Καθηγητής γυμνασίου παρότρυνε μαθήτριες σε δίαιτα για να φτιάξουν ωραίο κ#λο.

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Rookie poster
Rookie poster

Re: Καθηγητής γυμνασίου παρότρυνε μαθήτριες σε δίαιτα για να φτιάξουν ωραίο κ#λο.

Δημοσίευσηαπό ΟΥΤΙΣ » 19 Μαρ 2018, 10:43

Εγώ δεν θα έλεγα πολλά λόγια. Θα τις έβαζα να ανεβαίνουν τις κερκίδες, να κάνουν πίσω προβολές και βαθιά καθίσματα και σούμο καθίσματα και να έβλεπα αν αναρωτιόντουσαν πως...ανορθώνονται οι γλουτιαίοι!
1 .
Θεόν φράσαι μὲν ἀδύνατον, νοῆσαι δὲ ἀδυνατώτερον. Γρηγόριος Ναζιανζηνός, Περί Θεολογίας.

Άβαταρ μέλους
asevastos
Rookie poster
Rookie poster

Re: Καθηγητής γυμνασίου παρότρυνε μαθήτριες σε δίαιτα για να φτιάξουν ωραίο κ#λο.

Δημοσίευσηαπό asevastos » 19 Μαρ 2018, 10:53

Custom_F έγραψε:Παιζει να τους ειπε οτι εχει μεγαλωσει ο κwλος τους επειδη ισως καθονται, τεμπελιαζουν, δε διαβαζουν. Συνηθως το "εχει μεγαλωσει ο κwλος σου", το λεμε σε καποιον λογω καθισιου. Θα τους την ειπε, θα πειραχτηκαν, αντι να πιασουν την ουσια, εκνευριστηκαν, μπηκαν και οι γονεις στη μεση και αντι να στρωσουν κwλο να διαβασουν κοιτανε να διωξουν τον καθηγητη. Μπροστα δεν ημασταν, μπορει να εχει μεταφερθει οπως ναναι.

καπως ετσι. βασικα το πιο απιθανο σεναριο, ειναι να εγιναν τα πραγματα ακριβως οπως τα μετεφεραν οι μαθητες στους γονεις, οι γονεις στους δημοσιογραφους, και αυτοι σε μας. σιγουρα εγιναν πουταναολα στη διαδρομη.
1 .

Άβαταρ μέλους
Custom_F
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Custom_F » 19 Μαρ 2018, 10:58

Ωωω γυμναστης ηταν; Μαλιστα. Να τις ξεκουνησει ηθελε. Τις "χτυπησε" εκει που πονουν! Για καλο θα τοπε, το μπελα του βρηκε. Πηγε κ αυτος και εμπλεξε με γυναικες.

Ε ναι, το χαλασμενο τηλεφωνο ειναι στανταρακι σαυτες τις περιπτωσεις. Αναλογως τι βολευει και τι πουλαει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ερμής
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ερμής » 19 Μαρ 2018, 12:03

Αυτο που μου έκανε εντύπωση είναι τα 3000€ που λένε οτι παίρνει ο γυμναστής
0 .

Συριζαίος
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Συριζαίος » 19 Μαρ 2018, 12:06

Ερμής έγραψε:Αυτο που μου έκανε εντύπωση είναι τα 3000€ που λένε οτι παίρνει ο γυμναστής

http://cyprustimes.com/2016/10/06/ekped ... i-pinakes/
0 .

Άβαταρ μέλους
Ερμής
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ερμής » 19 Μαρ 2018, 12:07

Και είπα να το πώ οτι μάλλον πρόκειται για Κύπρο όταν διάβασα "Πιάνει 3000"
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 19 Μαρ 2018, 12:09

Ερμής έγραψε:Αυτο που μου έκανε εντύπωση είναι τα 3000€ που λένε οτι παίρνει ο γυμναστής

+1 αφου οι αυτου του κλαδου συνέχεια κλαίγονται για τους μισθους πεινας.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 19 Μαρ 2018, 12:15

ВладимирВладимирович έγραψε:

+1 αφου οι αυτου του κλαδου συνέχεια κλαίγονται για τους μισθους πεινας.

πρωτον μιλαμε για κυπρο δευτερον μαλλον θα μιλαμε για καθηγητη με πολλα χρονια υπηρεσιας και σιγουρα με διοικητικες αρμοδιοτητες

συν οτι οι εκπαιδευτικοι στην κυπρο ειναι πολυ λιγοτεροι σε σχεση με αλλα κρατη οποτε καλυτεροι μισθοι και μιλαμε για μονιμο

παιζει να ειμαστε απο τις ελαχιστες χωρες παγκοσμιως που εξαρτωνται σε τοσο μεγαλο βαθμο απο τους αναπληρωτες και τους συμβασιουχους για να λειτουργησουν σχολεια και δημοι αντιστοιχα
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Μαρ 2018, 12:21

Σπάνια να μην μου αρέσει κωλος. Γυμνασμενοι, χαλαροί, φαρδείς, στενοί κλπ όλοι καλοι ειναι αρκεί να μην είναι φλατ

Με τα βυζγια είμαι πχιο απαιτητικος
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 19 Μαρ 2018, 17:03

Στην Κύπρο 3.000 μεικτά , δηλαδή κάπου 2.200 "καθαρά" .Προφανώς και πρόκειται για καθηγητή με πάνω από 20 χρόνια υπηρεσίας . Αν θυμάμαι καλά ο μισθός του νεοδιόριστου εκεί ξεκινά από τα 1400;

Δεν το προτείνω πάντως ως περιβάλλον εργασίας ,διότι καθηγητής- Κύπριος στην καταγωγή- που ήταν στην Ελλάδα πολλά χρόνια και ξαναγύρισε για τα τελευταία συντάξιμα και "εύκολα" χρήματα στην Κύπρο , το σκυλομετάνιωσε. Οι Κύπριοι μαθητές , μού έλεγε , είναι απείρως πιο κωλοπαιδαράδες απ' τους Έλληνες :laugh1:
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”