ρομα

Κοινωνικά θέματα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: ρομα

Δημοσίευσηαπό vallon » 28 Οκτ 2021, 10:26

pluton έγραψε:
vallon έγραψε:
τώρα λοιπόν που τον εκτέλεσαν οι μπάτσοι είσαι ευχαριστημένος ε;
ντροπή σου
αυτό το παράδειγμα δείχνεις στα παιδιά σου;
καήκαμε..

Vallon αγόρι μου αν τα παιδιά μου έκαναν κάτι τέτοιο, θα ντρεπόμουνα πολύ και εύχομαι να μη κάνουν τέτοια πράγματα.... Ο εισαγγελέας και ο ανακριτης αποφάσισαν ότι ο 14χρονος και ο 16χρονος δεν χρειάζονται αναμορφωτήριο....

Εύχομαι το επόμενο αυτοκίνητο που θα κλέψουν να είναι το δικό τους....

Τα κελεπουρια αυτά ασφαλώς δεν θα πάνε να εργαστούν, σίγουρα σύντομα θα μας απασχολήσουν. Ξανά.

είναι δεδομένο ότι όλοι εσείς που κράζετε τα γυφτάκια δεν σας ενδιαφέρει να ψάξετε για ποιο λόγο τα γυφτάκια συμπεριφέρονται όπως συμπεριφέρονται
δεν σας ενοχλεί πλουτωνάκο παιδί μου
είσαστε προϊόντα του συστήματος που ψάχνει πελάτες
εάν δεν υπάρξουν οι κακοί ρομά που κλέβουν, δεν θα έχετε δουλειά κι εσείς οι προπαγανδιστές της συμμορίας κυβέρνησης που καταδυναστεύει την Ελλάδα και οι μπάτσοι και οι ανθρωποφύλακες και όλοι σας μαζί
άρα μην προσπαθείς να εξαπατήσεις κανένα
δεν τρώμε το κουτόχορτο που σερβίρεις

οι γύφτοι είναι οι καταναλωτές της υπηρεσίας που προσφέρετε , μπάτσοι , δικαστές , δικηγόροι , ανθρωποφύλακες , λαμόγια της πολιτικής
εσείς τους δημιουργείτε κι εσείς τους εκτρέφετε

άρα εσείς είσαστε το πρόβλημα και όχι οι γύφτοι
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Οκτ 2021, 11:02

vallon έγραψε:

είναι δεδομένο ότι όλοι εσείς που κράζετε τα γυφτάκια δεν σας ενδιαφέρει να ψάξετε για ποιο λόγο τα γυφτάκια συμπεριφέρονται όπως συμπεριφέρονται
εάν δεν υπάρξουν οι κακοί ρομά που κλέβουν, δεν θα έχετε δουλειά κι εσείς οι προπαγανδιστές της συμμορίας κυβέρνησης που καταδυναστεύει την Ελλάδα και οι μπάτσοι και οι ανθρωποφύλακες και όλοι σας μαζί

οι γύφτοι είναι οι καταναλωτές της υπηρεσίας που προσφέρετε , μπάτσοι , δικαστές , δικηγόροι , ανθρωποφύλακες , λαμόγια της πολιτικής

βαλλον με αυτα που γραφεις γινεσαι χειροτερος απο τον πλουτων ο πλουτων εκφερει μια γνωμη
που στηριζεται σε βασικα και συ δεν εχεις ιδεα γιατι μιλας -εννοω οτι δεν ευθυνεται η πολιτεια
ουτε οι ελ για το πως συμπεριφερονται οι ρομα η πολιτεια παλι δεν ενδιαφερεται ουτε και για τους ελ
μη σου πω οτι η πολιτεια επιδοτει απο τα φραγκα μας τους ρομα χρονια τωρα

αν μιλησουμε για ευθυνες της πολιτειας τοτε φταιει γιατι τους επιδοτει και συνεισφερει στον τροπο της ζωη τους
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Οκτ 2021, 11:06

δλδ βρε παπαρες αριστεροι και χαζοι φταιω εγω για τον ρομα για μαυρο της αφρικης για τον πακι
για τον αφγανο για τον ασιατη και για ολους τους σκουροχρωμους της γης ;

μεχρι και ο λαχου ειπε καποτε και για τους μεξικανους βρε ειστε εντελως καμμενοι και χαζοι ;'

και απο πανω σας πληρωνουμε ;αι στο διαολο !
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 28 Οκτ 2021, 11:59

vallon έγραψε:
pluton έγραψε:

Vallon αγόρι μου αν τα παιδιά μου έκαναν κάτι τέτοιο, θα ντρεπόμουνα πολύ και εύχομαι να μη κάνουν τέτοια πράγματα.... Ο εισαγγελέας και ο ανακριτης αποφάσισαν ότι ο 14χρονος και ο 16χρονος δεν χρειάζονται αναμορφωτήριο....

