Kauldron έγραψε:Οι κομμουνισταί, νομίζω.
Είπα μήπως ήταν κανένας Αλαβάνος.
Στις επόμενες εκλογές θα κατέβουν Αλαβάνος - Κατσανέβας άραγε; Η χώρα χρειάζεται την δραχμή.

Kauldron έγραψε:Οι κομμουνισταί, νομίζω.

Green Dragon έγραψε:ΠΗΞΤΕ έγραψε:Θα συμφωνήσω με τη δεύτερη πρόταση-αναρωτιέμαι γιατί χάνει τον καιρό του στο σύριζα ο συγκεκριμένος. Άντε έλα σε μας
Ποιοί είσαστε εσείς;

Northern Spirit έγραψε:Δραχμολαγνος που πληρωνεται σε λιρες Αγγλιας εναντιον μαιδανου των μηντια που επισης πληρωνεται κυριως σε ξενο νομισμα..
Αυτοι οι δυο θα σωσουνε την..χωρα..
![]()
![]()

jango έγραψε:Πολύ ωραίο θέμα.
Τον Βαρουφάκη το είδα τον Ιούνιο του '12 σε ομιλία του, παρόντος στο ακροατήριο του Τσίπρα.
Μου έδωσε την εντύπωση ανθρώπου που έκανε δημόσιες σχέσεις, κάτι σαν τους πολιτικούς. Είπε ότι πρέπει να έχυμε food stamps και σε κάποια φάση ''μην παρεξηγήσετε ότι θέλω τη δραχμή''. Έπρεπε να του πω ότι γι' αυτό τον παρεξηγώ.
Τον Λαπαβίτσα τον είδα το ίδιο έτος (πρέπει να ήταν τον χειμώνα) και ήταν καλεσμένος μίας αριστερής οργάνωσης.
Απλά άρχοντας. Σεμνός και εύστοχος. Είπε 10 πράγματα σωστά κατά τη γνώμη μου. Είναι βέβαια υπέρ της στάσης πληρωμών και επιστροφής στη δραχμή.
Είπε επίσης ότι θα χρειαστούν συσσίτια τον πρώτο καιρό.
Είχα το θράσος να πάω στο μικρόφωνο και να πω το πώς εκμεταλλεύτηκε το ευρώ η Γερμανία.![]()
Αν έβαζε για διαπραγματυτή ο Τσίπρας θα σήμαινε ότι θα πάμε στη δραχμή πράγμα που αποκλείεται γιατί είναι φόλα ευρωλάγνος.

Diadochos έγραψε:jango έγραψε:Πολύ ωραίο θέμα.
Τον Βαρουφάκη το είδα τον Ιούνιο του '12 σε ομιλία του, παρόντος στο ακροατήριο του Τσίπρα.
Μου έδωσε την εντύπωση ανθρώπου που έκανε δημόσιες σχέσεις, κάτι σαν τους πολιτικούς. Είπε ότι πρέπει να έχυμε food stamps και σε κάποια φάση ''μην παρεξηγήσετε ότι θέλω τη δραχμή''. Έπρεπε να του πω ότι γι' αυτό τον παρεξηγώ.
Τον Λαπαβίτσα τον είδα το ίδιο έτος (πρέπει να ήταν τον χειμώνα) και ήταν καλεσμένος μίας αριστερής οργάνωσης.
Απλά άρχοντας. Σεμνός και εύστοχος. Είπε 10 πράγματα σωστά κατά τη γνώμη μου. Είναι βέβαια υπέρ της στάσης πληρωμών και επιστροφής στη δραχμή.
Είπε επίσης ότι θα χρειαστούν συσσίτια τον πρώτο καιρό.
Είχα το θράσος να πάω στο μικρόφωνο και να πω το πώς εκμεταλλεύτηκε το ευρώ η Γερμανία.![]()
Αν έβαζε για διαπραγματυτή ο Τσίπρας θα σήμαινε ότι θα πάμε στη δραχμή πράγμα που αποκλείεται γιατί είναι φόλα ευρωλάγνος.
Αν το είπε αυτό σημαίνει ότι είναι σοβαρός άνθρωπος.
Ναι στην Δραχμή, αλλά με αυτογνωσία του τι θα σημάνει αυτό, ειδικά τα πρώτα χρόνια.