IQ test

Μεταφυσική, ανεξήγητα φαινόμενα, θεωρίες συνωμοσίας κλπ.
Άβαταρ μέλους
taksidiotis
Rookie poster
Rookie poster

Re: IQ test

Δημοσίευσηαπό taksidiotis » 18 Μαρ 2015, 03:27

126.αλλα περισσοτερο επηρεαζει στην ψυχολογια παρα το καλο του....μπορει να κρυβει και μηνυματα που αποτυπωνει ο εγκεφαλος.... :rolleyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
White
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό White » 18 Μαρ 2015, 10:10

Δε νομίζω οτι αυτά του τύπου τεστ δείχνουν το πόσο ευφυής είσαι.
Εννοείτε είμαι πιο ευφυής απο τον Alejandro!

Ακόμα και απο το παραπάνω τεστ καταλαβαίνεις οτι έχει να κάνει με τη λογική σκέψη.
Τώρα αν εσείς είστε παράλογοι... και δεν έχετε ίχνος λογικής στο κεφάλι σας, τι να σας πω!
Νοτ μάι πρόμπλεμ

Alejandro ανεπισήμως θα σε αποκαλώ 140ούλη
0 .
Κοιτάζοντας το είδωλο μου στον καθρέπτη, ένα πράγμα μπορώ να πω:
"Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου!!!"

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 19 Μαρ 2015, 12:05

Perseus έγραψε:σταματησα στην 15 ηθελα να σπασω την οθονη...

Μη στενοχωριεσαι, πάρε αυτό το screenshot να δείχνεις (εκτος αν βρεις καλυτερο) :D

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 19 Μαρ 2015, 14:58

libre έγραψε:Μη στενοχωριεσαι, πάρε αυτό το screenshot να δείχνεις (εκτος αν βρεις καλυτερο) :D

Εικόνα

Αυτό είναι σε άλλη κλίμακα από την κλίμακα του τεστ που έβαλα εγώ. ;)
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 19 Μαρ 2015, 17:46

Το γμένο 79 μου έβγαλε. Προσπαθούσα να πετύχω 70. Εντάξει προς το τέλος βαριόμουνα και τα πάταγα λίγο χωρις ιδιαίτερη προσοχή. Θα πάτησα κανένα σωστό :D
0 .

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 20 Μαρ 2015, 02:47

Alejandro έγραψε:Αυτό είναι σε άλλη κλίμακα από την κλίμακα του τεστ που έβαλα εγώ. ;)

ok, στιν ιδια κλιμακα τοτε
Εικόνα

Προφανως τιποτα δεν αποδεικνυει οτι ειναι δικό μου.

Ακομα και να κανει καποιος screeshot όλο το γραφειο του αποδεικνυοντας έτσι οτι το τεστ ειναι δικό του, η διαδικασια ειναι διατρητη. Μπορεις να κανεις desktop recording (screencast) το τεστ, να το λυσεις με την ησυχια σου ή με βοηθεια φιλων, να σημειωσεις τις απαντησεις και να ξανακάνεις το τεστ στο δεδομενο χρόνο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 20 Μαρ 2015, 07:32

Καλά, χαλάρωσε. Είναι νομίζω αυτονόητο ότι δεν μπορείς να αξιώνεις "αδιαβλητότητα" από ένα ονλάιν τεστ. Μόνο ένα γραπτό τεστ, σε ειδικό εξεταστικό κέντρο, όπου θα γίνεται επιτήρηση και έλεγχος για αντιγραφή, το οποίο θα σφραγιστεί και θα βαθμολογηθεί από ανεξάρτητο βαθμολογικό κέντρο, μπορεί να είναι αδιάβλητο.

Εγώ έβαλα αυτό το τεστ που βρήκα στο νετ, για να δουν, όσοι δεν γνωρίζουν, πώς είναι ένα τέτοιο τεστ και για να κάνουμε χαβαλέ.

Για νο μην έχει πάντως κανένας απορίες αν ήταν δικό μου το screenshot ή όχι, ξανάκανα το τεστ και αυτή τη φορά έκανα screenshot όλη την οθόνη, όπου φαίνεται ότι το screenshot είναι δικό μου. Αυτή τη φορά έδωσα και πιο γρήγορα τις απαντήσεις και μου έβγαλε 143.

Ενα με το ποστ σου σαν φόντο:

Εικόνα

Και ένα που δείχνει ότι έχω συνδεθεί στο φόρουμ ως Alejandro:

Εικόνα

:ciao5:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 20 Μαρ 2015, 08:05

Τι κάθεστε και κάνετε ρε μαλάκες; :LoL:
0 .

Άβαταρ μέλους
White
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό White » 20 Μαρ 2015, 12:35

Χαοτικός έγραψε:Τι κάθεστε και κάνετε ρε μαλάκες; :LoL:

χαχαχα όντως.

Ακομα και να κανει καποιος screeshot όλο το γραφειο του αποδεικνυοντας έτσι οτι το τεστ ειναι δικό του, η διαδικασια ειναι διατρητη. Μπορεις να κανεις desktop recording (screencast) το τεστ, να το λυσεις με την ησυχια σου ή με βοηθεια φιλων, να σημειωσεις τις απαντησεις και να ξανακάνεις το τεστ στο δεδομενο χρόνο.

Βρε libre, σιγά μην ασχοληθεί κάποιος να κάνει το τεστ και να κάνει τόοοοοοοοοοοοοοοοοσες διαδικασίες για να αποδείξει τι και σε ποιόν;

ο μάι ντιαρ λορντ!
0 .
Κοιτάζοντας το είδωλο μου στον καθρέπτη, ένα πράγμα μπορώ να πω:
"Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου!!!"

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 20 Μαρ 2015, 14:26

Βρε libre, σιγά μην ασχοληθεί κάποιος να κάνει το τεστ και να κάνει τόοοοοοοοοοοοοοοοοσες διαδικασίες για να αποδείξει τι και σε ποιόν;

Kαταρχην θα αφησω τον Alejandro απεξω, για να μην δημιουργηθουν παρεξηγησεις. Η παρεμβαση μου ηταν για να πω οτι αυτου του ειδους οι αποδειξεις (με screenshots) δεν σημαινουν και πολλά.

Τωρα, γενικά μιλωντας, τα κινητρα για να πετυχεις στοχους με ανορθοδοξες διαδικασιες ειναι παρα πολλά. Μπορουν να ξεκινουν απο την ανθρωπινη ματαιοδοξια και να φτανουν μεχρι τη φιλοσοφια του αν εχει νοημα να εισαι κονφορμιστης και να σεβεσαι την καθιερωμένη ηθική (δεδομενου οτι αυτη ειναι βασικά προιον των μαζων).

Ξερεις το δημοκρατικό πολιτευμα κανει ισο τον εξυπνο και το βλακα, παρολο που ο δευτερος ειναι τροχοπεδη για ο,τιδηποτε. Ειναι προτιμοτερο να ανοιγεις δρομο οπως μπορεις για να προχωρησεις παρα να προσπαθεις να συνετισεις βλακα. Αμα μπορεις να του δειξεις ενα τεστ IQ με 140 εστω και παραποιημενο, καλυτερα να του το κολλησεις στη μουρη για να κανει μοκο παρα να φθειρεσαι.

Προσωπικά δεν κανω αυτο, αλλα οποιος προσπαθησε να με αποθαρρυνει σε σχεδια που ειχα, τον ρωτησα ποσες γλωσσες μιλαει, για να τον κανω να αισθανθει κατωτερος και να με αφησει ησυχο.
0 .

Επιστροφή σε “Εναλλακτικές Επιστήμες”