Ποσα χρονια στην φυλακη αξιζει αυτη η διαταξη;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: Ποσα χρονια στην φυλακη αξιζει αυτη η διαταξη;

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 12 Μαρ 2015, 19:55

Το ότι ο δικομματισμός έφαγε τα λεφτά των ταμείων, είναι γνωστό.

Το θέμα εδώ είναι αν τώρα έβαλε χέρι η παρούσα κυβέρνηση στα αποθεματικά των ταμείων και που θα πάνε τα λεφτά αυτά. Ποια είναι η απάντηση σε αυτό;

Εγώ δεν το γνωρίζω το θέμα, όποιος γνωρίζει ας γράψει. Μέχρι τώρα απάντηση δεν υπάρχει, παρά μόνο μα έβαλαν χέρι και οι άλλοι και ειρωνίες.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 12 Μαρ 2015, 20:39

Μέχρι στιγμής πάντως ΜΟΝΟ ο δικομματισμός έχει φάει λεφτά ταμείων.
Άλλο έχω φάει, κι άλλο εκδηλώνω πρόθεση να φάω.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 12 Μαρ 2015, 20:51

Δεν διαφωνώ επί της αρχής, μαζί σου είμαι.

Αλλά το θέμα αναφέρεται στην σημερινή κυβέρνηση και πραγματικά επειδή δεν έχω ιδέα τι παίζει, και βαριέμαι να ψάχνω τώρα, αν γνωρίζει κάποιος συγκεκριμένα ας γράψει τι παίζει με την συγκεκριμένη διάταξη.

Το ότι κανείς δεν καταθέτει κάτι συγκεκριμένο και γίνεται ανάλωση σε ατάκες και ειρωνίες, υποβαθμίζει την συζήτηση και δεν προσφέρει τίποτε.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Μπακάλης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Μπακάλης » 12 Μαρ 2015, 21:34

exomotis έγραψε:Μεγαλε μπακαλα, εχουν θρασσος απιστευτο.

Πως εισαι ρε?

Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμος, πράγμα δύσκολο στις μέρες μας.
0 .

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 12 Μαρ 2015, 21:44

Diadochos έγραψε:Δεν διαφωνώ επί της αρχής, μαζί σου είμαι.

Αλλά το θέμα αναφέρεται στην σημερινή κυβέρνηση και πραγματικά επειδή δεν έχω ιδέα τι παίζει, και βαριέμαι να ψάχνω τώρα, αν γνωρίζει κάποιος συγκεκριμένα ας γράψει τι παίζει με την συγκεκριμένη διάταξη.

Το ότι κανείς δεν καταθέτει κάτι συγκεκριμένο και γίνεται ανάλωση σε ατάκες και ειρωνίες, υποβαθμίζει την συζήτηση και δεν προσφέρει τίποτε.

Ούτε εγώ ξέρω. Δεν ξέρω και που είναι γραμμένα αυτά να τα διαβάσουμε. Ωστόσο κι εγώ με ατάκα θα απαντήσω χωρίς να νιώθω ότι υποβαθμίζω τη συζήτηση.

Diadochos έγραψε:Το ότι ο δικομματισμός έφαγε τα λεφτά των ταμείων, είναι γνωστό.

Το θέμα εδώ είναι αν τώρα έβαλε χέρι η παρούσα κυβέρνηση στα αποθεματικά των ταμείων και που θα πάνε τα λεφτά αυτά. Ποια είναι η απάντηση σε αυτό;

Εγώ δεν το γνωρίζω το θέμα, όποιος γνωρίζει ας γράψει. Μέχρι τώρα απάντηση δεν υπάρχει, παρά μόνο μα έβαλαν χέρι και οι άλλοι και ειρωνίες.

Σίγουρα όχι στις τράπεζες. Κι αυτό λέει πολλά ήδη από μόνο του.
0 .

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 12 Μαρ 2015, 21:53

Kauldron έγραψε:
Northern Spirit έγραψε:Επι της ουσιας εχετε να πειτε τιποτε; Οχι βεβαια...

