Αν συνεχιστει ο ρυθμος η αναλογια νεων χρηστων με παλιους θα ειναι 20 προς 1
Για καθε 20 νεους χρηστες σου γυρνανε τα αντερα για τους 19.5
Εσυ τι προβλεπεις οτι θα γινει δηλαδη;
Απλος συσχετισμος δυναμεων ειναι
Καλη σου ωρα οπου και αν πας
Υπαρχει και το Πρωτο Θεμα ρε!
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Re: Υπαρχει και το Πρωτο Θεμα ρε!
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
Nandros
- Crazy poster

ВладимирВладимирович έγραψε:Πολυ θαρρος πηρατε, μη σκασετε κανενα καλσον. Εδω δεν ειναι μογγολαδικο, αγαπητε.
ΥΓ Κατι μου λεει οτι σε λιγο θα πεσουν οι Δίκες της Μοσχας. Να δουμε.
Το φόρουμ ονομάζεται elefthero! Εννοείς ότι δεν είναι;

Ή μήπως η λέξη elefthero έχει την ίδια αξία όπως η Δημοκρατία στο ΕΣΣΔ;
0 .
-
λεφτεροι φιλοι μου
- Rookie poster

Nandros έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:Πολυ θαρρος πηρατε, μη σκασετε κανενα καλσον. Εδω δεν ειναι μογγολαδικο, αγαπητε.
ΥΓ Κατι μου λεει οτι σε λιγο θα πεσουν οι Δίκες της Μοσχας. Να δουμε.
Το φόρουμ ονομάζεται elefthero! Εννοείς ότι δεν είναι;
Ή μήπως η λέξη elefthero έχει την ίδια αξία όπως η Δημοκρατία στο ΕΣΣΔ;
ποιο λεφτερο; ολοι σταλινικοι ειναι που διωχνουν οποιον δεν τους αρεσει αμεσα η εμεσα
παλια οι μισοι ηταν δεξιοι, σιγα σιγα ομως τους εξοστρακισανε
δεν ειναι τυχαια και η επιλογη των 3 νεων μοντ
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Μαλλον εσυ θα χρειαστει να φυγεις ξανα και να πας καπου αλλου αν μεινει κλειστο το π-χορουμ
Εισαι θυμα της εξελιξης
Η πχορουμοποιηση του elefthero εχει ξεκινησει με ταχυτατους ρυθμους και δυστυχως δεν μπορεις να κανεις κατι γι αυτο
Εχεις μπερδευτει, βοθρουμοποιηση χωρις συντονιστες-κολλητους του Αδωνι που να επιτρεπουν πολλαπλους γαλαζιους και ναζι κλωνους δεν υπαρχει
Εδω οι συντονιστες ειναι αλλοι, οποτε και αλλα τα ηθη, οποτε μην ελπιζεις
Απλως θα ερθουν ατομα απο τον πρωην βοθρο, αλλο αυτο. Ο δε Βλαντ δε θα παει πουθενα, ειναι χρονια χρηστης και ειναι πολυ αξιολογος
0 .
-
vallon
- Supreme poster

enaon έγραψε:καλύτερα είναι εδώ, το παλιό φορουμ είχε ένα γιαννοπουλο απο τα λιντλ, όλο έκλαιγε γιατί τον πειράζαμε, έφευγε, και όλο εκεί ήταν. Εσύ μοιάζεις ανανεωμένος, θα περάσουμε καλά μέχρι να βαρέσεις μπιέλα.
εδώ να φανταστείς τον έχουμε για πρωινή γυμναστική
όποτε έχουμε όρεξη τον κάνουμε και σάκο του μποξ τρώει και μερικές καρατιές, αλλά αυτός εκεί
επιμένει, δεν μας αποχωρίζεται, τώρα δεν θέλω να πιστέψω ότι θα μαζευτεί όλη η σάρα και η μάρα του βόθρου εδώ.
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Εχεις μπερδευτει, βοθρουμοποιηση χωρις συντονιστες-κολλητους του Αδωνι που να επιτρεπουν πολλαπλους γαλαζιους και ναζι κλωνους δεν υπαρχει
Tα φορουμ ειναι οι χρηστες τους
Οταν το συγκεκριμενο φορουμ θα εχει κατα 95 % χρηστες ενος αλλου φορουμ δεν πα να ειναι διαχειριστης και ο Τσε ο Γκεβαρα ερχεται η π-χορουμοποιηση
Ειναι απλη παραδοχη της πραγματικοτητας την οποια εσεις τα παλια εδω μελη δειχνετε να μην εχετε αποδεχτει απο χτες
Δεν εγραψα εγω οτι θελω να φυγει ο Βλαντ
Εγραψα οτι θα φυγει με δικη του αποφαση
Θυμιζετε Συριζαιους που αρνουνται την Πασοκοποιηση του ΣΥΡΙΖΑ
0 .
nrg wrote:
nrg wrote:
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Tα φορουμ ειναι οι χρηστες τους
Οταν το συγκεκριμενο φορουμ θα εχει κατα 95 % χρηστες ενος αλλου φορουμ δεν πα να ειναι διαχειριστης και ο Τσε ο Γκεβαρα ερχεται η π-χορουμοποιηση
Δεν εγραψα εγω οτι θελω να φυγει ο Βλαντ
Εγραψα οτι θα φυγει με δικη του αποφαση
Το ... ειχε μια συγκεκριμενη φυσιογνωμια γιατι κυριαρχουσε μια γαλαζια κλικα που ελυνε και εδενε. Εδω αυτα δεν υπαρχουν.
Οσοι ηρθαν απο το βοθρο και μπορουν να υπαρξουν πολιτισμενα εδω, ειναι ευπροσδεκτοι, οποιοι και αν ειναι αυτοι, αλλα καποια κακως κειμενα και ιντριγκες που υπηρχαν εκει, δε θα υπαρχουν και εδω
Πχ και εσυ ενω ησουν στα μεσα και στα εξω εκει, απο την στιγμη που δεν δημιουργεις προβληματα, εισαι τοσο καιρο μελος εδω και δεν νομιζω να σου εχουμε προκαλεσει απο την πλευρα μας καποιο θεμα. Και το εννοω αυτο.
Μιλαω απο πλευρας διαχειρισης οχι χρηστων.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Α, και θελω να σε παρακαλεσω να σταματησεις να μπαινεις απο το ''λεφτεροι φιλοι μου'' αν οντως εισαι εσυ αυτος. Δεν ξερω τι γνωμη εχεις για μενα αλλα δεν νομιζω οτι αξιζει σε εμενα και στους αλλους να μπαινεις απο αλλο λογαριασμο και να γραφεις διαφορα τρελα. Εχουμε αποδειξει οτι μπορει ο καθενας να λεει αυτο που θελει αρκει να μην προσβαλλει οποτε δεν χρειαζονται τετοια κολπα.
Τελος παντων, εκεινος ο λογαριασμος δεν εχει μελλον, απο μεθαυριο θα πρεπει να σταματησει να μπαινει απο προξι, πραγμα αδυνατο για εκεινον
Τελος παντων, εκεινος ο λογαριασμος δεν εχει μελλον, απο μεθαυριο θα πρεπει να σταματησει να μπαινει απο προξι, πραγμα αδυνατο για εκεινον
0 .
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Ωπα
Εισαι kai moderator
Ποια στοιχεια σε κανουν να δηλωνεις οτι μπαινω και απο τον λογαριασμο "λεφτεροι φιλοι μου";
Εχει ενδιαφερον αυτο
Πως συσχετιζεται αυτος ο λογαριασμος μαζι μου;
Εισαι kai moderator
Ποια στοιχεια σε κανουν να δηλωνεις οτι μπαινω και απο τον λογαριασμο "λεφτεροι φιλοι μου";
Εχει ενδιαφερον αυτο
Πως συσχετιζεται αυτος ο λογαριασμος μαζι μου;
0 .
nrg wrote:
nrg wrote:
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αν δεν εισαι εσυ, αντιγραφει αρκετα το στυλ σου πρεπει να παραδεχθεις 
Τελος παντων, νερο και αλατι, δεν εχει μελλον αυτος ο λογαριασμος εδω, απλως εξηγουμαι

Τελος παντων, νερο και αλατι, δεν εχει μελλον αυτος ο λογαριασμος εδω, απλως εξηγουμαι
0 .