Στύγιος έγραψε:Πρετεντέρης έγραψε:
Πήξτε.
Οι γυναίκες σας θα ψηφίσουν Κυριάκο.
Μλκ σοβαρέψου ,αυτό το βίντεο είναι μοντυπάϊθον,δεν κάνει για βιογραφικό.
Άστονα ρε στη χαρά του

Στύγιος έγραψε:Πρετεντέρης έγραψε:
Πήξτε.
Μλκ σοβαρέψου ,αυτό το βίντεο είναι μοντυπάϊθον,δεν κάνει για βιογραφικό.

Τέλος!
Γύπας έγραψε:Έχω κάτι συναδέλφους και φίλους από το ΚΕΘΕΑ. Όποτε νιώσεις αδιέξοδο πες μου να τους ρωτήσω ρε συ ποια είναι η διαδικασία να ενταχθείς σε κάνα προγραμματάκι.

Πρετεντέρης έγραψε:Πήξτε.

Adminović έγραψε:Πρετεντέρης έγραψε:Πήξτε.
Σενάριο, σκηνοθεσία, κείμενα, ηθοποιοί ⇒ γτπκ![]()
"αγαπητέ μου", "είσαι φοβερός", "όχι, το μωρό είναι φοβερό", "τί κούκλος είσαι εσύ","τί γκόμενος είσαι"![]()
![]()
Συγγνώμη, αλλά η Παπαγγελή καλύτερα κείμενα και σενάριο θα έγραφε.![]()
Στην τελική, βάλτε κάνα Σεφερλή να τα γράφει, τώρα που έχει φύγει η Παπαγγελή.
Βάζω 2/10, μόνο και μόνο για τον κύριο με το σκυλάκι που σκάει μύτη στο 0.11, ο οποίος ήταν ο μονος που έπαιξε σωστά το ρόλο του.
Adminović έγραψε:Πρετεντέρης έγραψε:Πήξτε.
Σενάριο, σκηνοθεσία, κείμενα, ηθοποιοί ⇒ γτπκ![]()
"αγαπητέ μου", "είσαι φοβερός", "όχι, το μωρό είναι φοβερό", "τί κούκλος είσαι εσύ","τί γκόμενος είσαι"![]()
![]()
Συγγνώμη, αλλά η Παπαγγελή καλύτερα κείμενα και σενάριο θα έγραφε.![]()
Στην τελική, βάλτε κάνα Σεφερλή να τα γράφει, τώρα που έχει φύγει η Παπαγγελή.
Βάζω 2/10, μόνο και μόνο για τον κύριο με το σκυλάκι που σκάει μύτη στο 0.11, ο οποίος ήταν ο μονος που έπαιξε σωστά το ρόλο του.

talaipwros έγραψε:Ρε Κούλη αυτό με τα μάτια πως το κάνεις ρε κερατά, πήρα το ύφος σου, πλησιάζω μια μουναρα, συγγνώμη κοπελιά της λέω να σε ρωτήσω κάτι και μόλις με είδε άρχισε να με χτυπάει στην πλάτη γιατί νόμιζε ότι κάτι μου είχε κάτσει στο λαιμό.

BaKXOS_Lysios έγραψε:Της σηκώθηκε αυτηνής με τον Κούλη..... Δηλαδή αμα δει κανένα ωραίο άντρα τι θα κάνει; Θα τον γαμήσει επιτόπου πάνω στο πεζοδρόμιο;.... Ήμαρτον!......