Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 18 Ιουν 2019, 22:33

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
Καλά, φάε άλλον ένα κιοφτέ, αλλά μην το παρακάνεις γιατί θα έχεις καούρες το βράδυ

Έχεις μούτρα και κυκλοφορείς; :-/
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Pedro
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Pedro » 19 Ιουν 2019, 07:58

Αρίστος έγραψε:
nemo έγραψε:μολις τωρα μου ειπε ενας συριζαιος οτι ο ερντο φοβοταν
να κανει πολεμο με τον τσιπρα πρωθυπουργο ενω τωρα με τον κουλη.. κι εφυγε
...αφηνοντας με καγκελο ο ατιμος

Ισχυει. Αυτο που φοβοταν ο Ερντογαν το ειχε γραψει σε αρθρο η Σαμπαχ που ειναι η πιο φιλοκυβερνητικη εφημεριδα.

Πως αν εκανε πολεμο στον Τσιπρα θα εβρισκε απεναντι του μια μεγαλη αρμαδα απο ελληνικά, αμερικανικα και αιγυπτιακα πλοια.

Για τον Κουλη η συμμαχια με τις ΗΠΑ και το Ισραηλ θα ισχυσει μονο εφοσον στραφει φιλικα προς αυτες τις χωρες και οχι προς τη Γερμανια.

.

Γεια σου ρε Αριστο και σε ψαχνω εδω και χρονια. Ναναι καλα ο γιανοπουλος.. :D :D :D
0 .

Άβαταρ μέλους
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Rookie poster
Rookie poster

Re:παραμυθια με αριστο ονομα

Δημοσίευσηαπό ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ » 21 Ιουν 2019, 17:17

Αρίστος έγραψε:Ισχυει. Αυτο που φοβοταν ο Ερντογαν το ειχε γραψει σε αρθρο η Σαμπαχ που ειναι η πιο φιλοκυβερνητικη εφημεριδα.

Πως αν εκανε πολεμο στον Τσιπρα θα εβρισκε απεναντι του μια μεγαλη αρμαδα απο ελληνικά, αμερικανικα και αιγυπτιακα πλοια.

Για τον Κουλη η συμμαχια με τις ΗΠΑ και το Ισραηλ θα ισχυσει μονο εφοσον στραφει φιλικα προς αυτες τις χωρες και οχι προς τη Γερμανια..

Τι έγινε Ζαίο; Τι λέει ο ναύαρχος στο 5:30 και 6:50. Που είναι η αρμάδα(έμαθες και την αρμάδα τρομάρα σου). Και παραμυθιάζεις και παραμυθιάζεσαι. Δυο σε ένα και σαμπουάν και μαλακτικό και τι μαλακτικό!

3 .
«Μόνον ὁ κίνδυνος ὁ μεγάλος, ὁ βαθύς, ὁ τρομερός ἀνοίγει τά μάτια διάπλατα εἴς τήν ἀλήθεια.» Ι.Μ. (2/1/1941)

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Re: Re:παραμυθια με αριστο ονομα

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 21 Ιουν 2019, 17:39

ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Που είναι η αρμάδα(έμαθες και την αρμάδα τρομάρα σου).

Είχε δει την ταινία, φαίνεται.

Εικόνα

L' armata Brancaleone
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Re:παραμυθια με αριστο ονομα

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 21 Ιουν 2019, 18:35

ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Ισχυει. Αυτο που φοβοταν ο Ερντογαν το ειχε γραψει σε αρθρο η Σαμπαχ που ειναι η πιο φιλοκυβερνητικη εφημεριδα.

Για τον Κουλη η συμμαχια με τις ΗΠΑ και το Ισραηλ θα ισχυσει μονο εφοσον στραφει φιλικα προς αυτες τις χωρες και οχι προς τη Γερμανια..

Τι έγινε Ζαίο; Τι λέει ο ναύαρχος στο 5:30 και 6:50. Που είναι η αρμάδα(έμαθες και την αρμάδα τρομάρα σου). Και παραμυθιάζεις και παραμυθιάζεσαι. Δυο σε ένα και σαμπουάν και μαλακτικό και τι μαλακτικό!

Ρουφα.

