Δημοσίευσηαπό exomotis » 16 Μαρ 2015, 12:40
Μπορει να δειχνω ετσι οπως δειχνω, αλλα φυσικα δεν εχω φανατισμο μεσα μου , και τον εχω αποχωριστει απο το 1990 μετα το 13ο συνεδριο του κομματος.
Εχω ασχημη κριτικη γλωσσα και δεν ανεχομαι μονο σκετη απατηλη δηθεν αληθεια χωρις να υπαρχει και η λυση αυτυ πυ δηθεν ασκει κριτικη.
Υπαρχει απο το 1990 μια κοντρα μεταξυ του Περισου και του κομματιου του που δεν ειναι πλεον με αυτον.
Εγραφα οτι ας μη βιαζονται να ξεγραψουν το κομματι αυτο γιατι απλα ειναι το ιδιο σκληρο με αυτους.
Παντα σε εκλογες εδειχναν οτι θα ειναι λιγο απο πανω και αυτο το σηριζαν στην αποοχη τους στον αριστερο κοσμο και ακροατηριο.
Εκει λοιπον σε αυτο το σημειο πολιτκης ανταλαγης αιχμων, φανηκαν λιγοτεροι του αναμενομενου.
Ξεφυγαν δε εντελως απο τοτε που ο συριζα αρχισε να εκτοξευει τα ποσοστα του με να νεο ηγετη που προερχοταν απο το ΚΚΕ.
Αυτο δεν μπορουσαν να το χωνεψουν με τιποτα.
Η πολιτικη ομως ειναι σκληρο πραγμα , και δεν μπορει να αντιμετωπισθει ουτε με συκοφαντιες, ουτε με αλλλαγμους εχθροτητας χωρις νοημα σε ενα αντιδραστικο τοπιο, ουτε με ηλιθιες επιθεσεις στοκων.
Η πραγματικοτητα ειναι πολυ σκληρη στην προσπαθεια να διατηρησει ο Περισος , και οχι κανενα ΚΚΕ ε, την πρωτοκαθεδρια στην αριστερη υποθεση, οπως αυτος νομιζει.
Δεν εχει πλεον αυτη την δυνατοτητα ουτε το ευηκον ους που ειχε παλια.
Το κατεστρεψε με τις αθλιες πολιτικες του επιθεσεις δικην τραμπουκου στον συριζα και εξαντλησε τα πολιτικα του ατου και καυσιμα αφου σε πολλα συμφωνουσε ακομα και με την ακροδεξια σε πειθεσεις του.
Αυτο το εβλεπε και ο δικος του κοσμος, και το τιμωρησε.
Το θεμα ιεναι οτι ο <<ιερος>> φανατισμος του και η προσπαθεια να κανει τν κλειδοκρατορα μιας υποθεσης που σημερα δεν εχει νοημα αδου στο ιδιο πλαισιο παιζει και αυτος, δεν ξεγελα κανενα.
Το αντιθετο αποτελεσμα εχει αυτη η μικρονους πολιτικη κι οσο την προωθει χωρις το παθημα να γινεται μαθημα, τοσο θα παγαινει σε γκρουπουσκουλο των εξαθλιων.
0 .