Να χαρώ εγώ Ελληναράδες
-
Πάνας
- Rookie poster

Re: Να χαρώ εγώ Ελληναράδες
Και τις Ρωσίδες που δούλευαν στα κωλόμπαρα φυλακισμένες σε πολυκατοικίες τις είχαν και μάλιστα στο κέντρο της Αθήνας.
0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

Eυθύνες έχουν και αυτοί οι ΕΛ που πάνε και πληρώνουν τους μαφιόζους νταβατζήδες για να πηδάνε τις αιχμάλωτες Ρωσίδες. Αυτοί που δημιουργούν την ζήτηση δλδ.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Green Dragon
- Crazy poster

Πάλι ρεζίλι γίναμε. Φυλακή ο καριόλης και κατάσχεση περιουσίας με παράλληλη δημοσιοποίηση του ονόματός του και των συνεπειών στα ΜΜΕ.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος