Lapavitsas vs Varoufakis

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Re: Lapavitsas vs Varoufakis

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 09 Μαρ 2015, 23:06

Kauldron έγραψε:Οι κομμουνισταί, νομίζω. :D

Είπα μήπως ήταν κανένας Αλαβάνος.

Στις επόμενες εκλογές θα κατέβουν Αλαβάνος - Κατσανέβας άραγε; Η χώρα χρειάζεται την δραχμή.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 09 Μαρ 2015, 23:55

Green Dragon έγραψε:
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Θα συμφωνήσω με τη δεύτερη πρόταση-αναρωτιέμαι γιατί χάνει τον καιρό του στο σύριζα ο συγκεκριμένος. Άντε έλα σε μας :D

Ποιοί είσαστε εσείς;

Οι Αντιμνημονιακοί, όπως κι εσύ φαντάζομαι ;)
Εγώ πάντως το έχω γράψει χιλιάδες φορές: Αποκλείεται να μην κατέβουν στις επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε γίνουν αυτές, Κατσανέβας κι Αλαβάνος. Θα πάρουν και καλά ποσοστά, όχι για να μπουν Βουλή, αλλά ίσως γυρω στο 1%, μπορεί και παραπάνω.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 10 Μαρ 2015, 00:53

Δραχμολαγνος που πληρωνεται σε λιρες Αγγλιας εναντιον μαιδανου των μηντια που επισης πληρωνεται κυριως σε ξενο νομισμα..

Αυτοι οι δυο θα σωσουνε την..χωρα..

:LoL: :LoL: :LoL:
0 .
Πηγανε για λεφτα χωρις μνημονιο και πηρανε μνημονιο χωρις λεφτα :s_crazy

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 10 Μαρ 2015, 01:15

Northern Spirit έγραψε:Δραχμολαγνος που πληρωνεται σε λιρες Αγγλιας εναντιον μαιδανου των μηντια που επισης πληρωνεται κυριως σε ξενο νομισμα..

Αυτοι οι δυο θα σωσουνε την..χωρα..

:LoL: :LoL: :LoL:

Oχι θα την σώσει ο Χαρδούβελης, που κυνηγούσε κόσμο που έβγαζε τα λεφτά του έξω, ενώ το έκανε και ο ίδιος, και βγήκε στην τηλεόραση κι έλεγε οτι το έκανε για να έχει διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο.
:LoL: :LoL: :LoL: :LoL: :LoL: :LoL:
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

jango
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό jango » 10 Μαρ 2015, 02:36

Πολύ ωραίο θέμα.
Τον Βαρουφάκη το είδα τον Ιούνιο του '12 σε ομιλία του, παρόντος στο ακροατήριο του Τσίπρα.
Μου έδωσε την εντύπωση ανθρώπου που έκανε δημόσιες σχέσεις, κάτι σαν τους πολιτικούς. Είπε ότι πρέπει να έχυμε food stamps και σε κάποια φάση ''μην παρεξηγήσετε ότι θέλω τη δραχμή''. Έπρεπε να του πω ότι γι' αυτό τον παρεξηγώ.

Τον Λαπαβίτσα τον είδα το ίδιο έτος (πρέπει να ήταν τον χειμώνα) και ήταν καλεσμένος μίας αριστερής οργάνωσης.
Απλά άρχοντας. Σεμνός και εύστοχος. Είπε 10 πράγματα σωστά κατά τη γνώμη μου. Είναι βέβαια υπέρ της στάσης πληρωμών και επιστροφής στη δραχμή.
Είπε επίσης ότι θα χρειαστούν συσσίτια τον πρώτο καιρό.
Είχα το θράσος να πάω στο μικρόφωνο και να πω το πώς εκμεταλλεύτηκε το ευρώ η Γερμανία. :D
Αν έβαζε για διαπραγματυτή ο Τσίπρας θα σήμαινε ότι θα πάμε στη δραχμή πράγμα που αποκλείεται γιατί είναι φόλα ευρωλάγνος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 10 Μαρ 2015, 17:48