Εύχομαι το επόμενο αυτοκίνητο που θα κλέψουν να είναι το δικό τους....

Τα κελεπουρια αυτά ασφαλώς δεν θα πάνε να εργαστούν, σίγουρα σύντομα θα μας απασχολήσουν. Ξανά.

Άκου γιε μου να μαθαίνεις.

Εγώ έχω Μικρασιάτικη-Ανατολικοθρακιώτικη καταγωγή, οι παπούδες, οι γονείς μου ήταν πρόσφυγες και ήρθαν στην Ελλάδα με τις εικόνες τους μόνο, δεν τους βοήθησε κανένας... και ποιός να τους βοηθήσει; Ένα κατεστραμένο κράτος;.... έμειναν στον δρόμο στην κυριολεξία επί δεκαετίες, όταν κατάφεραν να φτιάξουν σπίτια ήταν θλιβερά παραπήγματα.... στα παραπήγματα αυτά έβαλαν στην πόρτα που ήταν μια κουρελού (δεν υπήρχαν κουφώματα) και ένα ντενεκεδάκι με ένα λουλούδι (βασιλικό, γαρδένια κλπ) και φρόντιζαν το παράπηγμα να είναι καθαρό και ασβεστωμένο, να είναι και οι ίδιοι καθαροί ... οι άνθρωποι αυτοί από το τίποτα έγιναν επιστήμονες, καλλιτέχνες, βιομήχανοι, εφοπλιστές, ακαδημαικοί κλπ και έφτιαξαν την σύγχρονη Ελλάδα.

Οι γύφτοι έχουν δεχτεί την διαρκή βοήθεια του Ελληνικού κράτους σε όλες τις χρονικές περιόδους (σπίτια, επιδόματα, ιατρική βοήθεια, εκπαίδευση κλπ) και δεν έχει πάει κανείς τους να γίνει επιπλοποιός, τσαγκάρης, ράφτης, δεν σου λέω να γίνει επιστήμονας (άστο αυτό, πιό εύκολα γίνεται επιστήμονας ένα ζωάκι, ένα επάγγελμα να μάθουν, να γίνουν τορναδόροι, μηχανικοί τους είναι αδιανόητο) την μόνη δουλειά που κάνουν είναι πωλητές καρπουζιών κλέφτες, απατεώνες, εγκληματίες.... και έτσι θα μείνουν, έτσι έμειναν σε όλα τα κράτη και σε όλα τα κοινωνικά συστήματα.... έτσι έμειναν γύφτοι και στα κράτη του υπαρκτού σοσιαλισμού.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 28 Οκτ 2021, 12:11

Καπου στο Τουίτερ ακουσα απόσπασμα απο τη συνέντευξη με γυφτους οπου αυτοι παραπονιούνται οτι η κυβέρνηση τους πηρε καποιες αδειες (ειτε για λαικες ειτε κατι αλλο, δεν προσεξα καλα) και πλεον δεν εχουν αλλη επιλογή παρα να κλεβουν για να επιβιώσουν.
Αν ισχύει αυτο τοτε λογικο ειναι να υπαρχουν τετοιες φασεις αλλα και παλι, αν κλέβεις βρε παιδι μου κανε το καπως πιο τιμια να πουμε. Κλεψε οχι το χενται στο Περιστέρι αλλα κανα πορσε στα ΒΠ π.χ.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 28 Οκτ 2021, 12:20

ВладимирВладимирович έγραψε:Καπου στο Τουίτερ ακουσα απόσπασμα απο τη συνέντευξη με γυφτους οπου αυτοι παραπονιούνται οτι η κυβέρνηση τους πηρε καποιες αδειες (ειτε για λαικες ειτε κατι αλλο, δεν προσεξα καλα) και πλεον δεν εχουν αλλη επιλογή παρα να κλεβουν για να επιβιώσουν.
Αν ισχύει αυτο τοτε λογικο ειναι να υπαρχουν τετοιες φασεις αλλα και παλι, αν κλέβεις βρε παιδι μου κανε το καπως πιο τιμια να πουμε. Κλεψε οχι το χενται στο Περιστέρι αλλα κανα πορσε στα ΒΠ π.χ.

