Αρχετυπική τσαβού
-
Διάδοχος
- Danchō

Re: Αρχετυπική τσαβού
Πως καταντούν οι πλανηταρχίες 

0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

The Great Leader έγραψε:Οργισμένος έγραψε:νεα πρεπει ναταν καλο καβλι.
Αυτα καλο ειναι να ποσταρονται με σποϊλερ αφου μερικοι ανοιγουμε τα νηματα χωρις προετοιμασία (π.χ. εγω δεν εχω παντα ενα vomit bag κοντα μου)
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Γιατι οι γυναικες απο μια ηλικια και πανω κανουν αυτο το μπουκλε ξανθο βαμμενο μαλλι? Ειναι σαν να φωναζουν ''ειμαι θειτσα''.
0 .
-
The Great Leader
- Rookie poster

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

The Great Leader έγραψε:Πρέπει να είναι εργοστασιακή ρύθμιση των γυναικών αυτό.
Χαχα οντως. Λες και πανε ολες στον ιδιο κομμωτη.
0 .
-
The Great Leader
- Rookie poster

Αν αξιωθώ και φτάσω 60 και δω και τις γυναίκες της φουρνιάς μου έτσι,τότε είναι πιστοποιημένο ότι είναι στο DNA της γυναίκας όταν γερνάει.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

τριχόπτωση και αρχές γυναικείας καράφλας,
μη γελάτε ρε
μη γελάτε ρε
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.