jango έγραψε:Πολύ ωραίο θέμα.
Τον Βαρουφάκη το είδα τον Ιούνιο του '12 σε ομιλία του, παρόντος στο ακροατήριο του Τσίπρα.
Μου έδωσε την εντύπωση ανθρώπου που έκανε δημόσιες σχέσεις, κάτι σαν τους πολιτικούς. Είπε ότι πρέπει να έχυμε food stamps και σε κάποια φάση ''μην παρεξηγήσετε ότι θέλω τη δραχμή''. Έπρεπε να του πω ότι γι' αυτό τον παρεξηγώ.

Τον Λαπαβίτσα τον είδα το ίδιο έτος (πρέπει να ήταν τον χειμώνα) και ήταν καλεσμένος μίας αριστερής οργάνωσης.
Απλά άρχοντας. Σεμνός και εύστοχος. Είπε 10 πράγματα σωστά κατά τη γνώμη μου. Είναι βέβαια υπέρ της στάσης πληρωμών και επιστροφής στη δραχμή.
Είχα το θράσος να πάω στο μικρόφωνο και να πω το πώς εκμεταλλεύτηκε το ευρώ η Γερμανία. :D
Αν έβαζε για διαπραγματυτή ο Τσίπρας θα σήμαινε ότι θα πάμε στη δραχμή πράγμα που αποκλείεται γιατί είναι φόλα ευρωλάγνος.

Αν το είπε αυτό σημαίνει ότι είναι σοβαρός άνθρωπος.

Ναι στην Δραχμή, αλλά με αυτογνωσία του τι θα σημάνει αυτό, ειδικά τα πρώτα χρόνια.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

jango
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό jango » 11 Μαρ 2015, 01:50

Diadochos έγραψε:
jango έγραψε:Πολύ ωραίο θέμα.

Αν το είπε αυτό σημαίνει ότι είναι σοβαρός άνθρωπος.

Ναι στην Δραχμή, αλλά με αυτογνωσία του τι θα σημάνει αυτό, ειδικά τα πρώτα χρόνια.

Το είπε αλλά δεν υπάρχει σε βίντεο.

'Ωπα το βρήκα. Νμίζω ότι καθόταν όταν το είπε, ήταν απάντηση σε ερώτηση από το ακροτήριο.

0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 11 Μαρ 2015, 10:38

Ο Λαπαβιτσας φυσικα ειναι σοβαρος και σωστος ανθρωπος με βαθεια σκεψη και δομη.
Νομιζω ομως οτι ενα ειναι το λαθος του και αυτο το συζηταμε.
Δεν πρεπει τωρα να δωθει η εντυπωση οτι η χωρα μας αρχιζει να διαλυει το πουλοβερ, και φυσικα ειναι τετοιο το πλαισιο απο τοτε που μπηκαμε που δεν μπορουμε να βγουμε χωρις να μας παρουν οτι εχουμε και δεν εχουμε ακομα χειροτερα και απο τα μνημονια.
Αυτο επρεπε να το κανει πρωτου μπει αυτο το κτηνος, ο Σημιτης.
Τωρα δεν μπορεις, ειναι αργα, μονο συνολικη διαλυση συμφερει που δεν θα εχει μεμονομενες επιπτωσεις σε μια μονο χωρα βασει συνθηκων.
Ο Λαπαβιτσας σφαλλει, στο οτι ο αστος δεν μπορει ευκολα να υπομενει ακομα χειροτερες μερες στο επακρο.
Κατα τα αλλα εχει απολυτο δικιο στην γενικη του αναλυση, δεν εχει δικιο στον ψυχολογικο τομεα μια σκεψης που δεν αλλαζει με τιποτα και για ενα υφερποντα φοβο καταστροφικο μετα.
Με λιγα λογια, αγνοει την πολιτικη υφη του θεματος.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”