Οι γκόμενες της δεκαετίας του '90 σήμερα.

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: Οι γκόμενες της δεκαετίας του '90 σήμερα.

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 10 Ιαν 2015, 00:28

Kauldron έγραψε:Από το δείγμα, αποδεικνύεται για μένα οτι τελικά οι γκόμενες τις δεκαετίας του '90 (τότε που ήταν δηλαδή στα ντουζένια τους οι παραπάνω), πρέπει να είχαν πολλά "λουλούδια" στις τάξεις τους, για να έμειναν στο ράφι σε τέτοιους μεγάλους αριθμούς, και να κατέληξαν να τρώγονται έτσι.
Τί να φταίει?
Ήταν φαντασμένες, ο ένας τους ξύνιζε ο άλλος τους βρώμαγε, μερικές ήταν αφελείς, τα παιδιά που τους λέγανε την αλήθεια δεν τα θέλανε, και έπεφταν με τα μούτρα στον έναν μετά τον άλλον Πονηρόπουλο, που κοίταζαν να τους πουλήσουν παραμύθι για να κάνουν την δουλίτσα τους, και μετά αριβεντέρτσι.
Ομως τα χρόνια περνάνε, και η άτιμη η Φύση είναι ανελέητη, και αν δεν έχεις μυαλό να μαθαίνεις από τα λάθη σου, απλά βγαίνεις από το gene pool, πράγμα που φαίνεται να συνέβη σε αρκετές κοπέλες τις εν λόγω δεκαετίας.
Συμφωνείτε με τα παραπάνω? Έχετε δική σας εικόνα σχετικά μ' αυτές τις παρατηρήσεις?

Έχω να καταθέσω ότι οι μισές φίλες και γνωστές μου στα 30-35, είναι ανύπαντρες.
Βασικά αυτό που παίζει είναι ότι ποτέ τους δεν συμβιβάστηκαν, αυτό που λες, τους ξύνιζαν και τους βρώμιζαν. Σε αυτό μεγάλη ευθύνη έχουν και οι γονείς τους. Και δεν μιλάμε για τίποτε μπάζα, απο μέτριες έως και καλές, και με λιγότερη ή περισσότερη προίκα. Αλλά όλες περιμένουν ακόμη τον ιππότη στο άσπρο άλογο, κάποιον μορφωμένο, πανέμορφο, με λεφτά και από καλή οικογένεια.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 10 Ιαν 2015, 00:31

Admin έγραψε:Αυτό που βλέπω πάντως είναι ότι πολλοί Έλληνες παντρεύονται με ξένες και σίγουρα αυτό σχετίζεται με τα παραπάνω. Ήδη δύο γνωστοί μου από το λύκειο έχουν παντρευτεί με ξένες (ο ένας με Τσέχα και ο άλλος με Φιλιππινέζα) και εγώ, όπως όλα δείχνουν, θα γίνω ο τρίτος της παρέας. :D

Αυτός πρέπει να είναι μερακλής.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 10 Ιαν 2015, 01:15

Diadochos έγραψε:
Kauldron έγραψε:Από το δείγμα, αποδεικνύεται για μένα οτι τελικά οι γκόμενες τις δεκαετίας του '90 (τότε που ήταν δηλαδή στα ντουζένια τους οι παραπάνω), πρέπει να είχαν πολλά "λουλούδια" στις τάξεις τους, για να έμειναν στο ράφι σε τέτοιους μεγάλους αριθμούς, και να κατέληξαν να τρώγονται έτσι.
Τί να φταίει?
Ήταν φαντασμένες, ο ένας τους ξύνιζε ο άλλος τους βρώμαγε, μερικές ήταν αφελείς, τα παιδιά που τους λέγανε την αλήθεια δεν τα θέλανε, και έπεφταν με τα μούτρα στον έναν μετά τον άλλον Πονηρόπουλο, που κοίταζαν να τους πουλήσουν παραμύθι για να κάνουν την δουλίτσα τους, και μετά αριβεντέρτσι.
Ομως τα χρόνια περνάνε, και η άτιμη η Φύση είναι ανελέητη, και αν δεν έχεις μυαλό να μαθαίνεις από τα λάθη σου, απλά βγαίνεις από το gene pool, πράγμα που φαίνεται να συνέβη σε αρκετές κοπέλες τις εν λόγω δεκαετίας.
Συμφωνείτε με τα παραπάνω? Έχετε δική σας εικόνα σχετικά μ' αυτές τις παρατηρήσεις?

