Επικίνδυνα Εμβόλια

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Επικίνδυνα Εμβόλια

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 30 Ιούλ 2021, 23:14

vallon έγραψε:κι εγώ έχω μόνιμη εξάντληση τώρα τελευταία...

αμα ξαφνικά σταματήσω να γράφω.,.. θα ξέρετε..

έρε βρισίδι που έχω να ρίξω στον γιανοπουλο

Για ποιον λογο αγαπητε φιλε;
Ουδεποτε απο την αρχη της πανδημιας εχω παρακινησει καποιον να κανει το εμβολιο
Ουεποτε εχω συμβουλεψει καποιον να το κανει
Ουδεποτε εχω προσπαθησει να πεισω καποιον να εμβολιαστει
Ουτε σε διαδυκτιακο ειτε σε face2face επιπεδο.
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 31 Ιούλ 2021, 00:02

Adminović έγραψε:Θες καρδιολόγο βάλλον. Παίζει να έχεις πουθενά καμιά θρόμβωση.

Παιζει να ηταν και ληγμένο το μπολι του Βαλλον :(
τωρα οι απατεωνες επεκτείνουν ημερομηνίες ληξης για να μη πανε χαμενα τα σκευάσματα :s_mad

FDA Extends Shelf Life Of Johnson & Johnson Covid-19 Vaccine To Six Months
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 31 Ιούλ 2021, 00:04

Adminović έγραψε:Προχθές είχα πάλι κουβέντα με αυτή τη γνωστή που έχει κάνει επίσης το Τζόνσον. Μου λέει ότι πριν δυο εβδομάδες είχε περάσει κάτι σαν γρίπη και πήγε κι έκανε τεστ κορωνοϊού και βγήκε θετικό. Περίπου ένα μήνα αφότου έκανε το εμβόλιο όλα αυτά. :laugh1:

Και πού είναι το περίεργο;
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 31 Ιούλ 2021, 10:26

στο οτι ολοι οσοι κανανε το εμβολιο το κανανε γιατι ειχαν πεισθει πως οταν το κανουν θα εχουν γλυτωσει απο ολα
σημερα μας λετε οτι απλα δεν θα πεθανετε σαν τους αντιεμβολιαστους
κωλοτουμπα στην κωλοτουμπα ειστε τοσο καιρο αν αυριο θα σας πουν πως οι εμβολιασμενοι δεν θα βγαζουν ουρες
θα μας το λετε περηφανα .....δε το λεω για σενα μπιζελι αλλα για αλλους που καποτε θα αναγνωριζαν τις αντιφασεις
στον εαυτο τους
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 31 Ιούλ 2021, 16:10

bizeli έγραψε:
Adminović έγραψε:Προχθές είχα πάλι κουβέντα με αυτή τη γνωστή που έχει κάνει επίσης το Τζόνσον. Μου λέει ότι πριν δυο εβδομάδες είχε περάσει κάτι σαν γρίπη και πήγε κι έκανε τεστ κορωνοϊού και βγήκε θετικό. Περίπου ένα μήνα αφότου έκανε το εμβόλιο όλα αυτά. :laugh1:

Κάνεις ένα εμβόλιο (με το ρίσκο των σοβαρών παρενεργειών) για να αποκτήσεις -υποτίθεται- ανοσία κατά κάποιας ασθένειας.
Μετά το εμβόλιο, που υποτίθεται έχεις αποκτήσει την πολυπόθητη ανοσία, κολλάς την ασθένεια για την οποία εμβολιάστηκες.
Δηλαδή και έφαγες τις όποιες παρενέργειες και έκανες μια τρύπα στο νερό.

Αν όλα αυτά είναι οκ και δεν τρέχει τίποτα, δεν έχω κάτι άλλο να σχολιάσω. :pardon:
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 31 Ιούλ 2021, 21:16

Adminović έγραψε:Κάνεις ένα εμβόλιο (με το ρίσκο των σοβαρών παρενεργειών) για να αποκτήσεις -υποτίθεται- ανοσία κατά κάποιας ασθένειας.
Μετά το εμβόλιο, που υποτίθεται έχεις αποκτήσει την πολυπόθητη ανοσία, κολλάς την ασθένεια για την οποία εμβολιάστηκες.

Αν όλα αυτά είναι οκ και δεν τρέχει τίποτα, δεν έχω κάτι άλλο να σχολιάσω. :pardon:

Δε νομίζω ότι κανείς ρεαλιστής περίμενε κάποια μαγική λύση που θα τα άλλαζε όλα από τη μια μέρα στην άλλη.
Επίσης, δε θυμάμαι ποτέ καμιά έρευνα που να μιλούσε για 100% αποτελεσματικότητα.
Αυτή τη στιγμή το εμβόλιο είναι το μόνο διαθέσιμο μέσο προστασίας. Από το τίποτα.
Προσωπικά, αν το εμβόλιο μπορεί να μου εξασφαλίσει να μην πεθάνω μου αρκεί.