Ο ροκος εχει τα συνηθη γρυλισματα χωρις απαντησεις...Εσυ χελωνε ως συντονιστης δεν πρεπει να παρεκκλινεις την κουβεντα απο την ουσια που ειναι οτι βαζουνε χερι στα ταμεια και παραδεχονται οτι μπορουνε να χαθουνε λεφτα για τα τελευταια..Κανενα σχολιο εχουμε;

ΜΠΟΡΕΙ να χαθούνε.
Με το PSI ΗΔΗ ΧΑΘΗΚΑΝΕ.
Επομένως μέχρι να χαθούνε, αν χαθούνε, δεν δικαιούσαι να μιλάς.

Δηλαδη εσευ δεν εχεις προβλημα τα λφτα που δινεις για την συνταξη να τα κανει διορισμους ΣΥΡΙΖΑιων και εφαπαξ ΔΥ ο Τσιπρας;

Πολυ large την εχετε την ευαισθησια ορισμενοι..
0 .
Πηγανε για λεφτα χωρις μνημονιο και πηρανε μνημονιο χωρις λεφτα :s_crazy

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 12 Μαρ 2015, 21:56

Μπακάλης έγραψε:Κοίτα ποιος μιλάει...αυτός που η παράταξή του έφαγε 14 δις σε μια νύχτα από τα ασφαλιστικά ταμεία και 52 δις τα τελευταία 40 χρόνια...

Δεν ειμαι νεοδημοκρατης αγαπητε...Μνημονιακος και αντικρατιστης ειμαι...Κατα ημουνα του να παρουνε τα λεφτα των ταμειων τοτε αλλα και τωρα...

Το τι κανανε οι αλλοι δεν ειναι δικαιολογια για το τι κανουνε αυτοι εδω....Αυτοι υποτιθεται οτι θα ητανε δαιφορετικοι...Ελα ομως που δεν ειναι...Αν δεν θελετε να δειτε την ομοιοτητα με τους αλλους τους οποιους θεωρειτε λαμογια δικο σας προβλημα...Οι πραξεις ομως του ΣΥΡΙΖΑ ως τωρα δεν ειναι διαφορετικες απο των σαμαρομπενηδων ειτε σας αρεσει ειτε οχι...

ΚΑι οτι εφεραν οι πολιτικες των προηγουμενων θα φερουνε και αυτοι..
0 .

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 12 Μαρ 2015, 21:59

Diadochos έγραψε:Το ότι ο δικομματισμός έφαγε τα λεφτά των ταμείων, είναι γνωστό.

Οχι μονο ο δικοματισμος...Οι Κουρουμπληδες, οι Σακοραφες, οι Καμμενοι και το υπολοιπο σχετικο συναφι τους ΤσιπροΚαμμενων με τα δυο χερια ψηφιζανε τοτε τους σχετικους νομους....Αν τωρα το παιζουνε υπερανω ειναι γιατι εχει προββατα σαν μερικους εδω μεσα που πιστευουνε το παραμυθι οτι αυτοι ειναι διαφορετικοι απο τους Σαμαρομπενηδες..

Δεν πειραζει ομως...Θα τον πιουνε παλι μεχρι να βαλουνε μυαλο..
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 12 Μαρ 2015, 22:31

Δηλαδή για να το καταλάβουμε.
Εσύ υποστηρίζεις τους Σαμαρομπένυδες, αλλά κατηγορείς τους Τσιπροκαμμένους οτι είναι ίδιοι με τους Σαμαρομπένυδες.
Μάλιστα, λογικότατο.

:LoL: :LoL: :LoL: :LoL: :LoL:
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Μπακάλης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Μπακάλης » 12 Μαρ 2015, 22:49

Northern Spirit έγραψε:

Οχι μονο ο δικοματισμος...Οι Κουρουμπληδες, οι Σακοραφες, οι Καμμενοι και το υπολοιπο σχετικο συναφι τους

Κοίτα τώρα κάτι τυχαίο...και οι 3 που ανέφερες ανήκαν στα κόμματα που υποστηρίζεις!
Και αυτοί μπορεί να μετάνοιωσαν εσύ όμως ποτέ!
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”