Είστε άθλιοι, δηλαδή πιστεύετε ότι η μόνη επιλογή είναι ο εκβιασμός ...άδεια σε λαική ή κλοπή.... το πρόβλημα δεν είναι οι γύφτοι, το πρόβλημα είστε εσείς οι προοδευτικοί που σιγοντάρετε την λογική της ύπαρξης εγκληματικότητας.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 29 Οκτ 2021, 13:25

Βίντεο-σοκ: Η στιγμή της επίθεσης Ρομά σε πυροσβεστικό όχημα - Έκλεψαν και τραυμάτισαν πυροσβέστη
Ενα εξοργιστικό βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης των Ρομά σε όχημα της Πυροσβεστικής, στην περιοχή του Σχιστού, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Ένας από τους πυροσβέστες τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίσθηκε αιμόφυρτος στο 251.

Όλα ξεκίνησαν όταν το πυροσβεστικό όχημα που βρισκόταν σε φανάρι περιοχής του Σχιστού, δέχθηκε επίθεση από ομάδα 4-5 ατόμων Ρομά. Οι άνδρες ακινητοποίησαν το όχημα και άρχισαν να χτυπούν με μανία τους πυροσβέστες. Οι δράστες πριν διαφύγουν αφαίρεσαν από εργαλεία και ασυρμάτους καθώς και χρήματα, κινητά τηλέφωνα και άλλα προσωπικά αντικείμενα των πυροσβεστών.

policenet.gr
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 30 Οκτ 2021, 14:59

Εκτός ελέγχου βρίσκονται οι Ρομά, καθώς έχουν βάλει σκοπό να τραυματίσουν - ή ακόμα και να σκοτώσουν - αστυνομικούς.

Στον Ασπρόπυργο Ρομά έριξαν αυτοκίνητο πάνω σε άνδρες των ΜΑΤ, μια κίνηση που είχε ξεκάθαρα ως στόχο το να τραυματιστούν αστυνομικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης Ρομά τοποθέτησαν ένα μπαστούνι πάνω στο γκάζι αυτοκινήτου, το οποίο προσπάθησαν να στερεώσουν στο κάθισμα του οδηγού και το κατεύθυναν προς το σημείο που βρισκόταν μια διμοιρία των ΜΑΤ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ρομά περικύκλωσαν το αυτοκίνητο Ταξιάρχου της ΕΛ.ΑΣ. και του επιτέθηκαν

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το αυτοκίνητο δεν είχε οδηγό και για καλή τους τύχη, το μπαστούνι φαίνεται πως απομακρύνθηκε από το κάθισμα με αποτέλεσμα να μειωθεί η ταχύτητα του οχήματος και να περάσει από δίπλα τους μέχρι να σταματήσει σε πεζοδρόμιο.

Κατά την διάρκεια των επεισοδίων το βράδυ της Πέμπτης οι άνδρες των ΜΑΤ δέχτηκαν βροχή από μολότοφ από ομάδες Ρομά που διαμαρτύρονταν για τον θάνατο του 18χρονου την περασμένη Παρασκευή στο Πέραμα, ενώ αυτήκοοι μάρτυρες ανέφεραν δεκάδες πυροβολισμούς στον αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν αστυνομικοί.

pronews.gr
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 30 Οκτ 2021, 15:05

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί σε νεαρό Ρομά που φέρεται να είναι ο δράστης της άγριας δολοφονίας μιας ηλικιωμένης γυναίκας στην Ιστιαία της Εύβοιας.

Η άτυχη γυναίκα, ηλικίας 80 ετών, εντοπίστηκε στην αυλή του σπιτιού της, μέσα σε μια λίμνη αίματος από αστυνομικούς, με τις έρευνες σύμφωνα με το το evima.gr, να βρίσκονται σε εξέλιξη, με τις Αρχές να διερευνούν το κίνητρο ληστείας. Η Ελληνική Αστυνομία αναφέρει πως για την υπόθεση έχει κληθεί ιατροδικαστής από την Αθήνα.

«Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες σχετικά με εντοπισμό νεκρής ηλικιωμένης ημεδαπής, σε εξωτερικό χώρο της οικίας της, σήμερα (29-10-2021) πρωινές ώρες στην Ιστιαία Ευβοίας. O χώρος εξερευνάται από αστυνομικούς του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, ενώ στο σημείο κλήθηκε Ιατροδικαστής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Newsbreak.gr
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 30 Οκτ 2021, 18:02

pluton έγραψε:Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί σε νεαρό Ρομά που φέρεται να είναι ο δράστης της άγριας δολοφονίας μιας ηλικιωμένης γυναίκας στην Ιστιαία της Εύβοιας.

Κατσε λιγο μη καταλήξει ολη η φαση σε αλλο εναν "Ινδιανο" να πούμε. Τοσα ψεματα εχει πει η ΕΛΑΣ του κουλη οτι πλεον ειναι δυσκολο να τους πιστέψουμε.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Επιστροφή σε “Κοινωνία”