Επίσης, επειδή σε βλέπω συνεχώς να αναφέρεσαι στις παρενέργειες του εμβολίου, θα ήθελα να σου επισημάνω ότι παραβλέπεις το εξής γεγονός.
Ότι και άμα κολλήσεις κόβιντ μπορεί να σου αφήσει μελλοντικές παρενέργειες και κουσούρια.
Just saying.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 31 Ιούλ 2021, 21:18

Adminović έγραψε:
bizeli έγραψε:

Κάνεις ένα εμβόλιο (με το ρίσκο των σοβαρών παρενεργειών) για να αποκτήσεις -υποτίθεται- ανοσία κατά κάποιας ασθένειας.

Ετσι ειναι τα κολπα του Σατανά :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 31 Ιούλ 2021, 21:56

Adminović έγραψε:Κάνεις ένα εμβόλιο (με το ρίσκο των σοβαρών παρενεργειών) για να αποκτήσεις -υποτίθεται- ανοσία κατά κάποιας ασθένειας.

Και στη Βραζιλία όταν ζούσα έκανα κάθε χειμώνα εμβόλιο γρίππης και πάθαινα πάντα γρίππη.

Το ίδιο συνέβαινε και με τον υπόλοιπο κόσμο, με πληθυσμό μεγαλύτερο της Ελλάδας. Είχαμε επί ΄ένα μήνα ελαφριά συμπτώματα.

Δεν έγιναν κινητοποιήσεις, δεν έγραφαν στο elefthero ή σε ανάλογο φόρουμ εναντίον της Κυβέρνησης, δεν υπήρχε ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ εκεί, ούτε άλλος που να έχει πείσει τον nero ότι η παραχώρηση της μακεδονικής εθνότητας και της μακεδονικής γλώσσας ήταν αρχικό σχέδιο του Καραμανλή.

Εδω γιατί ξεκίνησε αυτή η ανταρσία;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 31 Ιούλ 2021, 21:57

bizeli έγραψε:Δε νομίζω ότι κανείς ρεαλιστής περίμενε κάποια μαγική λύση που θα τα άλλαζε όλα από τη μια μέρα στην άλλη.

Μα ακριβώς αυτο περιμεναν οι εμβολιακηδες. Ακριβως αυτο προωθούσε η κυβέρνηση και τα συστημικα μμε. "Επιχείρηση Ελευθερία", "Παίρνουμε τις ζωες μας πισω", "Πεταμε τις μάσκες μας" κοκ... δλδ μονο εγώ τα θυμάμαι ολα αυτα; :sgrat:
ΥΓ Ας μη κρυβόμαστε πισω απο το δαχτυλο τουλάχιστον τωρα που η αλήθεια εχει βγει στο φως. Οι "ρεαλιστές" όπως το λες, ηταν (και ειναι) μια μικρη μειοψηφία εμβολιασμενων. Οι περισσότεροι πηγαν (και πανε) για μπολι ακριβως για τον λογο που περιγαρφω απο πανω.
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 31 Ιούλ 2021, 22:06

ВладимирВладимирович έγραψε:Μα ακριβώς αυτο περιμεναν οι εμβολιακηδες. Ακριβως αυτο προωθούσε η κυβέρνηση και τα συστημικα μμε. "Επιχείρηση Ελευθερία", "Παίρνουμε τις ζωες μας πισω", "Πεταμε τις μάσκες μας" κοκ... δλδ μονο εγώ τα θυμάμαι ολα αυτα; :sgrat:
ΥΓ Ας μη κρυβόμαστε πισω απο το δαχτυλο τουλάχιστον τωρα που η αλήθεια εχει βγει στο φως. Οι "ρεαλιστές" όπως το λες, ηταν (και ειναι) μια μικρη μειοψηφία εμβολιασμενων. Οι περισσότεροι πηγαν (και πανε) για μπολι ακριβως για τον λογο που περιγαρφω απο πανω.

Εγώ φίλε δεν είχα (ούτε κι έχω) καμιά ψευδαίσθηση ότι η ζωή μας θα επανέλθει όπως ήταν.
Αυτό που ήθελα εγώ τουλάχιστον ήταν κάποιου είδους προστασία.
5%, 10%, 20%, 95%;
Δε με ένοιαζε.
Και την ελάχιστη προστασία, πάλι κέρδος τη θεωρούσα από το να είμαι τελείως εκτεθειμένη στον ιό.
0 .

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”