Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.

Να μεταναστευσει ο μαλακας Σουηδια;;;

Ναι
18
49%
Οχι
19
51%

Σύνολο ψήφων: 37

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Re: Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 05 Ιουν 2018, 15:24

Λαχουρένιος έγραψε:
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Μέγα όργι, εψήφισα όχι. Μεθοδεύω επαναπάτριση τα επόμενα χρόνια και θέλω να σε βρω στις επάλξεις

Ισχυει οτι ειναι για τον πουτσο εξω?

Σουηδια επαγγελματικα και οικονομικα ειναι μια χαρουλα. Ζευγος ανειδικευτων εργατων δεν ξερει τι θα πει ανεργια και ελλειψη ρευστοτητας.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 05 Ιουν 2018, 16:35

Έμενα ο μακαρίτης ο θείος μου μού είχε προτείνει δουλειά στα 25 μου ως διαχειριστή σ' ένα απ' τα εστιατόρια του στη Σουηδία.Δεν το σκέφτηκα πολύ , τον ευχαρίστησα και αρνήθηκα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Ιουν 2018, 16:38

Οργισμένος έγραψε:Σουηδια επαγγελματικα και οικονομικα ειναι μια χαρουλα. Ζευγος ανειδικευτων εργατων δεν ξερει τι θα πει ανεργια και ελλειψη ρευστοτητας.

Δεν ξερω Οργι, πρεπει να το ζυγισεις πολυ καλα. Οπως προειπα αν εχει ηδη μια τακτοποιημενη ζωη εδω δεν αξιζει να πας εξω.

Συμφωνω με τον Στυξ που ειπε οτι αν εισαι ανεργος μονο αξιζει.

Αν θυμαμαι καλα ΔΥ δεν εισαι?
0 .

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 05 Ιουν 2018, 17:07

Στύγιος έγραψε:Έμενα ο μακαρίτης ο θείος μου μού είχε προτείνει δουλειά στα 25 μου ως διαχειριστή σ' ένα απ' τα εστιατόρια του στη Σουηδία.Δεν το σκέφτηκα πολύ , τον ευχαρίστησα και αρνήθηκα.

Κάτι αντίστοιχο κι εγώ με τη διαφορά ότι τότε έβρισκες εδώ για πλάκα δουλειά ως 25αρης με πτυχίο. Τώρα είναι αλλιώς.
0 .

Άβαταρ μέλους
asevastos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό asevastos » 05 Ιουν 2018, 17:50

αμφιταλαντευτηκα λιγο, πηγα να ψηφισω να φυγεις, αλλα μετα σκεφτηκα οτι εχεις παιδια και αυτα δεν φταινε σε τιποτα, και ψηφισα να μεινεις.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 05 Ιουν 2018, 17:53

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Έμενα ο μακαρίτης ο θείος μου μού είχε προτείνει δουλειά στα 25 μου ως διαχειριστή σ' ένα απ' τα εστιατόρια του στη Σουηδία.Δεν το σκέφτηκα πολύ , τον ευχαρίστησα και αρνήθηκα.

Κάτι αντίστοιχο κι εγώ με τη διαφορά ότι τότε έβρισκες εδώ για πλάκα δουλειά ως 25αρης με πτυχίο. Τώρα είναι αλλιώς.

Εντάξει ,είχα γαμηθεί με μεταπτυχιακό και διδακτορικό τότε και το θεώρησα κρίμα να πετάξω τόσο κόπο και τόσο διάβασμα ,αν ήμουν άνεργος και χωρίς προοπτική θα πήγαινα..

Έχω και φίλο δάσκαλο που έχει πάρει πτυχίο Θεολογικής ,Φιλοσοφικής, μετεκπαίδευση, μεταπτυχιακό, διδακτορικό ..υπάρχουν και χειρότερες περιπτώσεις :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 05 Ιουν 2018, 22:08

Λαχουρένιος έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Σουηδια επαγγελματικα και οικονομικα ειναι μια χαρουλα. Ζευγος ανειδικευτων εργατων δεν ξερει τι θα πει ανεργια και ελλειψη ρευστοτητας.

Δεν ξερω Οργι, πρεπει να το ζυγισεις πολυ καλα. Οπως προειπα αν εχει ηδη μια τακτοποιημενη ζωη εδω δεν αξιζει να πας εξω.

Συμφωνω με τον Στυξ που ειπε οτι αν εισαι ανεργος μονο αξιζει.

Αν θυμαμαι καλα ΔΥ δεν εισαι?

Ακου να δεις φιλε.
Ειμαι ΔΥ με πτυχιουχο συζυγο που εργαζεται στον ΙΤ. Εχω πτυχια και μεταπτυχιακο.
Εχω ομως και τρια παιδια, και καποια δανειακια. Αλλα περα απο αυτα , περα απο το οικονομικο ζορι, βλεπω οτι δεν υπαρχει εδω προοπτικη ουτε για μενα ουτε ομως για τα παιδια μου.
Οι απολαβες μου θα αυξηθουν ελαχιστα με το περασμα του χρονου, το ιδιο και τη συζυγου. επαγγελματικα το μελλον των παιδιων μου διαγραφεται πολυ δυσκολο.
Αυτο που ειδα στη σουηδια ειναι οτι μπορει να μην ειναι ο παραδεισος των εητιζ-ναηντιζ αλλα Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ δεν συγκρινεται με αυτη της ελλαδας. Δεν υπαρχει αγχος, δεν υπαρχει στρες , δεν υπαρχει μαυριλα. Αυτο ειναι το κυριο πλεονεκτημα.
Και επισης παρατηρησα οτι μεγαλο ρολο στις απολαβες εργασιας παιζουν τα πτυχια. Πιστευω οτι αν και αρχικα θα δυσκολευτω, ειδικα οσο αναφορα τα παιδια μου, συντομα δλδ μεσα σε 1 χρονακι θα ευχαριστω τον τρισμεγιστο Δια που εγκατασταθηκα στους Υπερβορειους.

Βεβαια συναισθηματικα ειναι δυσκολο να αποχωριστεις την πατριδα αλλα δεν παει αλλο. δλδ εχω εξοργισθει με αυτα που βιωνω καθημερινα εδω και πολλα χρονια.
Τα αλλα περι ηλιου-καιρου-συννεφιας κτλ τα αποδεχομαι αλλα τα θεωρω πολυ μικρά...
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 05 Ιουν 2018, 22:09

Δουλεια με φαγητο ειναι πολυ δεσμευτικη γιαυτο και απασχολουνται σε αυτη απτυχιωτοι σχετικα μεταναστες , βλεπε παλαιοτερα ελληνες , και αραβες στο παρον.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 05 Ιουν 2018, 22:12

Ασε που αφου εγκατασταθω με το καλο και ηρεμησω, ψηνομαι να με κερασει καφε στην τουσκλαντ ο Διαδοχος...
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 05 Ιουν 2018, 22:14

Αν προλαβω και σατανικ στους ορανιε δεν θα με χαλαγε...
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”