί δείχνεις τώρα;
Τα παλαμάκια που βαρούσατε όταν απολύθηκαν οι ανεμβολίαστοι από το ΕΣΥ;; :hmmm

Το καλοκαίρι βαρούσατε παλαμάκια που απολύθηκαν οι ανεμβολίαστοι πυροσβέστες. Μετά κλαίγατε που δεν υπήρχε πυροσβέστης να σβήσει τις φωτιές.
Πριν λίγο καιρό βαρούσατε παλαμάκια που απολύθηκαν οι ανεμβολίαστοι από το ΕΣΥ. Τώρα κλαίτε που το ΕΣΥ δεν έχει προσωπικό.
Τώρα βαράτε παλαμάκια και ζητάτε περαιτέρω οικονομικό αποκλεισμό των ανεμβολίαστων. Μετά...... (το αφήνω στη φαντασία σας) ..... :asd03:

Ξέρω όμως πάντα και παντού ποιος φταίει...... ο ΟΤΕ οι ανεμβολίαστοι!!1!!!1!1 :s_crazy

1 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”