https://edition.cnn.com/2020/06/02/tech ... index.html

nemo έγραψε:φυσικα και συμφωνω μαζι του σε δυο τρια πραγματακια εννοειται αυτο
αλλα δεν εκανε μεχρι στιγμης πολεμους δεν εστειλε μπομπες σε αμαχο πληθυσμο
ενω ο ομπαπα εχει πολεμους και διέλυσε τοσα κρατη και ενας αλλος βομβάρδισε την σερβια
δηλαδη εσυ δικαζεις τις αποψεις και οχι τις πραξεις; και αν εγω πω οτι δεν θελω μεταναστες
θα ειμαι μεγαλυτερος εγκληματιας απο καποιον που σκοτωσε και εσφαξε;
λαχουρ κατι δεν παει καλα με την σκεψη σου και την λογικη σου
ξερεις ποσο αιμα εχει στα χερια του ο ομπαμπα αλλα δε σε νοιαζει γιατι ειναι υπερ της μεταναστευσης
οκ ..περα βρεχει

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:φυσικα και συμφωνω μαζι του σε δυο τρια πραγματακια εννοειται αυτο
αλλα δεν εκανε μεχρι στιγμης πολεμους δεν εστειλε μπομπες σε αμαχο πληθυσμο
ενω ο ομπαπα εχει πολεμους και διέλυσε τοσα κρατη και ενας αλλος βομβάρδισε την σερβια
δηλαδη εσυ δικαζεις τις αποψεις και οχι τις πραξεις; και αν εγω πω οτι δεν θελω μεταναστες
θα ειμαι μεγαλυτερος εγκληματιας απο καποιον που σκοτωσε και εσφαξε;
λαχουρ κατι δεν παει καλα με την σκεψη σου και την λογικη σου
ξερεις ποσο αιμα εχει στα χερια του ο ομπαμπα αλλα δε σε νοιαζει γιατι ειναι υπερ της μεταναστευσης
οκ ..περα βρεχει
Και ποτε ενοιαζαν εσενα ή ομοιδεατες σου οι πολεμοι για να σας νοιαξουν τωρα? Δε θυμαμαι κανενα ακροδεξιο να καιγεται για τους πολεμους των ΗΠΑ με εξαιρεση αυτον στην Σερβια. Προφασεις ειναι αυτα Νεμο, και το ξερεις.
Ο Τραμπ οπου τον επαιρνε εκανε φασαριες. Το 2020 δεν ειναι 2000, ουτε 2010 για να κανει τους τσαμπουκαδες των παλιων προεδρων, αλλα εβαλε λαδι στην φωτια οπου μπορουσε, οπως στην Βενεζουελα οπου προσπαθησε να κανει πραξικοπημα αλλα δεν του βγηκε. Επισης βομβαρδισε την Συρια και μετεφερε την πρεσβεια των ΗΠΑ στην Ιερουσαλημ οξυνοντας το παλαιστινιακο.
Οι δυο μεγαλοι εχθροι των ΗΠΑ αυτην την περιοδο (περα απο Κινα-Ρωσια) ειναι το Ιραν και η ΒΚ που ειναι και οι δυο πυρηνικες δυναμεις με την ΒΚ να ειναι γειτονας της Κινας αρα εκει δεν υπαρχει περιπτωση επεμβασης. Δεν τους παιρνει να κανουν με αυτους οσα εκαναν στο Ιρακ ή το Αφγανισταν για αυτο και ο Τραμπ δεν επεμβαινει, οχι επειδη ειναι πονοψυχος.

nemo έγραψε:(Και ποτε ενοιαζαν εσενα ή ομοιδεατες σου οι πολεμοι για να σας νοιαξουν τωρα? Δε θυμαμαι κανενα ακροδεξιο να καιγεται για τους πολεμους των ΗΠΑ με εξαιρεση αυτον στην Σερβια. Προφασεις ειναι αυτα Νεμο, και το ξερεις)
ε τι να σου πω τωρα::!!! με αυτα δεν μπορουμε να συζητησουμε ενα θα πω οτι εισαι προκατειλημμενος
οσο γιατι με νοιαζει να πω παλι ενα ..οι μεταναστευτικες ορδες ξεκινησαν επι ομπαπα
αφου πρωτα διελυσε το συμπαν με την αραβικη ανοιξη ..σαφως και με αφορουν οι πολεμοι στην γειτονια μου

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:(Και ποτε ενοιαζαν εσενα ή ομοιδεατες σου οι πολεμοι για να σας νοιαξουν τωρα? Δε θυμαμαι κανενα ακροδεξιο να καιγεται για τους πολεμους των ΗΠΑ με εξαιρεση αυτον στην Σερβια. Προφασεις ειναι αυτα Νεμο, και το ξερεις)
ε τι να σου πω τωρα::!!! με αυτα δεν μπορουμε να συζητησουμε ενα θα πω οτι εισαι προκατειλημμενος
οσο γιατι με νοιαζει να πω παλι ενα ..οι μεταναστευτικες ορδες ξεκινησαν επι ομπαπα
αφου πρωτα διελυσε το συμπαν με την αραβικη ανοιξη ..σαφως και με αφορουν οι πολεμοι στην γειτονια μου
Τι να σου πω φιλε, εννοειται δεν μιλαγαμε τοσο παλια, αλλα δε θυμαμαι κανενα ομοιδεατη σου να γκρινιαζει για τους πολεμους των προηγουμενων προεδρων.