Λαχουρένιος έγραψε:Ρεκ_ _μας έγραψε:για να μη δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις, η ιστορία έχει καταγράψει ότι η μακρόνησος ήταν πεντάστερο ξενοδοχείο. με το που ξεμπούκαραν οι προδότες κομμουνιστές από την υδροφόρα, περνούσαν από την επιτροπή υποδοχής του σκαλούμπακα για τις απαραίτητες συστάσεις, μετά στο σαλόνι για μπουφέ (χαβιάρια, καπνιστοί σολωμοί, σαμπάνιες και δε συμμαζεύεται), και μετά οι γκρουμ τους έδειχναν τις σουίτες για να επιλέξουν ποια απ' όλες δεν τους στένευε στις μασχάλες. δε μιλάω για το καθημερινό τους πρόγραμμα, που θα το ζήλευε και το ακριβότερο αυστριακό σπα, γιατί προβλέπω οι σημερινοί ελληνόψυχοι πατριώτες να τη στήνουν από απόψε στο λαύριο, ώστε αύριο πρωί πρωί να πιάσουν τα καλύτερα πόστα έστω και ετεροχρονισμένα.![]()
#na_ta_leme_auta
#ethnikistikes_alhtheies
Στο ζήτημα που έβαλες "Ρεκ_ _μας" είχα γράψει πόσο "πεντάστερο" ήταν συγκριτικά, ο δημοκράτης "Λαχουρένιος" το έσβησε απ ότι τώρα βλέπω (με ποιο δικαίωμα;) δεν κάθομαι να ασχοληθώ όμως με τέτοια, έχω και εγώ δικές μου προτεραιότητες, εξ άλλου το θεωρώ μια καθαρά δημοκρατική συμπεριφορά από μέρους του "Λαχουρένιος" και σε τι εκτίμηση έχω την δημοκρατία, σας είναι ήδη γνωστό.