Έχω να καταθέσω ότι οι μισές φίλες και γνωστές μου στα 30-35, είναι ανύπαντρες.
Βασικά αυτό που παίζει είναι ότι ποτέ τους δεν συμβιβάστηκαν, αυτό που λες, τους ξύνιζαν και τους βρώμιζαν. Σε αυτό μεγάλη ευθύνη έχουν και οι γονείς τους. Και δεν μιλάμε για τίποτε μπάζα, απο μέτριες έως και καλές, και με λιγότερη ή περισσότερη προίκα. Αλλά όλες περιμένουν ακόμη τον ιππότη στο άσπρο άλογο, κάποιον μορφωμένο, πανέμορφο, με λεφτά και από καλή οικογένεια.

Δυστυχώς (κυρίως γι' αυτές) ο καιρός περνάει και μυαλό δεν βάζουν, αυτό είναι το θέμα...
Οι σημερινές μικρές, φαίνονται πιο προσγειωμένες πάντως.
Ίσως το οτι τα μυαλά τους πήραν αέρα να είχε σχέση με με την εποχή των "παχειών αγελάδων", που βίωναν τότε...
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Dante
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Dante » 12 Ιαν 2015, 07:04

Οι γυναικες που μετρανε συνηθως εχουν παντρευτει πριν τα 30, το αργοτερο εως τα 35, αντε 37-38. Για να ειναι 40 και ανυπαντρη, ειτε δεν γουσταρει γαμο-οικογενεια γενικοτερα ειτε εχει σοβαρο θεμα χαρακτηρα (εφοσον παντα θεωρουμε οτι μια γυναικα εμφανισιακα βλεπεται).
0 .
"Πατριωτισμός είναι να αγαπάς την χώρα σου. Εθνικισμός είναι να μισείς τις χώρες των άλλων."

Σαρλ ντε Γκωλ

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 12 Ιαν 2015, 11:10

Dante έγραψε:Οι γυναικες που μετρανε συνηθως εχουν παντρευτει πριν τα 30, το αργοτερο εως τα 35, αντε 37-38. Για να ειναι 40 και ανυπαντρη, ειτε δεν γουσταρει γαμο-οικογενεια γενικοτερα ειτε εχει σοβαρο θεμα χαρακτηρα (εφοσον παντα θεωρουμε οτι μια γυναικα εμφανισιακα βλεπεται).

+1
0 .

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 16 Ιαν 2015, 11:45

Για μπάτσες. Έχω πολλές φίλες και μάλιστα αρκετές συναδέλφους, οι οποίες είναι στα 31-32 τώρα,και αγχώνονται. Γιατί δεν υπάρχουν άντρες πια,γιατί δεν μας προσεγγίζει κανένας, δηλαδή τί πρέπει να κάνουμε κλπ.
Ο μεγάλος δάσκαλος σίφου Πέτρος έχει δώσει τις απαντήσεις όπως πρέπει, αλλά αρνούνται να το αποδεχτούν. Περιμένουν τον πρίγκιπα, μέχρι τότε βολεύονται με καμιά γάτα-αν αποδεχτούν δηλαδή ότι βαδίζουν τον δρόμο της γεροντοκόρης, και κλαίγονται.
Αλλά κλαίγονται πραγματικά..
Ήμουν τον Οκτώβρη στο γραφείο ενός φίλου που είχε τύχει να μαζευτούμε αρκετοί από την παλιά παρέα της σχολής,και με εξαίρεση την μία,που έχει χρόνια σχέση και πάει για γάμο, όλες οι άλλες γι' αυτό κλαίγονταν.
Συγγνώμη κιόλας, εγώ στα 33 μου, εφόσον θέλω να κάνω οικογένεια,θα βρω συνομήλικη ή καμιά πιο πιτσιρίκα, που και βιολογικά θα είναι πιο εύκολο γι' αυτήν να ξεκινήσει οικογένεια;
Δεν είναι μόνο της προηγούμενης δεκαετίας, είναι και αυτής της δεκαετίας το χάος που θα το δούμε μπροστά μας. Φυσικό είναι αρκετοί να παντρεύονται ξένες, ειδικότερα ανατολικοευρωπαίες. Οι δικές μας την είδαν πολύ κάπως,και το πληρώνουν άσχημα...
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 16 Ιαν 2015, 13:58

fasistario έγραψε:Για μπάτσες. Έχω πολλές φίλες και μάλιστα αρκετές συναδέλφους, οι οποίες είναι στα 31-32 τώρα,και αγχώνονται. Γιατί δεν υπάρχουν άντρες πια,γιατί δεν μας προσεγγίζει κανένας, δηλαδή τί πρέπει να κάνουμε κλπ.
Ο μεγάλος δάσκαλος σίφου Πέτρος έχει δώσει τις απαντήσεις όπως πρέπει, αλλά αρνούνται να το αποδεχτούν. Περιμένουν τον πρίγκιπα, μέχρι τότε βολεύονται με καμιά γάτα-αν αποδεχτούν δηλαδή ότι βαδίζουν τον δρόμο της γεροντοκόρης, και κλαίγονται.
Αλλά κλαίγονται πραγματικά..
Ήμουν τον Οκτώβρη στο γραφείο ενός φίλου που είχε τύχει να μαζευτούμε αρκετοί από την παλιά παρέα της σχολής,και με εξαίρεση την μία,που έχει χρόνια σχέση και πάει για γάμο, όλες οι άλλες γι' αυτό κλαίγονταν.
Συγγνώμη κιόλας, εγώ στα 33 μου, εφόσον θέλω να κάνω οικογένεια,θα βρω συνομήλικη ή καμιά πιο πιτσιρίκα, που και βιολογικά θα είναι πιο εύκολο γι' αυτήν να ξεκινήσει οικογένεια;
Δεν είναι μόνο της προηγούμενης δεκαετίας, είναι και αυτής της δεκαετίας το χάος που θα το δούμε μπροστά μας. Φυσικό είναι αρκετοί να παντρεύονται ξένες, ειδικότερα ανατολικοευρωπαίες. Οι δικές μας την είδαν πολύ κάπως,και το πληρώνουν άσχημα...

Αυτό.
Ελπίζω να μην εννοείς τον Κωστόπουλο όταν λές Πέτρος. :o
Αυτός είναι εν μέρει υπεύθυνος γι' αυτό που έχει γίνει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Birdy
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Birdy » 18 Ιαν 2015, 20:31

Δεν φταίνε τα 90's για την γκρίνια, φταίει το βιολογικό ρολόι. Η γυναίκα είναι σαν το γάλα, μετά από κάποια ημερομηνία αρχίζει και ξινίζει.
Τα 90's ίσως φταίνε για τις υπερβολικές απαιτήσεις και την ψηλομυτίαση που οδηγούν γυναίκες στο ράφι - η γκρίνια είναι απλά φυσικό επακόλουθο. Χελώνε υπομονή μέχρι τις 25. Από Δευτέρα ο Αλέξης θα επιληφθεί του θέματος (μονομερής παντρειά, κρατικά συνοικέσια, φορολόγηση της γκρίνιας από 80 ντεσιμπέλ και πάνω) :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 18 Ιαν 2015, 20:45

Birdy έγραψε:Δεν φταίνε τα 90's για την γκρίνια, φταίει το βιολογικό ρολόι. Η γυναίκα είναι σαν το γάλα, μετά από κάποια ημερομηνία αρχίζει και ξινίζει.
Τα 90's ίσως φταίνε για τις υπερβολικές απαιτήσεις και την ψηλομυτίαση που οδηγούν γυναίκες στο ράφι - η γκρίνια είναι απλά φυσικό επακόλουθο. Χελώνε υπομονή μέχρι τις 25. Από Δευτέρα ο Αλέξης θα επιληφθεί του θέματος (μονομερής παντρειά, κρατικά συνοικέσια, φορολόγηση της γκρίνιας από 80 ντεσιμπέλ και πάνω) :D

Α, γι' αυτό ησύχασε η άλλη από δίπλα και δεν γκρινιάζει. Αμ, έτσι εξηγείται. Μπράβο ρε Αλέξη.
:D
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 20 Ιαν 2015, 18:35

Το θεματάκι με την παντρειά λύνεται αμέσως, όπως σχεδόν στα βόρεια ευρωπαϊκά κράτη ισχύει ένας φόρος για τους ανύπαντρους, δηλαδή σε ξεσχίζουν στην φορολογία, καθώς παντρεύεσαι όμως και αποκτάς παιδιά η φορολογία πέφτει και σε μερικές περιπτώσεις δεν φορολογείσαι καθόλου, αλλά το κράτος επενδύει σε εσένα. Βασικά άλλο πρόβλημα υπάρχει με τις βόρειες χώρες, οι περισσότερες γκόμενες είναι πουτάνες, πάνε με τον έναν και άλλον κάνουν παιδιά με 2 - 3 άτομα, χωρίζουν με το παραμικρό επειδή μόνο και μόνο τα επιδοτούμενα χρήματα του κράτους τα παίρνει όλα η γυναίκα και ο άντρας αναγκάζεται να δουλεύει αλλά χωρίς φόρους.

Γενικά τρελό πρόβλημα υπάρχει στην Ελλάδα με τις γυναίκες, οι περισσότερες ανύπαντρες, γεροντοκόρες. Έχω 3 ξαδέρφες κοντά στα 40, δεν θέλουν πολλά παιδιά, αλλά εγώ πιστεύω πως έχουν σοβαρό πρόβλημα με τον χαρακτήρα τους. Δεν θα παντρευτούν ποτέ, συν ότι τις έχει απορροφήσει η καθημερινή εργασία. Κρίμα!
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Επιστροφή σε “Κοινωνία”