Μακρόν σε Τσίπρα: «Αλέξη, εγώ σου στέλνω και τις φρεγάτες»

Τότε, το λόγο πήρε ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν κι απευθυνόμενος στον Έλληνα πρωθυπουργό, είπε «εγώ Αλέξη δεν έχω αντίρρηση. Ακόμα κι αν μου ζητήσεις φρεγάτες να έρθουν να περιπολούν την περιοχή, θα το κάνω. Αλλά πρέπει όλοι να το γνωρίζουν ότι αποφασίζουμε κυρώσεις και πρέπει αφού το αποφασίζουμε να το υλοποιήσουμε».

https://www.ethnos.gr/kosmos/45922_makr ... s-fregates

Εικόνα

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 21 Ιουν 2019, 19:02

εγώ Αλέξη δεν έχω αντίρρηση. Ακόμα κι αν μου ζητήσεις φρεγάτες να έρθουν να περιπολούν την περιοχή

Δηλαδή του έκανε πλάκα του Αλέξη.

Του είπε "Αλέξη, δεν ξέρω τι λες για τις γεωτρήσεις που θα κάνουν οι Τούρκοι στην κυπριακή ΑΟΖ και στο Καστελόριζο. Αν θες ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ όμως σου στέλνω φρεγάτες.

Αλλά και αυτό εφόσον αποφασιστούν κυρώσεις. Τι κυρώσεις, εμ...
"
και πρέπει αφού το αποφασίζουμε να το υλοποιήσουμε

Δηλαδή του είπε "Αλέξη, αν δεν αποφασίσουμε να τις υλοποιήσουμε τις κυρώσεις, θα μείνεις με φωτογραφίες από τις φρεγάτες, που ούτως ή άλλως θα ήταν για περιπολίες (για λαθρομετανάστες Αλέξη)".
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ » 21 Ιουν 2019, 19:09

Εχεις πολύ γέλιο. είσαι αστείος πέρα από κάθε προηγούμενο.
Θα απαντήσω με το στρουθοκαμηλιστικο τρόπο που μόνο αυτόν καταλαβαίνεις.
Είπες για Ισραήλ και Αίγυπτο, όχι για Γαλλία. Αποφασισε τελικά με ποιους είμαστε σύμμαχοι.
Εντωμεταξύ κολλητούς τους Γάλλους τους έχει και ο Κούλης, αφού από εκεί, μωρό παιδί, ξεκίνησε την αντίσταση.
1 .
«Μόνον ὁ κίνδυνος ὁ μεγάλος, ὁ βαθύς, ὁ τρομερός ἀνοίγει τά μάτια διάπλατα εἴς τήν ἀλήθεια.» Ι.Μ. (2/1/1941)

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 21 Ιουν 2019, 19:23

ο Αλέξης Τσίπρας .....Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, η ΕΕ αποφάσισε ότι εάν η Τουρκία συνεχίσει τις προκλητικές ενέργειες, τότε θα εξεταστούν μέτρα:

1. Εναντίον προσώπων και εταιρειών

2. Πάγωμα διαλόγου για τις ευρωτουρκικές σχέσεις

3. Μέτρα με σημαντικές οικονομικές επιπτώσεις στην τουρκική οικονομία.
................

Ικανοποίηση

Στο ίδιο πλαίσιο, ανέφερε ότι είναι η πρώτη φορά που η ΕΕ, με αποφασιστικό τρόπο, καταδικάζει την τουρκική προκλητικότητα. "Τόσο ξεκάθαρη απόφαση με συγκεκριμένα μέτρα, δεν είχε ληφθεί ποτέ, ούτε το 1996 επί Ιμίων, όταν η ΕΕ μας είχε πει να τα βρείτε μεταξύ σας".

Αυτό, είπε, είναι η επιβεβαίωση της πολυετούς προσπάθειάς Ελλάδας και Κύπρου, να αποκτήσουμε ισχυρές συμμαχίες. Αυτή η εξέλιξη είναι επιτυχία για τις εθνικές μας θέσεις.

Ένας πραγματικός θρίαμβος.

Ο άνθρωπος, γυρίζει πίσω έχοντας στις τσέπες του μια δεύτερη Ναυμαχία του Ναυαρίνου.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ » 21 Ιουν 2019, 19:37

Τσιπρας ο επονομαζόμενος και μπουρλοτιέρης.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 21 Ιουν 2019, 19:56

Αντί για μπουρλότα, ο προηγούμενος ανεκδιήγητος Υπουργός Άμυνας εκσφενδόνιζε στεφάνια ψηλά από το ελικόπτερό του για κατοχύρωση των ελληνικών θέσεων στα Ίμια, μέσω της ... χρησικτησίας.

Ο οπαδοί του τώρα ψάχνουν άλλα ευφάνταστα κόμματα για να αράξουν.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”