Spiegel: "Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα"

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Spiegel: "Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα"

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 17 Απρ 2019, 19:42

Ωχ ωχ ωχ.

Αν συμβει ΚΑΙ αυτο ειδικα τωρα...

Με πρόστιμο μαμούθ απειλείται η Deutsche Bank για ξέπλυμα χρήματος

Με τεράστιο πρόστιμο, νομικές συνέπειες ακόμα και δίωξη της διοίκησής της απειλείται η Deutsche Bank, για τον ρόλο της σε σκάνδαλο ξεπλύματος ρωσικών χρημάτων, σύμφωνα με απόρρητα έγγραφα που αποκαλύπτει ο βρετανικός Guardian.

Η ίδια η τράπεζα ομολογεί ότι ο κίνδυνος σοβαρών κυρώσεων από ΗΠΑ και Βρετανία εναντίον της. Η Deutsche θεωρεί ότι το συγκεκριμένο σκάνδαλο έχει βλάψει την επωνυμία της παγκοσμίως, αλλά και πως μπορεί να προκαλέσει την απώλεια εμπιστοσύνης και την συνεπακόλουθη μείωση της χρηματιστηριακής της αξίας.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει η Deutsche εμπλέκεται σε ένα τεράστιο δίκτυο ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, το οποίο έχει ονομαστεί «Global Laundromat».

Ρώσοι εγκληματίες με συνδέσεις με το Κρεμλίνο και τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας, μεταξύ 2010 και 2014 μετάφεραν χρήματα στο τραπεζικό σύστημα της Δύσης. Τα ποσά που έχουν εμπλακεί σε αυτήν την ιστορία μπορεί να φτάνουν σύμφωνα με κάποιους ερευνητές ακόμα και τα 80 δισ. ευρώ.

Η Deutsche Bank χρησιμοποιήθηκε για να ξεπλύνει χρήματα από το τραπεζικό της δίκτυο, πρακτικά επιτρέποντας σε παράνομο ρωσικό χρήμα να διοχετευτεί στις ΗΠΑ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ασία.

https://www.tribune.gr/world/news/artic ... matos.html

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 17 Απρ 2019, 19:54

Εν τω μεταξυ τα shares στο αρθρο μου στο New-economy...

πηγαν στα 685.

Τσεκαρετε το εδω.

https://new-economy.gr/2019/04/14/anapt ... TY0dp_nWNk

Ακομη και ο Στεφανος Τζουμακας το κοινοποιησε.

https://www.facebook.com/permalink.php? ... 90&__xts__[0]=68.ARCtWM9uxU-jmzsqc7d2j_wKL-u18eR0a6BAeKy4rSHDmS-F-faRTkgMoHTqvKdmgpb68C69m0pF1Twmu23UyaipK3LU1p36VLzp48pKNOK7YBZEOdAbkBKfsvpbLiZxJgSu1pxelGBtWrIgYGz3mSe4DOhYEEze0LQBINjb0QwQ29EXo1gLu80QySIoMGpoAP7Psj6z3_Qs3zSBECnCjqP4y-dyJR9rAhGxOEJnXWWL54PTlKeo3Jctv2WqZXIFHj2thK9zqxNFRVMg0As4TgxxmqFzClgpVkTWEscW9xlpoVJl_QkB5iWxpHHBWG71Nm20x-q6MddVFjjNEA&__tn__=-R

Και βεβαια το ανεβασαν σε διαφορες ιστοσελιδες οπως στο Μικρομετοχο, στο palo κλπ.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 17 Απρ 2019, 20:13

Αρίστος έγραψε:Εν τω μεταξυ τα shares στο αρθρο μου στο New-economy...

πηγαν στα 682.

Τσεκαρετε το εδω.

https://new-economy.gr/2019/04/14/anapt ... TY0dp_nWNk

Ακομη και ο Στεφανος Τζουμακας το κοινοποιησε.

https://www.facebook.com/permalink.php? ... 90&__xts__[0]=68.ARCtWM9uxU-jmzsqc7d2j_wKL-u18eR0a6BAeKy4rSHDmS-F-faRTkgMoHTqvKdmgpb68C69m0pF1Twmu23UyaipK3LU1p36VLzp48pKNOK7YBZEOdAbkBKfsvpbLiZxJgSu1pxelGBtWrIgYGz3mSe4DOhYEEze0LQBINjb0QwQ29EXo1gLu80QySIoMGpoAP7Psj6z3_Qs3zSBECnCjqP4y-dyJR9rAhGxOEJnXWWL54PTlKeo3Jctv2WqZXIFHj2thK9zqxNFRVMg0As4TgxxmqFzClgpVkTWEscW9xlpoVJl_QkB5iWxpHHBWG71Nm20x-q6MddVFjjNEA&__tn__=-R

Και βεβαια το ανεβασαν σε διαφορες ιστοσελιδες οπως στο Μικρομετοχο, στο palo κλπ.

.

Μοιράζεις πόνο. :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 17 Απρ 2019, 20:41

Αρθρα μου εχουν ανεβει και στο fb του κομματος του Βαρουφακη καθως και στο fb του Κατσανεβα. :laugh1:

Το κουφο παντως με τα σοσιαλ ειναι οτι εχουν αναδημοσιευσει αρθρα μου και πολλοι που δεν τους ξερω καθως πολλες κοινοποιησεις που φευγουν απο μενα κοινοποιουνται ξανα σε ρυθμο ντομινο.

Ας πουμε οτι μου ανεβασε το αρθρο ο Τζουμακας μου το πληροφορησε ενας φιλος. Αλλιως δεν θα το μαθαινα.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 17 Απρ 2019, 20:57

Αρίστος έγραψε:Αρθρα μου εχουν ανεβει και στο fb του κομματος του Βαρουφακη καθως και στο fb του Κατσανεβα. :laugh1:

Το κουφο παντως με τα σοσιαλ ειναι οτι εχουν αναδημοσιευσει αρθρα μου και πολλοι που δεν τους ξερω καθως πολλες κοινοποιησεις που φευγουν απο μενα κοινοποιουνται ξανα σε ρυθμο ντομινο.

Ας πουμε οτι μου ανεβασε το αρθρο ο Τζουμακας μου το πληροφορησε ενας φιλος. Αλλιως δεν θα το μαθαινα.

.

Εικόνα
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 17 Απρ 2019, 21:13

Ευχαριστω Ραν ταν πλαν για τα καλα λογια αλλα εσυ καθυστερεις.

Επρεπε να ειχες ξεκινησει να γραφεις ξεκινωντας απο τοπικες ιστοσελιδες και επαρχιακο τυπο μεχρι να γινεις γνωστος.

Το ταβανι για σενα ειναι ο ουρανος.

Χανεσαι.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 17 Απρ 2019, 22:31

Αρίστος έγραψε:Αρθρα μου εχουν ανεβει και στο fb του κομματος του Βαρουφακη

Φαντασου το σοκ του Γιανη οταν διαβασε αυτα που γραφεις
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 17 Απρ 2019, 22:31

Οι γερμανοι ειναι εχθροι μας
God bless the United States of America και το Israel
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 17 Απρ 2019, 22:37

Αρίστος έγραψε:Ωχ ωχ ωχ.

Αν συμβει ΚΑΙ αυτο ειδικα τωρα...

Με πρόστιμο μαμούθ απειλείται η Deutsche Bank για ξέπλυμα χρήματος

Ε περιεγραψε μας τι θα γινει αν συμβει αυτο τωρα
Οταν λες προστιμο μαμουθ τι ακριβως εννοεις;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 18 Απρ 2019, 06:31

Δεν εγραψα εγω το αρθρο για να ξερω το υψος του προστιμου.

Ξερω ομως κατι αλλο.

Το προστιμο θα ειναι το λιγοτερο σε αυτη την περιπτωση.

Το μεγαλο ζορι θα ειναι οτι θα πεσει πολυ η αξιοπιστια της τραπεζας και η μετοχη της θα γινει σκουπιδι.

Υπ' οψιν οτι οι μετοχες της Ντοιτσεμπανκ εχουν χασει ηδη το 90% της αξιας τους απο το 2008.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”