[quote="Οργισμένος©"
Τι νομιζεις ; Ειναι ευκολη αποφαση να αφησεις τον τοπο σου παιρνοντας τα παιδια σου και μεταναστευοντας σε ενα ξενο μερος στο οποιο ξερεις οτι θα πεθανεις εκει;[/quote]
Ότι θα πεθάνεις εκεί είναι το μόνο σίγουρο...από υπερβολική βαρεμάρα.
Μετανάστευση Σουηδία. Χρήσιμες πληροφορίες
-
Διάδοχος
- Danchō

Re: Μετανάστευση Σουηδία. Χρήσιμες πληροφορίες
Οργισμένος© έγραψε:Εννοειται οτι χρειαζεται γλωσσα. Εχω πτυχια , πρεπει να μαθω γλωσσα , οκ. ΑΠο κει και περα;;;
Να πουλήσεις καλά τον εαυτό σου. Τέλειο φάκελο αίτησης, σαρωτικός στις συνεντεύξεις, κλπ.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Οργισμένος© έγραψε:Εννοειται οτι χρειαζεται γλωσσα. Εχω πτυχια , πρεπει να μαθω γλωσσα , οκ. ΑΠο κει και περα;;;
Να πουλήσεις καλά τον εαυτό σου. Τέλειο φάκελο αίτησης, σαρωτικός στις συνεντεύξεις, κλπ.
Ναι ενταξει αυτα ειν τα τετριμενα. Κατι πιο εξειδικευμενο; Κανα μεταναστη σουηδο με πτυχια εχομε;;;
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Papa John
- Rookie poster

Ταξί σε ενδιαφέρει να δουλέψεις μέχρι να βρεις αυτό που θέλεις ;;
0 .
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Papa John έγραψε:Ταξί σε ενδιαφέρει να δουλέψεις μέχρι να βρεις αυτό που θέλεις ;;
Αρχικα θα δουλευει η γυναικα που εχει γλωσσα.
Τλεφταεχειτο ταξι;;;
Και που;
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Papa John
- Rookie poster

Ξέρω ότι έχει πολύ καλά λεφτά.Ένας γνωστός μου που πλέον έχει επαναπατριστεί (αλλά γεννημένος εκεί) δούλευε χρόνια ταξί και δεν άλλαξε ποτέ δουλειά.Για Στοκχόλμη μιλάμε πάντα.
Πάντως να ξέρεις ότι η Σουηδία και γενικά αυτές οι βόρειες χώρες είναι πα-νά-κρι-βες.
Πάντως να ξέρεις ότι η Σουηδία και γενικά αυτές οι βόρειες χώρες είναι πα-νά-κρι-βες.
0 .
-
mixaliss
- Rookie poster

Το ταξί πουθενά δεν έχει καλά λεφτά. Το μόνο που έχει λεφτά σχετικό με οδήγηση είναι οι νταλίκες. Πάντως χωρίς να ξέρω από Σουηδία με λίγα σουηδικά δεν νομίζω να έχει πρόβλημα κάποιος να βρει δουλειά τέτοιου επιπέδου για αρχή.
0 .
-
akritas
- Rookie poster

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Πιο πολλά απο 3.
Περιμένει να βγει στην σύνταξη πρώτα και μετά
Από το πρώτο μνημόνιο!!!

0 .
Η κεντροδεξιά είναι η μίξη του σύγχρονου φιλελευθερισμού και συντηρητικού πραγματισμού.
Νεοφιλελεύθερα και ακροδεξιά στοιχεία ή ρεύματα, δεν χωράνε.
Αν τα βάλεις με το ζόρι ή για λόγους ψηφοθηρικούς, τότε θα χάσεις τους υπόλοιπους, την ιδεολογία σου, τον προσανατολισμό σου.
Νεοφιλελεύθερα και ακροδεξιά στοιχεία ή ρεύματα, δεν χωράνε.
Αν τα βάλεις με το ζόρι ή για λόγους ψηφοθηρικούς, τότε θα χάσεις τους υπόλοιπους, την ιδεολογία σου, τον προσανατολισμό σου.
-
sys3x
- Rookie poster

Σκέψου ότι αν στέλναμε άλλους 1000 δυ σαν εσένα στην σουηντία δεν θα το λέγαμε μετανάστευση. Στρατιωτικό πλήγμα κανονικό, πούστικο όμως.
Βέβαια αν υπολογίσεις το δικό μας μπρέην ντρέην, να χάσουμε τόσους πολλούς δημόσι όου γουέητ.
Βέβαια αν υπολογίσεις το δικό μας μπρέην ντρέην, να χάσουμε τόσους πολλούς δημόσι όου γουέητ.
0 .
Άν δεν είμασταν σπίρτα θα καίαμε για πάντα.
.
.
-
Διάδοχος
- Danchō

Όργι, αν στείλεις αίτηση για σοβαρή θέση, και δουν στο βιογραφικό σου ότι τα τελευταία, πες 3, χρόνια δούλευες σε ταξί, θα το κάνουν σαϊτα για να παίζουν στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού.
Γεράκι των αγορών (
) θα ψάχνουν, όχι τον Ξανθόπουλο, ή τον Βέγγο.
Γεράκι των αγορών (
) θα ψάχνουν, όχι τον Ξανθόπουλο, ή τον Βέγγο.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»