Να χαρώ εγώ Ελληναράδες

Κοινωνικά θέματα.
Πάνας
Rookie poster
Rookie poster

Re: Να χαρώ εγώ Ελληναράδες

Δημοσίευσηαπό Πάνας » 17 Μαρ 2015, 16:03

Και τις Ρωσίδες που δούλευαν στα κωλόμπαρα φυλακισμένες σε πολυκατοικίες τις είχαν και μάλιστα στο κέντρο της Αθήνας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 17 Μαρ 2015, 16:30

Eυθύνες έχουν και αυτοί οι ΕΛ που πάνε και πληρώνουν τους μαφιόζους νταβατζήδες για να πηδάνε τις αιχμάλωτες Ρωσίδες. Αυτοί που δημιουργούν την ζήτηση δλδ.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 21 Μαρ 2015, 08:44

Πάλι ρεζίλι γίναμε. Φυλακή ο καριόλης και κατάσχεση περιουσίας με παράλληλη δημοσιοποίηση του ονόματός του και των συνεπειών στα ΜΜΕ.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 29 Μαρ 2015, 15:00

Εικόνα
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Επιστροφή σε “Κοινωνία”