Λαχουρένιος έγραψε:Πολλες φορες ομως εχω δει ροζ 0,60 στο παρον φορουμ (δεν εννοω εσενα αυτη τη φορα) να κανουν πολιτικες κρισεις αναλογα με τα οικογενειακα του καθενος.
Αυτη την νοοτροπια κοροιδευω και δεν την υιοθετω φυσικα
name plsssss

Λαχουρένιος έγραψε:Πολλες φορες ομως εχω δει ροζ 0,60 στο παρον φορουμ (δεν εννοω εσενα αυτη τη φορα) να κανουν πολιτικες κρισεις αναλογα με τα οικογενειακα του καθενος.

nik_killthemall έγραψε:Προφανώς οι τύποι δεν ενδιαφέρονταν για την ουσία (90%) αλλά μόνο για την κομματική προπαγάνδα, δηλ. μόνο για το πως θα φτιάξουν αφήγημα ενάντια στον χ αντίπαλο.

vallon έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Πολλες φορες ομως εχω δει ροζ 0,60 στο παρον φορουμ (δεν εννοω εσενα αυτη τη φορα) να κανουν πολιτικες κρισεις αναλογα με τα οικογενειακα του καθενος.
![]()
![]()
name plsssss

BaKXOS_Lysios έγραψε:nik_killthemall έγραψε:Προφανώς οι τύποι δεν ενδιαφέρονταν για την ουσία (90%) αλλά μόνο για την κομματική προπαγάνδα, δηλ. μόνο για το πως θα φτιάξουν αφήγημα ενάντια στον χ αντίπαλο.
Από πού ξέρουμε ότι τους ενδιαφέρει μόνο το 10% και ότι με το "μεγαλύτερο σκάνδαλο κλπ" αναφέρονται αποκλειστικά στην novartis; Από πού προκύπτουν αυτά; Επίσης για το μερίδιο της novartis και τα ποσοστά που δίνεις δεν τα γνωρίζω και δεν είμαι σίγουρος. Πηγές;
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Αρίστος έγραψε:Το εγραψες γιατι το πιστευες και τωρα που σε ξεμπροστιασα κανεις γαργαρα και μιλας για e-υπαλληλους τη στιγμη που ξερεις πως ουτε ενας εδω μεσα δεν ειναι 0,60.
BaKXOS_Lysios έγραψε:![]()
Η γνωστή e-ποκρισία και κουτοπονηριά των κουμουνιων...![]()
Νομίζει ότι είναι έξυπνος και εμείς οι χαζοί τα χάβουμε αυτά... Ομολογώ ότι στην αρχή δεν τον είχα αξιολογήσει για τόσο χαμηλού επιπέδου τρολακι...

vallon έγραψε:
![]()
![]()
name plsssss

nemo έγραψε:θα πω κατι αν θελετε το πιστευετε αν δεν θελετε στον τσιοκο μου
ανακαλυψα ενα μεγαλυτερο σκανδαλο και απο αυτο των φαρμακων
αλλα ειλικρινα για πρωτη φορα φοβαμαι για την ζωη μου
αφου προκειται για σκανδαλο εκατομμυριων ευρω
και νομιζω σε αυτο ειναι μερος και ο συριζα
οχι σαν προσωπο-α αλλα σαν ενας ολοκληρος οργανισμος
αλλα και ο κουλης να ερθει αυτο θα συνεχιστει οποτε χεστηκα για τα χρηματα
που εχουν χαθει ηδη και τα εχει πληρωσει ο ελ
και οχι δεν θα κανω τιποτα θα το φατε και αυτο στην μαπα
κρατηστε αυτο που ειπα και αν καποτε θα βγει στην φορα θα σας πω λεπτομερειες
απο πρωτο χερι

Επιχορήγηση ύψους σχεδόν 630.000 ευρώ για την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Γιάνη Βαρουφάκη από τον σκηνοθέτη, Κώστα Γαβρά ενέκρινε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.
Βασισμένη στο βιβλίο του πρώην υπουργού Οικονομικών, η ταινία με τίτλο «Ενήλικοι στο δωμάτιο» περιγράφει την οπτική ΣΥΡΙΖΑ στα όσα συνέβησαν το 2015 όταν η χώρα κατέρρευσε οικονομικά.
Τον Γιάνη Βαρουφάκη στην ταινία υποδύεται ο Χρήστος Λούλης και τον Αλέξη Τσίπρα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.
http://www.enikos.gr/media/639104/epichorigisi-630000-evro-stin-tainia-tou-gavra-gia-to-vivlio-tou-
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .