ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
Καλά, φάε άλλον ένα κιοφτέ, αλλά μην το παρακάνεις γιατί θα έχεις καούρες το βράδυ
Έχεις μούτρα και κυκλοφορείς;
.gif)

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
Καλά, φάε άλλον ένα κιοφτέ, αλλά μην το παρακάνεις γιατί θα έχεις καούρες το βράδυ
.gif)

Αρίστος έγραψε:nemo έγραψε:μολις τωρα μου ειπε ενας συριζαιος οτι ο ερντο φοβοταν
να κανει πολεμο με τον τσιπρα πρωθυπουργο ενω τωρα με τον κουλη.. κι εφυγε
...αφηνοντας με καγκελο ο ατιμος
Ισχυει. Αυτο που φοβοταν ο Ερντογαν το ειχε γραψει σε αρθρο η Σαμπαχ που ειναι η πιο φιλοκυβερνητικη εφημεριδα.
Πως αν εκανε πολεμο στον Τσιπρα θα εβρισκε απεναντι του μια μεγαλη αρμαδα απο ελληνικά, αμερικανικα και αιγυπτιακα πλοια.
Για τον Κουλη η συμμαχια με τις ΗΠΑ και το Ισραηλ θα ισχυσει μονο εφοσον στραφει φιλικα προς αυτες τις χωρες και οχι προς τη Γερμανια.
.

Αρίστος έγραψε:Ισχυει. Αυτο που φοβοταν ο Ερντογαν το ειχε γραψει σε αρθρο η Σαμπαχ που ειναι η πιο φιλοκυβερνητικη εφημεριδα.
Πως αν εκανε πολεμο στον Τσιπρα θα εβρισκε απεναντι του μια μεγαλη αρμαδα απο ελληνικά, αμερικανικα και αιγυπτιακα πλοια.
Για τον Κουλη η συμμαχια με τις ΗΠΑ και το Ισραηλ θα ισχυσει μονο εφοσον στραφει φιλικα προς αυτες τις χωρες και οχι προς τη Γερμανια..

ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Που είναι η αρμάδα(έμαθες και την αρμάδα τρομάρα σου).

ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Αρίστος έγραψε:Ισχυει. Αυτο που φοβοταν ο Ερντογαν το ειχε γραψει σε αρθρο η Σαμπαχ που ειναι η πιο φιλοκυβερνητικη εφημεριδα.
Για τον Κουλη η συμμαχια με τις ΗΠΑ και το Ισραηλ θα ισχυσει μονο εφοσον στραφει φιλικα προς αυτες τις χωρες και οχι προς τη Γερμανια..
Τι έγινε Ζαίο; Τι λέει ο ναύαρχος στο 5:30 και 6:50. Που είναι η αρμάδα(έμαθες και την αρμάδα τρομάρα σου). Και παραμυθιάζεις και παραμυθιάζεσαι. Δυο σε ένα και σαμπουάν και μαλακτικό και τι μαλακτικό!

εγώ Αλέξη δεν έχω αντίρρηση. Ακόμα κι αν μου ζητήσεις φρεγάτες να έρθουν να περιπολούν την περιοχή
και πρέπει αφού το αποφασίζουμε να το υλοποιήσουμε

ο Αλέξης Τσίπρας .....Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, η ΕΕ αποφάσισε ότι εάν η Τουρκία συνεχίσει τις προκλητικές ενέργειες, τότε θα εξεταστούν μέτρα:
1. Εναντίον προσώπων και εταιρειών
2. Πάγωμα διαλόγου για τις ευρωτουρκικές σχέσεις
3. Μέτρα με σημαντικές οικονομικές επιπτώσεις στην τουρκική οικονομία.
................
Ικανοποίηση
Στο ίδιο πλαίσιο, ανέφερε ότι είναι η πρώτη φορά που η ΕΕ, με αποφασιστικό τρόπο, καταδικάζει την τουρκική προκλητικότητα. "Τόσο ξεκάθαρη απόφαση με συγκεκριμένα μέτρα, δεν είχε ληφθεί ποτέ, ούτε το 1996 επί Ιμίων, όταν η ΕΕ μας είχε πει να τα βρείτε μεταξύ σας".
Αυτό, είπε, είναι η επιβεβαίωση της πολυετούς προσπάθειάς Ελλάδας και Κύπρου, να αποκτήσουμε ισχυρές συμμαχίες. Αυτή η εξέλιξη είναι επιτυχία για τις εθνικές μας θέσεις.